FLYFORSINKELSE KOMPENSATION

Flyforsinkelse Kompensation » Spar mange kroner med disse råd SÅDAN

Få kompensation i forbindelse med flyforsinkelse, flyaflysning eller overbookning af fly ✓

Få den kompensation, du er berettiget til her

Reklame

Shoppingguide: 10 hammervigtige shopping-tips, som kan spare dig for virkelig mange kroner og ikke mindst virkelig skuffende fejltagelser

De 10 kritiske shopping-råd, som kan spare dig for ekstremt mange penge og virkelig slemme fejl - Hvis du gerne vil undgå at rive hårene ud af hovedet, skrige som en gal, eller trampe i gulvet af rendyrket vrede, og vil du hellere smile af ren glæde, fordi du har gjort en super handel, sparet tusinder af kroner eller blot sluppet udenom at lave verdens dummeste shopping-brøler, så læs da lige med her! For med nedenstående tips kan du sagtens risikere at spare alt lige fra 5 % til sågar 70 % eller mere, ved visse tilfælde, og du lærer da også en smule vedr. at købe de bedste produkter. Og endnu mere vildt: Du kan lære at spare 100 % - hvilket lyder fuldstændig skørt - men for at vide, hvordan dét lige skal forstås, må du læse videre herunder ...

Her er du: sh0p / Shopping på internettet > Fly-Kompensationer > Flyforsinkelse Kompensation / Netguide til shopping

Sidens indhold

TestJanuarudsalg 2019 - 2020Sort Fredag onlineCyber Monday 2019Henvisninger på internettet med mere ...Moms og toldGaveindkøbTrustPilotE-mærketFalske shopsAnmeldelser og erfaringer

 1. Kig efter E-mærket - Bliv bedre stillet som forbruger på internettet

 2. Hvad med E-mærket - Få mere sikkerhed som kunde på nettet - Er netbutikken, du køber ved, e-mærket? E-mærket er en god certificeringsordning for netbutikker. Du bliver bedre stillet som køber, når du køber på nettet i en e-mærket webshop, som du kan se mere om på deres site. E-mærket kan være en god indikator for, at en shop er seriøs omkring sin forretning, og sætter forbrugeren allerførst, hvilket er en super positiv ting.

  Din besparelse: Er du sådan en, der er lidt ængstelig, når du shopper online, burde det at købe ved en e-mærket butik helt sikkert give dig ro i sindet, i særdeleshed hvis et eller andet ifm. købet skulle gå i fisk. Og hvis et eller andet virkelig går i ged, har du som køber nogle ekstra sikkerheder.

 3. Sådan undgår du fup-butikker - Undgå at få taget dine penge!

 4. Beklageligvis er der altid folk, som prøver at svindle dig, og for butikker online er det her et gigantisk problem. Heldigvis er det rimelig nemt at opdage en sådan butik, men altså udelukkende, hvis du er opmærksom på, hvad du skal tjekke efter. En fake webshop vil typisk forsøge at få kunden til at købe normalvis meget dyre produkter til meget nedsatte priser. Den nemmeste måde at afsløre en falsk shop på, er ved at google shoppens navn online. Er der overhovedet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller finder du kun skrækhistorier, så er det nok ikke dér, du bør shoppe. Kan du heller ikke finde vigtige oplysninger som f.eks. telefonnummer (som virker), adresse, oplysninger om medarbejdere med flere, er det bestemt ikke lige et tegn på noget troværdigt. Den allernemmeste måde at aflure en falsk netbutik på er ved blot at se, hvad der står på siden, for typisk vil der være tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkværdige formuleringer, idet teksterne typisk har været igennem noget oversættelses-software m.m., hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil give fejl. Er du fuldstændig i tvivl, så forsøg at ringe butikken op og/eller forhør dig hos andre folk for at høre deres mening. Better safe than sorry!

  Konklusionen: Ja det kan i første omgang lyde humoristisk, men ved at undgå at blive snydt for alle dine penge, kan du spare 100 % - og oveni det spare dig selv for masser af ærgrelser osv. Så hold godt øje, og følg vores tips.

  Se eventuelt: Erstatning Forsinket Fly Lufthansa

 5. Januar-udsalg 2019 - 2020 - Derfor må du ikke undervurdere januarudsalg - Årets vildeste tilbudsperiode

 6. Januar-udsalg - Hold udkig efter udsalget i januar - Årets bedste udsalg og tilbud - Find de helt vilde tilbud på januarudsalget i 2019 - 2020 - Årets klart største shopping-periode er det store udsalg i januar måned. Det er hér, du kan være heldig og lave de helt heftige besparelser. Det er overhovedet ikke umuligt at finde ord som spar 25 % og spar 45 % eller spar 65 pct. i forskellige netbutikker og selvfølgelig også ude i de fysiske butikker, og i få tilfælde ser da da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Total sindssygt! Kender du en, der skal have en fødselsdagsgave eller bare anden type gave i januar eller senere hen, så kunne det være det værd at bruge januar-udsalget til netop dét. Til januarudsalget kan det gå helt agurk med prisnedsættelserne, så hold rigtig godt øje med måneden, og hav in mente, at en god del butikker begynder januartilbud fra d. 25. december.

  Hvad er konklusionen? Til januar-udsalget skal du ikke blive forundret over at lave besparelser på for eksempel 50 pct. etcetera på alt lige fra brugskunst til hvidevarer. Og det bedste er, at januarudsalg varer cirka 1 måned, det vil sige du har rigeligt med tid til at finde udsalg - men det er dog stadig en fin ide at være tidligt ude, da de bedste udsalgsprodukter har det med at blive hapset hurtigt.

  Læs eventuelt: Erstatning Fly Aflyst

  Januar-Udsalg 2019 - 2020| 2019 - 2020 på internettet| online||||} / Flyforsinkelse Kompensation

 7. Testvinder 2019 - Se efter testvinder-produkter

 8. Testvinder 2019 - Kig efter testvinder-produkter - Tjek om der i den varekategori, som du er interesseret i, er en eller måske flere bedst i test-varer, det vil sige ting, som er blevet anerkendt som værende de allerbedste i test. Nogle af dem, der tildeler et sådant "stempel" er for eksempel Tænk, Politiken, PriceRunner.dk, med flere. Fokussen på "test"-produkter er steget markantpå det seneste, og nogle websteder er - lad os bare kalde det - relativt "kunstneriske" ift. deres definition på en test eller testvinder; så undersøg bare for din egen skyld, om siden, der nævner ord såsom test, bedst i test 2019 og/eller testvinder 2019, også har testet produkterne, bare henviser til en eller flere tests, anmeldelser, bedømmelser, eller noget fuldstændig andet.

  Hvad sparer du? Ved at gå efter "the best of the best", kan du sandsynligvis - på den lange bane - spare penge og tid, da du erhverver dig en vare af en særlig kvalitet.

  Relateret: Erstatning Forsinket Fly Norwegian

  Test 2019 / Flyforsinkelse Kompensation}

 9. Cyber Monday 2019 - En meget vigtig tilbudsdag på internettet

 10. Cyber Monday 2019 - En meget betydningsfuld shoppingdag online - Cyber Monday er den 28. november, med andre ord mandag efter Black Friday, og er blandt en af de største shopping-dage i USA. Finder du ikke noget godt, når du leder efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt udkig efter Cyber Monday. Det er mange flere shops, som holder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er stensikkert en dag, du også burde holde øje med. Selve ordet Cyber Monday blev skabt af marketingfolk for at overtale folk til at handle på nettet, og derfor er det altså en shoppingdag udelukkende for netbutikkerne.

  Hvad er konklusionen? Du kan finde besparelser på alt lige fra små 10 til 80 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald ikke undervurdére denne shopping-dag, for der vil være masser af interessante tilbud, især inden for eks. elektronik m.fl. Sæt dagen i kalenderen.

  Tjek eventuelt: Kompensation Flyforsinkelse

  Cyber Monday / Flyforsinkelse Kompensation

 11. Anvend TrustPilot ift. nethandel - men der er et "men"

 12. Anvend TrustPilot i forbindelse med online shopping - men husk dette ... Har netbutikken, som du overvejer at handle hos, en TrustPilot-profil, og får den tildelt fine karakterer og rosende skrivelser oveni? Det er slet ikke dårligt at tjekke en butik nærmere for dette, da det kan give et indblik i, om du handler et trygt og respektabelt websted, hvor alle ting er, som de skal være. Men husk lige, at det for en netbutik er komplet ugørligt at få ALLE til at elske den. Der vil altid findes "besværlige" kunder, som fx lader en langsom fragt gå ud over webshoppen; der er også folk, der altid har et eller andet at jamre over. Så der er mange måder, hvorpå en webshop kan ende med uheldlige bedømmelser. Så husk lige at se tingene fra flere vinkler.

  Konklusionen er? Ved at frasortere de "dårlige" sider, kan du sandsynligvis spare dig selv for masser af frustrationer over f.eks. et produkt, som du først modtager 15 dage eller mere efter du har bestilt, eller ærgerlser over manglende eller elendig kundeservice ... etc.

  Læs eventuelt: Rettigheder Aflysning Af Fly

 13. Anmeldelser og erfaringer bør du kigge på

 14. Anmeldelser og erfaringer bør du kigge på - I jo højere prisleje, en vare ligger i, desto vigtigere bør det måske være at undersøge andres erfaringer med produktet. Du kan endda muligvis være så heldig at finde vigtige anmeldelser, og måske af den gode slags, som kan være værdifulde at tage med i din endelige beslutning. Hos flere shops findes der i bunden af produktsiderne en boks, hvor kunderne kan give det respektive produkt karakterer samt skrive om deres erfaringer. Brug anmeldelser og erfaringer i din helhedsvurdering, hvis det kan lade sig gøre, ifm. en handel. Det er det rene guld.

  Hvad er konklusionen? Du kan potentielt spare rimelig store mængder penge og tid ved at tjekke efter varer, andre har en smule erfaringer med, bare du lige ved, at vi mennesker ikke alle er ensartede. Men så kan du måske undgå bøvl med at skulle returnere fladskærms-tv'et til butikken, på grund af billedet altid er en smule uskarpt; opvaskemaskinen, der støjer alt for højt; printeren, som sætter din tålmodighed på prøve, fordi den bare er født mega langsom ... etc.

 15. Black Friday 2019 - Du må ikke undervurdere Black Fredag - Årets allerbedste udsalg og tilbud

 16. Black Friday 2019 - Husk Sort Fredag - Årets allerbedste shoppingdag - Søger du noget bestemt, du vil have shoppet, eller er du blot i shopping-mood omkring oktober måned el. november måned? Eller påtænker du at skaffe julegaverne en smule tidligere end normalt? Så kunne det være en ide at vente med dette til Black Friday, også kendt som Sort Fredag. Black Friday i DK er i tidens løb blevet kolonormt, og du kan stensikkert regne med at Sort Fredag i 2019 bliver vildere end nogensinde før. Det er egentlig en tradition fra Amerika, som man da i alle tilfælde kan se, at danskerne de forgangne år med glæde har godkendt, når vi kigger på diverse shops statistiske data. Black Friday er - stensikkert - årets største shoppingdag! Alle Den Sorte Fredag-tilbud kører fra fredag d. 25. november 2019. Flere webshops starter allerede omkring klokken 24, og visse netbutikker fortsætter frem til søndag. Black Fridag afholdes både i de fysiske butikker såvel som på internettet.

  Konklusionen må være: Det er klart, at du på Sort Fredag kan spare vilde mængder penge, men ved at følge vores tips angående at anvende Black Friday decideret i forbindelse med julegaveindkøb o.a. gaveindkøb, kan du - hvis du samtidig oveni det er lidt heldig - lave besparelser på hundredvis af kroner. Sæt fredag den 25. november i kalenderennu!

  Læs evt.: Kompensation Overbookning

  Black Friday / Flyforsinkelse Kompensation

 17. Moms og told i relation, når du handler i udenlandske netbutikker på internettet - Dette skal du vide

 18. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

 19. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... riiigtig god tid

 20. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

Se diverse relaterede kilder og henvisninger på internettet her

Her ser du diverse relaterede henvisninger på internettet ...

FLYFORSINKELSE KOMPENSATION - 19-11-2019

» »

FLYFORSINKELSE KOMPENSATION - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Flyforsinkelse Kompensation - Filnavnet på denne webside omhandlende "flyforsinkelse kompensation" er "flyforsinkelse-kompensation" med den fulde URL https://sh0p.dk/fly-kompensation/flyforsinkelse-kompensation, og siden er nr. 74 ud af i alt 169. Du kan finde flere interne websider her: Kompensation Flybillet, Kompensation Forsinket Fly, Erstatning Fly ... Tak for besøget, og god dag :) - Det er i dag 19-11-2019, klokken er 21:54, og denne side kom online 25-03-2017 ...

Denne side indeholder

Black Friday onlineJanuarudsalg 2019 - 2020Cyber Monday 2019Test 2019Moms og toldGaveindkøbFupbutikkerTrustPilotE-mærketHenvisninger og kilder online med mere.Anmeldelser og erfaringer