BOLIGALARMER 2021 / 2022

KØB BOLIGALARM PÅ NETTET - FIND BILLIGE BOLIGALARMER & TILBUD 2021 / 2022

Få 3 tilbud på boligalarmer helt GRATIS og uforpligtende ✓ Mere sikker kan du ikke føle dig. Se mere herunder:

Få 3 tilbud på boligalarmer helt GRATIS og uforpligtende

Reklame

Stor guide: De 10 hammervigtige shopping-pointer, som kan spare dig for virkelig mange kroner og ikke mindst skuffende bommerter

Boligalarmer - 10 super vigtige shopping-råd, der kan spare dig for virkelig mange kroner og ikke mindst meget irriterende brølere - Hvis du gerne vil undlade at rive dine hår ud af hovedet, skrige som en gal, eller trampe i gulvet af ren vrede, og vil du hellere synge af glæde, fordi du har gjort en god handel, sparet posevis af kroner eller bare sluppet udenom at begå den dummeste shopping-fejltagelse, så læs med her! Med nedenstående råd kan du muligvis risikere at spare alt fra 15 % til måske 85 % eller mere, ved visse tilfælde, plus du lærer også lidt angående at købe de allerbedste varer. Og endnu vildere: Du lærer at spare 100 procent - hvilket lyder helt utroligt - men for at lære, hvorledes dét kan lade sig gøre, må du læse mere ...

Du er her: Forside / Shopping online > Boligalarmer > Superguide til shopping

Register

Fup-shopsTrustPilotE-mærketDen Sorte Fredag på nettetMoms og toldGaveindkøbTestvinderJanuar-udsalg 2021 - 2022Anmeldelser og erfaringerCyber MondayKilder på internettet m.m.

 1. Tjek efter E-mærket - Bliv bedre stillet som forbruger på nettet

 2. Se efter E-mærket - Få mere sikkerhed som køber online - Er webshoppen, som du køber hos, e-mærket? E-mærket er en unik certifikering for shops. Du få mere sikkerhed som forbruger, når du handler online hos en e-mærket webshop, hvilket du kan se mere om på www.emaerket.dk. E-mærket er som regel en god indikator for, at en webshop er seriøs omkring sin forretning, og sætter kundeen først, som jo er en meget god ting.

  Konklusionen er? Er du sådan en, der er bekymret, når du handler på internettet, burde det at shoppe ved en e-mærket shop klart give dig ro i maven, specielt i tilfælde af noget ifm. din handel skulle gå i fisk. Og i tilfælde af noget virkelig går galt, så har du som køber ekstra sikkerheder.

 3. Erfaringer og anmeldelser hjælper dig på rette vej

 4. Erfaringer og anmeldelser hjælper dig på rette vej - I jo højere et prisniveau, en vare befinder sig i, desto mere signifikant bør det umiddelbart være at se efter andre folks erfaringer med produktet. Du kan også muligvis være så heldig at finde konkrete anmeldelser, og muligvis af den lange slags, hvilket kan være vigtige at medtage i din endelige beslutning. På flere webshops er der nederst på produktsiderne en sektion, hvor kunden kan give det pågældende produkt karakterer samt fortælle om deres erfaringer. Brug anmeldelser og erfaringer i din samlede vurdering, hvis det kan lade sig gøre, i forbindelse med en nethandel. Det er det rene guld.

  Besparelse? Du kan potentielt set spare ret store mængder tid og penge ved at se efter varer, som andre har nogle erfaringer med, bare du har in mente, at vi forbrugere ikke alle sammen er ensartede. Men så kan du måske undslippe bøvlet med at skulle returnere fjernsynet til webshoppen, fordi billedet normalt står lidt sløret; emhætten, der støjer alt for meget; printeren, som sætter din tålmodighed på prøve, fordi den bare er født mega langsom ... und so weiter ...

  Relateret: Tyverialarm I Båt

  Du skal lige vide noget: Nu kommer der noget vigtigt ...

 5. Testvinder 2021 - Kig efter testvindere

 6. Testvinder 2021 - Se efter testvinderne - Kig efter om der inden for den kategori af produkter, du er interesseret i, er en eller måske flere bedst i test-produkter, dvs. produkter, der er blevet anerkendt som de bedste i test. Nogle af dem, der tildeler et sådant "stempel" er fx Tænk, Politiken.dk, PriceRunner, og andre. Interessen for testvinder-varer er optrappet markantpå det seneste, og flere hjemmesider tillader sig at være - lad os bare sige - lidt "fantasifulde" mht. deres definition på en test; så undersøg blot for din egen skyld altid, om siden, der bruger ord såsom test, bedst i test og testvinder, selv har prøvet disse produkter, bare henviser til nogle tests, anmeldelser, karakterer, eller noget helt andet.

  What's in it for me? Ved at gå efter testvindere, kan du med en vis sandsynlighed - på den lange bane - spare penge og tid, idet du erhverver dig en vare af en bedre standard.

  Bedst i test 2021 / Boligalarmer

 7. Januarudsalg 2021 - 2022 - Hold øje med januar-udsalget - Årets allervildeste shoppingperiode

 8. Januar-udsalg 2021 - 2022 - Derfor må du ikke undervurdere januar-udsalget - Årets bedste tilbud og udsalg - Find vilde tilbud og udsalg på januarudsalget i 2021 - 2022 - Årets klart vildeste shoppingperiode er udsalget i januar. Det er hér, at du kan være heldig og finde crazy besparelser. Det er overhovedet ikke usandsynligt at finde ord som spar 25 % og spar 50 % eller spar 70 procent i forskellige butikker og bestemt også ude i fysiske butikker, og i få tilfælde finder man da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Helt skørt! Kender du nogen, som snart skal have en fødselsdagsgave eller anden slags gave i januar måned eller senere på året, så kan det være en god ide at bruge januar-udsalget til netop dét. Til januar-udsalget kan det gå totalt amok med priserne, så hold godt øje med måneden, og husk, at en del af butikkerne starter januar-tilbuddene allerede 25. december.

  Hvad betyder det for mig? Til januar-udsalget skal du ikke blive overrasket over at kunne spare eks. 50 % und so weiter på alt lige fra møbler til fjernsyn. Og det gode er, at denne periode varer cirka 1 måned, det vil sige du har rigeligt med tid til at finde tilbud - men det er nok alligevel en fin ide at være tidligt ude, da de allerbedste varer typisk bliver revet væk lynhurtigt.

  Læs eventuelt: Simkort Alarm System

  Januarudsalget / Boligalarmer

 9. Told og moms mht., når du køber i en udenlandsk butik online - Dette bør du være klar over

 10. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Prøv lige at se hér! Her kommer der en vigtig pointe ...

 11. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... riiigtig god tid

 12. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Læs også: Boligalarm Test

 13. Sådan undgår du fupbutikker - Undgå at blive svindlet!

 14. Beklageligvis er der konstant nogen, der vil forsøge at fuske dig, og for butikker på internettet er dette et reelt problem. Gudskelov er det okay ligetil at afsløre en sådan shop, men altså kun, hvis du er opmærksom på, hvad du skal tjekke efter. En falsk shop vil typisk prøve på at få folk til at købe normalt ret dyre produkter til ekstremt nedsatte priser. Den nemmeste måde at aflure en fake shop på, er ved at undersøge butikkens navn på nettet. Er der overhovedet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller finder du kun negative udtalelser, så er det nok ikke lige dér, du bør shoppe. Kan du heller ej finde vigtige oplysninger såsom telefonnummer (som virker), adresse, oplysninger om medarbejdere m.fl., er det ikke ligefrem et tegn på troværdighed. Den allernemmeste måde at spotte en falsk webshop på er ved blot at læse, hvad der står på siden, for oftest vil der være tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkværdige formuleringer, fordi teksten ofte har været igennem Google Translate med mere, hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil give fejltranslationer. Er du fuldstændig i tvivl, så prøv at ringe webshoppen op og/eller forhør dig hos andre mennesker for at høre deres mening. Man kan ikke være for forsigtig!

  Din besparelse? Ja det kan i første omgang lyde som en joke, men ved at undgå at blive frasvindlet alle dine penge, kan du jo spare 100 procent - og oveni det spare dig selv for masser af ærgrelser og så videre. Så vær nu opmærksom, og følg ovenståene tips.

  Tjek eventuelt: Tyverialarm Bedste

  Du skal lige vide noget: Nu bliver det rigtig interessant ...

 15. Black Friday 2021 - Husk Sort Fredag - Årets største udsalgsdag

 16. Black Friday 2021 - Glem ikke Black Friday - Årets allerbedste udsalg og tilbud - Er du på udkig efter noget bestemt, som du skal have indkøbt, eller er du blot i indkøbs-humør omkring oktober eller november? Måske overvejer du at shoppe julegaverne lidt tidligere end normalt? Så kunne det være en ide at vente med dette til Black Friday, som man også kalder Sort Fredag. Black Friday i Danmark er med tiden blevet kæmpestort, og du kan godt regne med at Den Sorte Fredag i 2021 bliver større end nogensinde før! Det er originalt en tradition fra Amerika, som man da også kan mærke, at danskerne de forgangne år i stor stil har godkendt, hvis vi kigger på forskellige webshops statistik over besøgstal. Black Friday er - stensikkert - årets allerstørste shoppingdag! Alle Sort Fredag-tilbud starter fra den 25. november 2021. Flere shops begynder omkring kl. 24, og nogle webshops fortsætter endda weekenden ud. Black Fridag afholdes både i de fysiske butikker såvel som online.

  Hvad får du ud af det?: Det siger sig selv, at du på denne shopping-dag kan spare vilde mængder penge, men husker du dette råd vedrørende at benytte dig af Black Friday f.eks. i forbindelse med juleindkøb o.a. gaveindkøb, kan du - hvis du tilmed oveni det er en smule heldig - spare hundredvis af kroner. Sæt fredag 25. november i din kalenderlige nu!

  Se eventuelt: Alarmsystem Vagt

  Se lige her: Nu kommer det rigtig spændende ...

  Black Friday 2021 / Boligalarmer

 17. Cyber Monday 2021 - En ganske væsentlig shopping-dag på nettet

 18. Cyber Monday 2021 - En yderst væsentlig shopping-dag online - Cyber Monday afholdes 28. november, det vil sige mandagen lige efter Black Friday, og er blandt en af de helt store shopping-dage i USA. Kan du ikke finde noget spændende, når du leder efter Black Friday-tilbud, så hold skarpt udkig efter Cyber Monday. Der er langt flere webshops, som afholder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er stensikkert en dag, som du også burde godt øje med. Selve ordet Cyber Monday blev skabt af folk inden for marketingverdenen med mål om at få folk til at handle mere på internettet, og derfor er det altså en shoppingdag forbeholdt butikkerne på nettet.

  Konklusionen må derfor være: Du kan finde besparelser på alt lige fra små 5 til 70 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald huske denne tilbudsdag, for du kommer til at finde masser af interessante tilbud, specielt inden for eksempelvis elektronik og it og så videre. Sæt dagen i kalenderen.

  Tjek eventuelt: Secur Alarmsystem

  Cyber Monday 2021 på internettet / Boligalarmer

 19. Brug TrustPilot i forbindelse med shopping online - men der er et "men"

 20. Anvend TrustPilot i forhold til shopping - men pas på - Har netbutikken, som du køber hos, en TrustPilot-profilside, og får den o.k. bedømmelser og rosende skrivelser oveni? Det er slet ikke en skidt ide at undersøge en butik nærmere for dette, idet det kan være med til at give et kig ind i, om hvorvidt du køber et trygt og velrenommeret website, hvor tingene fungerer, som de skal. Husk dog på, at det for en shop er noget nær uladesiggørligt at få alt og alle til at lide den. Der vil altid være "besværlige" menneskere, som for eksempel lader en langsom fragt gå ud over netbutikken; der er også menneskere, der bare altid har noget at brokke sig over. Og sådan er der et hav af måder, hvorpå en webshop kan erhverve sig uretfærdige anmeldelser. Så mind dig selv om at se tingene fra flere vinkler.

  What's in it for me? Ved at frasortere de "dårlige" butikker, kan du potentielt set undgå mange af frustrationer over f.eks. et produkt, som du først får leveret 12 dage eller mere efter du har bestilt, eller ærgerlser over ikke-eksisterende eller elendig kundeservice ... etc.

  Se lige med her: Og nu til noget stort ...