DART 2024 / 2025

KØB DART ONLINE - FIND BILLIGE DART & TILBUD 2024 / 2025

Få alt i dart og dartspil til billige priser og lynhurtig levering ✓

Se alt i dart og dartudstyr, som de professionelle bruger

Reklame

Webguide: 10 essentielle shopping-råd, der kan spare dig for tusinder af penge og ikke mindst virkelig ærgerlige nederlag

10 hammervigtige shopping-råd, som kan spare dig for ekstremt mange kroner og virkelig slemme nederlag - Hvis du helst vil undgå at rive dine hår ud af hovedet, råbe som en gal, eller trampe i gulvet af ren vrede, og vil du hellere danse af ren lyksagelighed, fordi du har gjort en super handel, sparet tusindvis af kroner eller bare undgået at lave jordens dummeste shopping-brøler, så læs da lige med her! For med følgende pointer kan du uden tvivl risikere at spare alt lige fra 15 % til sågar 70 % eller mere, ved nogle køb, og du lærer da også noget om at finde de allerbedste produkter. Og endnu mere skørt: Du får lært at spare hundrede % ... som lyder totalt skørt - men for at se, hvorledes dét hænger sammen, må du læse videre her nede ...

Du er her: Forsiden / Shopping > Dart > Netguide til shopping

Indholdsfortegnelse

Kilder og henvisninger på nettet med mere.Bedst i testAnmeldelser og erfaringerMoms og toldGaveindkøbCyber Monday 2024Falske butikkerTrustPilotE-mærketBlack Friday på internettetJanuarudsalg 2024 - 2025 online

 1. Test 2024 - Kig efter testede produkter

 2. Test 2024 - Se efter det bedste af det bedste - Undersøg om der i den produktkategori, som du har interesse i, er en el. flere bedst i test-produkter, altså varer, der er blevet kåret som værende blandt de allerbedste i test. Blandt dem, der tildeler et sådant "stempel" er eksempelvis Forbrugerrådet Tænk, Politiken.dk, PriceRunner.dk, og andre. Interessen for testvinder-varer er eskaleret meget de seneste år, og flere websteder tillader sig at være lidt "kunstneriske" mht. deres definition på en test eller testvinder; så tjek lige for en sikkerheds skyld, om webstedet, som gør brug af ord såsom test, bedst i test 2024 eller testvinder 2024, også har testet disse produkter, bare henviser til en el. flere test, anmeldelser, bedømmelser, eller noget helt andet.

  Konklusion: Ved at gå efter testvindere, kan du sandsynligvis - på den lange bane - spare penge og tid, fordi du får et produkt af en særlig standard.

  Testvinder 2024 / Dart

 3. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... riiigtig god tid

 4. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Tjek eventuelt: Dartpile Unicorn

  Prøv lige at se hér! Nu bliver det rigtig interessant ...

 5. Tjek TrustPilot ifm. shopping online - men hav dette in mente ...

 6. Anvend TrustPilot ifm. online shopping - men hav dette in mente ... Har butikken, som du handler ved, en TrustPilot-profil, og får den gode bedømmelser og rosende skrivelser? Det er altid godt at undersøge en netbutik for dette, idet det kan give et kig ind i, om hvorvidt du handler et helt trygt og godt website, hvor alting er tip top. Du skal dog huske, at det for en shop er total uladesiggørligt at få ALLE til at lide den. Der vil altid være "vanskellige" menneskere, som fx lader en langsom fragt gå ud over webshoppen; der er også menneskere, som hyppigt har noget at jamre over ... Og sådan er der masser af forskellige måder, hvorpå en butik kan få uheldlige klager. Så mind dig selv om at se retfærdigt på det hele...

  Hvad får du ud af det?: Ved at "muge ud i" de "dårlige" sites, kan du sandsynligvis undgå mange af ærgerlser over f.eks. en vare, som du først får leveret 13 dage efter du har bestilt, eller ærgerlser over ikke-eksisterende eller horribel kundeservice ... og så videre ...

  Læs evt.: Dartskive Avstand

  NB: Nu kommer der noget vigtigt ...

 7. Cyber Monday 2024 - En meget vigtig shoppingdag på nettet

 8. Cyber Monday 2024 - En ganske stor shopping-dag på nettet - Cyber Monday holdes 28. november, dvs. mandag efter Black Friday, og er blandt en af de store shopping-dage i USA. Kan du ikke finde noget godt, når du søger efter Black Friday-tilbud, så hold skarpt udkig efter Cyber Monday. Det er langt flere webshops, der afholder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er helt bestemt en begivenhed, som du også burde holde øje med. Selve ordet Cyber Monday blev opfundet af marketingfolk med henblik på at få folk til at shoppe online, og på den måde er Cyber Monday altså en shoppingdag udelukkende for netbutikkerne.

  Konklusionen: Du kan finde besparelser på alt lige fra små 10 til 80 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald holde øje med denne dag, for du kommer til at finde tonsvis af vilde tilbud, specielt inden for fx elektronik og it med mere. Sæt dagen i kalenderen.

  Cyber Monday 2024 / Dart

 9. Anmeldelser og erfaringer hjælper dig

 10. Erfaringer og anmeldelser må du ikke overse - I jo højere en prisklasse, en vare befinder sig i, jo vigtigere kan det måske være at kigge efter andres erfaring med varen. Du kan også muligvis være så heldig at finde anmeldelser, og muligvis af den gode slags, hvilket kan være essentielle at medtage i din konklusion. På flere webshops findes der i bunden af produktsiderne en boks, hvor køber kan give det pågældende produkt karakterer plus fortælle om deres oplevelser. Brug erfaringer og anmeldelser i din samlede vurdering, hvis det kan lade sig gøre, inden et køb. Det er guld værd.

  Konklusionen må derfor være: Du kan potentielt set spare rimelig store mængder penge og tid ved at tjekke efter produkter, som andre har lidt erfaringer med, blot du husker på, at vi forbrugere slet ikke alle sammen er ensartede. Så kan du for eksempel undgå bøvlet med at skulle returnere fjernsynet til butikken, pga. billedet normalt står en smule sløret; emhætten, der støjer alt for meget; computeren, som sætter tålmodigheden på prøve, idet den er født langsom ... etcetera.

  Godt så! Nu kommer det rigtig spændende ...

 11. Sådan undgår du fupbutikker - Undgå at blive snydt!

 12. Beklageligvis er der konstant nogen, der vil forsøge at snyde dig, og for shops på internettet er dette et forfærdeligt problem. Gudskelov er det rimelig nemt at spotte en sådan shop, men altså udelukkende, hvis du er opmærksom på, hvad du skal tjekke efter. En fake webshop vil typisk forsøge at få kunden til at købe normalt ret dyre produkter til meget lave priser. Den nemmeste måde at afsløre en falsk netbutik på, er ved at søge på butikkens navn online. Er der slet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller er der kun skrækhistorier, så er det nok ikke dér, du skal handle. Kan du heller ikke se vigtige ting som f.eks. telefonnummer (der virker), fysisk adresse, info om ansatte med flere, er det ikke lige et tegn på troværdighed. Den nemmeste måde at aflure en fake shop på er ved blot at se, hvad der står på siden, for typisk vil du opleve masser af stavefejl, grammatiske fejl eller underlige formuleringer, da teksterne typisk har været igennem Google Translate m.fl., hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil give fejltranslationer. Er du helt i tvivl, så forsøg at ringe shoppen op og/eller forhør dig hos andre folk for at høre deres syn på sagen. Better safe than sorry!

  Konklusion: Ja det kan nærmest lyde som en joke, men hvis du undgår at blive fuppet for alle dine penge, kan du jo spare 100 % - og oveni det spare dig selv for masser af ærgrelser osv. Så vær nu forsigtig, og følg vores tips.

  Se evt.: Dartskive Herning

 13. Januarudsalg - Du må ikke undervurdere januar-udsalget - Årets allerbedste udsalg og tilbud

 14. Januar-udsalg - Undervurdér ikke udsalget i januar - Årets allerbedste tilbudsmåned - Find super udsalg og tilbud på januarudsalget i 2024 - 2025 - Årets absolut vildeste shopping-periode er udsalget i januar. Det er til januarudsalg, du kan være heldig og lave sindssyge besparelser. Det er overhovedet ikke umuligt at finde ord som spar 35 % og spar 55 % eller spar 75 % i diverse butikker og bestemt også ude i de fysiske butikker, og i sjældne tilfælde ser da da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Fuldstændig sindssygt! Kender du nogen, som forventer en fødselsdagsgave eller anden slags gave i januar eller en af månederne, der følger, så kan det være det værd at bruge januarudsalg til præcis dét. Til januar-udsalg kan det gå totalt agurk med de billige priser, så hold et skarpt øje med måneden, og husk, at en del af butikkerne påbegynder januar-tilbuddene allerede d. 25. dec.

  Hvad får du ud af det?: Til januarudsalget skal du ikke blive chokeret over at spare for eksempel 40 pct. etcetera på alt lige fra møbler til elektronik. Og det gode er, at perioden varer cirka 1 måned, så du har masser tid til at finde tilbud - men det er alligevel en fin idé at ikke at vente for længe, da de bedste tilbudsvarer kan blive hapset hurtigt.

  Januarudsalg / Dart

 15. Black Friday 2024 - Derfor skal du holde udkig efter Sort Fredag - Årets bedste shoppingdag

 16. Black Friday 2024 - Husk Black Friday - Årets største tilbudsdag - Søger du noget bestemt, du vil have shoppet, eller er du i indkøbs-mood omkring oktober måned eller november måned? Eller overvejer du at købe dine julegaver en smule tidligere end du plejer? Så kunne det være en ide at vente med dette til Black Friday, som man også kalder Sort Fredag. Black Friday i DK er gradvist blevet kolonormt, og du kan være stensikker på at Sort Fredag i 2024 bliver vildere end nogensinde. Det er oprindeligt en tradition fra USA, som vi da i hvert tilfælde også kan se, at dansken de forgangne år i stor stil har adopteret, når vi tager et kig på forskellige netbutikker statistiske data. Black Friday er - uden tvivl - årets største shoppingdag! Alle Black Fredag-tilbud starter fra fredag d. 25. november. Visse netbutikker begynder omkring klokken 24, og nogle shops fortsætter endda hele weekenden. Black Fridag afholdes både i de fysiske butikker såvel som online.

  Konklusion? Det giver sig selv, at du på shoppingdag kan spare enorme mængder penge, men husker du dette tips mht. at bruge Black Friday decideret i forbindelse med julegaver o.a. gaveindkøb, kan du - hvis du tilmed oveni det er bare en smule heldig - lave besparelser på tusindvis af kroner. Sæt den 25. november i kalenderen med det samme!

  Black Friday / Dart

 17. Hvad med E-mærket - Bliv bedre stillet som kunde på nettet

 18. Tjek efter E-mærket - Bliv bedre stillet som kunde på nettet - Er butikken, som du køber ved, e-mærket? E-mærket er en unik certificeringsordning for webshops. Du få mere sikkerhed som forbruger, når du køber online ved en e-mærket butik, som du kan se mere om på www.emaerket.dk. E-mærket kan bruges som en indikator for, at en webshop er seriøs omkring sin business, og sætter køberen først, som jo er en positiv ting.

  Hvad får du ud af det?: Er du typen, der er lidt ængstelig, når du handler på nettet, burde det at shoppe ved en e-mærket shop klart give dig en smule ro i sindet, især hvis et eller andet ved dit køb skulle gå galt. Og i tilfælde af et eller andet virkelig går galt, så har du som kunde gode sikkerheder.

  Se også: Dartpile Aarhus

  Godt så! Nu kommer der noget vigtigt ...

 19. Moms og told mht., når du handler i en udenlandsk netbutik online - Dette bør du vide

 20. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Se eventuelt: Ring Til Dartskive

Se forskellige relevante kilder på nettet her

Her kan du se forskellige henvisninger online ...