ERSTATNING VED FLYSTREJKE

Erstatning Ved Flystrejke - og spar mange penge på shopping SÅDAN

Få kompensation i forbindelse med flyforsinkelse, flyaflysning eller overbookning af fly ✓

Få den kompensation, du er berettiget til her

Reklame

Shopping-guide: De 10 supervigtige shopping-pointer, som kan spare dig for virkelig mange kroner og frustrerende bommerter

De 10 vigtige shopping-råd, som kan spare dig for virkelig mange kroner og virkelig frustrerende bommerter - Hvis du vil undlade at rive dine hår ud af hovedet, skrige som en galning, eller trampe i gulvet af ren og skær vrede, og vil du meget hellere smile af glæde, fordi du har gjort en god handel, sparet hundredvis af kroner eller blot undgået at lave verdens dummeste shopping-brøler, så kig da lige med her! Med disse pointer kan du med stor sandsynlighed komme til at spare alt lige fra 15 % til måske 80 % eller mere, ved nogle situationer, plus du lærer også lige noget i relation til at købe de allerbedste varer. Og endnu mere overraskende: Du lærer at spare hundrede % - der lyder helt skørt - men for at læse, hvorledes dét lige kan lade sig gøre, må du se videre her nede ...

Her er du: Forside / Shopping > Fly-Kompensationer > Erstatning Ved Flystrejke / Super-guide til shopping

Indeks

Januarudsalg 2024 - 2025 på nettetTestvinderFupbutikkerTrustPilotE-mærketKilder og henvisninger online med flere ...Cyber MondaySort Fredag onlineAnmeldelser og erfaringerMoms og toldGaveindkøb

 1. Black Friday 2024 - Hold udkig efter Den Sorte Fredag - Årets allervildeste tilbudsdag

 2. Black Friday 2024 - Du må ikke undervurdere Black Fredag - Årets største shoppingdag - Er du på udkig efter noget bestemt, som du skal købe, eller er du bare i indkøbs-mood omkring oktober eller november? Måske påtænker du at købe julegaverne lidt tidligere end du plejer? Så kan det være værd at gemme dette til Black Friday, som man på dansk kalder Sort Fredag. Black Friday i Danmark er i tidens løb blevet megastort, og du kan være stensikker på at Black Fredag i 2024 bliver vildere end nogensinde før ... Det er oprindeligt en tradition fra USA, som man da i alle tilfælde kan se, at de danske folk de seneste år med glæde har godkendt, når man kigger på forskellige webshops statistik over besøgstal. Black Friday er - uden tvivl - årets allerstørste shopping-begivenhed! Alle Sort Fredag-tilbud starter fra fredag den 25. november 2024. Flere webshops starter omkring midnat, og visse webshops fortsætter resten af weekenden. Black Fridag findes både i de fysiske shops såvel som på nettet.

  Hvad er konklusionen? Det er selvsagt, at du på denne dag kan spare vilde mængder penge, men ved at følge vores råd vedrørende at benytte dig af Black Friday decideret ifm. juleindkøb o.a. gaveindkøb, kan du - og hvis du tilmed også er bare lidt heldig - få sparet tusindvis af kroner. Sæt 25. november 2024 i din kalenderøjeblikkeligt!

  Se også: Kompensation Flyforsinkelse Norwegian

  Black Friday 2024 / Erstatning Ved Flystrejke

 3. Cyber Monday 2024 - En yderst vigtig shopping-dag på internettet

 4. Cyber Monday 2024 - En ganske væsentlig shopping-dag på internettet - Cyber Monday holdes d. 28. november 2024, altså mandagen efter Black Friday, og er blandt en af de helt store shopping-dage i Amerika. Kan du ikke finde noget godt, når du søger efter Black Friday-tilbud, så hold skarpt udkig efter Cyber Monday. Der er langt flere butikker, som holder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er stensikkert en dag, som du også skal holde øje med. Ordet Cyber Monday blev opfundet af markedsføringsfolk med mål om at overtale folk til at shoppe mere på internettet, og derfor er det altså en shoppingdag udelukkende for netbutikkerne.

  Det kan du spare: Du kan spare alt lige fra små 10 til 65 % eller mere på Cyber Monday. Du bør huske denne tilbudsdag, for der vil være rigtig gode tilbud, specielt inden for f.eks. it etc. Sæt dagen i kalenderen.

  Læs evt.: Kompensation Flyforsinkelse

  Cyber Monday / Erstatning Ved Flystrejke

 5. Pas på falske shops - Undgå at blive fusket!

 6. Beklageligvis er der ofte folk, der vil prøve at fuppe dig, og for shops på nettet er det her et gigantisk issue. Gudskelov er det okay simpelt at opdage en sådan shop, men altså udelukkende, hvis du ved, hvad du skal se efter. En falsk webshop vil typisk forsøge at få dig til at købe normalvis ret dyre produkter til ekstremt nedsatte priser. Den nemmeste måde at afsløre en fake shop på, er ved at søge på shoppens navn på nettet. Findes der slet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller finder du kun skrækhistorier, så er det nok ikke lige dér, du skal shoppe. Kan du heller ej lokalisere vigtige ting som telefonnummer (som virker), adresse, oplysninger om ansatte med mere, er det bestemt ikke ligefrem et tegn på et sikkert sted. Den nemmeste måde at spotte en fake butik på er ved bare at læse, hvad der står på hjemmesiden, for oftest vil der være tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller underlige formuleringer, idet teksterne ofte har været igennem noget oversættelses-software med flere, hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil resultere i forfejlede oversættelser. Er du helt i tvivl, så prøv at ringe netbutikken op og/eller spørg andre mennesker for at høre deres mening. Forsigtighed betaler sig!

  Konklusion? Ja det kan i første omgang lyde som en joke, men hvis du undgår at blive snydt for alle dine penge, kan du jo spare 100 % - og samtidigt spare dig selv for en masse ærgrelser og så videre. Så vær nu opmærksom, og følg ovennævnte råd.

  Se evt.: Flybillet Kompensation

 7. Tjek efter E-mærket - Få mere sikkerhed som konsument på internettet

 8. Kig efter E-mærket - Få større grad af sikkerhed som køber online - Er butikken, som du køber ved, e-mærket? E-mærket er en unik ordning for shops. Du bliver bedre stillet som forbruger, når du handler på internettet i en e-mærket butik, som du kan finde meget mere om på deres site. E-mærket kan bruges som en indikation på, at en butik er seriøs omkring sin business, og sætter forbrugeren først, som jo er en god ting.

  Konklusionen er? Er du sådan en type, der er lidt bekymret, når du handler på internettet, burde det at shoppe hos en e-mærket shop helt sikkert give dig en smule ro i maven, specielt i tilfælde af noget i forbindelse med købet skulle mislykkes. Og i tilfælde af et eller andet virkelig går i fisk, så har du som forbruger ekstra fordele.

  Læs også: Forsinket Fly Erstatning Hvordan

 9. Testvinder 2024 - Tjek efter testede produkter

 10. Bedst i test 2024 - Gå efter bedst i test-mærket - Kig efter om der inden for den varekategori, du har interesse i, er en el. måske flere bedst i test-varer, altså varer, der er blevet anerkendt som de allerbedste i test. Nogle af dem, som tildeler et sådant "stempel" er fx Tænk.dk, Politiken, PriceRunner, m.fl. Fokusset på bedst i test-produkter er tiltaget betydeligt de seneste år, og flere sites tillader sig at være - lad os bare sige - en smule "kunstneriske" i forhold til deres definition på en testvinder; så tjek for din egen skyld altid, om webstedet, der anvender ord såsom test, bedst i test 2024 og testvinder 2024, selv har testet produkterne, bare henviser til en el. flere tests, anmeldelser, karakterer, eller noget helt andet.

  Konklusionen? Ved at gå efter testvindere, kan du muligvis - på lang sigt - spare penge, da du erhverver dig et produkt af en bedre standard.

  Relateret: Kompensation Flyforsinkelse Eu

  Test 2024 / Erstatning Ved Flystrejke}

 11. Erfaringer og anmeldelser kan være din redning

 12. Anmeldelser og erfaringer bør du kigge på - I jo højere prisleje, et produkt er i, desto mere signifikant kan det måske være at tjekke folks oplevelse med varen. Du kan endda muligvis være så heldig at finde konkrete anmeldelser, og endda af den længere slags, hvilket kunne være vigtige at tage med i din konklusion. På nogle shops findes der i bunden af produktsiderne en sektion, hvor kunder kan give det pågældende produkt karakterer samt fortælle om deres erfaringer. Brug anmeldelser og erfaringer i din helhedsvurdering, hvis det kan lade sig gøre, i forbindelse med et køb. Det er guld værd.

  Besparelse? Du kan muligvis spare relativt store mængder penge og tid ved at se efter varer, som andre har lidt erfaringer med, blot du lige ved, at vi jo ikke alle sammen er ens. Så kan du muligvis undgå al bøvlet med at skulle tilbagesende fladskærmen til butikken, fordi billedet altid står lidt uskarpt; køkkenmaskinen, som larmer for meget; computeren, som sætter din tålmodighed på prøve, fordi den er født ekstremt langsom ... og så videre.

 13. Januarudsalg 2024 - 2025 - Derfor må du ikke undervurdere januar-udsalget - Årets allerstørste tilbudsmåned

 14. Januarudsalg - Undervurdér ikke januarudsalg - Årets allerstørste udsalg og tilbud - Find fantastiske tilbud og udsalg på udsalget i januar i 2024 - 2025 - Årets absolut vildeste shoppingperiode er det store udsalg i januar måned. Det er i januar, du kan have heldet med dig og lave crazy besparelser. Det er bestemt ikke usandsynligt at finde ord som spar 35 % og spar 55 % eller spar 65 pct. i forskellige netbutikker og naturligvis også ude i de fysiske butikker, og i helt sjældne tilfælde ser da da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Fuldstændig skørt! Kender du en, der snart forventer en fødselsdagsgave eller anden type gave i januar måned eller en af de efterfølgende måneder, så kunne det være en god ide at udnytte januarudsalg til præcis dét. Til januar-udsalg kan det gå totalt agurk med de billige priser, så hold rigtig godt øje med måneden, og bid mærke i, at en del butikker starter januarudsalget allerede den 25. dec.

  Konklusion? Til januarudsalg skal du ikke blive overrasket over at spare f.eks. 30 % et cetera på alt lige fra tøj til fjernsyn. Og det fede er, at denne periode varer ca. 1 måned, det vil sige du har fin tid til at finde tilbud - men det er nok stadigvæk en fin idé at være ude i god tid, da de allerbedste udsalgsvarer har det med at blive hapset med det samme.

  Januarudsalget 2024 - 2025| 2024 - 2025 online| på nettet||||} / Erstatning Ved Flystrejke

 15. Tjek TrustPilot ift. shopping online - men ...

 16. Brug TrustPilot i forhold til online shopping - men pas på - Har netbutikken, du handler hos, en TrustPilot-side, og får den gode karakterer og rosende ord? Det er slet ikke en dårlig ide at tjekke en butik nærmere for dette, idet det kan være med til at give et kig ind i, om hvorvidt du shopper et helt trygt og ordentligt website, hvor alle ting fungerer, som de skal. Det er dog vigtigt at påpege, at det for en butik er helt umuligt at få ALLE til at elske den. Der vil altid findes "vanskellige" kunder, som f.eks. lader en langsom varelevering gå ud over butikken; der er også folk, som bare hyppigt har et eller andet at brokke sig over ... Så der er et hav af måder, hvorpå en webshop kan få uretfærdige klager. Husk at se tingene fra flere vinkler.

  Hvad betyder det for mig? Ved at undgå de "dårlige" websites, kan du potentielt undgå masser af ærgerlser over for eksempel en vare, som du først får leveret 15 dage efter du har bestilt, eller frustrationer over ikke-eksisterende eller elendig kundeservice ... und so weiter ...

 17. Told og moms ift., når du handler i udenlandske shops på nettet - Det her skal du være klar over

 18. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Prøv lige at se hér! Det næste tip kan være afgørende ...

 19. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... riiigtig god tid

 20. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Må jeg få din opmærksomhed? Her kommer der en vigtig pointe ...

Se forskellige relaterede henvisninger og kilder på internettet her

Her finder du forskellige relevante kilder online ...

ERSTATNING VED FLYSTREJKE - 21-02-2024

» »

ERSTATNING VED FLYSTREJKE - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Erstatning Ved Flystrejke - Filnavnet på denne webside relateret til "erstatning ved flystrejke" er "erstatning-ved-flystrejke" med den fulde webadresse https://sh0p.dk/fly-kompensation/erstatning-ved-flystrejke, og siden er nr. 52 ud af i alt 169. Du kan se andre interne websider her: Søge Erstatning For Flyforsinkelse, Kompensation Ved Flyforsinkelser, Eu Kompensation Fly, Flyforsinkelser Erstatning Norwegian, Rettigheder Ved Aflyst Fly ... Tak fordi du læste med, og rigtig god dag :) - Det er i dag 21-02-2024, klokken er 09:08, og denne side kom på internettet 25-03-2017 ...

Denne side indeholder

Henvisninger og kilder på nettet med flere.TrustPilotE-mærketJanuar-udsalg onlineAnmeldelser og erfaringerMoms og toldGaveindkøbBedst i testSort Fredag på nettetFupbutikkerCyber Monday