RETTIGHEDER FLYAFLYSNING

Rettigheder Flyaflysning - og spar mange kroner på onlineshopping SÅDAN

Få kompensation i forbindelse med flyforsinkelse, flyaflysning eller overbookning af fly ✓

Få den kompensation, du er berettiget til her

Reklame

Stor guide: 10 super vigtige shopping-tips, som kan spare dig for tusinder af kroner og ikke mindst virkelig irriterende fejltagelser

De 10 hammervigtige shopping-tips, der kan spare dig for virkelig mange kroner og ikke mindst virkelig ærgerlige brølere - Hvis du helst vil undgå at rive dine hår ud af hovedet, skrige som en gal, eller trampe hårdt i gulvet af ren vrede, og vil du meget hellere smile af ren lyksagelighed, fordi du har gjort en super handel, sparet tusindvis af kroner eller bare undgået at begå jordens dummeste shopping-fejltagelse, så læs da med her! For med følgende pointer kan du med stor sandsynlighed risikere at spare alt fra 5 % til sågar 65 % eller mere, ved visse tilfælde, og du lærer da også noget i relation til at finde de allerbedste produkter. Og endnu mere vildt: Du kan lære at spare 100 procent - som lyder fuldstændig ekstremt - men for at se, hvorledes dét hænger sammen, må du læse mere hernede ...

Sti: Hjem / Shopping > Fly-Kompensationer > Rettigheder Flyaflysning / Guide til shopping

Indholdsfortegnelse

Cyber Monday 2023Anmeldelser og erfaringerMoms og toldGaveindkøbBlack Friday på nettetTrustPilotE-mærketFupbutikkerTestvinder 2023Henvisninger på internettet m.fl.Januarudsalg

 1. Anvend TrustPilot i forbindelse med nethandel - men der er et "men"

 2. Anvend TrustPilot ifm. online shopping - men vær varsom - Har webshoppen, du handler hos, en TrustPilot-profilside, og får den høje bedømmelser samt gode ord oveni? Det er altid godt at undersøge en shop for dette, fordi det kan give et indblik i, om du køber et trygt og respektabelt internetsite, hvor tingene er i orden. Det er dog vigtigt at påpege, at det for en webshop er komplet ugørligt at få ALLE til at lide den. Der vil altid findes "byrdefulde" kunder, der eksempelvis lader en langsom fragt gå ud over webshoppen; der er også kunder, der hyppigt har noget at beklage sig over ... Og sådan er der masser af måder, hvorpå en netbutik kan ende med uretfærdige anmeldelser. Husk derfor at have et åbent sind.

  Konklusionen: Ved at sortere ud i de "negative" firmaer, kan du potentielt set spare dig selv for mange af ærgerlser over fx et produkt, som du først får leveret 16 dage efter bestilling, eller skuffelser over ingen eller elendig support ... und so weiter ...

  Attention: Nu kommer det rigtig spændende ...

 3. Cyber Monday 2023 - En meget stor shopping-dag på internettet

 4. Cyber Monday 2023 - En yderst væsentlig shoppingdag på internettet - Cyber Monday afholdes d. 28. november 2023, det vil sige mandag efter Black Friday, og er en af de største shopping-dage i Amerika. Kan du ikke finde noget spændende, når du søger efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt øje med Cyber Monday. Det er mange flere webshops, som afholder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er stensikkert en dag, som du også bør sætte i kalendere. Selve ordet Cyber Monday blev skabt af marketing-folk med henblik på at overtale folk til at købe mere på internettet, og dermed er det altså en shopping-dag forbeholdt netbutikkerne.

  Konklusion: Du kan finde besparelser på alt lige fra små 10 til 50 % eller mere på Cyber Monday. Du bør ikke undervurdére denne dag, for du kommer til at finde tonsvis af interessante tilbud, specielt inden for f.eks. elektronik og it og så videre. Sæt dagen i kalenderen.

  Læs evt.: Erstatning Ved Forsinkelse Af Fly

  Cyber Monday 2023 på internettet / Rettigheder Flyaflysning

 5. Lav dine gaveindkøb i god tid ... RIGTIg god tid

 6. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Læs evt.: Erstatning Ved Aflysning Af Fly

  Okay så! Og nu til noget stort ...

 7. Januarudsalg - Derfor må du ikke undervurdere januarudsalg - Årets største tilbudsperiode

 8. Januar-udsalg 2023 - 2024 - Undervurdér ikke januar-udsalget - Årets vildeste tilbud - Find lækre tilbud på udsalget i januar i 2023 - 2024 - Årets absolut største shoppingperiode er det store udsalg i januar måned. Det er i denne måned, at du kan have heldet med dig og lave de helt heftige besparelser. Det er slet ikke usandsynligt at finde ord som spar 35 % og spar 45 % eller spar 65 pct. i diverse butikker og selvfølgelig også i fysiske butikker, og i helt sjældne tilfælde ser man da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Total sindssygt! Kender du nogen, der skal have en fødselsdagsgave eller anden slags gave i januar måned eller senere hen, så kunne det være det værd at bruge udsalget i januar til netop dét. Til udsalget i januar kan det gå fuldstændig agurk med med tilbuddene, så hold et skarpt øje med måneden, og husk, at flere butikker påbegynder januartilbud fra 25. dec.

  Hvad betyder det for mig? Til januar-udsalg skal du bestemt ikke blive chokeret over at spare eksempelvis 40 pct. el. mere på alt lige fra brugskunst til elektronik. Og det fede er, at denne periode varer cirka en måned, så du har masser tid til at shoppe - men det er stadig en god idé at ikke at udsætte det for meget, da de allerbedste udsalgsprodukter typisk bliver hapset hurtigt.

  Januar-Udsalget 2023 - 2024| 2023 - 2024 på internettet| online||||} / Rettigheder Flyaflysning

 9. Erfaringer og anmeldelser hjælper dig på rette vej

 10. Erfaringer og anmeldelser må du ikke overse - I jo højere et prisniveau, et produkt befinder sig i, jo mere signifikant bør det måske være at se efter folks erfaringer med varen. Du kan også måske være så heldig at finde nogle reviews, og muligvis af den lange slags, som kan være værdifulde at bruge i din beslutning. På mange netbutikker er der nederst på produktsiderne en boks, hvor køber kan give det pågældende produkt karakterer plus fortælle om deres oplevelser. Brug erfaringer og anmeldelser i din helhedsvurdering, hvis muligt, en handel. det kan have stor betydning.

  Hvad får du ud af det?: Du kan med stor sandsynlighed spare relativt store mængder tid og penge ved at kigge efter varer, nogen allerede har en smule erfaringer med, blot du ved, at vi mennesker jo ikke alle er ensartede. Men så kan du eksempelvis undslippe bøvl med at skulle tilbagesende fladskærmen til netbutikken, pga. billedet normalt står lidt sløret; blenderen, der larmer alt for meget; GPS'en, der sætter tålmodigheden på prøve, idet den bare er født sindssygt langsom ... etcetera.

 11. Moms og told i relation, når du køber i udenlandske shops på internettet - Det her skal du være klar over

 12. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

 13. Sådan undgår du falske shops - Undgå at blive snydt!

 14. Desværre er der altid nogen, der vil prøve at snyde dig, og for shops online er dette et gigantisk problem. Gudskelov er det relativt ligetil at afsløre en sådan shop, dog altså kun, hvis du er opmærksom på, hvad du skal tjekke efter. En falsk shop vil typisk forsøge at få kunden til at købe normalvis ret dyre produkter til meget lave priser. Den nemmeste måde at afsløre en fake webshop på, er ved at undersøge shoppens navn på internettet. Findes der overhovedet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller er der kun negative udtalelser, så er det nok ikke dér, du skal handle. Kan du heller ikke finde normale ting såsom telefonnummer (der virker), fysisk adresse, oplysninger om dem, der arbejder der m.fl., er det ikke lige et tegn på noget troværdigt. Den klart nemmeste måde at spotte en falsk netbutik på er ved bare at se, hvad der står på siden, for oftest vil du finde tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller underlige formuleringer, da teksterne ofte har været igennem et oversættelsesprogram med flere, hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil give fejltranslationer. Er du helt i tvivl, så prøv at ringe shoppen op og/eller spørg andre folk for at høre deres mening. Forsigtighed betaler sig!

  Det kan du spare: Ja det kan i første omgang lyde som en vittighed, men hvis du undgår at blive snydt for alle dine penge, så kan du jo spare 100 % - og oveni det spare dig selv for en masse vrede osv. Så vær nu forsigtig, og følg ovenståene råd.

  Læs også: Erstatning Ved Flyforsinkelse

 15. Black Friday 2023 - Derfor skal du holde udkig efter Black Friday - Årets bedste tilbud og udsalg

 16. Black Friday 2023 - Husk Sort Fredag - Årets største shoppingdag - Er der noget bestemt, som du vil have indkøbt, eller er du i shopping-mood lige omkring oktober måned el. november? Eller overvejer du at skaffe julegaverne lidt tidligere end normalt? Så kunne det være en ide at vente med dette til Black Friday, som man på dansk kalder Sort Fredag. Black Friday i DK er hen ad vejen blevet kolonormt, og du kan være sikker på at Black Friday i 2023 bliver større end nogensinde før! Black Friday er originalt en amerikansk tradition, som man i hvert fald kan mærke, at danskerne de forgangne år i stor stil har taget til sig, hvis man ser forskellige webshops statistikker. Black Friday er - tro det eller ej - årets allerstørste shopping-begivenhed! Alle Black Friday-tilbud starter fra 25. november. Flere netbutikker begynder allerede omkring kl.00, og visse netbutikker fortsætter endda frem til søndag. Black Fridag afholdes både i de fysiske shops såvel som på internettet.

  Konklusion? Det er selvsagt, at du på denne dag kan spare meget store mængder penge, men ved at huske vores tips vedrørende at anvende Black Friday decideret i forb. med julegaveindkøb og andre gaveindkøb, kan du - hvis du tilmed også er lidt heldig - få sparet hundredvis af kroner. Sæt 25. november 2023 i kalenderen med det samme!

  Black Friday 2023 / Rettigheder Flyaflysning

 17. Testvinder 2023 - Kig efter det bedste af det bedste

 18. Testvinder 2023 - Se efter testvinder-produkter - Kig efter om der i den produktkategori, som du har interesse i, er en el. måske flere bedst i test-produkter, det vil sige produkter, som er blevet anerkendt som værende nogle af de allerbedste i test. Nogle af dem, som tildeler et sådant "stempel" er for eksempel Tænk.dk, Politiken.dk, PriceRunner.dk, og andre. Fokussen på "test"-varer er tiltaget markant de seneste år, og nogle sites er relativt "fantasifulde" i forhold til deres definition på en test; så research blot for din egen skyld, om webstedet, der nævner ord såsom test 2023, bedst i test 2023 og/eller testvinder 2023, også har testet produkterne, kun henviser til en eller flere test, anmeldelser, bedømmelser, eller noget helt tredje.

  Konklusionen er? Ved at gå efter testvindere, burde du potentielt spare tid og penge, fordi du investerer i en vare af en særlig kvalitet.

  Læs evt.: Søg Erstatning For Forsinket Fly

  Testvinder 2023 / Rettigheder Flyaflysning}

 19. Se efter E-mærket - Få mere sikkerhed som forbruger på internettet

 20. Hvad er E-mærket - Få større grad af sikkerhed som køber på internettet - Er shoppen, som du handler ved, e-mærket? E-mærket er en god ordning for webshops. Du få mere sikkerhed som køber, når du køber online hos en e-mærket netbutik, som du kan finde meget mere om på e-mærkets internetsite. E-mærket er som regel en god indikation på, at en webshop er seriøs omkring sin forretning, og sætter forbrugeren først, som alt andet lige er en meget positiv ting.

  Hvad betyder det for dig? Er du sådan en type, som kan være en smule bekymret, når du handler på nettet, vil det at shoppe i en e-mærket webshop give dig ro i sindet, især hvis noget ved handlen skulle gå i fisk. Og hvis noget virkelig går galt, har du som forbruger nogle gode sikkerheder.

RETTIGHEDER FLYAFLYSNING - 28-11-2023

» »

RETTIGHEDER FLYAFLYSNING - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Rettigheder Flyaflysning - Filnavnet på denne netside omhandlende "rettigheder flyaflysning" er "rettigheder-flyaflysning" med den fulde webadresse https://sh0p.dk/fly-kompensation/rettigheder-flyaflysning, og siden er nr. 148 ud af i alt 169. Du kan tjekke andre interne websider her: Rettigheder Flyaflysning, Godtgørelse Flyforsinkelse, Erstatning Flybillet, Kompensation Forsinket Fly Sas, Erstatning Ved Forsinket Fly ... Tak for kigget, og go' dag :) - Det er i dag 28-11-2023, klokken er 16:43, og denne side kom på internettet 25-03-2017 ...

Overblik

Cyber MondayFupbutikkerJanuarudsalg 2023 - 2024Moms og toldGaveindkøbTestvinder 2023Kilder og henvisninger på nettet med flere ...TrustPilotE-mærketAnmeldelser og erfaringerBlack Friday online