TRAFIKSTYRELSEN FLY KOMPENSATION

Trafikstyrelsen Fly Kompensation → Spar masser af kroner på shopping online SÅDAN - Trafikstyrelsen Fly Kompensation

Få kompensation i forbindelse med flyforsinkelse, flyaflysning eller overbookning af fly ✓

Få den kompensation, du er berettiget til her

Reklame

Guide: 10 essentielle shopping-tips, der kan spare dig for virkelig mange kroner og ikke mindst meget ærgerlige fejl

De 10 kritiske shopping-råd, som kan spare dig for virkelig mange kroner og ikke mindst virkelig frygtelige fejl - Hvis du gerne vil undgå at rive hårene ud af hovedet, råbe som en galning, eller trampe hårdt i gulvet af rendyrket ubehag, og vil du hellere danse af ren lykke, fordi du har gjort en god handel, sparet posevis af kroner eller blot undveget at begå verdens dummeste shopping-bommert, så kig da lige med her! For med nedenstående råd kan du uden tvivl risikere at spare alt fra 15 % til sågar 70 % eller mere, ved nogle tilfælde, og du lærer da også lidt med hensyn til at købe de allerbedste produkter. Og endnu mere overraskende: Du lærer at spare 100 % - hvilket lyder helt skørt - men for at se, hvordan dét kan lade sig gøre, må du læse mere her ...

Du er her: Forside / Shopping > Fly-Kompensationer > Trafikstyrelsen Fly Kompensation / Guide til shopping

Denne sides indhold

Henvisninger på nettet m.fl.Black Friday på nettetAnmeldelser og erfaringerCyber MondayMoms og toldGaveindkøbTestvinderJanuar-udsalg 2020 - 2021Fup-webshopsTrustPilotE-mærket

 1. Testvinder 2020 - Se efter testvinderne

 2. Test 2020 - Se efter bedst i test-mærket - Tjek om der inden for den produktkategori, som du er interesseret i, er en eller flere bedst i test-varer, altså produkter, der er blevet kåret som værende blandt de bedste i test. Nogle af dem, som giver et sådant "stempel" er fx Tænk, Politiken.dk, PriceRunner.dk, med flere. Fokussen på testvinder-varer er optrappet markantpå det seneste, og flere sites kan være relativt "kunstneriske" ift. deres definition på en test eller testvinder; så research lige for en sikkerheds skyld altid, om hjemmesiden, der anvender ord som test 2020, bedst i test 2020 og testvinder 2020, også har testet produkterne, bare refererer til nogle test, anmeldelser, bedømmelser, eller noget helt tredje.

  What's in it for me? Ved at gå efter testvinderne, burde du potentielt spare penge, idet du køber en vare af en særlig standard.

  Test 2020 / Trafikstyrelsen Fly Kompensation}

 3. Lav dine gaveindkøb i god tid ... virkelig god tid

 4. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

 5. Hold øje med E-mærket - Få mere sikkerhed som forbruger online

 6. Se efter E-mærket - Bliv bedre stillet som konsument på internettet - Er webshoppen, som du køber hos, e-mærket? E-mærket er en god certifikering for webshops. Du få mere sikkerhed som køber, når du handler på nettet hos en e-mærket webshop, som du kan læse meget mere om på e-mærkets internetsite. E-mærket kan bruges som en nogenlunde indikator for, at en butik er alvorlig omkring sin virksomhed, og sætter kundeen allerførst, hvilket alt andet lige er en super god ting.

  Hvad får jeg ud af det? Er du sådan en type, som er ængstelig, når du handler på nettet, burde det at shoppe ved en e-mærket webshop give dig ro i maven, specielt i tilfælde af et eller andet ifm. købet skulle mislykkes. Og i tilfælde af det virkelig går i ged, har du som forbruger nogle gode fordele.

 7. Anmeldelser og erfaringer kan være vigtige

 8. Erfaringer og anmeldelser må du ikke overse - I jo højere et prisniveau, en vare er i, desto mere signifikant kan det muligvis være at researche folks oplevelse med varen. Du kan også muligvis være heldig at finde konkrete anmeldelser, og muligvis af den vigtige slags, hvilket kunne være essentielle at bruge i din konklusion. I nogle shops findes der nederst på produktsiderne en boks, hvor kunden kan give et produkt karakterer plus skrive om deres erfaringer. Brug erfaringer og anmeldelser i din helhedsvurdering, hvis muligt, i forbindelse med et køb. det kan have stor betydning.

  Besparelse: Du kan med stor sandsynlighed spare ganske store mængder tid og penge ved at kigge efter produkter, nogen har erfaringer med, bare du lige husker, at vi bestemt ikke alle sammen er ensartede. Men så kan du eksempelvis undgå bøvlet med at skulle tilbagesende tv'et til shoppen, på grund af billedet normalt står en smule uskarpt; blenderen, der larmer alt for vildt; computeren, der sætter tålmodigheden på prøve, idet den er født ekstremt langsom ... etc.

 9. Sådan undgår du falske butikker - Undgå at blive snydt!

 10. Desværre er der altid nogen, der vil forsøge at fuske dig, og for butikker online er det her et gigantisk issue. Gudskelov er det rimelig simpelt at opdage en sådan butik, dog altså kun, hvis du er opmærksom på, hvad du skal se efter. En falsk webshop vil oftest prøve på at få dig til at købe normalt meget dyre varer til meget nedsatte priser. Den nemmeste måde at spotte en fake webshop på, er ved at google butikkens navn på internettet. Findes der slet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller er der kun negative udtalelser, så er det nok ikke dér, du skal shoppe. Kan du heller ikke lokalisere vigtige info såsom telefonnummer (som virker), fysisk adresse, info om medarbejdere m.m., er det bestemt ikke lige et tegn på et sikkert sted. Den nemmeste måde at aflure en falsk shop på er ved bare at se, hvad der står på hjemmesiden, for oftest vil du finde tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkværdige formuleringer, idet teksten typisk har været igennem Google Translate med mere, hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil give forfejlede oversættelser. Er du helt i tvivl, så prøv at ringe webshoppen op og/eller forhør dig hos nogle andre folk for at høre deres mening. Man kan ikke være for forsigtig!

  Konklusionen må derfor være: Ja det kan ligefrem lyde som en joke, men hvis du undgår at blive frasvindlet alle dine penge, så kan du spare 100 % - og oveni det spare dig selv for masser af frustrationer etcetera ... Så pas nu på, og følg ovennævnte råd.

  Du skal lige vide noget: Nu kommer der noget vigtigt ...

 11. Cyber Monday 2020 - En særdeles stor tilbudsdag online

 12. Cyber Monday 2020 - En meget stor shoppingdag online - Cyber Monday afholdes d. 28. november, altså mandag efter Black Friday, og er en af de store shopping-dage i USA. Kan du ikke finde noget interessant, når du søger efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt udkig efter Cyber Monday. Der er mange flere butikker, der holder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er virkelig en dag, som du også skal sætte i kalendere. Ordet Cyber Monday blev opfundet af marketingfolk med mål om at få folk til at handle på nettet, og er Cyber Monday altså en shopping-dag udelukkende for butikker, der sælger varer online.

  Konklusionen må derfor være: Du kan finde besparelser på alt lige fra små 5 til 50 % eller mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald udnytte denne dag, for der vil være rigtig gode tilbud, specielt inden for for eksempel it og elektronik med mere ... Sæt dagen i kalenderen.

  Tjek også: Erstatning Ved Flyulykker

  Må jeg få din opmærksomhed? Nu kommer det rigtig spændende ...

  Cyber Monday / Trafikstyrelsen Fly Kompensation

 13. Black Friday 2020 - Derfor skal du holde øje med Den Sorte Fredag - Årets allerstørste shopping-dag

 14. Black Friday 2020 - Hold øje med Black Friday - Årets allervildeste shoppingdag - Er du på udkig efter noget bestemt, som du vil have shoppet, eller er du bare i indkøbs-mood lige omkring oktober måned el. november måned? Måske påtænker du at skaffe gaverne til jul en smule før end du plejer? Så kunne det være en ide at vente med dette til Black Friday, også kendt som Sort Fredag. Black Friday i DK er efterhånden blevet gigantisk, og du kan foreberede dig på at Black Fredag i 2020 bliver større end nogensinde før ... Det er originalt en tradition fra Amerika, som man da kan se, at danskerne de forgangne år med glæde har godkendt, når vi kigger på diverse netbutikker statistiske data. Black Friday er - stensikkert - årets største shopping-dag! Alle Sort Fredag-tilbud starter fra d. 25. november. Visse netbutikker begynder allerede omkring kl.00, og visse shops bliver ved også weekenden ud. Black Fridag findes både i de fysiske shops såvel som online.

  Konklusion: Det siger sig selv, at du på denne dag kan spare vilde mængder penge, men husker du vores tips angående at bruge Black Friday eksempelvis i forbindelse med julegaver o.a. gaveindkøb, kan du - og hvis du samtidig også er en smule heldig - lave besparelser på hundredvis af kroner. Sæt fredag 25. november i kalenderen med det samme!

  Okay så! Nu kommer det rigtig spændende ...

  Black Friday / Trafikstyrelsen Fly Kompensation

 15. Moms og told ift., når du handler i en udenlandsk shop på nettet - Det her bør du være klar over

 16. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Tjek også: Kompensation Flystrejke

 17. Januar-udsalg 2020 - 2021 - Du må ikke undervurdere udsalget i januar - Årets allerbedste shopping-periode

 18. Januarudsalg 2020 - 2021 - Undervurdér ikke januarudsalg - Årets vildeste tilbud og udsalg - Find lækre tilbud og udsalg på januar-udsalget i 2020 - 2021 - Årets absolut vildeste shopping-periode er det store udsalg i januar måned. Det er hér, at du kan være en heldig kartoffel og lave crazy besparelser. Det er slet ikke urealistisk at finde ordene spar 35 % og spar 45 % eller spar 65 procent i forskellige shops og naturligvis også i de fysiske butikker, og i få tilfælde ser da da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Fuldstændig vildt! Har du en ven, der forventer en fødselsdagsgave eller anden form for gave i januar måned eller senere hen, så kan det være det værd at bruge januarudsalget til netop dét. Til januar-udsalget kan det gå helt amok med de billige priser, så hold rigtig godt øje med denne måned, og husk, at flere af butikkerne begynder januarudsalget den 25. dec.

  Besparelse? Til januar-udsalg skal du ikke blive forundret over at lave besparelser på eksempelvis 30 % eller mere på alt lige fra modetøj til fladskærms-tv. Og det bedste er, at januarudsalg varer cirka en måned, det vil sige du har rigeligt med tid til at finde tilbud - men det er nok stadigvæk en fin ide at ikke at vente, da de allerbedste udsalgsprodukter typisk bliver revet væk med det samme.

  Tjek eventuelt: Kompensation Ved Aflyst Fly

  Udsalget I Januar 2020 - 2021| 2020 - 2021 på nettet| på nettet||||} / Trafikstyrelsen Fly Kompensation

 19. Brug TrustPilot ifm. shopping - men pas på

 20. Tjek TrustPilot i relation til nethandel - men pas på - Har webshoppen, som du handler hos, en TrustPilot-profil, og får den gode bedømmelser samt rosende skrivelser? Det er slet ikke dårligt at granske en butik nærmere for dette, da det kan være med til at give et kig ind i, om hvorvidt du køber et sikkert og godt internetsite, hvor alting er i orden. Husk dog på, at det for en webshop er komplet uladesiggørligt at få alt og alle til at elske den. Der vil altid være "besværlige" menneskere, som f.eks. lader en langsom varelevering gå ud over butikken; der findes også folk, der bare jævnligt har en eller flere ting at brokke sig over. Og sådan er der mange forskellige måder, hvorpå en netbutik kan ende med ærgerlige anmeldelser. Husk derfor at være åbensindet.

  Hvad kan du spare? Ved at frasortere de "dårlige" netsider, kan du potentielt spare dig selv for mange af frustrationer over for eksempel en vare, som du først modtager 18 dage efter bestilling, eller skuffelser over manglende eller horribel kundeservice ... etcetera ...

Se forskellige relaterede henvisninger og kilder på nettet her

Her ser du relevante henvisninger på nettet ...

TRAFIKSTYRELSEN FLY KOMPENSATION - 26-05-2020

» »

TRAFIKSTYRELSEN FLY KOMPENSATION - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Trafikstyrelsen Fly Kompensation - Filnavnet på denne internetside omhandlende "trafikstyrelsen fly kompensation" er "trafikstyrelsen-fly-kompensation" med den fulde URL https://sh0p.dk/fly-kompensation/trafikstyrelsen-fly-kompensation, og siden er nr. 167 ud af i alt 169. Du kan se flere interne sider her: Erstatning For Forsinket Fly, Kompensation Flyrejse, Erstatning Ved Flyforsinkelse, Erstatning Kansellert Fly, Forsinket Fly Rettigheder Norwegian ... Tak fordi du læste med, og god dag :) - Det er i dag 26-05-2020, klokken er 21:32, og denne side kom på internettet 25-03-2017 ...

Register

Januar-udsalg onlineTrustPilotE-mærketFup-webshopsBlack Friday på internettetTestCyber Monday 2020Moms og toldGaveindkøbHenvisninger og kilder online m.fl.Anmeldelser og erfaringer