RETTIGHEDER FLY AFLYST

Rettigheder Fly Aflyst > Spar mange kroner med disse tips sådan her - Rettigheder Fly Aflyst

Få kompensation i forbindelse med flyforsinkelse, flyaflysning eller overbookning af fly ✓

Få den kompensation, du er berettiget til her

Reklame

Netguide: 10 hammervigtige shopping-pointer, som kan spare dig for tusinder af penge og virkelig frygtelige nederlag

Rettigheder Fly Aflyst - De 10 hammervigtige shopping-pointer, der kan spare dig for ekstremt mange penge og ikke mindst skuffende fejl - Hvis du gerne vil undlade at rive hårene ud af hovedet, skrige som en gal, eller trampe i gulvet af ren ærgrelse, og vil du meget hellere synge af lykke, fordi du har gjort en fantastisk handel, sparet tusinder af kroner eller bare undgået at begå jordens dummeste shopping-fejltagelse, så kig da med her! For med nedenstående råd kan du muligvis komme til at spare alt fra 15 % til sågar 70 % eller mere, ved visse tilfælde, og du lærer også lige lidt vedrørende at købe de allerbedste produkter. Og endnu mere skørt: Du kan lære at spare 100 procent ... hvilket lyder fuldstændig ekstremt - men for at læse, hvorledes dét lige hænger sammen, må du se videre her ...

Du er her: Forside / Shopping på nettet > Fly-Kompensationer > Rettigheder Fly Aflyst / Super-guide til shopping

Sidens indhold

Cyber MondayTestFupbutikkerAnmeldelser og erfaringerTrustPilotE-mærketBlack Friday onlineKilder online med flere ...Moms og toldGaveindkøbJanuarudsalg

 1. Black Friday 2019 - Derfor skal du holde udkig efter Black Fredag - Årets største tilbud

 2. Black Friday 2019 - Derfor skal du holde udkig efter Black Friday - Årets største udsalg og tilbud - Søger du noget bestemt, som du vil købe, eller er du bare i shopping-mood omkring oktober el. november? Eller overvejer du at indkøbe dine gaver til jul lidt før end normalt? Så kan det være værd at gemme dette til Black Friday, også kendt som Sort Fredag. Black Friday i DK er som tiden er gået blevet kæmpestort, og du kan være sikker på at Black Friday i 2019 bliver vildere end nogensinde. Black Friday er originalt en tradition fra Amerika, som vi da kan mærke, at danskerne de forgangne år med glæde har godkendt, når vi tjekker diverse netbutikker besøgstal. Black Friday er - believe it or not - årets allerstørste shopping-dag! Alle Black Fredag-tilbud starter fra fredag 25. november. Flere shops begynder ved kl. 24, og nogle shops fortsætter også weekenden ud. Black Fridag afholdes både i de fysiske butikker såvel som på internettet.

  Konklusion: Det siger sig selv, at du på denne shopping-dag kan spare enorme mængder penge, men ved at huske vores tips ang. at anvende Black Friday f.eks. i forbindelse med juleindkøb og andre gaveindkøb, kan du - og hvis du samtidig også er lidt heldig - lave besparelser på tusindvis af kroner. Sæt fredag den 25. november i din kalender med det samme!

  Black Friday / Rettigheder Fly Aflyst

 3. Sådan gør falske butikker - Undgå at få stjålet pengene!

 4. Desværre er der konstant nogen, der vil prøve at fuppe dig, og for shops online er det her et reelt issue. Gudskelov er det okay ligetil at opdage en sådan butik, dog altså kun, hvis du er opmærksom på, hvad du skal se efter. En fake shop vil typisk prøve på at få kunden til at købe normalvis ret dyre produkter til ekstremt lave priser. Den nemmeste måde at spotte en fake webshop på, er ved at google shoppens navn på nettet. Er der overhovedet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller er der kun skrækhistorier, så er det nok ikke dér, du skal shoppe. Kan du heller ikke se essentielle ting såsom telefonnummer (som virker), adresse, oplysninger om medarbejdere m.m., er det bestemt ikke lige et tegn på noget tillidsvækkende. Den klart nemmeste måde at aflure en fake butik på er ved blot at læse, hvad der står på hjemmesiden, for typisk vil der være tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller underlige formuleringer, da teksten ofte har været igennem noget oversættelses-software med mere, hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil give fejl. Er du helt i tvivl, så forsøg at ringe netbutikken op og/eller forhør dig hos andre folk for at høre deres syn på sagen. Better safe than sorry!

  Hvad sparer du? Ja det kan ligefrem lyde humoristisk, men ved at undgå at blive snydt for alle dine penge, kan du spare 100 procent - og samtidigt spare dig selv for en masse ærgrelser und so weiter. Så hold godt øje, og følg ovenståene råd.

  Se eventuelt: Rettigheder Ved Aflyst Flyafgang

 5. Anmeldelser og erfaringer må du ikke overse

 6. Anmeldelser og erfaringer kan være vigtige - I jo højere et prisniveau, en vare er i, jo mere signifikant kan det være at se efter andre folks erfaringer med produktet. Du kan endda måske være så heldig at finde deciderede anmeldelser, og muligvis af den vigtige slags, som kan være vigtige at tage med i din beslutning. På mange webshops er der nederst på produktsiderne en boks, hvor kunden kan give det pågældende produkt karakterer plus fortælle om deres erfaringer. Brug erfaringer og anmeldelser i din helhedsvurdering, hvis du kan, ifm. en nethandel. Det kan betyde meget.

  Konklusionen er følgende: Du kan med stor sandsynlighed spare ganske store mængder tid og penge ved at kigge efter produkter, andre allerede har erfaringer med, bare du lige husker på, at vi slet ikke alle er ensartede. Så kan du muligvis undslippe al bøvlet med at skulle returnere fladskærms-tv'et til shoppen, fordi billedet normalt er lidt uskarpt; slowjuiceren, der støjer alt for vildt; computeren, som sætter din tålmodighed på prøve, fordi den er født mega langsom ... et cetera ...

  Nå! Og nu til noget stort ...

 7. Test 2019 - Se efter testvindere

 8. Testvinder 2019 - Gå efter testvinderne - Kig efter om der inden for den varekategori, som du er interesseret i, er en eller måske flere testvindere, det vil sige ting, som er blevet anerkendt som nogle af de allerbedste i test. Nogle af dem, som tildeler et sådant "stempel" er eks. Forbrugerrådet Tænk, Politiken, PriceRunner.dk, med flere. Fokussen på "test"-produkter er steget betydeligt de seneste år, og flere internetsites tillader sig at være - lad os bare sige - en smule "fantasifulde" ift. deres definition på en testvinder; så tjek for din egen skyld, om siden, som bruger ord som test 2019, bedst i test 2019 og/eller testvinder 2019, også har testet disse produkter, bare henviser til en eller flere test, anmeldelser, bedømmelser, eller noget fuldstændig andet.

  Konklusionen må være: Ved at gå efter testvinderne, kan du med stor sandsynlighed - på den lange bane - spare penge og tid, da du køber et produkt af en godkendt kvalitet.

  Relateret: Godtgørelse For Forsinket Fly

  Testvinder 2019 / Rettigheder Fly Aflyst}

 9. Hold øje med E-mærket - Bliv bedre stillet som konsument på internettet

 10. Kig efter E-mærket - Bliv bedre stillet som kunde på nettet - Er butikken, som du køber ved, e-mærket? E-mærket er en speciel ordning for netbutikker. Du bliver bedre stillet som konsument, når du handler online hos en e-mærket butik, hvilket du kan læse mere om på e-mærkets internetsite. E-mærket er som regel en indikation på, at en netbutik er seriøs omkring sin virksomhed, og sætter kundeen allerførst, hvilket naturligvis er en god ting.

  Hvad får du ud af det?: Er du sådan en type, der kan være nervøs, når du handler online, vil det at handle i en e-mærket butik give dig en smule ro i sindet, især i tilfælde af noget ved købet skulle gå i fisk. Og hvis det virkelig går i ged, har du som kunde gode fordele.

  Læs evt.: Kompensation Forsinkede Fly

  Prøv lige at se hér! Det næste tip kan være afgørende ...

 11. Brug TrustPilot i forhold til shopping - men ...

 12. Tjek TrustPilot i relation til e-handel - men hav dette in mente ... Har butikken, som du overvejer at købe hos, en TrustPilot-side, og får den o.k. bedømmelser samt rosende kommentarer oveni? Det er godt at granske en netbutik nærmere for dette, da det kan give indsigt i, om du handler et helt trygt og velrenommeret internetsite, hvor alting fungerer, som de skal. Husk dog på, at det for en butik er noget nær ugørligt at få ALLE til at lide den. Der der vil altid komme til at være "trælse" folk, som eks. lader en langsom fragt gå ud over webshoppen; der findes også menneskere, der altid har en eller flere ting at beklage sig over ... Og sådan er der masser af forskellige måder, hvorpå en butik kan få ærgerlige anmeldelser. Så mind dig selv om at se tingene fra mere end et perspektiv.

  Konklusionen er følgende: Ved at undgå de "negative" firmaer, kan du potentielt set spare dig selv for mange af ærgerlser over eks. et produkt, som du først får leveret 18 dage eller mere efter bestilling, eller frustrationer over manglende eller elendig kundesupport ... osv.

 13. Januar-udsalg 2019 - 2020 - Udnyt udsalget i januar - Årets bedste shoppingperiode

 14. Januar-udsalg 2019 - 2020 - Glem ikke januarudsalg - Årets bedste tilbudsperiode - Find de helt vilde tilbud på januarudsalg i 2019 - 2020 - Årets absolut største shoppingperiode er det store udsalg i januar. Det er til udsalget i januar, at du kan have heldet med dig og finde sindssyge besparelser. Det er bestemt ikke urealistisk at se ord som spar 25 % og spar 55 % eller spar 70 % i diverse butikker og bestemt også ude i fysiske butikker, og i sjældne tilfælde finder man da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Helt vildt! Kender du en, der skal have en fødselsdagsgave eller anden form for gave i januar eller en af månederne, der følger, så kan det være det værd at bruge udsalget i januar til præcis dét. Til januar-udsalg kan det gå helt amok med nedsatte priser, så hold rigtig godt øje med denne måned, og husk, at flere shops begynder med januar-tilbuddene allerede 25. dec.

  What's in it for me? Til udsalget i januar skal du ikke blive chokeret over at lave besparelser på fx 50 % el. mere på alt lige fra tøj til fjernsyn. Og det gode er, at denne periode varer cirka 1 måned, dvs. du har god tid til at finde udsalg - men det er dog stadig en god idé at være ude i god tid, da de bedste udsalgsvarer kan blive revet væk hurtigt.

  Januarudsalg 2019 - 2020| 2019 - 2020 på nettet| på internettet||||} / Rettigheder Fly Aflyst

 15. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... riiigtig god tid

 16. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

 17. Cyber Monday 2019 - En særdeles vigtig tilbudsdag online

 18. Cyber Monday 2019 - En ganske stor shopping-dag på internettet - Cyber Monday afholdes 28. november 2019, dvs. mandag efter Black Friday, og er blandt en af de helt store shopping-dage i USA. Kan du ikke finde et eller andet godt, når du kigger efter Black Friday-tilbud, så hold øje med Cyber Monday. Det er langt flere webshops, som afholder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er helt bestemt en dag, som du også burde have in mente. Ordet Cyber Monday blev skabt af markedsføringsfolk med henblik på at få folk til at handle på nettet, og dermed er det altså en shoppingdag udelukkende for butikkerne på nettet.

  Konklusionen? Du kan finde besparelser på alt lige fra små 10 til 75 % eller mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald ikke glemme denne shoppingdag, for du kommer til at finde masser af super gode tilbud, især inden for for eksempel elektronik og it osv. Sæt dagen i kalenderen.

  Læs evt.: Flyforsinkelse Erstatning Eu

  Cyber Monday 2019 på nettet / Rettigheder Fly Aflyst

 19. Moms og told mht., når du køber i en udenlandsk netbutik online - Dette bør du vide

 20. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Tjek evt.: Kompensation Flyforsinkelser

Se diverse henvisninger online her

Her finder du forskellige relaterede henvisninger og kilder på internettet ...

RETTIGHEDER FLY AFLYST - 19-11-2019

» »

RETTIGHEDER FLY AFLYST - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Rettigheder Fly Aflyst - Filnavnet på denne side omhandlende "rettigheder fly aflyst" er "rettigheder-fly-aflyst" med den fulde webadresse https://sh0p.dk/fly-kompensation/rettigheder-fly-aflyst, og siden er nr. 147 ud af i alt 169. Du kan se flere interne websider her: Rettigheder Overbookning, Rettigheder Aflyst Fly, Erstatning For Flyforsinkelse ... Tak for besøget, og rigtig god dag :) - Det er i dag 19-11-2019, klokken er 21:05, og denne side kom online 25-03-2017 ...

Register

Januar-udsalg 2019 - 2020 på nettetKilder og henvisninger på nettet m.m.Cyber MondayBedst i testAnmeldelser og erfaringerBlack Friday på nettetMoms og toldGaveindkøbTrustPilotE-mærketFup-shops