REGLER FOR KOMPENSATION VED FLYFORSINKELSE

Regler For Kompensation Ved Flyforsinkelse - og spar mange kroner på shopping på nettet SÅDAN

Få kompensation i forbindelse med flyforsinkelse, flyaflysning eller overbookning af fly ✓

Få den kompensation, du er berettiget til her

Reklame

Netguide: 10 vigtige shopping-tips, som kan spare dig for ekstremt mange kroner og virkelig frygtelige nederlag

10 vigtige shopping-råd, som kan spare dig for ekstremt mange kroner og virkelig slemme fejl - Hvis du vil undgå at rive hårene ud af dit hoved, skrige som en gal, eller trampe i gulvet af ren og skær vrede, og vil du hellere smile af ren lykke, fordi du har lavet en super handel, sparet sækkevis af kroner eller blot undveget at lave jordens dummeste shopping-fejl, så kig med her! Med følgende tips kan du med stor sandsynlighed komme til at spare alt fra 15 % til sågar 80 % eller mere, ved visse situationer, plus du lærer da også lige en smule om at finde de allerbedste produkter. Og endnu mere overraskende: Du kan lære at spare 100 procent - der lyder fuldstændig skørt - men for at læse, hvorledes dét kan passe, må du læse mere her ...

Her er du: Forsiden / Shopping > Fly-Kompensationer > Regler For Kompensation Ved Flyforsinkelse / Shopping-guide

Indholdsfortegnelse

Sort Fredag onlineMoms og toldGaveindkøbBedst i testFupbutikkerTrustPilotE-mærketJanuarudsalg 2023 - 2024Cyber Monday 2023Kilder på nettet m.m.Anmeldelser og erfaringer

 1. Brug TrustPilot i forbindelse med online shopping - men der er et "men"

 2. Brug TrustPilot i forbindelse med shopping - men pas på - Har webshoppen, du overvejer at købe hos, en TrustPilot-side, og får den gode bedømmelser samt gode ord oveni? Det er bestemt ikke skidt at undersøge en shop nærmere for dette, idet det kan være med til at give et indblik i, om du køber et sikkert og ordentligt internetsite, hvor alle ting fungerer, som de skal. Du skal dog huske, at det for en netbutik er total uladesiggørligt at få alle til at lide den. Der der vil altid komme til at være "vanskellige" menneskere, som eksempelvis lader fragtfirmaets fejltagelser gå ud over shoppen; der findes også menneskere, der hyppigt har et eller andet at brokke sig over. Så der er mange måder, hvorpå en netbutik kan erhverve sig trælse anmeldelser. Så husk lige at se retfærdigt på det hele.

  Hvad får du ud af det?: Ved at undgå de "dårlige" virksomheder, kan du sandsynligvis spare dig selv for masser af frustrationer over eksempelvis en vare, som du først får leveret 12 dage eller mere efter bestilling, eller ærgerlser over ikke-eksisterende eller horribel service ... etcetera.

 3. Black Friday 2023 - Undervurdér ikke Den Sorte Fredag - Årets allervildeste udsalgsdag

 4. Black Friday 2023 - Du må ikke undervurdere Black Fredag - Årets vildeste tilbudsdag - Søger du noget bestemt, som du vil have shoppet, eller er du blot i shopping-humør lige omkring oktober el. november? Måske overvejer du at indkøbe dine gaver til jul lidt tidligere? Så kunne det være en ide at vente med dette til Black Friday, som man på dansk kalder Sort Fredag. Black Friday i Danmark er i tidens løb blevet kolonormt, og du kan foreberede dig på at Sort Fredag i 2023 bliver vildere end nogensinde! Black Friday er originalt en tradition fra USA, som man da kan se, at danskerne de forgangne år i stor stil har godkendt, når man kigger på forskellige webshops statistik over besøgende. Black Friday er - believe it or not - årets allerstørste shoppingbegivenhed! Alle Black Fredag-tilbud starter fra fredag den 25. november 2023. Visse netbutikker begynder omkring midnat, og visse netbutikker bliver ved også resten af weekenden. Black Fridag findes både i de fysiske shops såvel som på internettet.

  What's in it for me? Det er klart, at du på shoppingdag kan spare store mængder penge, men ved at huske dette tips ift. at anvende Black Friday decideret i forbindelse med juleindkøb o.a. kommende gaveindkøb, kan du - og hvis du samtidig også er bare lidt heldig - lave besparelser på tusindvis af kroner. Sæt den 25. november i din kalender!

  Black Friday / Regler For Kompensation Ved Flyforsinkelse

 5. Moms og told i relation, når du handler i en udenlandsk shop online - Det her skal du vide

 6. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Læs evt.: Kompensation Flyforsinkelse Charter

 7. Hvad er E-mærket - Få mere sikkerhed som kunde online

 8. Hold øje med E-mærket - Bliv bedre stillet som kunde online - Er shoppen, som du køber ved, e-mærket? E-mærket er en speciel certificeringsordning for netbutikker. Du få mere sikkerhed som køber, når du køber på internettet ved en e-mærket butik, hvilket du kan se meget mere om på e-mærkets internetsite. E-mærket er som regel en indikation på, at en netbutik er alvorlig omkring sin business, og sætter konsumenten allerførst, som naturligvis er en meget positiv ting.

  Konklusionen er følgende: Er du typen, der kan være nervøs, når du handler på internettet, burde det at shoppe i en e-mærket webshop klart give dig en smule ro i maven, især i tilfælde af noget i forbindelse med dit køb skulle gå galt. Og hvis det virkelig går i ged, så har du som kunde gode fordele.

  Læs eventuelt: Erstatning Ved Aflysning Af Fly

 9. Januarudsalg 2023 - 2024 - Glem ikke januarudsalg - Årets største tilbud

 10. Januarudsalg 2023 - 2024 - Derfor skal du holde udkig efter udsalget i januar - Årets allerbedste udsalg og tilbud - Find de helt vilde udsalg og tilbud på januarudsalget i 2023 - 2024 - Årets klart største shoppingperiode er udsalget i januar. Det er hér, du kan have heldet med dig og lave de helt heftige besparelser. Det er slet ikke usandsynligt at finde ordene spar 25 % og spar 55 % eller spar 65 % i forskellige butikker og selvfølgelig også i de fysiske butikker, og i af og til finder da da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Helt vildt! Har du en ven, der skal have en fødselsdagsgave eller bare anden slags gave i januar måned eller en af de efterfølgende måneder, så kunne det være en god ide at udnytte januar-udsalg til netop dét. Til januarudsalg kan det gå helt amok med nedsatte priser, så hold virkelig godt øje med måneden, og husk, at flere butikker begynder med januar-tilbud allerede 25. dec.

  Hvad betyder det for dig? Til januarudsalg skal du ikke blive overrasket over at kunne spare f.eks. 50 procent el. mere på alt lige fra møbler til fladskærms-tv. Og det gode er, at januarudsalget varer cirka 1 måned, det vil sige du har rigeligt med tid til at finde tilbud - men det er stadigvæk en god ide at ikke at udsætte det for meget, da de bedste tilbudsprodukter kan blive hapset efter kort tid.

  Tjek også: Kompensation For Forsinket Fly

  Januar-Udsalg 2023 - 2024| 2023 - 2024 på internettet| på nettet||||} / Regler For Kompensation Ved Flyforsinkelse

 11. Gå langt udenom fup-butikker - Undgå at blive svindlet!

 12. Beklageligvis er der ofte nogen, som vil prøve at snyde dig, og for butikker online er dette et stort issue. Gudskelov er det rimelig simpelt at spotte en sådan shop, men altså udelukkende, hvis du er opmærksom på, hvad du skal tjekke efter. En falsk webshop vil typisk prøve på at få folk til at købe normalvis ret dyre varer til ekstremt lave priser. Den letteste måde at aflure en fake netbutik på, er ved at google dens navn på internettet. Er der slet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller er der kun negative udtalelser, så er det nok ikke lige dér, du skal shoppe. Kan du heller ikke lokalisere essentielle ting som for eksempel telefonnummer (som virker), fysisk adresse, info om dem, der arbejder der m.m., er det heller ikke ligefrem et tegn på troværdighed. Den nemmeste måde at aflure en falsk netbutik på er ved blot at se, hvad der står på siden, for oftest vil der være masser af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkværdige formuleringer, idet teksterne typisk har været igennem Google Translate m.m., hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil resultere i fejltranslationer. Er du fuldstændig i tvivl, så forsøg at ringe shoppen op og/eller forhør dig hos nogle andre mennesker for at høre deres syn på sagen. Forsigtighed betaler sig!

  Konklusionen må derfor være: Ja det kan ligefrem lyde sjovt, men hvis du undgår at blive frasvindlet alle dine penge, kan du jo spare 100 pct. - og oveni det spare dig selv for en masse sorger et cetera ... Så pas nu på, og følg ovenståene råd.

  Se evt.: Erstatning Flystyrt

 13. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... virkelig god tid

 14. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Læs også: Erstatning Overbookning

 15. Cyber Monday 2023 - En særdeles stor tilbudsdag på nettet

 16. Cyber Monday 2023 - En meget betydningsfuld tilbudsdag på nettet - Cyber Monday holdes 28. november 2023, altså mandag lige efter Black Friday, og er en af de største shopping-dage i Amerika. Finder du ikke et eller andet godt, når du søger efter Black Friday-tilbud, så hold øje med Cyber Monday. Det er langt flere webshops, der holder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er virkelig en begivenhed, som du også burde have in mente. Selve ordet Cyber Monday er skabt af folk inden for marketingverdenen med henblik på at overtale folk til at shoppe på internettet, og på den måde er Cyber Monday altså en shopping-dag forbeholdt butikker, der sælger varer online.

  Hvad er konklusionen? Du kan spare alt fra små 5 til 65 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald ikke glemme denne tilbudsdag, for der vil være rigtig interessante tilbud, især inden for f.eks. elektronik og it og så videre ... Sæt dagen i kalenderen.

  Kig lige her engang: Nu kommer det rigtig spændende ...

  Cyber Monday online / Regler For Kompensation Ved Flyforsinkelse

 17. Anmeldelser og erfaringer må du ikke overse

 18. Erfaringer og anmeldelser hjælper dig på rette vej - I jo højere prisleje, et produkt ligger i, jo mere betydningsfuldt kan det være at undersøge andres erfaring med produktet. Du kan også muligvis være heldig at finde vigtige reviews, og endda af den gode slags, som kan være værdifulde at bruge i din konklusion. Hos mange webshops er der i bunden af produktsiderne en boks, hvor køber kan give det pågældende produkt karakterer samt fortælle om deres oplevelser. Brug erfaringer og anmeldelser i din helhedsvurdering, hvis du kan, inden en handel. det kan have stor betydning.

  Hvad kan man konkludere på det? Du kan potentielt spare relativt store mængder penge og tid ved at se efter produkter, som flere har erfaringer med, bare du også bider mærke i, at vi forbrugere jo ikke alle er ens. Men så kan du måske undslippe bøvl med at skulle tilbagesende computerskærmen til netbutikken, pga. billedet generelt står en smule uskarpt; opvaskemaskinen, der støjer alt for vildt; printeren, som sætter din tålmodighed på prøve, fordi den bare er født sindssygt langsom ... og så videre.

 19. Test 2023 - Tjek efter testvinder-produkter

 20. Bedst i test 2023 - Tjek efter "the best of the best" - Se efter om der i den produktkategori, du er interesseret i, er en el. måske flere testvindere, det vil sige varer, som er blevet kåret som blandt de allerbedste i test. Blandt dem, der tildeler et sådant "stempel" er for eksempel Tænk.dk, Politiken, PriceRunner.dk, med flere. Fokussen på bedst i test-produkter er steget meget de seneste år, og flere sites kan være en smule "fantasifulde" med hensyn til deres definition på en test eller testvinder; så undersøg lige for din egen skyld altid, om siden, der nævner ord som test, bedst i test eller testvinder, også har gennemtestet produkterne, kun refererer til nogle test, anmeldelser, bedømmelser, eller noget helt andet.

  Din besparelse? Ved at gå efter testede produkter, kan du muligvis - på den lange bane - spare penge, idet du erhverver dig en vare af en bedre standard.

  Se eventuelt: Eu Fly Erstatning

  Test 2023 / Regler For Kompensation Ved Flyforsinkelse}

REGLER FOR KOMPENSATION VED FLYFORSINKELSE - 05-12-2023

» »

REGLER FOR KOMPENSATION VED FLYFORSINKELSE - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Regler For Kompensation Ved Flyforsinkelse - Filnavnet på denne internetside omhandlende "regler for kompensation ved flyforsinkelse" er "regler-for-kompensation-ved-flyforsinkelse" med den fulde webadresse https://sh0p.dk/fly-kompensation/regler-for-kompensation-ved-flyforsinkelse, og siden er nr. 143 ud af i alt 169. Du kan tjekke flere interne sider her: Kompensation Overbooking Fly, Rettigheder Ved Aflyst Fly Strejke, Forsinket Fly Rettigheder Norwegian, Erstatning Flyforsinkelse, Flyselskab Kompensation ... Tak for besøget, og rigtig god dag :) - Det er i dag 05-12-2023, klokken er 23:25, og denne side kom på internettet 25-03-2017 ...

Overblik

Kilder på internettet m.fl.Moms og toldGaveindkøbTrustPilotE-mærketFalske netbutikkerCyber MondayBlack Fredag på internettetBedst i testAnmeldelser og erfaringerJanuar-udsalg