RETTIGHEDER VED FLYAFLYSNING STREJKE

Rettigheder Ved Flyaflysning Strejke > Spar mange kroner med disse råd sådan her

Få kompensation i forbindelse med flyforsinkelse, flyaflysning eller overbookning af fly ✓

Få den kompensation, du er berettiget til her

Reklame

Super-guide: De 10 essentielle shopping-tips, som kan spare dig for tusinder af kroner og frustrerende bommerter

Rettigheder Ved Flyaflysning Strejke - De 10 vigtige shopping-råd, der kan spare dig for tusinder af penge og ikke mindst meget ubehagelige nederlag - Hvis du helst vil undlade at rive hårene ud af hovedet, skrige som en gal, eller trampe i gulvet af ren vrede, og vil du hellere synge af lyksagelighed, fordi du har gjort en super handel, sparet tusinder af kroner eller blot undgået at lave jordens dummeste shopping-bommert, så læs lige med her! Med nedenstående pointer kan du med stor sandsynlighed risikere at spare alt lige fra 10 % til måske 60 % eller mere, ved visse situationer, plus du lærer også lige en smule i forhold til at handle de bedste produkter. Og endnu mere vildt: Du får lært at spare 100 procent - der lyder helt utroligt - men for at læse, hvordan dét kan passe, må du se videre her nede ... Rettigheder Ved Flyaflysning Strejke

Sti: Forside / Shopping på nettet > Fly-Kompensationer > Rettigheder Ved Flyaflysning Strejke / Superguide til shopping

Denne side indeholder

Black Fredag på nettetCyber Monday 2023TestvinderMoms og toldGaveindkøbAnmeldelser og erfaringerTrustPilotE-mærketFup-webshopsJanuarudsalg 2023 - 2024 på nettetHenvisninger og kilder online med mere ...

 1. Cyber Monday 2023 - En meget betydningsfuld shoppingdag online

 2. Cyber Monday 2023 - En meget betydningsfuld shopping-dag online - Cyber Monday holdes den 28. november 2023, altså mandagen efter Black Friday, og er blandt en af de større shopping-dage i Amerika. Kan du ikke finde noget godt, når du leder efter Black Friday-tilbud, så hold udkig efter Cyber Monday. Det er mange flere butikker, som afholder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er virkelig en begivenhed, du også skal sætte i kalendere. Ordet Cyber Monday er opfundet af marketing-folk med henblik på at få folk til at købe mere online, og på den måde er det altså en shoppingdag forbeholdt butikkerne på nettet.

  Hvad betyder det for dig? Du kan spare alt lige fra små 10 til 55 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald holde øje med denne dag, for du kommer til at finde masser af vilde tilbud, især inden for eks. elektronik et cetera ... Sæt dagen i kalenderen.

  Okay så! Og nu til noget stort ...

  Cyber Monday / Rettigheder Ved Flyaflysning Strejke

 3. Black Friday 2023 - Derfor må du ikke undervurdere Black Fredag - Årets allerbedste shopping-dag

 4. Black Friday 2023 - Du må ikke undervurdere Sort Fredag - Årets allerstørste tilbud - Er der noget bestemt, som du skal have indkøbt, eller er du blot i indkøbs-humør lige omkring oktober eller november? Eller påtænker du at skaffe julegaverne lidt tidligere end du plejer? Så kunne det være en ide at vente med dette til Black Friday, på dansk kaldet Sort Fredag. Black Friday i Danmark er med tiden blevet megastort, og du kan foreberede dig på at Sort Fredag i 2023 bliver vildere end nogensinde før! Black Friday er originalt en tradition fra USA, som vi da også kan mærke, at de danske folk de seneste år i stor stil har taget til sig, når vi ser diverse webshops statistik over besøgstal. Black Friday er - tro det eller ej - årets allerstørste shoppingdag! Alle Black Friday-tilbud kører fra den 25. november. Nogle webshops begynder allerede ved kl.00, og nogle webshops fortsætter endda weekenden ud. Black Fridag findes både i de fysiske shops såvel som online.

  Hvad er konklusionen? Det giver sig selv, at du på shoppingdag kan spare meget store mængder penge, men følger du dette tips angående at anvende Black Friday decideret ifm. juleindkøb o.a. gaveindkøb, kan du - hvis du samtidig oveni det er en smule heldig - lave besparelser på tusindvis af kroner. Sæt d. 25. november i din kalender med det samme!

  Læs også: Erstatning Når Flyet Er Forsinket

  Må jeg få din opmærksomhed? Nu bliver det rigtig interessant ...

  Black Friday 2023 / Rettigheder Ved Flyaflysning Strejke

 5. Sådan spotter du fup-butikker - Undgå at få stjålet pengene!

 6. Uheldigvis er der konstant nogen, der prøver at fuppe dig, og for shops online er det her et gigantisk issue. Heldigvis er det rimelig ligetil at spotte en sådan butik, dog altså kun, hvis du ved, hvad du skal kigge efter. En falsk webshop vil oftest forsøge at få dig til at købe normalvis ret dyre produkter til ekstremt lave priser. Den nemmeste måde at spotte en fake butik på, er ved at google dens navn på nettet. Findes der overhovedet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller er der kun negative udtalelser, så er det nok ikke dér, du skal shoppe. Kan du heller ej finde vigtige info såsom telefonnummer (som virker), adresse, info om ansatte m.m., er det heller ikke lige et tegn på noget troværdigt. Den klart nemmeste måde at spotte en falsk netbutik på er ved bare at se, hvad der står på siden, for oftest vil du finde masser af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkværdige formuleringer, idet teksten typisk har været igennem et oversættelsesprogram med mere, hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil give forfejlede oversættelser. Er du fuldstændig i tvivl, så prøv at ringe butikken op og/eller forhør dig hos andre mennesker for at høre deres mening. Better safe than sorry!

  Besparelse: Ja det kan i første omgang lyde humoristisk, men ved at undgå at blive frasvindlet alle dine penge, så kan du jo spare 100 % - og oveni det spare dig selv for en masse sorger et cetera. Så tænk en ekstra gang, og følg ovenståene råd.

 7. Moms og told i relation, når du handler i udenlandske shops på nettet - Dette bør du vide

 8. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Relateret: Rettigheder Fly Aflyst

 9. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... riiigtig god tid

 10. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Læs evt.: Erstatning Flystyrt

  Se lige her: Nu bliver det rigtig interessant ...

 11. Januarudsalg - Derfor skal du holde udkig efter januarudsalg - Årets allervildeste shoppingperiode

 12. Januar-udsalg - Udnyt januarudsalget - Årets bedste shoppingperiode - Find fantastiske tilbud på januarudsalget i 2023 - 2024 - Årets vildeste shoppingperiode er det store udsalg i januar måned. Det er hér, du kan have heldet med dig og finde crazy besparelser. Det er overhovedet ikke urealistisk at se ord som spar 35 % og spar 55 % eller spar 65 procent i forskellige webshops og selvfølgelig også i de fysiske butikker, og i sjældne tilfælde finder da da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Total vildt! Kender du en, som forventer en fødselsdagsgave eller bare anden type gave i januar eller senere hen, så kunne det være smart at bruge januarudsalg til præcis dét. Til januar-udsalget kan det gå fuldstændig agurk med prisnedsættelserne, så hold godt øje med måneden, og hav in mente, at en god del shops påbegynder januar-udsalget d. 25. december.

  Besparelse? Til januar-udsalget skal du bestemt ikke blive forundret over at lave besparelser på eksempelvis 50 procent eller mere på alt lige fra tøj til elektronik. Og det gode er, at denne periode varer ca. 1 måned, dvs. du har masser tid til at finde udsalg - men det er nok stadigvæk en god ide at ikke at vente for længe, da de allerbedste tilbudsvarer kan blive hapset med det samme.

  Godt så! Nu kommer der noget vigtigt ...

  Januarudsalg 2023 - 2024| 2023 - 2024 på internettet| online||||} / Rettigheder Ved Flyaflysning Strejke

 13. Brug TrustPilot ifm. e-handel - men ...

 14. Brug TrustPilot i forhold til nethandel - men husk dette ... Har butikken, du køber ved, en TrustPilot-profil, og får den tildelt høje karakterer samt gode skrivelser med på vejen? Det er bestemt ikke en skidt ide at undersøge en netbutik for dette, da det kan være med til at give en indsigt i, om du shopper et trygt og godt website, hvor alle ting er i orden. Bid dog mærke i, at det for en butik er helt ugørligt at få alt og alle til at lide den. Der der vil altid komme til at være "besværlige" kunder, der eksempelvis lader en langsom varelevering gå ud over webshoppen; der findes også kunder, der hyppigt har et eller andet at jamre over. Så der er masser af forskellige måder, hvorpå en shop kan få uheldlige anmeldelser. Husk derfor at have et åbent sind...

  Konklusionen? Ved at undgå de "dårlige" webshops, kan du potentielt undgå masser af ærgerlser over for eksempel en vare, som du først modtager 17 dage eller mere efter bestilling, eller frustrationer over manglende eller horribel service ... og så videre.

  Se evt.: Erstatning Ved Forsinket Fly

  Du skal lige vide noget: Nu bliver det rigtig interessant ...

 15. Anmeldelser og erfaringer må du ikke overse

 16. Erfaringer og anmeldelser bør du kigge på - I jo højere en prisklasse, et produkt ligger i, jo mere betydningsfuldt kan det være at se efter andre folks oplevelse med varen. Du kan endda måske være så heldig at finde reviews, og muligvis af den vigtige slags, som kunne være essentielle at tage med i din beslutning. Hos nogle shops er der nederst på produktsiderne et afsnit, hvor kunderne kan give et produkt karakterer samt skrive om deres erfaringer. Brug anmeldelser og erfaringer i din samlede vurdering, hvis det kan lade sig gøre, i forbindelse med en nethandel. Det er guld værd.

  Din besparelse: Du kan potentielt set spare ganske store mængder penge og tid ved at se efter produkter, flere har nogle erfaringer med, bare du også har in mente, at vi jo ikke alle sammen er ensartede. Så kan du måske undgå bøvl med at skulle returnere fladskærms-tv'et til webshoppen, pga. billedet normalt er en smule uskarpt; blenderen, som støjer alt for højt; computeren, som sætter din tålmodighed på prøve, idet den er født mega langsom ... og så videre.

  Se evt.: Erstatning Ved Flyforsinkelser

  Se lige her: Det næste tip kan være afgørende ...

 17. Bedst i test 2023 - Kig efter testede produkter

 18. Bedst i test 2023 - Se efter "the best of the best" - Kig efter om der i den kategori af varer, du har interesse i, er en eller flere testvindere, det vil sige varer, som er blevet anerkendt som værende blandt de allerbedste i test. Blandt dem, som giver et sådant "stempel" er fx Tænk, Politiken, PriceRunner.dk, og andre. Interessen for "test"-varer er eskaleret markant de seneste år, og nogle internetsites tillader sig at være - lad os bare kalde det - en smule "kunstneriske" ift. deres definition på en testvinder; så research blot for en sikkerheds skyld, om webstedet, som anvender ord såsom test, bedst i test 2023 eller testvinder 2023, også har gennemtestet disse produkter, bare henviser til nogle test, anmeldelser, karakterer, eller noget fuldstændig andet.

  Hvad kan du spare? Ved at gå efter testvinderne, burde du potentielt - på lang sigt - spare tid og penge, fordi du erhverver dig et produkt af en godkendt standard.

  Læs også: Erstatning Forsinket Flyreise

  Testvinder 2023 / Rettigheder Ved Flyaflysning Strejke}

 19. Se efter E-mærket - Bliv bedre stillet som konsument online

 20. Hold øje med E-mærket - Få mere sikkerhed som forbruger på nettet - Er webshoppen, du køber hos, e-mærket? E-mærket er en god certificeringsordning for netbutikker. Du bliver bedre stillet som køber, når du handler online hos en e-mærket netbutik, som du kan se meget mere om på deres site. E-mærket kan bruges som en god indikator for, at en shop er alvorlig omkring sin business, og sætter kundeen først, hvilket jo er en positiv ting.

  Hvad kan du spare? Er du sådan en, der er en smule ængstelig, når du shopper online, burde det at shoppe i en e-mærket webshop klart give dig noget ro i maven, specielt i tilfælde af et eller andet ifm. handlen skulle gå galt. Og i tilfælde af noget virkelig går i ged, så har du som forbruger nogle gode fordele.

  Læs eventuelt: Trafikstyrelsen Fly Kompensation

RETTIGHEDER VED FLYAFLYSNING STREJKE - 09-12-2023

» »

RETTIGHEDER VED FLYAFLYSNING STREJKE - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Rettigheder Ved Flyaflysning Strejke - Filnavnet på denne webside relateret til "rettigheder ved flyaflysning strejke" er "rettigheder-ved-flyaflysning-strejke" med den fulde URL https://sh0p.dk/fly-kompensation/rettigheder-ved-flyaflysning-strejke, og siden er nr. 157 ud af i alt 169. Du kan finde flere interne sider her: Rettigheder Ved Fly, Erstatning Flyforsinkelse, Erstatning Ved Aflyste Fly, Flyrettigheder Eu App ... Tak fordi du læste med, og rigtig go' dag :) - Det er i dag 09-12-2023, klokken er 04:04, og denne side kom på nettet 25-03-2017 ...

Indeks

Januarudsalg 2023 - 2024 på nettetSort Fredag på nettetTestvinderCyber Monday 2023Henvisninger og kilder på nettet med mere ...Anmeldelser og erfaringerMoms og toldGaveindkøbTrustPilotE-mærketFupbutikker