BOXMADRAS BLÅ AVIS

Boxmadras Blå Avis - og spar mange penge på shopping på nettet SÅDAN - Boxmadras Blå Avis

Find den bedste boxmadras og alt til soveværelset her ✓ GRATIS fragt - Prismatch (få den billigste pris) ✓ Over 10.000 møbler ✓

Gå direkte til de bedste boxmadrasser her ✓

Reklame

Webguide: 10 essentielle shopping-råd, som kan spare dig for virkelig mange kroner og ikke mindst virkelig frygtelige nederlag

10 super vigtige shopping-tips, der kan spare dig for tusinder af kroner og virkelig slemme nederlag - Hvis du vil undlade at rive hårene ud af hovedet, skrige som en galning, eller trampe hårdt i gulvet af rendyrket ubehag, og vil du meget hellere smile af glæde, fordi du har lavet en fantastisk handel, sparet tusindvis af kroner eller blot undveget at lave den dummeste shopping-bommert, så kig med her! Med nedenstående tips kan du med stor sandsynlighed komme til at spare alt fra 15 % til måske 85 % eller mere, ved visse handler, og du lærer også noget ang. at købe de allerbedste produkter. Og endnu vildere: Du kan lære at spare hundrede pct. - som lyder totalt skørt - men for at vide, hvorledes dét lige skal forstås, må du se mere ... Boxmadras Blå Avis

Sti: Forside / Shopping på nettet > Boxmadrasser > Boxmadras Blå Avis / Stor guide til shopping

Indhold

Anmeldelser og erfaringerHenvisninger og kilder på internettet m.m.Fup-butikkerTest 2019TrustPilotE-mærketCyber Monday 2019Januarudsalg 2019 - 2020 på internettetMoms og toldGaveindkøbBlack Friday på internettet

 1. Black Friday 2019 - Derfor skal du holde øje med Sort Fredag - Årets allervildeste tilbud og udsalg

 2. Black Friday 2019 - Derfor skal du holde øje med Den Sorte Fredag - Årets vildeste shoppingdag - Er der noget bestemt, som du vil have indkøbt, eller er du i indkøbs-mood omkring oktober måned el. november? Eller påtænker du at skaffe julegaverne lidt tidligere end du plejer? Så skal du måske vente med dette til Black Friday, som man også kalder Sort Fredag. Black Friday i DK er som tiden er gået blevet megastort, og du kan godt regne med at Black Fredag i 2019 bliver vildere end nogensinde ... Det er oprindeligt en amerikansk tradition, som man da i alle tilfælde også kan se, at danskerne de forgangne år i stor stil har adopteret, hvis vi tjekker diverse shops statistik over besøgende. Black Friday er - stensikkert - årets allerstørste shopping-begivenhed! Alle Sort Fredag-tilbud starter fra den 25. november 2019. Nogle butikker starter allerede omkring klokken 00, og visse shops fortsætter endda frem til søndag. Black Fridag afholdes både i de fysiske butikker såvel som på internettet.

  What's in it for me? Det er selvsagt, at du på Den Sorte Fredag kan spare store mængder penge, men ved at huske dette råd mht. at benytte dig af Black Friday fx ifm. juleindkøb o.a. gaveindkøb, kan du - og hvis du samtidig oveni det er bare lidt heldig - spare hundredvis af kroner. Sæt fredag 25. november 2019 i din kalenderøjeblikkeligt!

  Black Friday / Boxmadras Blå Avis

 3. Januarudsalg 2019 - 2020 - Hold øje med januarudsalget - Årets allerstørste tilbud

 4. Januarudsalg 2019 - 2020 - Glem ikke januar-udsalg - Årets allervildeste shoppingperiode - Find lækre tilbud på januar-udsalget i 2019 - 2020 - Årets største shopping-periode er det store udsalg i januar. Det er i januar, hvor du kan have heldet med dig og lave nogle meget store besparelser. Det er overhovedet ikke urealistisk at se ord som spar 25 % og spar 50 % eller spar 70 pct. i diverse shops og selvfølgelig også i de fysiske butikker, og i af og til finder man da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Helt uhørt! Kender du nogen, der snart skal have en fødselsdagsgave eller anden type gave i januar måned eller en af månederne, der følger, så kan det være værd at bruge januar-udsalg til netop dét. Til udsalget i januar kan det gå fuldstændig agurk med priserne, så hold et skarpt øje med måneden, og bid mærke i, at en del butikker starter januartilbud allerede den 25. dec.

  Hvad får jeg ud af det? Til januar-udsalg skal du ikke blive forundret over at kunne spare eks. 20 procent eller mere på alt lige fra brugskunst til elektronik. Og det fede er, at januar-udsalg varer ca. 1 måned, så du har masser tid til at finde tilbud - men det er nok alligevel en fin ide at være ude i god tid, da de allerbedste tilbudsprodukter kan blive hapset efter kort tid.

  Se lige med her: Nu kommer det rigtig spændende ...

  Udsalget I Januar 2019 - 2020| 2019 - 2020 på nettet| på internettet||||} / Boxmadras Blå Avis

 5. Identificering af fupbutikker - Undgå at få taget dine penge!

 6. Beklageligvis er der konstant nogen, som prøver at svindle dig, og for shops online er dette et stort issue. Gudskelov er det relativt simpelt at afsløre en sådan butik, men altså kun, hvis du er opmærksom på, hvad du skal tjekke efter. En falsk webshop vil typisk forsøge at få folk til at købe normalvis ret dyre varer til ekstremt nedsatte priser. Den nemmeste måde at aflure en falsk butik på, er ved at google dens navn online. Er der overhovedet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller er der udelukkende skrækhistorier, så er det nok ikke dér, du skal shoppe. Kan du heller ikke lokalisere normale info som telefonnummer (der virker), adresse, oplysninger om dem, der arbejder der m.fl., er det heller ikke ligefrem et tegn på troværdighed. Den klart nemmeste måde at aflure en falsk butik på er ved blot at læse, hvad der står på siden, for typisk vil der være tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller underlige formuleringer, da teksten ofte har været igennem et oversættelsesprogram med flere, hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil resultere i fejl. Er du helt i tvivl, så prøv at ringe netbutikken op og/eller forhør dig hos andre mennesker for at høre deres mening. Man kan ikke være for forsigtig!

  Konklusion: Ja det kan ligefrem lyde sjovt, men ved at undgå at blive fuppet for alle dine penge, kan du jo spare 100 procent - og oveni det spare dig selv for en masse sorger und so weiter. Så pas nu på, og følg vores råd.

 7. Told og moms ift., når du køber i en udenlandsk butik på internettet - Det her bør du være klar over

 8. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Må jeg bede om din opmærksomhed? Nu kommer der noget vigtigt ...

 9. Cyber Monday 2019 - En yderst vigtig tilbudsdag online

 10. Cyber Monday 2019 - En yderst væsentlig tilbudsdag på internettet - Cyber Monday afholdes 28. november, altså mandag lige efter Black Friday, og er en af de helt store shopping-dage i Amerika. Finder du ikke noget interessant, når du leder efter Black Friday-tilbud, så hold øje med Cyber Monday. Der er mange flere shops, som afholder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er stensikkert en begivenhed, du også skal godt øje med. Selve ordet Cyber Monday er opfundet af marketingfolk for at overtale folk til at handle mere online, og dermed er det altså en shoppingdag forbeholdt butikker, som sælger produkter på nettet.

  Hvad får jeg ud af det? Du kan spare alt fra små 20 til 70 % eller mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald huske denne shopping-dag, for der vil være masser af gode tilbud, specielt inden for eksempelvis it m.m. Sæt dagen i kalenderen.

  Prøv lige at se hér! Og nu til noget stort ...

  Cyber Monday / Boxmadras Blå Avis

 11. E-mærket - Få mere sikkerhed som kunde online

 12. Tjek efter E-mærket - Få større grad af sikkerhed som konsument på nettet - Er shoppen, som du handler ved, e-mærket? E-mærket er en god certifikering for netbutikker. Du får større grad af sikkerhed som køber, når du handler på nettet i en e-mærket netbutik, hvilket du kan se meget mere om på www.emaerket.dk. E-mærket er som regel en nogenlunde indikator for, at en shop er seriøs omkring sin forretning, og sætter kundeen først, hvilket selvfølgelig er en positiv ting.

  Konklusion: Er du sådan en, der er lidt bekymret, når du køber på internettet, vil det at handle ved en e-mærket webshop klart give dig noget ro i sindet, især i tilfælde af noget ifm. dit køb skulle mislykkes. Og i tilfælde af et eller andet virkelig mislykkes, har du som forbruger nogle gode fordele.

  Se også: Boxmadras 70x200

 13. Testvinder 2019 - Se efter testede produkter

 14. Bedst i test 2019 - Gå efter testvindere - Undersøg om der inden for den varekategori, som du er interesseret i, er en el. måske flere bedst i test-produkter, dvs. varer, som er blevet kåret som værende nogle af de bedste i test. Blandt dem, der tildeler et sådant "stempel" er f.eks. Tænk.dk, Politiken, PriceRunner, m.fl. Fokussen på testvinder-produkter er steget særdeles megetpå det seneste, og nogle websteder tillader sig at være - lad os bare kalde det - lidt "kreative" i forhold til deres definition på en test eller testvinder; så tjek bare for din egen skyld altid, om hjemmesiden, som anvender ord såsom test 2019, bedst i test 2019 og testvinder 2019, selv har prøvet produkterne, kun henviser til nogle tests, anmeldelser, karakterer, eller noget helt tredje.

  Hvad betyder det for mig? Ved at gå efter testede produkter, kan du sandsynligvis - på lang sigt - spare tid og penge, da du køber en vare af en bedre standard.

  Test 2019 / Boxmadras Blå Avis }

 15. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... riiigtig god tid

 16. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Relateret: Boxmadras B 20

  Kig lige her engang: Nu kommer der noget vigtigt ...

 17. Anmeldelser og erfaringer hjælper dig

 18. Anmeldelser og erfaringer kan være vigtige - I jo højere en prisklasse, et produkt ligger i, jo vigtigere kan det umiddelbart være at tjekke andre folks oplevelser med produktet. Du kan endda måske være så heldig at finde deciderede reviews, og muligvis af den vigtige slags, som kunne være vigtige at bruge i din endelige vurdering. På flere shops er der nederst på produktsiderne et afsnit, hvor køberne kan give et produkt karakterer plus fortælle om deres oplevelser. Brug anmeldelser og erfaringer i din helhedsvurdering, hvis muligt, en handel. Det er det rene guld.

  Konklusionen? Du kan med stor sandsynlighed spare ganske store mængder tid og penge ved at kigge efter produkter, som nogen har nogle erfaringer med, blot du også husker på, at vi mennesker slet ikke alle sammen er ensartede. Så kan du muligvis undslippe al bøvlet med at skulle tilbagesende fladskærmen til webshoppen, pga. billedet normalt står en smule uskarpt; støvsugeren, som larmer alt for vildt; computeren, der sætter din tålmodighed på prøve, fordi den bare er født mega langsom ... og så videre ...

 19. Tjek TrustPilot i forhold til online shopping - men vær varsom

 20. Tjek TrustPilot i relation til online shopping - men vær varsom - Har shoppen, du overvejer at handle hos, en TrustPilot-profil, og får den o.k. karakterer og gode kommentarer? Det er bestemt ikke skidt at undersøge en butik nærmere for dette, idet det kan give en indsigt i, om hvorvidt du shopper et sikkert og velrenommeret website, hvor tingene er i orden. Det er dog vigtigt at påpege, at det for en webshop er total umuligt at få alle til at elske den. Der vil altid findes "besværlige" kunder, som for eksempel lader en langsom fragt gå ud over webshoppen; der er også menneskere, der bare næsten altid har et eller andet at brokke sig over ... Så der er masser af måder, hvorpå en netbutik kan erhverve sig uheldlige bedømmelser. Husk at se tingene fra andre perspektiver.

  Besparelse: Ved at "muge ud i" de "negative" shops, kan du sandsynligvis undgå masser af frustrationer over eks. et produkt, som du først modtager 11 dage efter bestilling, eller ærgerlser over ikke-eksisterende eller elendig service ... etc.

  Tjek også: Boxmadras Eller Kontinentalseng

Se diverse relevante kilder på internettet her

Her ser du diverse relevante henvisninger på internettet ...

BOXMADRAS BLÅ AVIS - 08-12-2019

» »

BOXMADRAS BLÅ AVIS - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Boxmadras Blå Avis - Filnavnet på denne netside omhandlende "boxmadras blå avis " er "boxmadras-blaa-avis" med den fulde URL https://sh0p.dk/boxmadrasser/boxmadras-blaa-avis, og siden er nr. 127 ud af i alt 481. Du kan se flere interne websider her: Boxmadras Dreamzone , Boxmadras Blå Avis , God Boxmadras ... Tak fordi du læste med, og god dag :) - Det er i dag 08-12-2019, klokken er 12:04, og denne side kom online 30-03-2017 ...

Indhold

TrustPilotE-mærketBedst i test 2019Anmeldelser og erfaringerMoms og toldGaveindkøbJanuar-udsalg på internettetCyber MondayKilder og henvisninger på nettet m.m.Sort Fredag på nettetFup-butikker