BOXMADRAS GUIDE

Boxmadras Guide - og spar masser af kroner med disse råd sådan her - Boxmadras Guide

Find den bedste boxmadras og alt til soveværelset her ✓ GRATIS fragt - Prismatch (få den billigste pris) ✓ Over 10.000 møbler ✓

Gå direkte til de bedste boxmadrasser her ✓

Reklame

Stor guide: 10 kritiske shopping-råd, som kan spare dig for tusinder af penge og meget skuffende brølere

De 10 super vigtige shopping-råd, som kan spare dig for tusinder af kroner og virkelig slemme fejltagelser - Hvis du gerne vil undlade at rive dine hår ud af dit hoved, råbe som en gal, eller trampe i gulvet af rendyrket vrede, og vil du hellere hoppe af glæde, fordi du har lavet en god handel, sparet hundredvis af kroner eller bare sluppet udenom at begå den dummeste shopping-brøler, så kig med her! For med nedenstående råd kan du sagtens risikere at spare alt lige fra 15 % til sågar 80 % eller mere, ved bestemte køb, og du lærer også en smule vedr. at handle de bedste produkter. Og endnu vildere: Du kan lære at spare 100 % ... som lyder totalt utroligt - men for at finde ud af, hvordan dét lige kan lade sig gøre, må du læse videre her nede ...

Her er du: Hjem / Shopping på nettet > Boxmadrasser > Boxmadras Guide / Webguide til shopping

Oversigt

Moms og toldGaveindkøbBedst i testBlack Friday på nettetFup-butikkerCyber Monday 2023JanuarudsalgTrustPilotE-mærketAnmeldelser og erfaringerHenvisninger og kilder på nettet med flere ...

 1. Januar-udsalg - Husk januar-udsalg - Årets største udsalgsmåned

 2. Januar-udsalg - Hold udkig efter januar-udsalg - Årets allerstørste shopping-periode - Find lækre tilbud og udsalg på udsalget i januar i 2023 - 2024 - Årets vildeste shopping-periode er det store udsalg i januar. Det er hér, du kan være heldig og lave sindssyge besparelser. Det er bestemt ikke umuligt at finde ordene spar 35 % og spar 55 % eller spar 75 procent i forskellige shops og selvfølgelig også ude i fysiske butikker, og i sjældne tilfælde finder man da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Total uhørt! Kender du nogen, der snart skal have en fødselsdagsgave eller bare anden slags gave i januar måned eller senere hen, så kan det være smart at udnytte januar-udsalg til præcis dét. Til udsalget i januar kan det gå fuldstændig agurk med prisnedsættelserne, så hold godt øje med måneden, og notér dig, at en del af butikkerne påbegynder januartilbuddene 25. dec.

  Hvad får jeg ud af det? Til januar-udsalg skal du bestemt ikke blive chokeret over at lave besparelser på for eksempel 30 procent etc. på alt lige fra modetøj til fjernsyn. Og det gode er, at perioden varer cirka en måned, dvs. du har fin tid til at finde udsalg - men det er nok stadig en god idé at være ude i god tid, da de allerbedste varer typisk bliver revet væk hurtigt.

  Relateret: Ny Boxmadras

  Januarudsalget 2023 - 2024| 2023 - 2024 på internettet| på internettet||||} / Boxmadras Guide

 3. Black Friday 2023 - Husk Den Sorte Fredag - Årets største tilbudsdag

 4. Black Friday 2023 - Glem ikke Black Fredag - Årets vildeste udsalg og tilbud - Søger du noget bestemt, du vil have indkøbt, eller er du bare i indkøbs-mood omkring oktober eller november måned? Måske overvejer du at skaffe dine julegaver en smule tidligere end normalt? Så skal du måske vente med dette til Black Friday, som man på dansk kalder Sort Fredag. Black Friday i Danmark er i tidens løb blevet kolonormt, og du kan være sikker på at Sort Fredag i 2023 bliver større end nogensinde ... Det er egentlig en tradition fra Amerika, som man i alle fald også kan se, at dansken de seneste år i stor stil har godkendt, når man ser diverse shops statistikker. Black Friday er - tro det eller ej - årets vildeste shoppingbegivenhed! Alle Sort Fredag-tilbud starter fra fredag d. 25. november 2023. Nogle netbutikker begynder omkring klokken 24, og visse webshops fortsætter resten af weekenden. Black Fridag findes både i de fysiske butikker såvel som på nettet.

  Din besparelse: Det siger sig selv, at du på denne shopping-dag kan spare store mængder penge, men ved at huske dette råd i relation til at benytte dig af Black Friday decideret til julegaveindkøb og andre gaveindkøb, kan du - hvis du samtidig også er en smule heldig - lave besparelser på hundredvis af kroner. Sæt d. 25. november 2023 i din kalender!

  Black Friday 2023 / Boxmadras Guide

 5. Erfaringer og anmeldelser hjælper dig på rette vej

 6. Anmeldelser og erfaringer kan være din redning - I jo højere prisleje, en vare befinder sig i, jo mere betydningsfuldt kan det være at undersøge andres oplevelser med produktet. Du kan endda måske være så heldig at finde vigtige anmeldelser, og muligvis af den lange slags, hvilket kunne være vigtige at tage med i din konklusion. I flere webshops findes der nederst på produktsiderne et afsnit, hvor køberne kan give det pågældende produkt karakterer plus fortælle om deres oplevelser. Brug erfaringer og anmeldelser i din samlede vurdering, hvis det kan lade sig gøre, i forbindelse med en nethandel. det kan have stor betydning.

  Hvad betyder det for dig? Du kan muligvis spare ganske store mængder penge og tid ved at kigge efter varer, flere allerede har nogle erfaringer med, blot du lige ved, at vi mennesker slet ikke alle er ens. Så kan du fx undslippe bøvlet med at skulle returnere computerskærmen til shoppen, pga. billedet normalt står lidt sløret; støvsugeren, som støjer alt for meget; printeren, der sætter tålmodigheden på prøve, idet den bare er født ekstremt langsom ... etcetera ...

  Se også: Boxmadras Guide

 7. Sådan spotter du fup-butikker - Undgå at blive snydt!

 8. Beklageligvis er der ofte nogen, der prøver at snyde dig, og for butikker online er dette et reelt problem. Gudskelov er det okay ligetil at opdage en sådan butik, men altså udelukkende, hvis du ved, hvad du skal se efter. En falsk shop vil oftest forsøge at få kunden til at købe normalt meget dyre varer til ekstremt lave priser. Den nemmeste måde at afsløre en fake butik på, er ved at google butikkens navn på internettet. Findes der overhovedet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller finder du kun skrækhistorier, så er det nok ikke dér, du skal handle. Kan du heller ikke lokalisere essentielle oplysninger som eks. telefonnummer (der virker), fysisk adresse, oplysninger om ansatte med flere, er det bestemt ikke lige et tegn på noget troværdigt. Den nemmeste måde at aflure en falsk webshop på er ved blot at se, hvad der står på siden, for oftest vil der være tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller underlige formuleringer, da teksten typisk har været igennem et oversættelsesprogram m.m., hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil resultere i fejltranslationer. Er du helt i tvivl, så forsøg at ringe netbutikken op og/eller forhør dig hos andre folk for at høre deres mening. Forsigtighed betaler sig!

  Hvor meget er besparelsen på? Ja det kan nærmest lyde sjovt, men ved at undgå at blive frasvindlet alle dine penge, kan du spare 100 pct. - og samtidigt spare dig selv for en masse frustrationer etcetera. Så pas nu på, og følg ovenståene råd.

  Læs evt.: Boxmadrasser 180 X 210

  Okay så! Nu kommer det rigtig spændende ...

 9. Lav dine gaveindkøb i god tid ... RIGTIg god tid

 10. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  NB: Her kommer der en vigtig pointe ...

 11. Cyber Monday 2023 - En yderst væsentlig shoppingdag på nettet

 12. Cyber Monday 2023 - En yderst vigtig shoppingdag på internettet - Cyber Monday holdes 28. november 2023, det vil sige mandagen efter Black Friday, og er blandt en af de store shopping-dage i Amerika. Kan du ikke finde noget interessant, når du leder efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt øje med Cyber Monday. Det er langt flere webshops, som afholder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er helt sikkert en dag, du også burde godt øje med. Ordet Cyber Monday er opfundet af folk inden for marketingverdenen med mål om at overtale folk til at handle mere på internettet, og er det altså en shopping-dag udelukkende for netbutikkerne.

  Hvad kan du spare? Du kan spare alt fra små 5 til 50 % eller mere på Cyber Monday. Du bør udnytte denne shopping-dag, for du kommer til at finde rigtig interessante tilbud, især inden for fx elektronik med mere. Sæt dagen i kalenderen.

  Læs eventuelt: Boxmadras Definition

  Cyber Monday / Boxmadras Guide

 13. Moms og told mht., når du handler i en udenlandsk netbutik online - Dette skal du være klar over

 14. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Læs også: Boxmadras Hårdhed

 15. Tjek efter E-mærket - Få mere sikkerhed som køber på internettet

 16. Hvad er E-mærket - Bliv bedre stillet som konsument på internettet - Er shoppen, som du handler hos, e-mærket? E-mærket er en god certificeringsordning for shops. Du får større grad af sikkerhed som forbruger, når du handler online i en e-mærket netbutik, hvilket du kan finde mere om på www.emaerket.dk. E-mærket kan bruges som en god indikator for, at en shop er seriøs omkring sin virksomhed, og sætter konsumenten allerførst, som alt andet lige er en god ting.

  Hvad betyder det for dig? Er du sådan en type, der kan være lidt ængstelig, når du shopper online, burde det at handle i en e-mærket shop give dig lidt ro i maven, i særdeleshed i tilfælde af et eller andet ifm. handlen skulle fejle. Og i tilfælde af et eller andet virkelig fejler, har du som forbruger nogle gode sikkerheder.

 17. Brug TrustPilot ift. shopping - men husk dette ...

 18. Tjek TrustPilot ift. shopping online - men husk dette ... Har webshoppen, som du køber hos, en TrustPilot-side, og får den gode karakterer samt rosende kommentarer med på vejen? Det er bestemt ikke en skidt ide at tjekke en netbutik for dette, idet det kan være med til at give en indsigt i, om du køber et helt sikkert og respektabelt internetsite, hvor tingene er, som de skal være. Det er dog vigtigt at påpege, at det for en netbutik er total ugørligt at få ALLE til at elske den. Der der vil altid komme til at være "trælse" kunder, der eks. lader en langsom varelevering gå ud over netbutikken; der findes også folk, der stort set altid har en eller flere ting at beklage sig over. Så der er masser af måder, hvorpå en netbutik kan ende med uretfærdige anmeldelser. Husk at have et åbent sind...

  Konklusionen er? Ved at undgå de "negative" hjemmesider, kan du potentielt undgå mange af skuffelser over eksempelvis et produkt, som du først modtager 21 dage efter du har bestilt, eller frustrationer over ingen eller horribel kundesupport ... und so weiter.

  Læs også: Boxmadrasser 90 X 190

 19. Testvinder 2023 - Tjek efter testede produkter

 20. Bedst i test 2023 - Gå efter testvinderne - Tjek om der inden for den kategori af varer, som du har interesse i, er en el. måske flere bedst i test-produkter, det vil sige ting, som er blevet anerkendt som værende nogle af de bedste i test. Blandt dem, der giver et sådant "stempel" er fx Tænk.dk, Politiken.dk, PriceRunner.dk, m.fl. Fokusset på bedst i test-varer er tiltaget meget de seneste år, og flere internetsites er lidt "kreative" mht. deres definition på en test; så undersøg lige for en sikkerheds skyld altid, om websitet, der nævner ord såsom test 2023, bedst i test 2023 eller testvinder, selv har prøvet produkterne, kun refererer til en el. flere test, anmeldelser, karakterer, eller noget fuldstændig andet.

  Besparelse: Ved at gå efter testede produkter, burde du med en vis sandsynlighed - på lang sigt - spare tid og penge, idet du køber et produkt af en godkendt standard.

  Se lige med her: Nu bliver det rigtig interessant ...

  Test 2023 / Boxmadras Guide }

Se forskellige henvisninger og kilder online her

Her ser du forskellige relaterede henvisninger og kilder på internettet ...

BOXMADRAS GUIDE - 05-12-2023

» »

BOXMADRAS GUIDE - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Boxmadras Guide - Filnavnet på denne side om "boxmadras guide " er "boxmadras-guide" med den fulde webadresse https://sh0p.dk/boxmadrasser/boxmadras-guide, og siden er nr. 163 ud af i alt 481. Du kan tjekke andre interne websider her: Nocturne Boxmadras 140x200 , Boxmadrasser Udsalg , Boxmadras 140 X 200 , 3/4 Boxmadrasser , Boxmadrasser Odense ... Tak fordi du læste med, og rigtig go' dag :) - Det er i dag 05-12-2023, klokken er 22:30, og denne side kom online 30-03-2017 ...

Overblik

Cyber Monday 2023TrustPilotE-mærketKilder online med flere ...Januar-udsalg på nettetTestvinder 2023Anmeldelser og erfaringerFalske shopsBlack Fredag onlineMoms og toldGaveindkøb