GARDEROBESKAB BLOG

Garderobeskab Blog ⇒ Spar mange kroner på handel online sådan

Find de flotteste garderobeskabe og alt til soveværelset her ✓ GRATIS fragt - Prismatch (få den billigste pris) ✓ Over 10.000 møbler ✓

Se de flotte garderobeskabe her ✓

Reklame

Stor guide: 10 kritiske shopping-pointer, der kan spare dig for tusinder af kroner og meget forfærdelige fejltagelser

10 vigtige shopping-pointer, som kan spare dig for ekstremt mange penge og ikke mindst ubehagelige brølere - Hvis du gerne vil undlade at rive hårene ud af dit hoved, skrige som en gal, eller trampe hårdt i gulvet af rendyrket ærgrelse, og vil du hellere smile af lykke, fordi du har gjort en fantastisk handel, sparet hundredvis af kroner eller bare undveget at begå den dummeste shopping-bommert, så læs lige med her! Med nedenstående tips kan du med stor sandsynlighed risikere at spare alt lige fra 15 % til måske 65 % eller mere, ved bestemte handler, plus du lærer også lige noget ang. at handle de allerbedste varer. Og endnu vildere: Du kan lære at spare 100 procent ... der lyder helt utroligt - men for at se, hvordan dét hænger sammen, må du læse mere her nede ...

Du er her: Start / Shopping > Garderobeskabe > Garderobeskab Blog / Webguide til shopping

Denne side indeholder

Moms og toldGaveindkøbJanuarudsalg onlineSort Fredag på internettetTestvinderFupbutikkerTrustPilotE-mærketHenvisninger på internettet med mere ...Anmeldelser og erfaringerCyber Monday 2024

 1. Cyber Monday 2024 - En ganske betydningsfuld tilbudsdag online

 2. Cyber Monday 2024 - En særdeles vigtig tilbudsdag online - Cyber Monday er d. 28. november, det vil sige mandag lige efter Black Friday, og er en af de største shopping-dage i Amerika. Kan du ikke finde et eller andet godt, når du søger efter Black Friday-tilbud, så hold udkig efter Cyber Monday. Det er langt flere netbutikker, som afholder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er helt sikkert en dag, du også skal sætte i kalendere. Ordet Cyber Monday er opfundet af folk inden for marketingverdenen for at få folk til at handle mere på internettet, og er det altså en shoppingdag forbeholdt butikker på internettet.

  Hvad får jeg ud af det? Du kan spare alt lige fra små 5 til 70 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør huske denne dag, for du kommer til at finde masser af vilde tilbud, især inden for eksempelvis it og elektronik med mere ... Sæt dagen i kalenderen.

  Cyber Monday 2024 på internettet / Garderobeskab Blog

 3. Moms og told mht., når du handler i en udenlandsk netbutik på internettet - Det her skal du være klar over

 4. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

 5. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... VIRKELIG god tid

 6. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

 7. Januarudsalg - Udnyt januar-udsalg - Årets allerbedste tilbudsmåned

 8. Januar-udsalg 2024 - 2025 - Udnyt januarudsalg - Årets allervildeste shopping-periode - Find vilde tilbud og udsalg på januar-udsalget i 2024 - 2025 - Årets klart største shopping-periode er udsalget i januar. Det er til januar-udsalget, at du kan have heldet med dig og lave sindssyge besparelser. Det er overhovedet ikke usandsynligt at se ordene spar 25 % og spar 55 % eller spar 75 pct. i diverse shops og selvfølgelig også i de fysiske butikker, og i få tilfælde ser man da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Total skørt! Har du en ven, som forventer en fødselsdagsgave eller bare anden type gave i januar måned eller senere hen, så kan det være smart at bruge udsalget i januar til præcis dét. Til januarudsalg kan det gå helt amok med med tilbuddene, så hold rigtig godt øje med måneden, og notér dig, at mange butikker begynder med januartilbuddene den 25. december.

  Konklusionen må være: Til udsalget i januar skal du ikke blive overrasket over at spare eks. 50 % el. mere på alt lige fra modetøj til hvidevarer. Og det bedste er, at perioden varer ca. 1 måned, så du har fin tid til at finde tilbud - men det er dog stadig en fin ide at ikke at vente, da de allerbedste varer har det med at blive hapset efter kort tid.

  Januar-Udsalg 2024 - 2025| 2024 - 2025 på nettet| på nettet||||} / Garderobeskab Blog

 9. Erfaringer og anmeldelser hjælper dig på rette vej

 10. Anmeldelser og erfaringer hjælper dig på rette vej - I jo højere et prisniveau, en vare er i, desto mere betydningsfuldt bør det måske være at researche andre folks oplevelser med varen. Du kan også måske være så heldig at finde nogle anmeldelser, og muligvis af den gode slags, som kunne være værd at tage med i din vurdering. Hos flere webshops er der nederst på produktsiderne en sektion, hvor køberne kan give et produkt karakterer plus skrive om deres oplevelser. Brug erfaringer og anmeldelser i din samlede vurdering, hvis det kan lade sig gøre, før en nethandel. Det er guld værd.

  Hvad kan man konkludere på det? Du kan potentielt set spare rimelig store mængder penge og tid ved at se efter varer, som nogen allerede har nogle erfaringer med, bare du lige ved, at vi forbrugere ikke alle er ens. Men så kan du muligvis undslippe bøvlet med at skulle tilbagesende tv'et til webshoppen, fordi billedet normalt er lidt sløret; køkkenmaskinen, som støjer for højt; printeren, som sætter tålmodigheden på prøve, idet den bare er født mega langsom ... et cetera.

 11. Tjek TrustPilot ifm. online shopping - men hav dette in mente ...

 12. Brug TrustPilot i relation til e-handel - men der er et "men" ... Har butikken, du køber hos, en TrustPilot-profilside, og får den tildelt gode bedømmelser og rosende kommentarer? Det er godt at tjekke en butik for dette, da det kan være med til at give et kig ind i, om hvorvidt du handler et helt sikkert og godt internetsite, hvor alting er tip top. Det er dog vigtigt at påpege, at det for en netbutik er total ugørligt at få alle til at lide den. Der der vil altid komme til at være "byrdefulde" kunder, som for eksempel lader fragtfirmaets fejltagelser gå ud over netbutikken; der findes også kunder, der bare ofte har et eller andet at beklage sig over. Så der er mange forskellige måder, hvorpå en shop kan få uheldlige anmeldelser. Så husk lige at se retfærdigt på tingene...

  Konklusionen er? Ved at frasortere de "negative" hjemmesider, kan du potentielt undgå masser af frustrationer over fx en vare, som du først får leveret 12 dage eller mere efter du har bestilt, eller skuffelser over ingen eller horribel kundesupport ... etcetera.

  Læs eventuelt: Garderobeskabe Hillerød

 13. Hvorfor E-mærket - Bliv bedre stillet som køber på internettet

 14. Tjek efter E-mærket - Få mere sikkerhed som forbruger online - Er shoppen, som du handler hos, e-mærket? E-mærket er en god certificeringsordning for netbutikker. Du får større grad af sikkerhed som køber, når du køber online i en e-mærket netbutik, hvilket du kan finde meget mere om på e-mærkets websted. E-mærket kan være en god indikation på, at en butik er seriøs omkring sin business, og sætter konsumenten allerførst, som jo er en positiv ting.

  Hvad får jeg ud af det? Er du sådan en type, der kan være ængstelig, når du shopper online, burde det at købe hos en e-mærket netbutik give dig lidt ro i maven, især hvis noget ifm. handlen skulle gå galt. Og hvis noget virkelig går i ged, så har du som forbruger nogle gode sikkerheder.

 15. Bedst i test 2024 - Gå efter det bedste af det bedste

 16. Bedst i test 2024 - Se efter testvindere - Tjek om der inden for den produktkategori, som du har interesse i, er en eller flere bedst i test-produkter, det vil sige ting, der er blevet anerkendt som værende blandt de allerbedste i test. Nogle af dem, som tildeler et sådant "stempel" er eksempelvis Forbrugerrådet Tænk, Politiken.dk, PriceRunner.dk, og andre. Interessen for testvinder-varer er eskaleret særdeles meget de seneste år, og nogle websites tillader sig at være - lad os bare sige - en smule "kreative" med hensyn til deres definition på en testvinder eller test; så research blot for din egen skyld, om siden, som bruger ord såsom test 2024, bedst i test og testvinder 2024, selv har testet produkterne, bare henviser til nogle test, anmeldelser, bedømmelser, eller noget helt tredje.

  Hvad betyder det for mig? Ved at gå efter testvinder-produkter, kan du sandsynligvis - på lang sigt - spare penge, da du erhverver dig et produkt af en særlig standard.

  Relateret: Garderobeskab Randers

  Se lige med her: Nu kommer det rigtig spændende ...

  Testvinder 2024 / Garderobeskab Blog }

 17. Sådan spotter du fupbutikker - Undgå at blive svindlet!

 18. Beklageligvis er der konstant nogen, som prøver at fuppe dig, og for butikker online er dette et gigantisk issue. Gudskelov er det rimelig nemt at spotte en sådan butik, dog altså kun, hvis du er opmærksom på, hvad du skal se efter. En falsk webshop vil typisk prøve på at få dig til at købe normalvis ret dyre produkter til meget nedsatte priser. Den nemmeste måde at spotte en fake netbutik på, er ved at undersøge dens navn online. Er der slet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller er der udelukkende skrækhistorier, så er det nok ikke lige dér, du bør shoppe. Kan du heller ikke lokalisere normale oplysninger som telefonnummer (der virker), adresse, oplysninger om dem, der arbejder der m.fl., er det bestemt ikke lige et tegn på troværdighed. Den klart nemmeste måde at spotte en fake netbutik på er ved bare at læse, hvad der står på siden, for typisk vil du finde masser af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkelige formuleringer, idet teksten ofte har været igennem et oversættelsesprogram m.m., hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil give forfejlede oversættelser. Er du fuldstændig i tvivl, så prøv at ringe netbutikken op og/eller forhør dig hos andre folk for at høre deres mening. Better safe than sorry!

  Konklusion: Ja det kan nærmest lyde som en joke, men hvis du undgår at blive fuppet for alle dine penge, så kan du spare 100 procent - og oveni det spare dig selv for masser af ærgrelser et cetera ... Så hold godt øje, og følg ovenståene råd.

 19. Black Friday 2024 - Undervurdér ikke Black Friday - Årets vildeste tilbud

 20. Black Friday 2024 - Hold øje med Den Sorte Fredag - Årets allerbedste shopping-dag - Søger du noget bestemt, som du skal have shoppet, eller er du i købe-humør omkring oktober el. november? Eller påtænker du at skaffe julegaverne lidt tidligere? Så kunne det være en ide at vente med dette til Black Friday, som man på dansk kalder Sort Fredag. Black Friday i DK er efterhånden blevet gigantisk, og du kan foreberede dig på at Black Fredag i 2024 bliver større end nogensinde. Black Friday er egentlig en tradition fra Amerika, som man da kan mærke, at dansken de forgangne år med glæde har godkendt, når vi ser diverse netbutikker statistik over besøgstal. Black Friday er - uden tvivl - årets vildeste shoppingdag! Alle Sort Fredag-tilbud starter fra fredag 25. november 2024. Visse webshops begynder ved kl. 24, og visse netbutikker fortsætter endda frem til søndag. Black Fridag afholdes både i de fysiske butikker såvel som online.

  Konklusionen må derfor være: Det er klart, at du på shoppingdag kan spare vilde mængder penge, men følger du vores råd om at bruge Black Friday eksempelvis i forb. med julegaveindkøb o.a. kommende gaveindkøb, kan du - hvis du tilmed også er lidt heldig - spare tusindvis af kroner. Sæt den 25. november 2024 i kalenderenlige nu!

  Tjek også: Garderobeskab Højde 180 Cm

  Black Friday / Garderobeskab Blog

Se relevante henvisninger og kilder på nettet her

Her ser du relevante henvisninger på internettet ...

GARDEROBESKAB BLOG - 13-04-2024

» »

GARDEROBESKAB BLOG - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Garderobeskab Blog - Filnavnet på denne internetside omhandlende "garderobeskab blog " er "garderobeskab-blog" med den fulde URL https://sh0p.dk/garderobeskabe/garderobeskab-blog, og siden er nr. 144 ud af i alt 652. Du kan se andre interne sider her: Garderobeskabe Til Indbygning , Garderobeskabe Antik , Garderobeskabe Roskilde ... Tak for besøget, og rigtig go' dag :) - Det er i dag 13-04-2024, klokken er 22:02, og denne side kom online 30-03-2017 ...

Register

JanuarudsalgCyber Monday 2024Black Fredag på nettetTrustPilotE-mærketKilder og henvisninger på internettet m.fl.Anmeldelser og erfaringerTestMoms og toldGaveindkøbFup-butikker