KOMPENSATION FLYAFLYSNING

Kompensation Flyaflysning > Spar mange penge på shopping sådan

Få kompensation i forbindelse med flyforsinkelse, flyaflysning eller overbookning af fly ✓

Få den kompensation, du er berettiget til her

Reklame

Super-guide: 10 hammervigtige shopping-pointer, der kan spare dig for virkelig mange kroner og frygtelige brølere

10 super vigtige shopping-tips, der kan spare dig for ekstremt mange kroner og ikke mindst meget frustrerende brølere - Hvis du vil undgå at rive hårene ud af hovedet, råbe som en gal, eller trampe i gulvet af rendyrket ubehag, og vil du hellere danse af ren lykke, fordi du har lavet en super handel, sparet tusindvis af kroner eller bare undveget at begå den dummeste shopping-bommert, så kig da lige med her! Med nedenstående tips kan du uden tvivl komme til at spare alt fra 10 % til måske 65 % eller mere, ved nogle køb, plus du lærer da også lige en smule om at shoppe de allerbedste varer. Og endnu mere vildt: Du kan lære at spare 100 procent - som lyder helt utroligt - men for at se, hvordan dét lige hænger sammen, må du se mere her ... Kompensation Flyaflysning

Her er du: sh0p / Shopping > Fly-Kompensationer > Kompensation Flyaflysning / Webguide til shopping

Sidens indhold

Testvinder 2023Januar-udsalg 2023 - 2024 onlineBlack Friday på nettetMoms og toldGaveindkøbAnmeldelser og erfaringerFalske butikkerKilder og henvisninger på nettet m.m.TrustPilotE-mærketCyber Monday

 1. Told og moms ift., når du køber i en udenlandsk netbutik på internettet - Det her bør du være klar over

 2. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Tjek evt.: Overbooking Rettigheder

 3. Pas på fupbutikker - Undgå at blive svindlet!

 4. Beklageligvis er der altid nogen, som prøver at svindle dig, og for butikker online er dette et reelt issue. Heldigvis er det relativt nemt at spotte en sådan butik, men altså kun, hvis du er opmærksom på, hvad du skal se efter. En fake webshop vil oftest prøve på at få kunden til at købe normalt ret dyre produkter til ekstremt lave priser. Den letteste måde at aflure en falsk butik på, er ved at undersøge butikkens navn på nettet. Er der slet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller finder du udelukkende negative udtalelser, så er det nok ikke lige dér, du bør handle. Kan du heller ej se vigtige info som telefonnummer (som virker), adresse, info om medarbejdere m.m., er det heller ikke lige et tegn på et sikkert sted. Den klart nemmeste måde at aflure en falsk netbutik på er ved bare at se, hvad der står på siden, for oftest vil du se masser af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkværdige formuleringer, fordi teksterne typisk har været igennem et oversættelsesprogram m.fl., hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil resultere i forfejlede oversættelser. Er du fuldstændig i tvivl, så prøv at ringe shoppen op og/eller spørg andre folk for at høre deres mening. Man kan ikke være for forsigtig!

  Konklusionen: Ja det kan i første omgang lyde sjovt, men hvis du undgår at blive fuppet for alle dine penge, kan du spare 100 pct. - og oveni det spare dig selv for masser af frustrationer osv. Så tænk en ekstra gang, og følg ovennævnte råd.

  Læs eventuelt: Erstatning Flyrejse Strejke

 5. Brug TrustPilot ifm. e-handel - men der er et "men"

 6. Tjek TrustPilot i forhold til shopping - men vær varsom - Har webshoppen, du køber ved, en TrustPilot-side, og får den tildelt o.k. karakterer samt gode ord med på vejen? Det er altid godt at tjekke en shop for dette, fordi det kan være med til at give indsigt i, om du køber et helt sikkert og respektabelt websted, hvor alle ting er i orden. Det er dog vigtigt at påpege, at det for en webshop er noget nær uladesiggørligt at få hele verden til at lide den. Der der vil altid komme til at være "vanskellige" menneskere, som for eksempel lader en langsom fragt gå ud over shoppen; der er også folk, der hyppigt har et eller andet at brokke sig over ... Og sådan er der masser af forskellige måder, hvorpå en netbutik kan erhverve sig uretfærdige klager. Så husk lige at se tingene fra flere vinkler...

  Hvad får jeg ud af det? Ved at "muge ud i" de "negative" hjemmesider, kan du sandsynligvis undgå masser af ærgerlser over eks. en vare, som du først får leveret 20 dage eller mere efter bestilling, eller frustrationer over manglende eller forfærdelig service ... et cetera ...

  Læs eventuelt: Flybillet Kompensation

 7. Januar-udsalg 2023 - 2024 - Hold øje med udsalget i januar - Årets bedste tilbudsmåned

 8. Januar-udsalg 2023 - 2024 - Du må ikke undervurdere januarudsalget - Årets bedste tilbud og udsalg - Find super tilbud på januarudsalget i 2023 - 2024 - Årets absolut vildeste shopping-periode er udsalget i januar. Det er til udsalget i januar, hvor du kan være en heldig kartoffel og finde nogle meget store besparelser. Det er overhovedet ikke urealistisk at finde ord som spar 30 % og spar 55 % eller spar 75 % i diverse butikker og bestemt også ude i fysiske butikker, og i helt sjældne tilfælde ser man da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Total uhørt! Kender du nogen, som snart skal have en fødselsdagsgave eller bare anden type gave i januar måned eller senere hen, så kunne det være værd at udnytte januar-udsalg til netop dét. Til januar-udsalget kan det gå helt agurk med priserne, så hold rigtig godt øje med denne periode, og husk, at mange butikker starter januartilbuddene fra 25. dec.

  Hvad får jeg ud af det? Til januar-udsalget skal du bestemt ikke blive forundret over at kunne spare eksempelvis 20 % eller mere på alt lige fra tøj til hvidevarer. Og det fede er, at perioden varer cirka en måned, dvs. du har masser tid til at shoppe - men det er dog stadigvæk en fin idé at ikke at vente, da de bedste varer har det med at blive revet væk med det samme.

  Januarudsalg 2023 - 2024| 2023 - 2024 på nettet| på nettet||||} / Kompensation Flyaflysning

 9. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... VIRKELIG god tid

 10. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Attention: Og nu til noget stort ...

 11. Bedst i test 2023 - Se efter testvinderne

 12. Testvinder 2023 - Gå efter "the best of the best" - Kig efter om der i den kategori af produkter, du er interesseret i, er en el. flere bedst i test-varer, dvs. ting, som er blevet kåret som værende nogle af de bedste i test. Nogle af dem, der giver et sådant "stempel" er f.eks. Forbrugerrådet Tænk, Politiken, PriceRunner.dk, o.a. Fokussen på testvinder-varer er eskaleret meget de seneste år, og nogle hjemmesider er - lad os bare sige - lidt "kunstneriske" i forhold til deres definition på en test; så undersøg blot for din egen skyld, om siden, som anvender ord som test, bedst i test 2023 og/eller testvinder 2023, selv har gennemtestet disse produkter, kun refererer til nogle tests, anmeldelser, karakterer, eller noget fuldstændig andet.

  Hvad betyder det for mig? Ved at gå efter testvinder-produkter, burde du sandsynligvis - på den lange bane - spare penge og tid, fordi du får et produkt af en godkendt standard.

  Bedst i test 2023 / Kompensation Flyaflysning}

 13. Anmeldelser og erfaringer må du ikke overse

 14. Erfaringer og anmeldelser kan være din redning - I jo højere et prisniveau, et produkt er i, jo vigtigere bør det måske være at undersøge andre folks oplevelse med varen. Du kan også muligvis være så heldig at finde nogle reviews, og muligvis af den vigtige slags, hvilket kan være vigtige at tage med i din endelige vurdering. Hos flere webbutikker er der nederst på produktsiderne et afsnit, hvor køber kan give det pågældende produkt karakterer og skrive om deres erfaringer. Brug anmeldelser og erfaringer i din samlede vurdering, hvis det kan lade sig gøre, inden en nethandel. det kan have stor betydning.

  Konklusionen må derfor være: Du kan sandsynligvis spare ret store mængder penge og tid ved at se efter varer, flere har en smule erfaringer med, bare du også husker på, at vi mennesker ikke alle sammen er ensartede. Så kan du måske undgå al bøvlet med at skulle tilbagesende fladskærmen til butikken, fordi billedet generelt står lidt sløret; vaskemaskinen, der larmer alt for højt; computeren, der sætter tålmodigheden på prøve, fordi den er født mega langsom ... und so weiter.

 15. Cyber Monday 2023 - En særdeles stor tilbudsdag på nettet

 16. Cyber Monday 2023 - En særdeles vigtig tilbudsdag online - Cyber Monday afholdes d. 28. november, dvs. mandag lige efter Black Friday, og er en af de store shopping-dage i USA. Kan du ikke finde noget interessant, når du kigger efter Black Friday-tilbud, så hold skarpt øje med Cyber Monday. Det er mange flere netbutikker, som holder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er stensikkert en begivenhed, som du også skal sætte i kalendere. Selve ordet Cyber Monday er skabt af folk inden for marketingverdenen med henblik på at overtale folk til at shoppe på nettet, og derfor er Cyber Monday altså en shopping-dag udelukkende for netbutikkerne.

  Konklusion? Du kan spare alt lige fra små 15 til 70 % eller mere på Cyber Monday. Du bør klart huske denne shopping-dag, for du kommer til at finde tonsvis af super gode tilbud, specielt inden for f.eks. elektronik og it med mere. Sæt dagen i kalenderen.

  Læs evt.: Kompensation Overbooking Fly

  Attention: Og nu til noget stort ...

  Cyber Monday / Kompensation Flyaflysning

 17. Kig efter E-mærket - Få mere sikkerhed som køber online

 18. Hvorfor E-mærket - Få mere sikkerhed som køber online - Er netbutikken, du handler hos, e-mærket? E-mærket er en speciel certifikering for webshops. Du bliver bedre stillet som konsument, når du handler på internettet i en e-mærket shop, som du kan se meget mere om på deres site. E-mærket er som regel en nogenlunde indikation på, at en webshop er seriøs omkring sin virksomhed, og sætter køberen først, som alt andet lige er en positiv ting.

  Konklusionen: Er du typen, som er en smule nervøs, når du handler online, burde det at shoppe ved en e-mærket butik klart give dig ro i maven, specielt hvis noget i forbindelse med dit køb skulle fejle. Og hvis det virkelig fejler, så har du som køber gode sikkerheder.

  Læs evt.: Kompensation Flyrejse

 19. Black Friday 2023 - Husk Sort Fredag - Årets største shopping-dag

 20. Black Friday 2023 - Du må ikke undervurdere Den Sorte Fredag - Årets allerbedste shopping-dag - Søger du noget bestemt, som du vil have shoppet, eller er du bare i indkøbs-mood lige omkring oktober måned eller november måned? Eller påtænker du at købe dine gaver til jul lidt før? Så kunne det være en ide at vente med dette til Black Friday, på dansk kaldet Sort Fredag. Black Friday i DK er hen ad vejen blevet kolonormt, og du kan godt regne med at Black Friday i 2023 bliver større end nogensinde. Det er oprindeligt en tradition fra Amerika, som man også kan se, at danskerne de forgangne år med glæde har godkendt, når vi ser forskellige shops besøgstal. Black Friday er - stensikkert - årets allerstørste shopping-begivenhed! Alle Sort Fredag-tilbud starter fra 25. november 2023. Nogle webshops begynder omkring kl.00, og visse shops fortsætter også hele weekenden. Black Fridag afholdes både i de fysiske shops såvel som online.

  Det kan du spare: Det er klart, at du på denne dag kan spare enorme mængder penge, men ved at følge dette tips i forhold til at anvende Black Friday fx til juleindkøb o.a. forskellige gaveindkøb, kan du - og hvis du samtidig oveni det er lidt heldig - spare tusindvis af kroner. Sæt den 25. november 2023 i kalenderennu!

  Black Friday / Kompensation Flyaflysning

KOMPENSATION FLYAFLYSNING - 04-10-2023

» »

KOMPENSATION FLYAFLYSNING - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Kompensation Flyaflysning - Filnavnet på denne netside relateret til "kompensation flyaflysning" er "kompensation-flyaflysning" med den fulde URL https://sh0p.dk/fly-kompensation/kompensation-flyaflysning, og siden er nr. 102 ud af i alt 169. Du kan tjekke andre interne websider her: Krav På Erstatning Forsinket Fly, Erstatning Flyrejse Strejke, Erstatning Kansellert Fly ... Tak fordi du læste med, og rigtig go' dag :) - Det er i dag 04-10-2023, klokken er 19:28, og denne side kom online 25-03-2017 ...

Indhold

Cyber MondayKilder online med mere ...Den Sorte Fredag på nettetFupbutikkerTest 2023TrustPilotE-mærketMoms og toldGaveindkøbJanuar-udsalg 2023 - 2024 på nettetAnmeldelser og erfaringer