SKAB TIL DARTSKIVE

Skab Til Dartskive → Spar masser af penge med disse råd sådan

Få alt i dart og dartspil til billige priser og lynhurtig levering ✓

Se alt i dart og dartudstyr, som de professionelle bruger

Reklame

Superguide: De 10 super vigtige shopping-råd, som kan spare dig for tusinder af kroner og ikke mindst meget skuffende fejl

Skab Til Dartskive - 10 supervigtige shopping-tips, som kan spare dig for virkelig mange kroner og skuffende fejltagelser - Hvis du helst vil undlade at rive hårene ud af hovedet, råbe som en gal, eller trampe i gulvet af ren ubehag, og vil du meget hellere danse af lykke, fordi du har lavet en fantastisk handel, sparet posevis af kroner eller bare undveget at lave jordens dummeste shopping-fejl, så læs med her! Med disse pointer kan du muligvis komme til at spare alt lige fra 10 % til måske 80 % eller mere, ved bestemte handler, plus du lærer også lige lidt i forhold til at shoppe de bedste produkter. Og endnu mere overraskende: Du lærer at spare hundrede procent ... der lyder fuldstændig utroligt - men for at lære, hvordan dét hænger sammen, må du se videre ...

Du er her: Start / Shopping på nettet > Dart > Skab Til Dartskive / Stor guide til shopping

Indeks

Black Friday på internettetAnmeldelser og erfaringerCyber MondayMoms og toldGaveindkøbKilder og henvisninger på internettet med mere.FupbutikkerTrustPilotE-mærketTestvinderJanuar-udsalg på nettet

 1. Januarudsalg 2023 - 2024 - Undervurdér ikke udsalget i januar - Årets største tilbudsmåned

 2. Januar-udsalg - Derfor skal du holde øje med januarudsalg - Årets vildeste tilbudsmåned - Find super tilbud og udsalg på januarudsalget i 2023 - 2024 - Årets største shoppingperiode er det store udsalg i januar. Det er til januar-udsalget, hvor du kan have heldet med dig og lave nogle meget store besparelser. Det er overhovedet ikke umuligt at se ord som spar 30 % og spar 45 % eller spar 75 % i diverse webshops og bestemt også ude i fysiske butikker, og i af og til finder man da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Helt vildt! Kender du en, der snart forventer en fødselsdagsgave eller anden form for gave i januar eller senere hen, så kunne det være det værd at udnytte januarudsalg til præcis dét. Til januar-udsalg kan det gå helt amok med lave priser, så hold godt øje med måneden, og bid mærke i, at flere shops påbegynder januartilbud d. 25. december.

  Besparelse? Til januar-udsalget skal du ikke blive chokeret over at lave besparelser på eksempelvis 40 % el. mere på alt lige fra brugskunst til fjernsyn. Og det fede er, at denne periode varer ca. 1 måned, dvs. du har rigeligt med tid til at finde udsalg - men det er stadig en fin ide at ikke at vente, da de bedste produkter typisk bliver revet væk hurtigt.

  Læs også: Salg Af Dartspil

  Må jeg bede om din opmærksomhed? Og nu til noget stort ...

  Januar-Udsalg 2023 - 2024| 2023 - 2024 på nettet| på nettet||||} / Skab Til Dartskive

 3. Black Friday 2023 - Derfor må du ikke undervurdere Sort Fredag - Årets allerstørste udsalg og tilbud

 4. Black Friday 2023 - Hold øje med Black Friday - Årets allerstørste tilbud og udsalg - Er du på udkig efter noget bestemt, som du vil købe, eller er du blot i indkøbs-humør lige omkring oktober el. november? Eller overvejer du at skaffe dine julegaver lidt tidligere? Så kan det være værd at gemme dette til Black Friday, som man også kalder Sort Fredag. Black Friday i DK er gradvist blevet gigantisk, og du kan være sikker på at Black Friday i 2023 bliver større end nogensinde. Black Friday er egentlig en tradition fra USA, som man da kan se, at de danske folk de forgangne år i stor stil har taget til sig, hvis vi ser diverse netbutikker statistik over besøgende. Black Friday er - uden tvivl - årets allerstørste shoppingdag! Alle Den Sorte Fredag-tilbud kører fra 25. november 2023. Nogle netbutikker starter omkring midnat, og nogle webshops bliver ved hele weekenden. Black Fridag afholdes både i de fysiske butikker såvel som online.

  Konklusionen er? Det giver sig selv, at du på denne dag kan spare vilde mængder penge, men husker du dette råd vedrørende at benytte dig af Black Friday fx ifm. julegaver og andre gaveindkøb, kan du - hvis du samtidig også er bare en smule heldig - få sparet hundredvis af kroner. Sæt d. 25. november i din kalender med det samme!

  Black Friday / Skab Til Dartskive

 5. Cyber Monday 2023 - En meget stor shopping-dag online

 6. Cyber Monday 2023 - En yderst betydningsfuld shopping-dag på internettet - Cyber Monday afholdes d. 28. november 2023, med andre ord mandagen efter Black Friday, og er blandt en af de større shopping-dage i USA. Kan du ikke finde et eller andet godt, når du søger efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt øje med Cyber Monday. Der er mange flere netbutikker, der holder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er helt bestemt en dag, som du også burde godt øje med. Ordet Cyber Monday er skabt af marketingfolk med mål om at få folk til at købe mere på internettet, og derfor er det altså en shoppingdag forbeholdt webshops.

  Konklusionen er? Du kan finde besparelser på alt fra små 20 til 70 % eller mere på Cyber Monday. Du bør klart huske denne tilbudsdag, for der vil være tonsvis af gode tilbud, specielt inden for fx elektronik m.m. Sæt dagen i kalenderen.

  Cyber Monday 2023 på nettet / Skab Til Dartskive

 7. Hold øje med E-mærket - Få større grad af sikkerhed som kunde online

 8. E-mærket - Få mere sikkerhed som kunde på nettet - Er webshoppen, som du handler ved, e-mærket? E-mærket er en unik certifikering for netbutikker. Du få mere sikkerhed som køber, når du handler online i en e-mærket butik, som du kan se meget mere om på e-mærkets website. E-mærket er som regel en god indikation på, at en shop er alvorlig omkring sin forretning, og sætter køberen først, som er en positiv ting.

  Hvor meget er besparelsen på? Er du sådan en type, som kan være ængstelig, når du shopper på nettet, vil det at handle ved en e-mærket netbutik give dig lidt ro i maven, i særdeleshed hvis noget i forbindelse med købet skulle gå i fisk. Og hvis noget virkelig går i ged, så har du som køber nogle gode fordele.

  Læs også: Skab Til Dartskive

  OBS: Nu kommer der noget vigtigt ...

 9. Anmeldelser og erfaringer bør du kigge på

 10. Anmeldelser og erfaringer kan være vigtige - I jo højere en prisklasse, et produkt ligger i, jo vigtigere bør det umiddelbart være at se efter andre folks erfaring med varen. Du kan også muligvis være så heldig at finde deciderede anmeldelser, og måske af den vigtige slags, hvilket kunne være vigtige at tage med i din konklusion. I mange shops findes der nederst på produktsiderne en boks, hvor kunderne kan give det pågældende produkt karakterer plus fortælle om deres oplevelser. Brug erfaringer og anmeldelser i din samlede vurdering, hvis det kan lade sig gøre, i forbindelse med et køb. det kan have stor betydning.

  Konklusionen? Du kan potentielt set spare ganske store mængder penge og tid ved at tjekke efter produkter, som nogen allerede har nogle erfaringer med, blot du har in mente, at vi bestemt ikke alle sammen er ensartede. Så kan du eksempelvis undgå bøvl med at skulle returnere computerskærmen til webshoppen, fordi billedet normalt står en smule uskarpt; støvsugeren, der larmer for vildt; printeren, der sætter tålmodigheden på prøve, fordi den er født sindssygt langsom ... etc.

  Se også: Walker Dartskive

 11. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... RIGTIg god tid

 12. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

 13. Test 2023 - Gå efter det bedste af det bedste

 14. Test 2023 - Kig efter "the best of the best" - Undersøg om der inden for den produktkategori, som du er interesseret i, er en el. flere bedst i test-varer, det vil sige varer, som er blevet anerkendt som nogle af de allerbedste i test. Blandt dem, der giver et sådant "stempel" er eks. Forbrugerrådet Tænk, Politiken, PriceRunner.dk, med flere. Fokussen på "test"-produkter er optrappet markantpå det seneste, og nogle hjemmesider kan være en smule "kreative" i forhold til deres definition på en test eller testvinder; så undersøg bare for din egen skyld altid, om siden, der anvender ord såsom test 2023, bedst i test el. testvinder 2023, selv har prøvet disse produkter, blot refererer til en eller flere tests, anmeldelser, bedømmelser, eller noget helt tredje.

  Konklusionen må være: Ved at gå efter testvindere, kan du med en vis sandsynlighed spare penge, da du køber et produkt af en godkendt standard.

  Se også: Dartpile Softtip

  Se lige med her: Her kommer der en vigtig pointe ...

  Bedst i test 2023 / Skab Til Dartskive}

 15. Identificering af falske netbutikker - Undgå at blive fusket!

 16. Uheldigvis er der ofte folk, som prøver at snyde dig, og for butikker online er dette et forfærdeligt problem. Gudskelov er det rimelig simpelt at afsløre en sådan butik, dog altså kun, hvis du ved, hvad du skal tjekke efter. En falsk webshop vil typisk forsøge at få dig til at købe normalvis ret dyre varer til meget nedsatte priser. Den nemmeste måde at aflure en falsk webshop på, er ved at undersøge dens navn på nettet. Er der overhovedet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller finder du kun negative udtalelser, så er det nok ikke lige dér, du bør handle. Kan du heller ej finde normale ting såsom telefonnummer (der virker), fysisk adresse, info om medarbejdere m.m., er det bestemt ikke lige et tegn på et sikkert sted. Den nemmeste måde at aflure en falsk shop på er ved bare at læse, hvad der står på siden, for typisk vil du opleve masser af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkværdige formuleringer, da teksten ofte har været igennem et oversættelsesprogram m.m., hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil resultere i fejltranslationer. Er du fuldstændig i tvivl, så forsøg at ringe shoppen op og/eller spørg nogle andre folk for at høre deres mening. Better safe than sorry!

  Hvad sparer du? Ja det kan nærmest lyde sjovt, men hvis du undgår at blive frasvindlet alle dine penge, kan du jo spare 100 pct. - og samtidigt spare dig selv for en masse frustrationer et cetera. Så vær nu forsigtig, og følg ovenståene råd.

 17. Moms og told mht., når du handler i udenlandske webshops på internettet - Det her bør du være klar over

 18. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Læs eventuelt: Dartpile Hvilken Vægt

 19. Anvend TrustPilot i forbindelse med shopping online - men pas på

 20. Tjek TrustPilot i forbindelse med nethandel - men vær varsom - Har butikken, som du overvejer at købe hos, en TrustPilot-profilside, og får den tildelt høje bedømmelser og rosende skrivelser med på vejen? Det er godt at undersøge en netbutik nærmere for dette, idet det kan give et indblik i, om hvorvidt du handler et helt trygt og velrenommeret websted, hvor alting er, som de skal være. Men husk lige, at det for en webshop er noget nær ugørligt at få ALLE til at lide den. Der der vil altid komme til at være "trælse" menneskere, der eksempelvis lader en langsom fragt gå ud over netbutikken; der er også kunder, som bare næsten altid har en eller flere ting at brokke sig over ... Så der er et hav af måder, hvorpå en shop kan ende med trælse klager. Så husk lige at se tingene fra andre perspektiver...

  What's in it for me? Ved at sortere ud i de "dårlige" websider, kan du potentielt set spare dig selv for mange af ærgerlser over fx et produkt, som du først får leveret 13 dage eller mere efter du har bestilt, eller frustrationer over ingen eller horribel service ... og så videre ...

Se forskellige henvisninger online her

Her ser du kilder og henvisninger på internettet ...

SKAB TIL DARTSKIVE - 28-11-2023

» »

SKAB TIL DARTSKIVE - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Skab Til Dartskive - Filnavnet på denne internetside om "SKAB TIL DARTSKIVE" er "skab-til-dartskive" med den fulde URL https://sh0p.dk/dart/skab-til-dartskive, og siden er nr. 353 ud af i alt 372. Du kan tjekke flere interne websider her: Dyre Dartpile, Dartskive Beskyttelsesring, Bedste Elektroniske Dartskive ... Tak for kigget, og go' dag :) - Det er i dag 28-11-2023, klokken er 17:58, og denne side kom online 24-03-2017 ...

Denne sides indhold

TrustPilotE-mærketFalske butikkerJanuarudsalg 2023 - 2024Moms og toldGaveindkøbDen Sorte Fredag onlineCyber Monday 2023Bedst i test 2023Henvisninger på internettet med flere.Anmeldelser og erfaringer