FLY GODTGØRELSE

Fly Godtgørelse - og spar mange penge på handel online sådan her - Fly Godtgørelse

Få kompensation i forbindelse med flyforsinkelse, flyaflysning eller overbookning af fly ✓

Få den kompensation, du er berettiget til her

Reklame

Shopping-guide: De 10 supervigtige shopping-pointer, som kan spare dig for virkelig mange penge og ikke mindst irriterende fejl

Fly Godtgørelse - 10 supervigtige shopping-pointer, der kan spare dig for ekstremt mange penge og ikke mindst virkelig forfærdelige bommerter - Hvis du helst vil undgå at rive hårene ud af dit hoved, skrige som en gal, eller trampe i gulvet af ren vrede, og vil du meget hellere hoppe af ren lykke, fordi du har gjort en super handel, sparet posevis af kroner eller blot undgået at lave jordens dummeste shopping-fejl, så kig lige med her! For med disse tips kan du muligvis risikere at spare alt lige fra 15 % til sågar 80 % eller mere, ved visse køb, plus du lærer også lige en smule ift. at handle de allerbedste varer. Og endnu vildere: Du får lært at spare hundrede % ... som lyder fuldstændig skørt - men for at se, hvorledes dét lige kan lade sig gøre, må du læse videre hernede ... Fly Godtgørelse

Her er du: Hjem / Shopping online > Fly-Kompensationer > Fly Godtgørelse / Webguide til shopping

Register

Cyber MondayAnmeldelser og erfaringerKilder og henvisninger online m.fl.Januar-udsalg onlineDen Sorte Fredag onlineTrustPilotE-mærketTest 2019Moms og toldGaveindkøbFalske shops

 1. Anvend TrustPilot ift. shopping online - men husk dette ...

 2. Anvend TrustPilot i relation til e-handel - men hav dette in mente ... Har butikken, du overvejer at handle hos, en TrustPilot-side, og får den fine karakterer samt gode kommentarer oveni? Det er slet ikke dårligt at undersøge en webshop nærmere for dette, idet det kan være med til at give indsigt i, om du shopper et trygt og respektabelt website, hvor tingene er i orden. Bid dog mærke i, at det for en netbutik er total ugørligt at få ALLE til at elske den. Der vil altid findes "trælse" kunder, som eks. lader en langsom varelevering gå ud over netbutikken; der er også folk, som bare hyppigt har noget at brokke sig over ... Så der er mange forskellige måder, hvorpå en webshop kan få trælse klager. Så husk lige at se tingene fra andre perspektiver.

  Din besparelse: Ved at frasortere de "negative" sider, kan du potentielt undgå mange af ærgerlser over fx et produkt, som du først får leveret 13 dage efter bestilling, eller ærgerlser over ingen eller forfærdelig kundeservice ... og så videre.

 3. Januar-udsalg - Derfor skal du holde udkig efter udsalget i januar - Årets allervildeste udsalgsmåned

 4. Januar-udsalg - Undervurdér ikke januar-udsalget - Årets allerbedste tilbudsmåned - Find vilde tilbud og udsalg på udsalget i januar i 2019 - 2020 - Årets største shopping-periode er udsalget i januar. Det er i januar, at du kan være heldig og lave sindssyge besparelser. Det er overhovedet ikke usandsynligt at finde ordene spar 25 % og spar 45 % eller spar 65 procent i forskellige webshops og bestemt også ude i de fysiske butikker, og i helt sjældne tilfælde finder da da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Fuldstændig vildt! Kender du nogen, som skal have en fødselsdagsgave eller bare anden form for gave i januar måned eller en af månederne, der følger, så kunne det være det værd at bruge januar-udsalget til netop dét. Til januarudsalget kan det gå fuldstændig agurk med priserne, så hold rigtig godt øje med denne periode, og husk, at en god del af butikkerne starter januar-tilbud den 25. december.

  Hvad kan du spare? Til januarudsalget skal du ikke blive forundret over at spare for eksempel 30 procent eller mere på alt lige fra tøj til fjernsyn. Og det bedste er, at perioden varer cirka en måned, det vil sige du har rigeligt med tid til at finde tilbud - men det er dog alligevel en fin ide at ikke at vente for længe, da de allerbedste produkter kan blive revet væk hurtigt.

  Tjek eventuelt: Flyforsinkelse Erstatning Pakkereise

  Se lige med her: Nu kommer der noget vigtigt ...

  Januar-Udsalg 2019 - 2020| 2019 - 2020 online| online||||} / Fly Godtgørelse

 5. Erfaringer og anmeldelser hjælper dig på rette vej

 6. Anmeldelser og erfaringer hjælper dig - I jo højere en prisklasse, en vare er i, desto mere signifikant kan det muligvis være at undersøge folks oplevelser med varen. Du kan endda muligvis være heldig at finde nogle anmeldelser, og muligvis af den vigtige slags, hvilket kan være værdifulde at bruge i din endelige vurdering. I mange webbutikker findes der i bunden af produktsiderne et afsnit, hvor køber kan give et produkt karakterer samt fortælle om deres oplevelser. Brug anmeldelser og erfaringer i din samlede vurdering, hvis du kan, inden en handel. Det er det rene guld.

  Konklusion? Du kan potentielt spare relativt store mængder tid og penge ved at se efter produkter, nogen har nogle erfaringer med, blot du bider mærke i, at vi mennesker ikke alle er ens. Så kan du eksempelvis undgå al bøvlet med at skulle returnere tv'et til netbutikken, pga. billedet normalt er en smule uskarpt; blenderen, der støjer for meget; printeren, som sætter din tålmodighed på prøve, idet den er født langsom ... und so weiter.

 7. Told og moms ift., når du køber i en udenlandsk shop online - Det her bør du vide

 8. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Relateret: Erstatning I Forbindelse Med Flyforsinkelse

 9. Black Friday 2019 - Derfor skal du holde øje med Black Friday - Årets allerstørste udsalgsdag

 10. Black Friday 2019 - Du må ikke undervurdere Sort Fredag - Årets største tilbudsdag - Søger du noget bestemt, du skal have indkøbt, eller er du bare i købe-mood omkring oktober måned el. november måned? Måske overvejer du at skaffe dine julegaver lidt før end normalt? Så skal du måske vente med dette til Black Friday, som man også kalder Sort Fredag. Black Friday i Danmark er efterhånden blevet gigantisk, og du kan foreberede dig på at Black Fredag i 2019 bliver vildere end nogensinde før ... Black Friday er originalt en tradition fra Amerika, som vi i hvert tilfælde kan mærke, at dansken de forgangne år med glæde har godkendt, når vi kigger på forskellige webshops statistiske data. Black Friday er - tro det eller ej - årets allerstørste shopping-dag! Alle Den Sorte Fredag-tilbud kører fra den 25. november. Nogle butikker begynder ved klokken 00, og visse netbutikker bliver ved frem til søndag. Black Fridag afholdes både i de fysiske shops såvel som på internettet.

  Hvad får jeg ud af det? Det giver sig selv, at du på shoppingdag kan spare enorme mængder penge, men følger du vores råd vedr. at bruge Black Friday f.eks. til juleindkøb o.a. forskellige gaveindkøb, kan du - hvis du tilmed også er bare lidt heldig - få sparet hundredvis af kroner. Sæt 25. november 2019 i din kalenderlige nu!

  Godt så! Her kommer der en vigtig pointe ...

  Black Friday / Fly Godtgørelse

 11. Cyber Monday 2019 - En yderst stor tilbudsdag på nettet

 12. Cyber Monday 2019 - En særdeles betydningsfuld shopping-dag på internettet - Cyber Monday holdes 28. november, altså mandag lige efter Black Friday, og er en af de helt store shopping-dage i Amerika. Finder du ikke noget spændende, når du søger efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt øje med Cyber Monday. Der er langt flere butikker, der holder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er stensikkert en dag, som du også burde godt øje med. Ordet Cyber Monday blev skabt af markedsføringsfolk for at overtale folk til at købe mere på internettet, og på den måde er det altså en shopping-dag forbeholdt butikkerne på nettet.

  Konklusion? Du kan finde besparelser på alt fra små 15 til 80 % eller mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald huske denne tilbudsdag, for du kommer til at finde masser af gode tilbud, især inden for fx it og elektronik med flere. Sæt dagen i kalenderen.

  Cyber Monday 2019 / Fly Godtgørelse

 13. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... riiigtig god tid

 14. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

 15. Identificering af fup-butikker - Undgå at blive snydt!

 16. Desværre er der konstant folk, som prøver at fuppe dig, og for butikker online er dette et gigantisk issue. Heldigvis er det rimelig nemt at afsløre en sådan shop, dog altså kun, hvis du er opmærksom på, hvad du skal kigge efter. En fake webshop vil typisk prøve på at få kunden til at købe normalvis ret dyre varer til ekstremt nedsatte priser. Den letteste måde at spotte en fake butik på, er ved at undersøge dens navn på nettet. Findes der overhovedet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller finder du udelukkende skrækhistorier, så er det nok ikke lige dér, du skal handle. Kan du heller ikke se essentielle info såsom telefonnummer (der virker), adresse, oplysninger om ansatte m.m., er det bestemt ikke ligefrem et tegn på noget troværdigt. Den allernemmeste måde at spotte en falsk webshop på er ved blot at læse, hvad der står på siden, for typisk vil du opleve tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller underlige formuleringer, idet teksterne ofte har været igennem et oversættelsesprogram med mere, hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil give fejloversættelser. Er du fuldstændig i tvivl, så forsøg at ringe webshoppen op og/eller spørg andre mennesker for at høre deres mening. Man kan ikke være for forsigtig!

  Besparelse: Ja det kan ligefrem lyde sjovt, men ved at undgå at blive fuppet for alle dine penge, så kan du jo spare 100 procent - og samtidigt spare dig selv for masser af vrede und so weiter. Så vær nu opmærksom, og følg ovenståene tips.

  Læs eventuelt: Rettigheder Forsinket Fly

  Nå! Det næste tip kan være afgørende ...

 17. Bedst i test 2019 - Gå efter testede produkter

 18. Testvinder 2019 - Tjek efter "the best of the best" - Undersøg om der i den kategori af produkter, som du har interesse i, er en eller måske flere testvindere, altså produkter, som er blevet anerkendt som nogle af de allerbedste i test. Nogle af dem, som giver et sådant "stempel" er fx Forbrugerrådet Tænk, Politiken.dk, PriceRunner.dk, med flere. Fokusset på testvinder-varer er eskaleret megetpå det seneste, og nogle websteder tillader sig at være - lad os bare kalde det - lidt "fantasifulde" med hensyn til deres definition på en test; så tjek blot for en sikkerheds skyld altid, om internetsitet, som nævner ord som test, bedst i test eller testvinder, selv har prøvet produkterne, blot henviser til nogle test, anmeldelser, karakterer, eller noget helt andet.

  Konklusionen må være: Ved at gå efter testede produkter, kan du med en vis sandsynlighed - på den lange bane - spare penge, da du får et produkt af en godkendt kvalitet.

  Tjek også: Kompensation Overbooking Fly

  NB: Her kommer der en vigtig pointe ...

  Test 2019 / Fly Godtgørelse}

 19. Hold øje med E-mærket - Få større grad af sikkerhed som kunde på internettet

 20. Hold øje med E-mærket - Få større grad af sikkerhed som kunde på nettet - Er butikken, du handler ved, e-mærket? E-mærket er en speciel ordning for butikker. Du få mere sikkerhed som forbruger, når du handler på nettet hos en e-mærket netbutik, hvilket du kan se mere om på deres internetsite. E-mærket kan være en god indikator for, at en netbutik er seriøs omkring sin business, og sætter konsumenten først, som naturligvis er en super god ting.

  Hvad er konklusionen? Er du sådan en type, som kan være bekymret, når du handler på nettet, vil det at købe ved en e-mærket webshop give dig ro i sindet, især hvis et eller andet ved din handel skulle gå i fisk. Og hvis noget virkelig går i ged, har du som konsument nogle gode sikkerheder.

  Se eventuelt: Erstatning Ved Flyaflysning

Se kilder på internettet her

Her kan du finde diverse relevante kilder på internettet ...

FLY GODTGØRELSE - 14-11-2019

» »

FLY GODTGØRELSE - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Fly Godtgørelse - Filnavnet på denne internetside relateret til "fly godtgørelse" er "fly-godtgoerelse" med den fulde URL https://sh0p.dk/fly-kompensation/fly-godtgoerelse, og siden er nr. 64 ud af i alt 169. Du kan se flere interne sider her: Erstatning Forsinket Fly, Kompensation Ved Forsinket Fly, Godtgørelse Ved Flyforsinkelse ... Tak for kigget, og rigtig god dag :) - Det er i dag 14-11-2019, klokken er 12:57, og denne side kom på nettet 25-03-2017 ...

Indeks

Anmeldelser og erfaringerCyber MondaySort Fredag på nettetTrustPilotE-mærketBedst i testHenvisninger og kilder på nettet med flere ...Januar-udsalg 2019 - 2020Falske webshopsMoms og toldGaveindkøb