GODTGØRELSE FLY

Godtgørelse Fly - og spar mange kroner på nethandel SÅDAN - Godtgørelse Fly

Få kompensation i forbindelse med flyforsinkelse, flyaflysning eller overbookning af fly ✓

Få den kompensation, du er berettiget til her

Reklame

Superguide: 10 vigtige shopping-råd, der kan spare dig for tusinder af penge og ikke mindst meget skuffende fejl

Godtgørelse Fly - 10 supervigtige shopping-tips, der kan spare dig for virkelig mange kroner og ikke mindst virkelig frygtelige fejltagelser - Hvis du helst vil undgå at rive dine hår ud af dit hoved, råbe som en gal, eller trampe hårdt i gulvet af ren ærgrelse, og vil du hellere synge af ren glæde, fordi du har lavet en fantastisk handel, sparet sækkevis af kroner eller blot sluppet udenom at lave jordens dummeste shopping-brøler, så læs da med her! For med nedenstående råd kan du sagtens risikere at spare alt fra 15 % til sågar 85 % eller mere, ved visse situationer, plus du lærer da også noget om at shoppe de allerbedste produkter. Og endnu mere overraskende: Du får lært at spare 100 procent - hvilket lyder fuldstændig skørt - men for at finde ud af, hvordan dét kan passe, må du se videre her ...

Du er her: Hjem / Shopping på nettet > Fly-Kompensationer > Godtgørelse Fly / Shopping-guide

Denne side indeholder

Black Friday på internettetTest 2019Moms og toldGaveindkøbAnmeldelser og erfaringerTrustPilotE-mærketJanuar-udsalg på internettetHenvisninger og kilder på nettet med flere.Falske webshopsCyber Monday

 1. Black Friday 2019 - Derfor skal du holde udkig efter Den Sorte Fredag - Årets allerbedste tilbud

 2. Black Friday 2019 - Undervurdér ikke Black Fredag - Årets bedste udsalgsdag - Er der noget bestemt, du skal have indkøbt, eller er du bare i indkøbs-mood omkring oktober måned eller november? Eller overvejer du at skaffe dine gaver til jul lidt tidligere end du plejer? Så skal du måske vente med dette til Black Friday, også kendt som Sort Fredag. Black Friday i DK er med tiden blevet megastort, og du kan stensikkert regne med at Sort Fredag i 2019 bliver større end nogensinde. Det er egentlig en tradition fra Amerika, som vi da i alle fald kan mærke, at danskerne de forgangne år med glæde har adopteret, hvis vi kigger på diverse butikker statistik over besøgstal. Black Friday er - tro det eller ej - årets vildeste shoppingdag! Alle Den Sorte Fredag-tilbud kører fra d. 25. november 2019. Flere shops starter omkring kl.00, og visse netbutikker fortsætter også weekenden ud. Black Fridag holdes både i de fysiske butikker såvel som på internettet.

  Hvad kan man konkludere på det? Det er klart, at du på shoppingdag kan spare store mængder penge, men ved at følge vores råd angående at bruge Black Friday decideret ifm. juleindkøb o.a. gaveindkøb, kan du - hvis du samtidig oveni det er lidt heldig - spare hundredvis af kroner. Sæt den 25. november 2019 i din kalender!

  Se evt.: Erstatning Kansellert Fly

  Black Friday 2019 på nettet / Godtgørelse Fly

 3. Tjek TrustPilot i forbindelse med online shopping - men vær varsom

 4. Tjek TrustPilot ift. shopping online - men hav dette in mente ... Har butikken, du overvejer at handle hos, en TrustPilot-side, og får den tildelt fine bedømmelser og gode skrivelser oveni? Det er slet ikke dårligt at granske en webshop nærmere for dette, da det kan give en indsigt i, om hvorvidt du handler et sikkert og ordentligt websted, hvor tingene er i orden. Husk dog lige, at det for en shop er fuldstændig uladesiggørligt at få hele verden til at elske den. Der vil altid findes "besværlige" folk, der f.eks. lader en langsom varelevering gå ud over shoppen; der findes også kunder, der bare jævnligt har noget at jamre over ... Og sådan er der et hav af forskellige måder, hvorpå en butik kan erhverve sig uheldlige klager. Husk at se tingene fra andre perspektiver...

  What's in it for me? Ved at undgå de "dårlige" netbutikker, kan du sandsynligvis undgå masser af ærgerlser over f.eks. et produkt, som du først får leveret 16 dage efter bestilling, eller skuffelser over manglende eller forfærdelig service ... og så videre.

  Må jeg bede om din opmærksomhed? Nu bliver det rigtig interessant ...

 5. Moms og told i relation, når du handler i udenlandske webshops på nettet - Det her skal du være klar over

 6. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Se eventuelt: Erstatning Aflyst Fly

 7. Hold øje med E-mærket - Få mere sikkerhed som forbruger online

 8. Hvorfor E-mærket - Bliv bedre stillet som konsument online - Er netbutikken, som du handler hos, e-mærket? E-mærket er en speciel certificeringsordning for butikker. Du få mere sikkerhed som konsument, når du handler på internettet hos en e-mærket shop, hvilket du kan finde mere om på e-mærkets internetsite. E-mærket kan bruges som en god indikation på, at en butik er alvorlig omkring sin virksomhed, og sætter kundeen allerførst, hvilket naturligvis er en virkelig positiv ting.

  Konklusionen er? Er du sådan en type, der er lidt nervøs, når du køber online, vil det at shoppe hos en e-mærket webshop klart give dig lidt ro i maven, specielt i tilfælde af et eller andet ved din handel skulle gå galt. Og hvis noget virkelig fejler, har du som forbruger gode sikkerheder.

  OBS: Her kommer der en vigtig pointe ...

 9. Januar-udsalg 2019 - 2020 - Hold øje med januar-udsalg - Årets største udsalgsmåned

 10. Januarudsalg - Glem ikke januar-udsalg - Årets vildeste tilbud og udsalg - Find vilde udsalg og tilbud på udsalget i januar i 2019 - 2020 - Årets største shopping-periode er udsalget i januar måned. Det er hér, du kan være en heldig kartoffel og lave nogle meget store besparelser. Det er overhovedet ikke usandsynligt at finde ord som spar 35 % og spar 55 % eller spar 75 procent i diverse webshops og bestemt også i de fysiske butikker, og i få tilfælde ser da da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Fuldstændig sindssygt! Kender du en, som skal have en fødselsdagsgave eller bare anden type gave i januar måned eller senere hen, så kan det være det værd at bruge januarudsalget til netop dét. Til januar-udsalget kan det gå fuldstændig agurk med prisnedsættelserne, så hold rigtig godt øje med denne periode, og husk, at mange butikker begynder januar-tilbud allerede den 25. december.

  What's in it for me? Til udsalget i januar skal du bestemt ikke blive chokeret over at lave besparelser på eks. 30 pct. el. mere på alt lige fra tøj til elektronik. Og det gode er, at denne periode varer cirka en måned, så du har fin tid til at shoppe - men det er stadig en fin ide at være tidligt ude, da de bedste udsalgsprodukter typisk bliver hapset med det samme.

  Januarudsalg 2019 - 2020| 2019 - 2020 på nettet| på nettet||||} / Godtgørelse Fly

 11. Pas på fupbutikker - Undgå at blive fusket!

 12. Desværre er der konstant nogen, som forsøger at fuppe dig, og for butikker på nettet er det her et stort issue. Heldigvis er det okay simpelt at afsløre en sådan butik, dog altså kun, hvis du ved, hvad du skal se efter. En falsk shop vil oftest prøve på at få kunden til at købe normalt meget dyre produkter til ekstremt nedsatte priser. Den letteste måde at aflure en falsk butik på, er ved at google butikkens navn på nettet. Findes der slet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller er der udelukkende skrækhistorier, så er det nok ikke lige dér, du skal shoppe. Kan du heller ikke finde vigtige ting som telefonnummer (der virker), adresse, info om ansatte m.fl., er det bestemt ikke lige et tegn på noget troværdigt. Den nemmeste måde at spotte en falsk shop på er ved bare at læse, hvad der står på hjemmesiden, for oftest vil du opleve tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller underlige formuleringer, fordi teksten ofte har været igennem noget oversættelses-software med flere, hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil resultere i fejl. Er du fuldstændig i tvivl, så prøv at ringe shoppen op og/eller forhør dig hos andre folk for at høre deres mening. Forsigtighed betaler sig!

  Konklusionen må være: Ja det kan i første omgang lyde humoristisk, men hvis du undgår at blive svindlet for alle dine penge, så kan du spare 100 % - og oveni det spare dig selv for masser af frustrationer osv. Så hold godt øje, og følg vores råd.

  Se eventuelt: Flystrejke Rettigheder

 13. Erfaringer og anmeldelser bør du kigge på

 14. Anmeldelser og erfaringer må du ikke overse - I jo højere en prisklasse, et produkt ligger i, jo vigtigere kan det være at se efter andre folks erfaringer med produktet. Du kan endda måske være heldig at finde vigtige reviews, og endda af den gode slags, som kunne være værdifulde at bruge i din vurdering. På nogle webbutikker findes der i bunden af produktsiderne en boks, hvor køberne kan give det respektive produkt karakterer og skrive om deres oplevelser. Brug erfaringer og anmeldelser i din helhedsvurdering, hvis du kan, inden et køb. Det kan betyde meget.

  Besparelse? Du kan sandsynligvis spare relativt store mængder penge og tid ved at tjekke efter varer, flere allerede har lidt erfaringer med, bare du husker på, at vi forbrugere ikke alle er ens. Så kan du muligvis undslippe al bøvl med at skulle returnere fladskærms-tv'et til shoppen, pga. billedet normalt er lidt sløret; slowjuiceren, som støjer alt for højt; computeren, der sætter tålmodigheden på prøve, fordi den bare er født langsom ... og så videre ...

  Tjek evt.: Fly Rettigheder App

 15. Cyber Monday 2019 - En meget vigtig tilbudsdag på internettet

 16. Cyber Monday 2019 - En ganske væsentlig shoppingdag på internettet - Cyber Monday afholdes 28. november, altså mandagen efter Black Friday, og er en af de store shopping-dage i Amerika. Kan du ikke finde et eller andet interessant, når du kigger efter Black Friday-tilbud, så hold øje med Cyber Monday. Der er langt flere webshops, som holder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er virkelig en dag, som du også skal sætte i kalendere. Selve ordet Cyber Monday blev opfundet af marketing-folk med mål om at overtale folk til at købe online, og er Cyber Monday altså en shopping-dag forbeholdt butikkerne på nettet.

  Konklusionen må derfor være: Du kan finde besparelser på alt lige fra små 15 til 55 % eller mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald ikke undervurdére denne dag, for der vil være masser af super gode tilbud, specielt inden for f.eks. elektronik og it og så videre ... Sæt dagen i kalenderen.

  Cyber Monday / Godtgørelse Fly

 17. Testvinder 2019 - Gå efter bedst i test-mærket

 18. Bedst i test 2019 - Se efter testvindere - Undersøg om der i den produktkategori, du har interesse i, er en eller måske flere bedst i test-varer, dvs. varer, der er blevet kåret som blandt de bedste i test. Blandt dem, der tildeler et sådant "stempel" er fx Tænk.dk, Politiken, PriceRunner, og andre. Fokusset på "test"-varer er tiltaget markantpå det seneste, og nogle websteder kan være lidt "kreative" i forhold til deres definition på en test eller testvinder; så undersøg blot for en sikkerheds skyld, om internetsitet, der anvender ord som test 2019, bedst i test eller testvinder 2019, også har prøvet produkterne, blot refererer til nogle test, anmeldelser, bedømmelser, eller noget fuldstændig andet.

  Konklusion? Ved at gå efter testede produkter, kan du med en vis sandsynlighed - på den lange bane - spare penge og tid, fordi du investerer i en vare af en vis kvalitet.

  Godt så! Nu bliver det rigtig interessant ...

  Test 2019 / Godtgørelse Fly}

 19. Lav dine gaveindkøb i god tid ... virkelig god tid

 20. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Tjek eventuelt: Flyforsinkelse Erstatning Pakkereise

Se kilder online her

Her kan du se diverse relevante kilder på internettet ...

GODTGØRELSE FLY - 14-11-2019

» »

GODTGØRELSE FLY - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Godtgørelse Fly - Filnavnet på denne internetside omhandlende "godtgørelse fly" er "godtgoerelse-fly" med den fulde URL https://sh0p.dk/fly-kompensation/godtgoerelse-fly, og siden er nr. 88 ud af i alt 169. Du kan finde andre interne websider her: Rettigheder Ved Flystrejke, Kompensation Flyforsinkelse Air Greenland, Erstatning Ved Forsinkelser På Fly, Erstatning Aflysning Af Fly, Erstatning Flyforsinkelse ... Tak for dit besøg, og rigtig go' dag :) - Det er i dag 14-11-2019, klokken er 12:20, og denne side kom på nettet 25-03-2017 ...

Register

Anmeldelser og erfaringerBedst i test 2019Kilder på nettet m.fl.Moms og toldGaveindkøbJanuar-udsalgFupbutikkerCyber MondayTrustPilotE-mærketBlack Fredag på nettet