BOXMADRAS JENSEN

Boxmadras Jensen - og spar masser af kroner med disse råd sådan - Boxmadras Jensen

Find den bedste boxmadras og alt til soveværelset her ✓ GRATIS fragt - Prismatch (få den billigste pris) ✓ Over 10.000 møbler ✓

Gå direkte til de bedste boxmadrasser her ✓

Reklame

Guide: 10 vigtige shopping-tips, der kan spare dig for tusinder af kroner og ikke mindst meget frustrerende brølere

Boxmadras Jensen - 10 vigtige shopping-tips, der kan spare dig for virkelig mange kroner og ikke mindst virkelig frygtelige fejl - Hvis du gerne vil undgå at rive hårene ud af hovedet, skrige som en galning, eller trampe i gulvet af ren frustration, og vil du meget hellere smile af glæde, fordi du har gjort en fantastisk handel, sparet posevis af kroner eller bare undveget at lave jordens dummeste shopping-fejl, så læs da lige med her! Med disse tips kan du muligvis risikere at spare alt lige fra 15 % til måske 60 % eller mere, ved bestemte situationer, og du lærer da også en smule om at handle de bedste produkter. Og endnu mere overraskende: Du lærer at spare hundrede % ... hvilket lyder fuldstændig skørt - men for at lære, hvorledes dét lige kan lade sig gøre, må du se mere her ... Boxmadras Jensen

Du er her: Forsiden / Shopping online > Boxmadrasser > Boxmadras Jensen / Webguide til shopping

Sidens indhold

Moms og toldGaveindkøbKilder og henvisninger på internettet m.fl.Fup-butikkerBedst i test 2023Den Sorte Fredag onlineAnmeldelser og erfaringerJanuarudsalgCyber MondayTrustPilotE-mærket

 1. Hold øje med E-mærket - Bliv bedre stillet som konsument online

 2. Hvad med E-mærket - Få mere sikkerhed som konsument online - Er shoppen, du køber hos, e-mærket? E-mærket er en speciel ordning for shops. Du får større grad af sikkerhed som kunde, når du handler på internettet i en e-mærket netbutik, som du kan finde mere om på www.emaerket.dk. E-mærket kan bruges som en god indikation på, at en shop er seriøs omkring sin virksomhed, og sætter forbrugeren allerførst, hvilket er en meget positiv ting.

  Konklusion? Er du sådan en type, som kan være lidt bekymret, når du shopper på nettet, vil det at købe hos en e-mærket netbutik give dig en smule ro i maven, specielt i tilfælde af noget ved din handel skulle fejle. Og hvis det virkelig mislykkes, har du som forbruger ekstra sikkerheder.

 3. Lav dine gaveindkøb i god tid ... VIRKELIG god tid

 4. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Kig lige her engang: Nu bliver det rigtig interessant ...

 5. Brug TrustPilot i relation til e-handel - men ...

 6. Anvend TrustPilot ift. online shopping - men vær varsom - Har netbutikken, som du overvejer at købe ved, en TrustPilot-side, og får den gode bedømmelser og gode skrivelser? Det er slet ikke en dårlig ide at tjekke en butik nærmere for dette, fordi det kan være med til at give en indsigt i, om du shopper et helt trygt og godt internetsite, hvor alting er tip top. Du skal dog huske, at det for en webshop er noget nær uladesiggørligt at få hele verden til at elske den. Der der vil altid komme til at være "besværlige" menneskere, som f.eks. lader en langsom varelevering gå ud over butikken; der er også folk, der næsten altid har et eller andet at beklage sig over. Så der er masser af måder, hvorpå en butik kan ende med uretfærdige klager. Husk at se tingene fra mere end et perspektiv...

  Hvad får jeg ud af det? Ved at undgå de "dårlige" firmaer, kan du potentielt set undgå masser af frustrationer over eks. et produkt, som du først modtager 20 dage eller mere efter bestilling, eller skuffelser over manglende eller horribel kundesupport ... og så videre ...

  Se lige her: Det næste tip kan være afgørende ...

 7. Told og moms mht., når du handler i udenlandske netbutikker online - Det her bør du være klar over

 8. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Se evt.: Boxmadras Sælges

 9. Testvinder 2023 - Tjek efter testvinder-produkter

 10. Test 2023 - Kig efter det bedste af det bedste - Kig efter om der inden for den produktkategori, som du er interesseret i, er en el. måske flere bedst i test-varer, det vil sige ting, som er blevet kåret som værende blandt de allerbedste i test. Nogle af dem, der giver et sådant "stempel" er fx Tænk, Politiken, PriceRunner, m.fl. Fokusset på "test"-varer er tiltaget betydeligt de seneste år, og nogle internetsites er lidt "kreative" i forhold til deres definition på en test; så research lige for din egen skyld altid, om siden, der nævner ord såsom test, bedst i test el. testvinder, selv har gennemtestet disse produkter, blot refererer til en eller flere test, anmeldelser, karakterer, eller noget helt andet.

  Konklusionen? Ved at gå efter testvindere, kan du med en vis sandsynlighed - på lang sigt - spare penge og tid, fordi du får en vare af en særlig kvalitet.

  Okay så! Nu kommer der noget vigtigt ...

  Test 2023 / Boxmadras Jensen }

 11. Erfaringer og anmeldelser kan være vigtige

 12. Anmeldelser og erfaringer kan være din redning - I jo højere et prisniveau, en vare ligger i, jo mere signifikant bør det måske være at tjekke andre folks oplevelser med varen. Du kan endda muligvis være så heldig at finde konkrete reviews, og endda af den vigtige slags, som kunne være essentielle at tage med i din endelige konklusion. I mange webbutikker findes der nederst på produktsiderne et afsnit, hvor købere kan give et produkt karakterer og fortælle om deres erfaringer. Brug anmeldelser og erfaringer i din samlede vurdering, hvis muligt, ifm. en handel. Det er det rene guld.

  Hvad får du ud af det?: Du kan potentielt set spare rimelig store mængder penge og tid ved at kigge efter varer, som nogen allerede har nogle erfaringer med, bare du husker, at vi mennesker bestemt ikke alle er ensartede. Så kan du for eksempel undgå al bøvlet med at skulle tilbagesende tv'et til shoppen, fordi billedet generelt er en smule sløret; opvaskemaskinen, der larmer alt for vildt; GPS'en, der sætter din tålmodighed på prøve, idet den bare er født sindssygt langsom ... etcetera.

 13. Black Friday 2023 - Derfor må du ikke undervurdere Black Friday - Årets vildeste udsalg og tilbud

 14. Black Friday 2023 - Husk Black Fredag - Årets allerstørste tilbud - Er der noget bestemt, du skal have indkøbt, eller er du bare i købe-humør omkring oktober måned el. november? Eller overvejer du at købe dine gaver til jul lidt før end normalt? Så kan det være værd at gemme dette til Black Friday, som man på dansk kalder Sort Fredag. Black Friday i Danmark er efterhånden blevet kæmpestort, og du kan være sikker på at Sort Fredag i 2023 bliver større end nogensinde før. Det er egentlig en amerikansk tradition, som vi kan mærke, at danskerne de seneste år i stor stil har godkendt, hvis vi tager et kig på diverse butikker statistik over besøgstal. Black Friday er - stensikkert - årets største shoppingdag! Alle Den Sorte Fredag-tilbud starter fra 25. november 2023. Visse webshops begynder allerede omkring midnat, og nogle butikker bliver ved hele weekenden. Black Fridag afholdes både i de fysiske shops såvel som på nettet.

  Hvad er konklusionen? Det siger sig selv, at du på denne dag kan spare enorme mængder penge, men ved at huske dette tips vedr. at anvende Black Friday decideret i forbindelse med julegaveindkøb o.a. forskellige gaveindkøb, kan du - hvis du samtidig også er en smule heldig - spare hundredvis af kroner. Sæt fredag 25. november i din kalender!

  Black Friday / Boxmadras Jensen

 15. Januar-udsalg - Derfor må du ikke undervurdere udsalget i januar - Årets allerbedste udsalgsmåned

 16. Januar-udsalg 2023 - 2024 - Udnyt januar-udsalget - Årets største tilbudsmåned - Find lækre tilbud og udsalg på januar-udsalget i 2023 - 2024 - Årets absolut vildeste shoppingperiode er udsalget i januar. Det er i denne måned, at du kan være heldig og lave de helt heftige besparelser. Det er overhovedet ikke urealistisk at finde ord som spar 25 % og spar 55 % eller spar 75 procent i forskellige webshops og bestemt også ude i fysiske butikker, og i få tilfælde ser da da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Fuldstændig skørt! Har du en ven, som skal have en fødselsdagsgave eller anden type gave i januar eller en af månederne, der følger, så kan det være smart at bruge januar-udsalg til præcis dét. Til januar-udsalget kan det gå helt agurk med prisnedsættelserne, så hold virkelig godt øje med måneden, og hav in mente, at en del shops begynder med januar-tilbud allerede d. 25. december.

  Det kan du spare: Til januar-udsalget skal du bestemt ikke blive overrasket over at kunne spare eksempelvis 20 % el. mere på alt lige fra modetøj til hvidevarer. Og det bedste er, at januarudsalget varer ca. 1 måned, dvs. du har god tid til at finde udsalg - men det er nok stadigvæk en fin ide at ikke at vente for længe, da de bedste udsalgsvarer kan blive hapset lynhurtigt.

  Udsalget I Januar 2023 - 2024| 2023 - 2024 online| på internettet||||} / Boxmadras Jensen

 17. Cyber Monday 2023 - En meget vigtig shopping-dag på internettet

 18. Cyber Monday 2023 - En særdeles betydningsfuld tilbudsdag online - Cyber Monday holdes 28. november, det vil sige mandag efter Black Friday, og er blandt en af de større shopping-dage i Amerika. Finder du ikke noget godt, når du søger efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt udkig efter Cyber Monday. Det er langt flere netbutikker, der afholder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er helt sikkert en dag, du også bør sætte i kalendere. Selve ordet Cyber Monday blev skabt af marketing-folk med mål om at overtale folk til at shoppe mere på nettet, og er det altså en shoppingdag udelukkende for webshops.

  Hvad får jeg ud af det? Du kan finde besparelser på alt fra små 15 til 70 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald huske denne shoppingdag, for der vil være tonsvis af gode tilbud, specielt inden for fx elektronik med mere ... Sæt dagen i kalenderen.

  Cyber Monday / Boxmadras Jensen

 19. Gå langt udenom fup-butikker - Undgå at få stjålet pengene!

 20. Uheldigvis er der konstant folk, der prøver at svindle dig, og for shops på nettet er dette et gigantisk problem. Gudskelov er det rimelig simpelt at opdage en sådan shop, dog altså udelukkende, hvis du ved, hvad du skal tjekke efter. En falsk webshop vil typisk prøve på at få folk til at købe normalt ret dyre produkter til meget nedsatte priser. Den letteste måde at spotte en fake butik på, er ved at søge på dens navn på internettet. Findes der slet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller er der udelukkende negative udtalelser, så er det nok ikke dér, du skal shoppe. Kan du heller ej finde normale ting som telefonnummer (som virker), fysisk adresse, info om ansatte m.fl., er det heller ikke ligefrem et tegn på troværdighed. Den allernemmeste måde at spotte en fake shop på er ved bare at læse, hvad der står på siden, for oftest vil du finde masser af stavefejl, grammatiske fejl eller underlige formuleringer, idet teksten typisk har været igennem noget oversættelses-software med flere, hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil give fejloversættelser. Er du helt i tvivl, så forsøg at ringe webshoppen op og/eller forhør dig hos andre mennesker for at høre deres syn på sagen. Forsigtighed betaler sig!

  Besparelse: Ja det kan i første omgang lyde som en joke, men ved at undgå at blive svindlet for alle dine penge, kan du spare 100 pct. - og samtidigt spare dig selv for masser af sorger und so weiter ... Så tænk en ekstra gang, og følg ovenståene råd.

Se diverse relaterede henvisninger på nettet her

Her kan du finde forskellige relevante henvisninger online ...

BOXMADRAS JENSEN - 09-12-2023

» »

BOXMADRAS JENSEN - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Boxmadras Jensen - Filnavnet på denne netside omhandlende "boxmadras jensen " er "boxmadras-jensen" med den fulde webadresse https://sh0p.dk/boxmadrasser/boxmadras-jensen, og siden er nr. 177 ud af i alt 481. Du kan finde andre interne sider her: Dux Boxmadrasser , Boxmadras Kvalitet , Boxmadras Testvinder 2017 , Priser På Boxmadrasser , Boxmadras Test 2017 ... Tak for dit besøg, og go' dag :) - Det er i dag 09-12-2023, klokken er 03:20, og denne side kom på nettet 30-03-2017 ...

Indholdsfortegnelse

Moms og toldGaveindkøbBlack Fredag på nettetFup-butikkerJanuarudsalgAnmeldelser og erfaringerTrustPilotE-mærketTestCyber Monday 2023Henvisninger på internettet med flere ...