ERSTATNING VED FLYFORSINKELSER

Erstatning Ved Flyforsinkelser - og spar masser af penge på shopping online SÅDAN

Få kompensation i forbindelse med flyforsinkelse, flyaflysning eller overbookning af fly ✓

Få den kompensation, du er berettiget til her

Reklame

Superguide: De 10 essentielle shopping-råd, der kan spare dig for virkelig mange kroner og ikke mindst meget frygtelige nederlag

Erstatning Ved Flyforsinkelser - 10 supervigtige shopping-pointer, der kan spare dig for ekstremt mange penge og ikke mindst meget irriterende brølere - Hvis du gerne vil undgå at rive hårene ud af hovedet, råbe som en gal, eller trampe hårdt i gulvet af ren og skær vrede, og vil du hellere hoppe af ren lykke, fordi du har gjort en super handel, sparet sækkevis af kroner eller bare undveget at begå jordens dummeste shopping-fejl, så kig da lige med her! For med følgende råd kan du muligvis risikere at spare alt lige fra 15 % til sågar 70 % eller mere, ved bestemte tilfælde, plus du lærer da også lige noget med hensyn til at shoppe de allerbedste varer. Og endnu mere vildt: Du lærer at spare hundrede pct. - som lyder helt ekstremt - men for at vide, hvordan dét lige skal forstås, må du se videre ... Erstatning Ved Flyforsinkelser

Her er du: Forsiden / Shopping > Fly-Kompensationer > Erstatning Ved Flyforsinkelser / Stor guide til shopping

Indhold

JanuarudsalgTrustPilotE-mærketAnmeldelser og erfaringerMoms og toldGaveindkøbBlack Fredag på internettetCyber MondayKilder og henvisninger online med flere ...Falske webshopsTestvinder

 1. Tjek TrustPilot ifm. online shopping - men hav dette in mente ...

 2. Tjek TrustPilot ifm. e-handel - men der er et "men" ... Har butikken, du handler ved, en TrustPilot-side, og får den o.k. bedømmelser og gode skrivelser med på vejen? Det er bestemt ikke en skidt ide at undersøge en netbutik for dette, fordi det kan give et indblik i, om hvorvidt du shopper et trygt og ordentligt site, hvor tingene fungerer, som de skal. Det er dog vigtigt at påpege, at det for en butik er helt umuligt at få ALLE til at lide den. Der vil altid være "besværlige" kunder, der f.eks. lader fragtfirmaets fejltagelser gå ud over butikken; der er også folk, som bare jævnligt har noget at brokke sig over. Så der er mange måder, hvorpå en butik kan ende med trælse klager. Så husk lige at se retfærdigt på det hele...

  Besparelse? Ved at "muge ud i" de "negative" sider, kan du potentielt set spare dig selv for mange af skuffelser over eks. en vare, som du først får leveret 11 dage efter du har bestilt, eller ærgerlser over ingen eller forfærdelig support ... etc.

  Se eventuelt: Godtgørelse Flyforsinkelse

 3. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... RIGTIg god tid

 4. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  OBS: Det næste tip kan være afgørende ...

 5. Cyber Monday 2023 - En meget betydningsfuld tilbudsdag på nettet

 6. Cyber Monday 2023 - En yderst væsentlig shoppingdag på nettet - Cyber Monday afholdes 28. november 2023, dvs. mandagen efter Black Friday, og er en af de største shopping-dage i Amerika. Kan du ikke finde et eller andet spændende, når du leder efter Black Friday-tilbud, så hold skarpt øje med Cyber Monday. Det er mange flere butikker, der afholder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er helt sikkert en begivenhed, som du også skal holde øje med. Ordet Cyber Monday er opfundet af markedsføringsfolk med mål om at få folk til at handle online, og er Cyber Monday altså en shoppingdag udelukkende for webshops.

  Hvad kan du spare? Du kan finde besparelser på alt fra små 20 til 65 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør ikke undervurdére denne dag, for der vil være tonsvis af gode tilbud, specielt inden for f.eks. elektronik og it und so weiter. Sæt dagen i kalenderen.

  Nå! Her kommer der en vigtig pointe ...

  Cyber Monday / Erstatning Ved Flyforsinkelser

 7. Januarudsalg - Hold øje med januarudsalget - Årets allervildeste shoppingperiode

 8. Januar-udsalg 2023 - 2024 - Derfor skal du holde udkig efter januarudsalget - Årets bedste udsalg - Find lækre tilbud og udsalg på januar-udsalget i 2023 - 2024 - Årets største shopping-periode er udsalget i januar måned. Det er i januar, at du kan være heldig og lave crazy besparelser. Det er bestemt ikke umuligt at se ordene spar 25 % og spar 50 % eller spar 65 % i forskellige netbutikker og selvfølgelig også ude i fysiske butikker, og i helt sjældne tilfælde ser man da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Helt vildt! Kender du nogen, som snart forventer en fødselsdagsgave eller bare anden slags gave i januar eller en af månederne, der følger, så kan det være det værd at udnytte januarudsalget til præcis dét. Til januar-udsalget kan det gå totalt agurk med de billige priser, så hold rigtig godt øje med denne periode, og hav in mente, at flere af butikkerne påbegynder januar-udsalget d. 25. december.

  Hvad er konklusionen? Til januar-udsalg skal du bestemt ikke blive chokeret over at lave besparelser på eks. 40 pct. og så videre på alt lige fra modetøj til hvidevarer. Og det bedste er, at denne periode varer ca. en måned, dvs. du har god tid til at finde udsalg - men det er dog stadig en god ide at ikke at vente for længe, da de bedste tilbudsprodukter har det med at blive hapset lynhurtigt.

  Januarudsalg 2023 - 2024| 2023 - 2024 online| på nettet||||} / Erstatning Ved Flyforsinkelser

 9. Anmeldelser og erfaringer bør du kigge på

 10. Anmeldelser og erfaringer hjælper dig på rette vej - I jo højere et prisniveau, et produkt befinder sig i, jo vigtigere bør det være at kigge efter andres erfaring med varen. Du kan endda måske være så heldig at finde nogle reviews, og endda af den gode slags, som kan være værd at bruge i din beslutning. Hos flere webshops er der i bunden af produktsiderne en boks, hvor køberne kan give det pågældende produkt karakterer og fortælle om deres oplevelser. Brug erfaringer og anmeldelser i din helhedsvurdering, hvis muligt, et køb. Det kan betyde meget.

  Hvad er konklusionen? Du kan med stor sandsynlighed spare ret store mængder penge og tid ved at se efter produkter, som andre har erfaringer med, bare du bider mærke i, at vi ikke alle sammen er ensartede. Så kan du muligvis undgå al bøvl med at skulle returnere fjernsynet til butikken, pga. billedet altid står lidt uskarpt; støvsugeren, der larmer for meget; printeren, som sætter din tålmodighed på prøve, idet den bare er født ekstremt langsom ... osv.

  Tjek eventuelt: Erstatning Aflyst Fly

 11. Test 2023 - Tjek efter testvinder-produkter

 12. Bedst i test 2023 - Kig efter testede produkter - Kig efter om der inden for den varekategori, som du har interesse i, er en eller flere testvindere, altså ting, som er blevet anerkendt som værende blandt de allerbedste i test. Blandt dem, som tildeler et sådant "stempel" er fx Forbrugerrådet Tænk, Politiken, PriceRunner.dk, m.fl. Interessen for "test"-produkter er tiltaget markant de seneste år, og flere sites er - lad os bare sige - lidt "kreative" ift. deres definition på en testvinder; så tjek for en sikkerheds skyld, om hjemmesiden, der bruger ord som test 2023, bedst i test og/eller testvinder, selv har testet disse produkter, blot henviser til en eller flere tests, anmeldelser, karakterer, eller noget helt andet.

  Hvad er konklusionen? Ved at gå efter bedst i test-mærket, kan du med stor sandsynlighed spare penge og tid, da du køber en vare af en godkendt standard.

  Test 2023 / Erstatning Ved Flyforsinkelser}

 13. Sådan gør fupbutikker - Undgå at blive snydt!

 14. Beklageligvis er der altid folk, der forsøger at fuske dig, og for butikker på nettet er det her et stort problem. Gudskelov er det okay ligetil at afsløre en sådan butik, dog altså udelukkende, hvis du ved, hvad du skal kigge efter. En falsk shop vil oftest forsøge at få dig til at købe normalvis meget dyre varer til ekstremt lave priser. Den nemmeste måde at aflure en fake webshop på, er ved at undersøge dens navn på nettet. Findes der slet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller er der kun negative udtalelser, så er det nok ikke dér, du skal handle. Kan du heller ikke lokalisere normale ting såsom telefonnummer (der virker), fysisk adresse, info om dem, der arbejder der med flere, er det heller ikke lige et tegn på et sikkert sted. Den klart nemmeste måde at aflure en fake shop på er ved bare at læse, hvad der står på siden, for typisk vil der være masser af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkelige formuleringer, idet teksten ofte har været igennem et oversættelsesprogram med flere, hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil resultere i forfejlede oversættelser. Er du fuldstændig i tvivl, så prøv at ringe butikken op og/eller forhør dig hos nogle andre folk for at høre deres syn på sagen. Better safe than sorry!

  Konklusion: Ja det kan ligefrem lyde som en joke, men hvis du undgår at blive frasvindlet alle dine penge, kan du jo spare 100 % - og samtidigt spare dig selv for masser af vrede et cetera ... Så pas nu på, og følg vores råd.

  Tjek også: Erstatning Flystyrt

 15. Moms og told ift., når du handler i udenlandske shops på nettet - Det her skal du være klar over

 16. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Se også: Flyforsinkelser Erstatning Norwegian

 17. Tjek efter E-mærket - Få mere sikkerhed som konsument på nettet

 18. E-mærket - Bliv bedre stillet som kunde på nettet - Er webshoppen, som du køber hos, e-mærket? E-mærket er en speciel certificeringsordning for webshops. Du får større grad af sikkerhed som køber, når du handler på internettet hos en e-mærket netbutik, som du kan læse mere om på www.emaerket.dk. E-mærket kan bruges som en indikator for, at en shop er alvorlig omkring sin forretning, og sætter konsumenten først, hvilket naturligvis er en positiv ting.

  Hvad kan du spare? Er du typen, der kan være nervøs, når du køber på internettet, burde det at handle ved en e-mærket webshop give dig ro i sindet, specielt i tilfælde af noget ved dit køb skulle gå galt. Og hvis noget virkelig mislykkes, så har du som køber nogle gode fordele.

  Tjek evt.: Eu Fly Erstatning

 19. Black Friday 2023 - Glem ikke Black Friday - Årets allerstørste shopping-dag

 20. Black Friday 2023 - Udnyt Sort Fredag - Årets største udsalgsdag - Søger du noget bestemt, du skal have indkøbt, eller er du i købe-mood omkring oktober måned el. november måned? Måske overvejer du at købe gaverne til jul lidt før? Så kan det være værd at gemme dette til Black Friday, som man på dansk kalder Sort Fredag. Black Friday i DK er hen ad vejen blevet kæmpestort, og du kan være sikker på at Den Sorte Fredag i 2023 bliver større end nogensinde. Black Friday er egentlig en amerikansk tradition, som vi kan se, at danskerne de forgangne år med glæde har godkendt, hvis man tager et kig på diverse shops statistik over besøgende. Black Friday er - stensikkert - årets vildeste shoppingdag! Alle Black Friday-tilbud kører fra 25. november. Nogle netbutikker starter ved midnat, og nogle shops bliver ved også weekenden ud. Black Fridag afholdes både i de fysiske butikker såvel som på nettet.

  Hvad betyder det for mig? Det er klart, at du på denne dag kan spare vilde mængder penge, men følger du dette tips i relation til at bruge Black Friday decideret til juleindkøb og andre gaveindkøb, kan du - hvis du tilmed oveni det er en smule heldig - lave besparelser på tusindvis af kroner. Sæt fredag 25. november 2023 i kalenderenlige nu!

  OBS: Her kommer der en vigtig pointe ...

  Black Friday online / Erstatning Ved Flyforsinkelser

Se forskellige kilder på internettet her

Her ser du diverse relaterede kilder og henvisninger på internettet ...

ERSTATNING VED FLYFORSINKELSER - 04-10-2023

» »

ERSTATNING VED FLYFORSINKELSER - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Erstatning Ved Flyforsinkelser - Filnavnet på denne side om "erstatning ved flyforsinkelser" er "erstatning-ved-flyforsinkelser" med den fulde URL https://sh0p.dk/fly-kompensation/erstatning-ved-flyforsinkelser, og siden er nr. 49 ud af i alt 169. Du kan se andre interne sider her: Kompensation Flystrejke, Kompensation Flyforsinkelse Air Greenland, Erstatning Flystyrt ... Tak for dit besøg, og god dag :) - Det er i dag 04-10-2023, klokken er 18:44, og denne side kom online 25-03-2017 ...

Register

TrustPilotE-mærketMoms og toldGaveindkøbAnmeldelser og erfaringerJanuar-udsalg 2023 - 2024 på nettetTestvinder 2023Cyber MondayFalske webshopsBlack Fredag onlineHenvisninger online med flere.