RETTIGHEDER AFLYST FLY

Rettigheder Aflyst Fly > Spar masser af kroner med disse råd sådan - Rettigheder Aflyst Fly

Få kompensation i forbindelse med flyforsinkelse, flyaflysning eller overbookning af fly ✓

Få den kompensation, du er berettiget til her

Reklame

Stor guide: De 10 hammervigtige shopping-tips, der kan spare dig for virkelig mange kroner og ubehagelige fejltagelser

Rettigheder Aflyst Fly - 10 vigtige shopping-råd, der kan spare dig for virkelig mange penge og ikke mindst virkelig slemme fejltagelser - Hvis du gerne vil undlade at rive hårene ud af hovedet, råbe som en gal, eller trampe hårdt i gulvet af rendyrket ærgrelse, og vil du meget hellere smile af lyksagelighed, fordi du har lavet en super handel, sparet sækkevis af kroner eller bare undveget at begå verdens dummeste shopping-bommert, så kig med her! For med følgende pointer kan du sagtens risikere at spare alt fra 15 % til måske 60 % eller mere, ved visse køb, plus du lærer da også lige en smule i relation til at købe de bedste produkter. Og endnu mere skørt: Du lærer at spare 100 pct. - hvilket lyder helt ekstremt - men for at se, hvordan dét lige skal forstås, må du læse mere her ...

Her er du: Forsiden / Shopping > Fly-Kompensationer > Rettigheder Aflyst Fly / Netguide til shopping

Sidens indhold

Black Friday onlineMoms og toldGaveindkøbFup-shopsJanuar-udsalg 2019 - 2020TrustPilotE-mærketHenvisninger og kilder på internettet med flere ...Cyber Monday 2019Test 2019Anmeldelser og erfaringer

 1. Sådan spotter du fupbutikker - Undgå at blive svindlet!

 2. Desværre er der altid folk, som vil prøve at svindle dig, og for shops på internettet er det her et stort issue. Heldigvis er det okay ligetil at opdage en sådan butik, men altså kun, hvis du ved, hvad du skal kigge efter. En falsk shop vil oftest prøve på at få folk til at købe normalt ret dyre produkter til meget lave priser. Den letteste måde at spotte en fake webshop på, er ved at søge på shoppens navn på nettet. Findes der overhovedet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller er der udelukkende negative udtalelser, så er det nok ikke dér, du skal handle. Kan du heller ej lokalisere vigtige ting såsom telefonnummer (som virker), fysisk adresse, info om ansatte m.fl., er det ikke lige et tegn på noget troværdigt. Den allernemmeste måde at spotte en fake webshop på er ved bare at se, hvad der står på siden, for oftest vil der være tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkværdige formuleringer, da teksten typisk har været igennem noget oversættelses-software med flere, hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil resultere i forfejlede oversættelser. Er du fuldstændig i tvivl, så prøv at ringe netbutikken op og/eller forhør dig hos andre mennesker for at høre deres mening. Forsigtighed betaler sig!

  Hvad kan du spare? Ja det kan ligefrem lyde sjovt, men hvis du undgår at blive frasvindlet alle dine penge, kan du jo spare 100 % - og oveni det spare dig selv for en masse ærgrelser og så videre. Så hold godt øje, og følg ovennævnte tips.

  Læs eventuelt: Kompensation Ved Overbooking

 3. Cyber Monday 2019 - En yderst vigtig shoppingdag på nettet

 4. Cyber Monday 2019 - En ganske stor shopping-dag online - Cyber Monday afholdes 28. november 2019, det vil sige mandagen efter Black Friday, og er en af de største shopping-dage i Amerika. Finder du ikke et eller andet interessant, når du leder efter Black Friday-tilbud, så hold udkig efter Cyber Monday. Det er mange flere netbutikker, der afholder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er stensikkert en dag, som du også skal sætte i kalendere. Selve ordet Cyber Monday er skabt af marketing-folk med henblik på at overtale folk til at shoppe mere på internettet, og er Cyber Monday altså en shopping-dag forbeholdt butikker, der sælger varer online.

  Hvad er konklusionen? Du kan spare alt lige fra små 5 til 60 % eller mere på Cyber Monday. Du bør klart holde øje med denne shopping-dag, for der vil være rigtig gode tilbud, specielt inden for f.eks. elektronik og så videre ... Sæt dagen i kalenderen.

  Cyber Monday online / Rettigheder Aflyst Fly

 5. Januar-udsalg - Derfor må du ikke undervurdere januar-udsalg - Årets største shopping-periode

 6. Januarudsalg - Glem ikke januarudsalget - Årets allerstørste udsalg - Find de helt vilde tilbud på januar-udsalg i 2019 - 2020 - Årets vildeste shopping-periode er det store udsalg i januar måned. Det er til januar-udsalg, hvor du kan være heldig og lave nogle meget store besparelser. Det er bestemt ikke umuligt at finde ordene spar 25 % og spar 50 % eller spar 70 pct. i diverse butikker og bestemt også ude i fysiske butikker, og i få tilfælde ser da da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Total sindssygt! Kender du nogen, som forventer en fødselsdagsgave eller bare anden type gave i januar måned eller senere hen, så kan det være en god ide at udnytte januarudsalget til præcis dét. Til januarudsalg kan det gå helt agurk med de billige priser, så hold et skarpt øje med denne måned, og hav in mente, at mange butikker starter januar-tilbud fra den 25. dec.

  Hvad betyder det for dig? Til udsalget i januar skal du bestemt ikke blive overrasket over at kunne spare fx 20 pct. eller mere på alt lige fra mode til fladskærms-tv. Og det fede er, at udsalget i januar varer cirka 1 måned, det vil sige du har fin tid til at shoppe - men det er nok stadigvæk en fin idé at ikke at vente for længe, da de bedste varer kan blive revet væk lynhurtigt.

  Læs evt.: Kompensation Forsinket Fly Norwegian

  Januarudsalg 2019 - 2020| 2019 - 2020 på internettet| på internettet||||} / Rettigheder Aflyst Fly

 7. Anvend TrustPilot ifm. nethandel - men pas på

 8. Tjek TrustPilot ift. shopping online - men pas på - Har webshoppen, som du overvejer at handle hos, en TrustPilot-profil, og får den høje karakterer og rosende kommentarer med på vejen? Det er bestemt ikke dårligt at undersøge en shop nærmere for dette, da det kan give et kig ind i, om du handler et sikkert og velrenommeret site, hvor alting er, som de skal være. Husk dog lige, at det for en butik er total uladesiggørligt at få hele verden til at elske den. Der kommer altid til at være "besværlige" kunder, der f.eks. lader en langsom fragt gå ud over webshoppen; der findes også folk, der bare hyppigt har en eller flere ting at beklage sig over ... Og sådan er der mange måder, hvorpå en butik kan få trælse bedømmelser. Husk derfor at være åbensindet...

  Konklusionen må være: Ved at frasortere de "dårlige" netbutikker, kan du sandsynligvis undgå masser af skuffelser over for eksempel et produkt, som du først får leveret 17 dage eller mere efter du har bestilt, eller frustrationer over manglende eller elendig kundesupport ... et cetera ...

  Læs evt.: Erstatning For Flyforsinkelse

 9. Test 2019 - Tjek efter bedst i test-mærket

 10. Testvinder 2019 - Se efter testede produkter - Se efter om der inden for den produktkategori, du har interesse i, er en el. flere bedst i test-varer, altså ting, der er blevet anerkendt som værende blandt de allerbedste i test. Nogle af dem, der giver et sådant "stempel" er fx Tænk.dk, Politiken, PriceRunner, o.a. Fokusset på bedst i test-varer er steget meget de seneste år, og flere hjemmesider tillader sig at være - lad os bare sige - relativt "kreative" ift. deres definition på en testvinder eller test; så tjek for en sikkerheds skyld, om webstedet, der anvender ord som test 2019, bedst i test og/eller testvinder, også har gennemtestet produkterne, bare refererer til en eller flere test, anmeldelser, karakterer, eller noget fuldstændig andet.

  Konklusionen må være: Ved at gå efter testvinder-produkter, kan du sandsynligvis - på den lange bane - spare penge, da du erhverver dig et produkt af en særlig standard.

  Bedst i test 2019 / Rettigheder Aflyst Fly}

 11. Black Friday 2019 - Husk Black Friday - Årets allerstørste udsalg

 12. Black Friday 2019 - Derfor må du ikke undervurdere Black Friday - Årets største tilbud - Søger du noget bestemt, du vil købe, eller er du blot i købe-mood omkring oktober måned eller november måned? Måske påtænker du at shoppe julegaverne lidt før end normalt? Så kunne det være en ide at vente med dette til Black Friday, som man også kalder Sort Fredag. Black Friday i Danmark er som tiden er gået blevet kæmpestort, og du kan være sikker på at Black Fredag i 2019 bliver større end nogensinde før. Black Friday er oprindeligt en tradition fra Amerika, som vi da i alle tilfælde også kan se, at de danske folk de seneste år med glæde har godkendt, hvis man tager et kig på diverse webshops statistiske data. Black Friday er - uden tvivl - årets allerstørste shopping-dag! Alle Den Sorte Fredag-tilbud starter fra fredag 25. november 2019. Visse shops begynder omkring midnat, og visse webshops bliver ved også resten af weekenden. Black Fridag findes både i de fysiske butikker såvel som på internettet.

  Hvad kan du spare? Det siger sig selv, at du på shoppingdag kan spare meget store mængder penge, men ved at følge vores tips vedr. at anvende Black Friday decideret i forbindelse med juleindkøb o.a. gaveindkøb, kan du - hvis du tilmed oveni det er bare en smule heldig - spare tusindvis af kroner. Sæt den 25. november 2019 i din kalender!

  Tjek eventuelt: Erstatning Forsinket Fly Sas

  Black Friday 2019 online / Rettigheder Aflyst Fly

 13. Moms og told i forhold til, når du handler i udenlandske butikker online - Dette bør du være klar over

 14. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Se evt.: Kompensation Flyforsinkelse Charter

 15. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... riiigtig god tid

 16. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Læs også: Godtgørelse Ved Flyforsinkelse

 17. Erfaringer og anmeldelser må du ikke overse

 18. Anmeldelser og erfaringer kan være vigtige - I jo højere prisleje, et produkt befinder sig i, desto vigtigere bør det muligvis være at researche folks erfaringer med produktet. Du kan også måske være så heldig at finde nogle anmeldelser, og endda af den lange slags, hvilket kunne være værdifulde at bruge i din beslutning. I nogle webbutikker findes der i bunden af produktsiderne et afsnit, hvor køberne kan give et produkt karakterer samt fortælle om deres oplevelser. Brug erfaringer og anmeldelser i din samlede vurdering, hvis muligt, et køb. Det er det rene guld.

  Besparelse? Du kan sandsynligvis spare ret store mængder tid og penge ved at tjekke efter varer, nogen har lidt erfaringer med, bare du lige bider mærke i, at vi mennesker ikke alle er ens. Så kan du måske undslippe bøvlet med at skulle tilbagesende fjernsynet til webshoppen, pga. billedet normalt står lidt sløret; slowjuiceren, der larmer alt for vildt; printeren, som sætter din tålmodighed på prøve, fordi den er født ekstremt langsom ... og så videre ...

  Relateret: Kompensation Forsinket Fly Sas

 19. E-mærket - Få større grad af sikkerhed som konsument på internettet

 20. E-mærket - Få mere sikkerhed som forbruger på internettet - Er shoppen, som du handler ved, e-mærket? E-mærket er en speciel ordning for webshops. Du får større grad af sikkerhed som kunde, når du handler på nettet hos en e-mærket webshop, som du kan læse meget mere om på deres internetsite. E-mærket kan bruges som en nogenlunde indikator for, at en shop er alvorlig omkring sin forretning, og sætter forbrugeren allerførst, hvilket naturligvis er en meget positiv ting.

  Hvad betyder det for mig? Er du sådan en, der kan være en smule nervøs, når du handler på nettet, burde det at shoppe ved en e-mærket butik give dig ro i sindet, i særdeleshed hvis noget ved dit køb skulle gå i fisk. Og hvis noget virkelig går galt, så har du som køber gode fordele.

  Relateret: Kompensation Flyforsinkelse Usa

Se forskellige relevante kilder og henvisninger på nettet her

Her kan du se relaterede henvisninger på nettet ...

RETTIGHEDER AFLYST FLY - 16-10-2019

» »

RETTIGHEDER AFLYST FLY - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Rettigheder Aflyst Fly - Filnavnet på denne netside om "rettigheder aflyst fly" er "rettigheder-aflyst-fly" med den fulde URL https://sh0p.dk/fly-kompensation/rettigheder-aflyst-fly, og siden er nr. 145 ud af i alt 169. Du kan finde andre interne websider her: Kompensation Flyaflysning, Rettigheder Ved Flyaflysning Strejke, Kompensation Ved Forsinkede Fly, Godtgørelse Forsinkelse Fly ... Tak for kigget, og rigtig go' dag :) - Det er i dag 16-10-2019, klokken er 23:00, og denne side kom online 25-03-2017 ...

Register

Anmeldelser og erfaringerBedst i test 2019Cyber MondayJanuarudsalg på internettetTrustPilotE-mærketHenvisninger på nettet m.fl.Black Fredag onlineMoms og toldGaveindkøbFup-butikker