FLY RETTIGHEDER EU

Fly Rettigheder Eu - Spar masser af kroner på shopping sådan her

Få kompensation i forbindelse med flyforsinkelse, flyaflysning eller overbookning af fly ✓

Få den kompensation, du er berettiget til her

Reklame

Guide: 10 super vigtige shopping-pointer, som kan spare dig for ekstremt mange penge og virkelig frygtelige brølere

De 10 supervigtige shopping-pointer, der kan spare dig for ekstremt mange kroner og meget slemme bommerter - Hvis du vil undgå at rive dine hår ud af hovedet, skrige som en galning, eller trampe hårdt i gulvet af ren og skær ærgrelse, og vil du hellere synge af glæde, fordi du har gjort en fantastisk handel, sparet posevis af kroner eller bare undgået at lave verdens dummeste shopping-bommert, så læs lige med her! For med nedenstående pointer kan du sagtens risikere at spare alt lige fra 15 % til måske 85 % eller mere, ved bestemte handler, og du lærer også lidt vedrørende at handle de allerbedste varer. Og endnu mere overraskende: Du lærer at spare hundrede pct. ... som lyder fuldstændig crazy - men for at lære, hvordan dét skal forstås, må du læse mere her ...

Du er her: Hjem / Shopping på nettet > Fly-Kompensationer > Fly Rettigheder Eu / Webguide til shopping

Overblik

Black Friday på nettetJanuar-udsalg onlineMoms og toldGaveindkøbCyber MondayBedst i testKilder på nettet m.m.TrustPilotE-mærketFup-netbutikkerAnmeldelser og erfaringer

 1. Testvinder 2023 - Kig efter testvinder-produkter

 2. Bedst i test 2023 - Tjek efter testede produkter - Tjek om der inden for den produktkategori, du har interesse i, er en el. flere testvindere, altså ting, der er blevet anerkendt som værende nogle af de allerbedste i test. Nogle af dem, som tildeler et sådant "stempel" er for eksempel Tænk.dk, Politiken, PriceRunner.dk, og andre. Fokusset på bedst i test-varer er steget særdeles meget de seneste år, og flere websites kan være - lad os bare sige - relativt "kreative" ift. deres definition på en test; så research bare for en sikkerheds skyld, om sitet, der anvender ord som test 2023, bedst i test el. testvinder, også har testet produkterne, blot refererer til en el. flere test, anmeldelser, bedømmelser, eller noget fuldstændig andet.

  Hvad sparer du? Ved at gå efter testvinderne, kan du med stor sandsynlighed - på den lange bane - spare penge og tid, da du investerer i en vare af en bedre kvalitet.

  Testvinder 2023 / Fly Rettigheder Eu}

 3. Erfaringer og anmeldelser bør du kigge på

 4. Anmeldelser og erfaringer kan være din redning - I jo højere en prisklasse, en vare befinder sig i, desto vigtigere kan det måske være at researche andre folks oplevelser med produktet. Du kan endda måske være heldig at finde reviews, og muligvis af den vigtige slags, hvilket kan være essentielle at tage med i din vurdering. I mange webshops findes der nederst på produktsiderne et afsnit, hvor kunderne kan give det pågældende produkt karakterer samt skrive om deres erfaringer. Brug anmeldelser og erfaringer i din samlede vurdering, hvis muligt, et køb. det kan have stor betydning.

  Konklusion? Du kan muligvis spare rimelig store mængder penge og tid ved at kigge efter varer, andre allerede har nogle erfaringer med, blot du også bider mærke i, at vi forbrugere slet ikke alle sammen er ens. Men så kan du for eksempel undslippe bøvl med at skulle returnere fjernsynet til shoppen, pga. billedet generelt er en smule uskarpt; køkkenmaskinen, der larmer for vildt; computeren, som sætter din tålmodighed på prøve, fordi den bare er født mega langsom ... etc.

  Se evt.: Erstatning Forsinkede Fly

  Prøv lige at se hér! Og nu til noget stort ...

 5. Moms og told med hensyn til, når du handler i udenlandske netbutikker online - Dette bør du være klar over

 6. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Tjek evt.: Kompensation Ved Overbooking

 7. Brug TrustPilot ifm. e-handel - men vær varsom

 8. Anvend TrustPilot i relation til shopping - men pas på - Har netbutikken, du overvejer at købe ved, en TrustPilot-profilside, og får den tildelt o.k. bedømmelser og gode ord oveni? Det er godt at tjekke en netbutik for dette, idet det kan være med til at give en indsigt i, om du køber et helt trygt og velrenommeret websted, hvor tingene fungerer, som de skal. Husk dog lige, at det for en butik er fuldstændig umuligt at få ALLE til at elske den. Der vil altid være "trælse" kunder, som fx lader en langsom fragt gå ud over netbutikken; der findes også folk, der jævnligt har et eller andet at beklage sig over. Så der er mange forskellige måder, hvorpå en butik kan erhverve sig trælse bedømmelser. Så mind dig selv om at have et åbent sind.

  Din besparelse? Ved at sortere ud i de "dårlige" websites, kan du potentielt spare dig selv for masser af frustrationer over for eksempel en vare, som du først får leveret 10 dage eller mere efter bestilling, eller ærgerlser over manglende eller forfærdelig kundesupport ... etcetera.

 9. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... RIGTIg god tid

 10. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Tjek eventuelt: Kompensation Flybillet

  Prøv lige at se hér! Nu bliver det rigtig interessant ...

 11. Se efter E-mærket - Få mere sikkerhed som køber online

 12. Kig efter E-mærket - Få mere sikkerhed som kunde online - Er shoppen, som du køber ved, e-mærket? E-mærket er en speciel ordning for netbutikker. Du får større grad af sikkerhed som kunde, når du handler på internettet ved en e-mærket netbutik, som du kan læse meget mere om på www.emaerket.dk. E-mærket er som regel en nogenlunde indikation på, at en netbutik er seriøs omkring sin forretning, og sætter forbrugeren allerførst, hvilket jo er en super positiv ting.

  Besparelse? Er du sådan en type, der er bekymret, når du shopper online, burde det at købe i en e-mærket netbutik give dig lidt ro i maven, specielt hvis et eller andet ved dit køb skulle fejle. Og i tilfælde af det virkelig går i fisk, så har du som konsument nogle ekstra fordele.

  Må jeg bede om din opmærksomhed? Nu kommer det rigtig spændende ...

 13. Sådan gør falske netbutikker - Undgå at få taget dine penge!

 14. Beklageligvis er der altid nogen, der prøver at snyde dig, og for shops på internettet er dette et reelt problem. Gudskelov er det relativt ligetil at afsløre en sådan butik, dog altså kun, hvis du er opmærksom på, hvad du skal kigge efter. En falsk webshop vil oftest forsøge at få folk til at købe normalvis meget dyre produkter til ekstremt lave priser. Den letteste måde at afsløre en fake shop på, er ved at google dens navn online. Er der overhovedet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller er der kun skrækhistorier, så er det nok ikke lige dér, du skal handle. Kan du heller ikke se essentielle ting som f.eks. telefonnummer (der virker), fysisk adresse, oplysninger om ansatte m.m., er det ikke ligefrem et tegn på troværdighed. Den nemmeste måde at aflure en falsk butik på er ved bare at se, hvad der står på hjemmesiden, for oftest vil der være masser af stavefejl, grammatiske fejl eller underlige formuleringer, fordi teksterne typisk har været igennem et oversættelsesprogram m.m., hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil give fejltranslationer. Er du helt i tvivl, så forsøg at ringe netbutikken op og/eller spørg nogle andre mennesker for at høre deres mening. Forsigtighed betaler sig!

  Konklusionen må være: Ja det kan i første omgang lyde humoristisk, men ved at undgå at blive svindlet for alle dine penge, kan du spare 100 procent - og samtidigt spare dig selv for masser af frustrationer und so weiter. Så vær nu opmærksom, og følg ovenståene råd.

 15. Januarudsalg 2023 - 2024 - Undervurdér ikke januarudsalg - Årets vildeste udsalg

 16. Januarudsalg - Derfor skal du holde øje med januar-udsalg - Årets allervildeste udsalg - Find fantastiske udsalg og tilbud på januarudsalget i 2023 - 2024 - Årets største shopping-periode er det store udsalg i januar måned. Det er hér, du kan have heldet med dig og lave crazy besparelser. Det er bestemt ikke umuligt at se ordene spar 35 % og spar 50 % eller spar 65 procent i diverse shops og bestemt også ude i fysiske butikker, og i få tilfælde finder man da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Fuldstændig skørt! Har du en ven, som forventer en fødselsdagsgave eller bare anden slags gave i januar eller senere hen, så kunne det være værd at bruge januar-udsalget til netop dét. Til udsalget i januar kan det gå fuldstændig amok med med tilbuddene, så hold rigtig godt øje med denne periode, og husk, at flere af butikkerne begynder med januar-tilbud allerede d. 25. dec.

  Hvad betyder det for dig? Til januarudsalg skal du bestemt ikke blive overrasket over at kunne spare fx 40 pct. etc. på alt lige fra modetøj til elektronik. Og det bedste er, at perioden varer cirka en måned, dvs. du har rigeligt med tid til at finde udsalg - men det er nok stadig en god idé at ikke at vente for længe, da de allerbedste varer har det med at blive hapset lynhurtigt.

  Januarudsalg 2023 - 2024| 2023 - 2024 på nettet| online||||} / Fly Rettigheder Eu

 17. Cyber Monday 2023 - En yderst væsentlig shopping-dag på internettet

 18. Cyber Monday 2023 - En ganske stor shoppingdag på internettet - Cyber Monday holdes 28. november 2023, med andre ord mandagen efter Black Friday, og er blandt en af de største shopping-dage i USA. Finder du ikke noget spændende, når du søger efter Black Friday-tilbud, så hold øje med Cyber Monday. Der er langt flere butikker, der holder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er virkelig en begivenhed, som du også skal have in mente. Selve ordet Cyber Monday blev skabt af markedsføringsfolk med mål om at overtale folk til at købe mere på nettet, og dermed er det altså en shoppingdag forbeholdt butikker, som sælger produkter på nettet.

  Hvad betyder det for dig? Du kan spare alt fra små 10 til 80 % eller mere på Cyber Monday. Du bør udnytte denne shopping-dag, for der vil være tonsvis af gode tilbud, især inden for f.eks. it und so weiter ... Sæt dagen i kalenderen.

  Se også: Erstatning Flyrejse Strejke

  Cyber Monday 2023 / Fly Rettigheder Eu

 19. Black Friday 2023 - Derfor skal du holde øje med Den Sorte Fredag - Årets allerbedste tilbud

 20. Black Friday 2023 - Derfor må du ikke undervurdere Sort Fredag - Årets vildeste udsalgsdag - Søger du noget bestemt, som du vil have indkøbt, eller er du i shopping-mood omkring oktober måned eller november? Måske påtænker du at købe julegaverne lidt tidligere? Så kan det være værd at gemme dette til Black Friday, på dansk kaldet Sort Fredag. Black Friday i DK er hen ad vejen blevet gigantisk, og du kan stensikkert regne med at Sort Fredag i 2023 bliver større end nogensinde før. Black Friday er oprindeligt en amerikansk tradition, som vi da i alle tilfælde kan mærke, at dansken de forgangne år med glæde har taget til sig, hvis vi tager et kig på diverse netbutikker statistik over besøgende. Black Friday er - tro det eller ej - årets allerstørste shoppingdag! Alle Black Friday-tilbud kører fra fredag 25. november 2023. Visse shops starter omkring kl.00, og nogle shops fortsætter også hele weekenden. Black Fridag findes både i de fysiske shops såvel som på nettet.

  Besparelse? Det giver sig selv, at du på denne shopping-dag kan spare store mængder penge, men husker du vores råd mht. at benytte dig af Black Friday decideret til juleindkøb o.a. kommende gaveindkøb, kan du - hvis du samtidig oveni det er bare lidt heldig - lave besparelser på hundredvis af kroner. Sæt d. 25. november i kalenderennu!

  Black Friday / Fly Rettigheder Eu

Se forskellige relevante kilder og henvisninger på nettet her

Her kan du se forskellige relevante henvisninger online ...

FLY RETTIGHEDER EU - 22-09-2023

» »

FLY RETTIGHEDER EU - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Fly Rettigheder Eu - Filnavnet på denne webside om "fly rettigheder eu" er "fly-rettigheder-eu" med den fulde webadresse https://sh0p.dk/fly-kompensation/fly-rettigheder-eu, og siden er nr. 67 ud af i alt 169. Du kan finde flere interne sider her: Erstatning Fly, Kompensation Flyforsinkelser, Rettigheder Ved Flyforsinkelser ... Tak for dit besøg, og go' dag :) - Det er i dag 22-09-2023, klokken er 03:02, og denne side kom på nettet 25-03-2017 ...

Register

Bedst i test 2023Anmeldelser og erfaringerJanuarudsalgFalske butikkerMoms og toldGaveindkøbTrustPilotE-mærketCyber Monday 2023Kilder og henvisninger online med flere ...Black Fredag på internettet