DARTSKIVE TAL

Dartskive Tal - og spar masser af kroner på shopping på nettet SÅDAN - Dartskive Tal

Få alt i dart og dartspil til billige priser og lynhurtig levering ✓

Se alt i dart og dartudstyr, som de professionelle bruger

Reklame

Guide: 10 hammervigtige shopping-pointer, som kan spare dig for tusinder af kroner og ikke mindst slemme fejltagelser

Dartskive Tal - De 10 kritiske shopping-pointer, der kan spare dig for virkelig mange penge og ikke mindst virkelig frygtelige fejltagelser - Hvis du helst vil undgå at rive hårene ud af dit hoved, skrige som en galning, eller trampe i gulvet af ren ærgrelse, og vil du hellere hoppe af lyksagelighed, fordi du har gjort en super handel, sparet tusinder af kroner eller bare undgået at lave jordens dummeste shopping-fejl, så læs med her! For med disse pointer kan du med stor sandsynlighed komme til at spare alt lige fra 10 % til sågar 80 % eller mere, ved nogle køb, plus du lærer da også lige en smule ift. at shoppe de allerbedste varer. Og endnu mere skørt: Du lærer at spare 100 % ... som lyder totalt ekstremt - men for at finde ud af, hvordan dét lige skal forstås, må du læse mere her ... Dartskive Tal

Her er du: sh0p.dk / Shopping > Dart > Dartskive Tal / Superguide til shopping

Indholdsfortegnelse

TestvinderFalske butikkerJanuarudsalg på internettetCyber Monday 2023Moms og toldGaveindkøbTrustPilotE-mærketAnmeldelser og erfaringerBlack Friday på internettetKilder og henvisninger på nettet m.fl.

 1. Bedst i test 2023 - Tjek efter testvinder-produkter

 2. Test 2023 - Gå efter "the best of the best" - Kig efter om der inden for den kategori af varer, som du er interesseret i, er en el. flere bedst i test-varer, dvs. produkter, der er blevet anerkendt som værende de bedste i test. Blandt dem, som tildeler et sådant "stempel" er eksempelvis Tænk, Politiken.dk, PriceRunner.dk, med flere. Fokusset på bedst i test-varer er steget markant de seneste år, og flere hjemmesider tillader sig at være - lad os bare sige - lidt "kreative" ift. deres definition på en test eller testvinder; så tjek for en sikkerheds skyld altid, om webstedet, som anvender ord såsom test 2023, bedst i test eller testvinder 2023, selv har testet produkterne, bare refererer til en el. flere tests, anmeldelser, bedømmelser, eller noget helt andet.

  Hvad får jeg ud af det? Ved at gå efter "the best of the best", kan du sandsynligvis - på lang sigt - spare penge og tid, idet du erhverver dig et produkt af en bedre kvalitet.

  Bedst i test 2023 / Dartskive Tal}

 3. Gå langt udenom fup-shops - Undgå at få stjålet pengene!

 4. Desværre er der konstant folk, der vil forsøge at svindle dig, og for shops på nettet er dette et reelt issue. Gudskelov er det okay simpelt at opdage en sådan shop, men altså kun, hvis du er opmærksom på, hvad du skal kigge efter. En fake shop vil oftest prøve på at få dig til at købe normalvis ret dyre produkter til ekstremt lave priser. Den letteste måde at afsløre en falsk butik på, er ved at søge på butikkens navn på internettet. Findes der overhovedet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller finder du udelukkende negative udtalelser, så er det nok ikke dér, du skal shoppe. Kan du heller ej lokalisere normale oplysninger som eks. telefonnummer (der virker), fysisk adresse, info om medarbejdere med flere, er det bestemt ikke lige et tegn på noget troværdigt. Den nemmeste måde at aflure en falsk netbutik på er ved bare at se, hvad der står på hjemmesiden, for oftest vil der være tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkelige formuleringer, fordi teksten typisk har været igennem et oversættelsesprogram med flere, hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil give fejloversættelser. Er du helt i tvivl, så forsøg at ringe butikken op og/eller spørg andre mennesker for at høre deres mening. Better safe than sorry!

  Hvad er konklusionen? Ja det kan i første omgang lyde som en vittighed, men hvis du undgår at blive svindlet for alle dine penge, kan du jo spare 100 pct. - og samtidigt spare dig selv for masser af ærgrelser et cetera ... Så vær nu opmærksom, og følg ovennævnte tips.

 5. Told og moms i forhold til, når du handler i en udenlandsk netbutik på nettet - Dette bør du være klar over

 6. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Tjek også: Dartspiller Løn

 7. Lav dine gaveindkøb i god tid ... RIGTIg god tid

 8. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

 9. Cyber Monday 2023 - En ganske stor shopping-dag på internettet

 10. Cyber Monday 2023 - En meget vigtig shoppingdag online - Cyber Monday afholdes den 28. november 2023, dvs. mandagen efter Black Friday, og er en af de største shopping-dage i USA. Finder du ikke noget interessant, når du leder efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt udkig efter Cyber Monday. Der er langt flere butikker, som holder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er helt bestemt en begivenhed, du også skal holde øje med. Ordet Cyber Monday er skabt af markedsføringsfolk med henblik på at få folk til at shoppe mere online, og dermed er Cyber Monday altså en shopping-dag udelukkende for butikker, der sælger varer online.

  Konklusionen er følgende: Du kan finde besparelser på alt lige fra små 15 til 70 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør ikke undervurdére denne shoppingdag, for du kommer til at finde masser af gode tilbud, specielt inden for fx elektronik med mere ... Sæt dagen i kalenderen.

  Tjek evt.: Billige Elektroniske Dartskiver

  Cyber Monday / Dartskive Tal

 11. E-mærket - Få større grad af sikkerhed som konsument online

 12. Hvad med E-mærket - Bliv bedre stillet som konsument på nettet - Er netbutikken, du handler ved, e-mærket? E-mærket er en speciel ordning for netbutikker. Du bliver bedre stillet som køber, når du køber online ved en e-mærket shop, som du kan læse mere om på www.emaerket.dk. E-mærket kan bruges som en nogenlunde indikator for, at en netbutik er alvorlig omkring sin forretning, og sætter forbrugeren først, hvilket selvfølgelig er en meget god ting.

  Hvad er konklusionen? Er du sådan en type, der er en smule ængstelig, når du shopper online, burde det at købe i en e-mærket butik klart give dig lidt ro i maven, specielt hvis et eller andet ifm. dit køb skulle mislykkes. Og i tilfælde af noget virkelig går i fisk, har du som forbruger gode sikkerheder.

 13. Januar-udsalg 2023 - 2024 - Derfor skal du holde udkig efter januarudsalget - Årets allervildeste udsalg og tilbud

 14. Januar-udsalg 2023 - 2024 - Udnyt januarudsalget - Årets vildeste tilbudsperiode - Find vilde udsalg og tilbud på januar-udsalg i 2023 - 2024 - Årets vildeste shoppingperiode er det store udsalg i januar. Det er hér, du kan have heldet med dig og finde crazy besparelser. Det er bestemt ikke umuligt at se ord som spar 30 % og spar 50 % eller spar 65 % i diverse shops og selvfølgelig også ude i fysiske butikker, og i få tilfælde finder da da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Fuldstændig skørt! Kender du en, som snart skal have en fødselsdagsgave eller bare anden slags gave i januar eller senere på året, så kan det være værd at udnytte januarudsalget til netop dét. Til januarudsalg kan det gå totalt amok med lave priser, så hold rigtig godt øje med denne periode, og bid mærke i, at flere af butikkerne begynder med udsalget i januar den 25. december.

  Din besparelse: Til januar-udsalget skal du ikke blive overrasket over at kunne spare for eksempel 30 % el. mere på alt lige fra mode til fladskærms-tv. Og det fede er, at denne periode varer cirka en måned, det vil sige du har masser tid til at shoppe - men det er nok alligevel en fin idé at ikke at udsætte det for meget, da de bedste produkter kan blive hapset med det samme.

  Januar-Udsalget 2023 - 2024| 2023 - 2024 på nettet| på internettet||||} / Dartskive Tal

 15. Black Friday 2023 - Derfor skal du holde øje med Sort Fredag - Årets allerbedste tilbudsdag

 16. Black Friday 2023 - Hold udkig efter Sort Fredag - Årets allerstørste udsalg - Er du på udkig efter noget bestemt, du skal have indkøbt, eller er du blot i shopping-humør omkring oktober el. november? Eller påtænker du at købe dine julegaver lidt tidligere end du plejer? Så skal du måske vente med dette til Black Friday, oversat til dansk: Sort Fredag. Black Friday i DK er som tiden er gået blevet gigantisk, og du kan godt regne med at Den Sorte Fredag i 2023 bliver vildere end nogensinde før ... Det er oprindeligt en tradition fra Amerika, som man også kan mærke, at danskerne de seneste år i stor stil har taget til sig, hvis vi tager et kig på diverse webshops besøgstal. Black Friday er - believe it or not - årets største shopping-begivenhed! Alle Sort Fredag-tilbud kører fra den 25. november 2023. Nogle shops starter allerede omkring klokken 00, og visse butikker fortsætter også resten af weekenden. Black Fridag afholdes både i de fysiske butikker såvel som online.

  Din besparelse? Det er klart, at du på shoppingdag kan spare vilde mængder penge, men ved at følge dette tips ift. at benytte dig af Black Friday fx i forbindelse med julegaveindkøb og andre gaveindkøb, kan du - hvis du tilmed oveni det er bare lidt heldig - få sparet tusindvis af kroner. Sæt d. 25. november 2023 i kalenderennu!

  Læs eventuelt: Spidser Til Dartpile

  Black Friday 2023 på internettet / Dartskive Tal

 17. Erfaringer og anmeldelser må du ikke overse

 18. Anmeldelser og erfaringer hjælper dig på rette vej - I jo højere et prisniveau, et produkt ligger i, desto vigtigere kan det umiddelbart være at undersøge andres erfaring med varen. Du kan også muligvis være heldig at finde deciderede anmeldelser, og måske af den længere slags, som kunne være værd at medtage i din beslutning. Hos mange webbutikker findes der nederst på produktsiderne en sektion, hvor køber kan give det respektive produkt karakterer samt fortælle om deres erfaringer. Brug erfaringer og anmeldelser i din samlede vurdering, hvis det kan lade sig gøre, en handel. Det er guld værd.

  Hvad kan du spare? Du kan muligvis spare rimelig store mængder penge og tid ved at tjekke efter produkter, flere allerede har nogle erfaringer med, blot du lige har in mente, at vi jo ikke alle er ensartede. Men så kan du muligvis undslippe bøvl med at skulle tilbagesende fladskærmen til shoppen, pga. billedet normalt står en smule sløret; køkkenmaskinen, der støjer alt for meget; printeren, der sætter din tålmodighed på prøve, idet den er født mega langsom ... und so weiter.

  Godt så! Det næste tip kan være afgørende ...

 19. Brug TrustPilot ifm. nethandel - men hav dette in mente ...

 20. Brug TrustPilot i relation til online shopping - men pas på - Har netbutikken, du køber ved, en TrustPilot-profilside, og får den høje karakterer og rosende skrivelser oveni? Det er bestemt ikke dårligt at undersøge en shop for dette, da det kan være med til at give et indblik i, om du handler et helt sikkert og ordentligt websted, hvor alle ting er i orden. Bid dog mærke i, at det for en shop er total uladesiggørligt at få alle til at lide den. Der der vil altid komme til at være "besværlige" kunder, der fx lader en langsom varelevering gå ud over netbutikken; der findes også folk, som ofte har et eller andet at brokke sig over ... Og sådan er der et hav af forskellige måder, hvorpå en butik kan få trælse anmeldelser. Husk at være åbensindet.

  Besparelse? Ved at "muge ud i" de "dårlige" netsider, kan du potentielt set undgå mange af skuffelser over f.eks. et produkt, som du først modtager 19 dage efter du har bestilt, eller frustrationer over manglende eller horribel kundesupport ... og så videre.

  Må jeg få din opmærksomhed? Nu kommer der noget vigtigt ...

Se kilder på nettet her

Her finder du relevante kilder og henvisninger online ...

DARTSKIVE TAL - 30-11-2023

» »

DARTSKIVE TAL - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Dartskive Tal - Filnavnet på denne side om "DARTSKIVE TAL" er "dartskive-tal" med den fulde URL https://sh0p.dk/dart/dartskive-tal, og siden er nr. 184 ud af i alt 372. Du kan finde andre interne websider her: Dartskive Diameter, Dartspil Killer, Dartpile Næstved, Regler For Dartskive, Dartskive I Skab ... Tak fordi du læste med, og god dag :) - Det er i dag 30-11-2023, klokken er 15:35, og denne side kom på internettet 24-03-2017 ...

Denne sides indhold

Januar-udsalg 2023 - 2024Sort Fredag på nettetTestvinder 2023Henvisninger og kilder på nettet med mere.Moms og toldGaveindkøbCyber MondayTrustPilotE-mærketFup-butikkerAnmeldelser og erfaringer