FLY-KOMPENSATIONER 2021 / 2022

KØB FLY-KOMPENSATION PÅ INTERNETTET - FIND BILLIGE FLY-KOMPENSATIONER & TILBUD 2021 / 2022

Få kompensation i forbindelse med flyforsinkelse, flyaflysning eller overbookning af fly ✓

Få den kompensation, du er berettiget til her

Reklame

Shopping-guide: De 10 kritiske shopping-pointer, som kan spare dig for virkelig mange penge og ikke mindst meget frustrerende fejltagelser

De 10 essentielle shopping-råd, som kan spare dig for virkelig mange penge og virkelig frygtelige fejltagelser - Hvis du helst vil undgå at rive hårene ud af hovedet, råbe som en gal, eller trampe i gulvet af ren og skær vrede, og vil du hellere hoppe af ren lykke, fordi du har lavet en super handel, sparet hundredvis af kroner eller blot undveget at lave verdens dummeste shopping-bommert, så læs da med her! Med disse pointer kan du muligvis komme til at spare alt fra 15 % til måske 85 % eller mere, ved nogle tilfælde, og du lærer også en smule ift. at handle de allerbedste produkter. Og endnu mere skørt: Du lærer at spare hundrede % ... hvilket lyder fuldstændig ekstremt - men for at lære, hvorledes dét lige kan passe, må du se videre ... Fly-Kompensationer

Du er her: sh0p / Shopping online > Fly-Kompensationer > Superguide til shopping

Denne side indeholder

Black Friday onlineMoms og toldGaveindkøbJanuar-udsalgCyber Monday 2021Bedst i test 2021FupbutikkerAnmeldelser og erfaringerHenvisninger og kilder på internettet med flere.TrustPilotE-mærket

 1. Hold øje med E-mærket - Bliv bedre stillet som kunde på nettet

 2. Kig efter E-mærket - Få større grad af sikkerhed som kunde online - Er netbutikken, du handler ved, e-mærket? E-mærket er en speciel ordning for webshops. Du få mere sikkerhed som forbruger, når du køber online hos en e-mærket shop, hvilket du kan se mere om på www.emaerket.dk. E-mærket kan bruges som en indikation på, at en shop er alvorlig omkring sin business, og sætter konsumenten først, som alt andet lige er en super positiv ting.

  Besparelse? Er du typen, som kan være lidt ængstelig, når du køber på internettet, vil det at shoppe ved en e-mærket shop klart give dig en smule ro i maven, i særdeleshed hvis et eller andet ved dit køb skulle gå galt. Og i tilfælde af et eller andet virkelig går galt, så har du som konsument gode sikkerheder.

 3. Testvinder 2021 - Kig efter testvinderne

 4. Testvinder 2021 - Kig efter "the best of the best" - Kig efter om der i den kategori af varer, som du har interesse i, er en el. måske flere bedst i test-varer, altså produkter, der er blevet anerkendt som værende nogle af de allerbedste i test. Blandt dem, der giver et sådant "stempel" er eks. Tænk, Politiken, PriceRunner.dk, med flere. Fokusset på bedst i test-produkter er tiltaget megetpå det seneste, og nogle hjemmesider kan være - lad os bare kalde det - relativt "fantasifulde" med hensyn til deres definition på en test eller testvinder; så undersøg blot for din egen skyld, om hjemmesiden, der nævner ord som test 2021, bedst i test el. testvinder, også har testet disse produkter, blot henviser til en eller flere test, anmeldelser, bedømmelser, eller noget helt andet.

  Besparelse? Ved at gå efter testvindere, kan du med stor sandsynlighed spare penge, da du køber et produkt af en bedre standard.

  Se også: Erstatning For Forsinket Fly

  Bedst i test 2021 / Fly-Kompensationer

 5. Lav dine gaveindkøb i god tid ... virkelig god tid

 6. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Læs eventuelt: Erstatning Ved Flystrejke

  NB: Og nu til noget stort ...

 7. Januar-udsalg - Derfor skal du holde øje med januarudsalget - Årets største shoppingperiode

 8. Januar-udsalg 2021 - 2022 - Husk januar-udsalg - Årets vildeste shoppingperiode - Find de helt vilde tilbud på januarudsalg i 2021 - 2022 - Årets klart største shopping-periode er det store udsalg i januar måned. Det er til januar-udsalget, du kan have heldet med dig og finde nogle meget store besparelser. Det er slet ikke urealistisk at finde ord som spar 30 % og spar 50 % eller spar 70 pct. i forskellige butikker og bestemt også ude i fysiske butikker, og i helt sjældne tilfælde ser da da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Helt uhørt! Kender du nogen, som snart skal have en fødselsdagsgave eller bare anden slags gave i januar måned eller en af månederne, der følger, så kunne det være det værd at udnytte januar-udsalg til netop dét. Til januar-udsalg kan det gå fuldstændig amok med med tilbuddene, så hold godt øje med denne periode, og bid mærke i, at flere shops begynder januartilbuddene fra 25. dec.

  Besparelse? Til januar-udsalget skal du bestemt ikke blive chokeret over at spare fx 20 % eller mere på alt lige fra modetøj til elektronik. Og det bedste er, at denne periode varer ca. 1 måned, dvs. du har god tid til at shoppe - men det er alligevel en fin ide at ikke at vente, da de allerbedste varer har det med at blive revet væk lynhurtigt.

  NB: Her kommer der en vigtig pointe ...

  Udsalget I Januar / Fly-Kompensationer

 9. Brug TrustPilot ift. shopping online - men husk dette ...

 10. Brug TrustPilot ift. e-handel - men husk dette ... Har shoppen, som du overvejer at købe hos, en TrustPilot-side, og får den tildelt o.k. bedømmelser samt gode kommentarer? Det er slet ikke skidt at granske en butik for dette, idet det kan give indsigt i, om hvorvidt du handler et trygt og velrenommeret websted, hvor tingene er, som de skal være. Husk dog på, at det for en webshop er noget nær uladesiggørligt at få hele verden til at lide den. Der kommer altid til at være "byrdefulde" folk, der eks. lader en langsom fragt gå ud over butikken; der er også kunder, der stort set altid har noget at brokke sig over. Så der er masser af forskellige måder, hvorpå en webshop kan ende med ærgerlige klager. Husk derfor at se retfærdigt på tingene.

  Konklusionen: Ved at "muge ud i" de "dårlige" virksomheder, kan du sandsynligvis spare dig selv for mange af skuffelser over fx en vare, som du først får leveret 16 dage efter bestilling, eller frustrationer over ingen eller elendig kundeservice ... etcetera.

  Se også: Rettigheder Ved Fly

  Må jeg få din opmærksomhed? Nu bliver det rigtig interessant ...

 11. Cyber Monday 2021 - En yderst betydningsfuld shoppingdag online

 12. Cyber Monday 2021 - En meget stor shoppingdag online - Cyber Monday afholdes 28. november, dvs. mandagen lige efter Black Friday, og er en af de største shopping-dage i USA. Kan du ikke finde et eller andet spændende, når du kigger efter Black Friday-tilbud, så hold øje med Cyber Monday. Det er mange flere webshops, der holder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er stensikkert en begivenhed, som du også skal sætte i kalendere. Selve ordet Cyber Monday blev skabt af markedsføringsfolk med henblik på at overtale folk til at købe på internettet, og derfor er Cyber Monday altså en shoppingdag udelukkende for netbutikkerne.

  Hvad kan du spare? Du kan finde besparelser på alt lige fra små 10 til 55 % eller mere på Cyber Monday. Du bør holde udkig efter denne dag, for du kommer til at finde tonsvis af vilde tilbud, især inden for eksempelvis elektronik med flere. Sæt dagen i kalenderen.

  Cyber Monday / Fly-Kompensationer

 13. Black Friday 2021 - Derfor skal du holde øje med Sort Fredag - Årets allerstørste shopping-dag

 14. Black Friday 2021 - Hold udkig efter Sort Fredag - Årets allerbedste shoppingdag - Søger du noget bestemt, du vil have indkøbt, eller er du i indkøbs-humør lige omkring oktober eller november måned? Måske påtænker du at købe dine gaver til jul en smule tidligere? Så skal du måske vente med dette til Black Friday, på dansk kaldet Sort Fredag. Black Friday i Danmark er gradvist blevet kolonormt, og du kan foreberede dig på at Black Fredag i 2021 bliver større end nogensinde før! Det er originalt en tradition fra USA, som man da i alle tilfælde også kan mærke, at dansken de seneste år med glæde har adopteret, hvis vi kigger på diverse shops statistikker. Black Friday er - believe it or not - årets vildeste shopping-begivenhed! Alle Black Friday-tilbud starter fra d. 25. november. Flere butikker begynder allerede omkring midnat, og visse netbutikker fortsætter endda resten af weekenden. Black Fridag findes både i de fysiske shops såvel som online.

  Konklusionen er følgende: Det giver sig selv, at du på denne shopping-dag kan spare vilde mængder penge, men ved at følge vores tips ift. at benytte dig af Black Friday decideret i forb. med julegaver og andre forskellige gaveindkøb, kan du - hvis du tilmed også er lidt heldig - få sparet tusindvis af kroner. Sæt d. 25. november i kalenderen!

  Okay så! Nu bliver det rigtig interessant ...

  Black Friday / Fly-Kompensationer

 15. Told og moms i relation, når du handler i udenlandske webshops på nettet - Det her bør du være klar over

 16. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Se evt.: Rettigheder Flyaflysning

 17. Sådan spotter du fup-butikker - Undgå at blive fusket!

 18. Desværre er der ofte nogen, der vil forsøge at fuppe dig, og for butikker på nettet er det her et reelt problem. Heldigvis er det relativt nemt at afsløre en sådan shop, dog altså udelukkende, hvis du ved, hvad du skal se efter. En fake shop vil oftest forsøge at få kunden til at købe normalvis meget dyre produkter til ekstremt nedsatte priser. Den nemmeste måde at aflure en falsk shop på, er ved at undersøge butikkens navn på internettet. Er der overhovedet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller er der udelukkende negative udtalelser, så er det nok ikke lige dér, du bør shoppe. Kan du heller ikke se essentielle info såsom telefonnummer (som virker), fysisk adresse, oplysninger om ansatte med mere, er det heller ikke ligefrem et tegn på et sikkert sted. Den klart nemmeste måde at aflure en fake butik på er ved bare at læse, hvad der står på hjemmesiden, for oftest vil du se tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller underlige formuleringer, da teksterne ofte har været igennem et oversættelsesprogram m.fl., hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil give fejltranslationer. Er du fuldstændig i tvivl, så prøv at ringe butikken op og/eller forhør dig hos andre mennesker for at høre deres syn på sagen. Man kan ikke være for forsigtig!

  Hvad er konklusionen? Ja det kan i første omgang lyde som en vittighed, men hvis du undgår at blive fuppet for alle dine penge, så kan du jo spare 100 % - og oveni det spare dig selv for en masse ærgrelser et cetera ... Så pas nu på, og følg ovennævnte tips.

  Læs også: Erstatning For Flyforsinkelse

 19. Erfaringer og anmeldelser kan være din redning

 20. Erfaringer og anmeldelser må du ikke overse - I jo højere en prisklasse, en vare ligger i, desto vigtigere bør det muligvis være at se efter andres erfaringer med produktet. Du kan endda måske være heldig at finde vigtige anmeldelser, og måske af den vigtige slags, hvilket kan være vigtige at tage med i din endelige konklusion. På mange webshops er der nederst på produktsiderne et afsnit, hvor køberne kan give det pågældende produkt karakterer og fortælle om deres oplevelser. Brug erfaringer og anmeldelser i din samlede vurdering, hvis det kan lade sig gøre, før en nethandel. Det kan betyde meget.

  Besparelse: Du kan potentielt spare ret store mængder tid og penge ved at se efter produkter, som flere allerede har nogle erfaringer med, blot du bider mærke i, at vi jo ikke alle er ens. Så kan du måske undslippe bøvl med at skulle tilbagesende computerskærmen til butikken, på grund af billedet generelt er lidt sløret; blenderen, som støjer alt for højt; GPS'en, som sætter din tålmodighed på prøve, idet den bare er født sindssygt langsom ... etcetera.

  Læs også: Kompensation Forsinket Fly Sas

  Godt så! Og nu til noget stort ...

FLY-KOMPENSATION - 30-11-2021

»

Fly-Kompensation - Find alt om fly-kompensationer online. Her på https://sh0p.dk/fly-kompensation/index.php, finder du i alt 169 sider om fly-kompensationer. Tak for besøget, og god dag :) Det er i dag 30-11-2021, klokken er 18:34, og denne side kom på nettet 25-03-2017 ...

MINI-SITEMAP: FLY-KOMPENSATIONER

Du kan se flere fly-kompensation-relaterede internetsider her:

Erstatning Ved Flyforsinkelser Sas, Kompensation Forsinket Fly Pakkerejse, Erstatning Ved Flyforsinkelser, Erstatning Når Flyet Er Forsinket, Godtgørelse For Flyforsinkelse, Erstatning Ved Flyrejser, Erstatning Overbookning, Rettigheder Aflyst Fly, Flyforsinkelse Erstatning Klm, Erstatning Forsinkede Fly, Kompensation Forsinkede Fly, Flyforsinkelse Og Kompensation, Erstatning Flystyrt, Erstatning Ved Flyforsinkelser, Eu Fly Erstatning, Flybillet Kompensation, Rettigheder Ved Aflyst Flyafgang, Krav På Erstatning Forsinket Fly, Erstatning Aflysning Af Fly, Rettigheder Ved Flyaflysning, Forsinket Fly Erstatning Hvordan, Erstatning Flystyrt, Erstatning Ved Aflyste Fly, Kompensation Forsinket Fly Pakkerejse, Erstatning Flyforsinkelse Norwegian, Godtgørelse Flyforsinkelse, Erstatning Ved Fly, Erstatning Mistet Fly, Overbooking Kompensation Sas, Kompensation Forsinket Fly Norwegian.

Indholdsfortegnelse

Moms og toldGaveindkøbJanuarudsalgCyber MondayFalske shopsAnmeldelser og erfaringerTestvinder 2021Black Fredag på internettetTrustPilotE-mærketHenvisninger og kilder på nettet med mere ...