GARDEROBESKABE BLOG

Garderobeskabe Blog - og spar masser af kroner på nethandel SÅDAN - Garderobeskabe Blog

Find de flotteste garderobeskabe og alt til soveværelset her ✓ GRATIS fragt - Prismatch (få den billigste pris) ✓ Over 10.000 møbler ✓

Se de flotte garderobeskabe her ✓

Reklame

Guide: 10 essentielle shopping-råd, der kan spare dig for tusinder af kroner og virkelig slemme brølere

Garderobeskabe Blog - 10 hammervigtige shopping-pointer, som kan spare dig for virkelig mange kroner og ikke mindst virkelig frygtelige fejltagelser - Hvis du vil undgå at rive dine hår ud af dit hoved, råbe som en galning, eller trampe hårdt i gulvet af rendyrket ærgrelse, og vil du hellere synge af ren glæde, fordi du har gjort en super handel, sparet sækkevis af kroner eller blot sluppet udenom at lave jordens dummeste shopping-brøler, så læs da med her! Med nedenstående tips kan du muligvis risikere at spare alt fra 5 % til måske 80 % eller mere, ved nogle tilfælde, plus du lærer også noget angående at finde de allerbedste varer. Og endnu mere skørt: Du får lært at spare hundrede pct. ... hvilket lyder helt ekstremt - men for at vide, hvordan dét lige kan lade sig gøre, må du se mere her nede ...

Du er her: Forside / Shopping > Garderobeskabe > Garderobeskabe Blog / Super-guide til shopping

Denne side indeholder

TestSort Fredag onlineFupbutikkerJanuar-udsalg 2023 - 2024Cyber Monday 2023TrustPilotE-mærketAnmeldelser og erfaringerMoms og toldGaveindkøbHenvisninger på nettet m.fl.

 1. Anmeldelser og erfaringer kan være din redning

 2. Anmeldelser og erfaringer kan være din redning - I jo højere et prisniveau, en vare er i, jo vigtigere kan det være at undersøge andre folks erfaringer med varen. Du kan også muligvis være så heldig at finde konkrete anmeldelser, og endda af den vigtige slags, hvilket kan være værd at medtage i din beslutning. Hos mange netbutikker er der i bunden af produktsiderne et afsnit, hvor kunden kan give det pågældende produkt karakterer og fortælle om deres oplevelser. Brug anmeldelser og erfaringer i din helhedsvurdering, hvis det kan lade sig gøre, i forbindelse med en nethandel. Det er det rene guld.

  Hvad betyder det for dig? Du kan potentielt set spare relativt store mængder tid og penge ved at tjekke efter varer, som andre allerede har lidt erfaringer med, bare du også har in mente, at vi bestemt ikke alle er ens. Men så kan du eks. undslippe bøvl med at skulle tilbagesende computerskærmen til butikken, på grund af billedet generelt er lidt sløret; blenderen, som støjer for meget; printeren, som sætter tålmodigheden på prøve, fordi den bare er født mega langsom ... etc.

  Kig lige her engang: Og nu til noget stort ...

 3. Cyber Monday 2023 - En ganske stor tilbudsdag på internettet

 4. Cyber Monday 2023 - En særdeles stor shopping-dag på internettet - Cyber Monday er d. 28. november 2023, det vil sige mandagen efter Black Friday, og er blandt en af de helt store shopping-dage i USA. Kan du ikke finde et eller andet godt, når du leder efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt udkig efter Cyber Monday. Det er mange flere netbutikker, som afholder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er virkelig en begivenhed, som du også burde godt øje med. Ordet Cyber Monday blev opfundet af markedsføringsfolk for at få folk til at shoppe mere på internettet, og derfor er Cyber Monday altså en shopping-dag forbeholdt netbutikkerne.

  Hvad kan man konkludere på det? Du kan finde besparelser på alt fra små 5 til 65 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald ikke glemme denne shoppingdag, for der vil være masser af super gode tilbud, specielt inden for eks. elektronik med mere ... Sæt dagen i kalenderen.

  Cyber Monday 2023 online / Garderobeskabe Blog

 5. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... RIGTIg god tid

 6. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Relateret: Garderobeskabe Bredde 90 Cm

 7. Test 2023 - Tjek efter bedst i test-mærket

 8. Test 2023 - Kig efter testvinder-produkter - Tjek om der i den kategori af produkter, du er interesseret i, er en eller flere bedst i test-produkter, det vil sige ting, som er blevet anerkendt som blandt de bedste i test. Nogle af dem, der tildeler et sådant "stempel" er f.eks. Tænk.dk, Politiken.dk, PriceRunner.dk, og andre. Fokussen på "test"-varer er eskaleret betydeligtpå det seneste, og nogle hjemmesider er en smule "kunstneriske" ift. deres definition på en testvinder; så undersøg lige for din egen skyld altid, om sitet, som nævner ord som test 2023, bedst i test og testvinder, selv har prøvet disse produkter, blot refererer til en el. flere test, anmeldelser, karakterer, eller noget helt andet.

  Hvad får du ud af det?: Ved at gå efter det bedste af det bedste, burde du med en vis sandsynlighed spare tid og penge, idet du får en vare af en godkendt standard.

  Test 2023 / Garderobeskabe Blog }

 9. Told og moms i forhold til, når du handler i en udenlandsk shop online - Dette skal du vide

 10. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Godt så! Nu kommer det rigtig spændende ...

 11. Brug TrustPilot i forhold til nethandel - men ...

 12. Tjek TrustPilot ift. shopping - men pas på - Har webshoppen, du overvejer at handle hos, en TrustPilot-side, og får den tildelt høje karakterer samt rosende kommentarer med på vejen? Det er bestemt ikke en skidt ide at tjekke en webshop for dette, fordi det kan give et kig ind i, om hvorvidt du køber et sikkert og godt website, hvor alting fungerer, som de skal. Men husk lige, at det for en webshop er fuldstændig uladesiggørligt at få alt og alle til at elske den. Der vil altid være "vanskellige" menneskere, som eksempelvis lader en langsom fragt gå ud over butikken; der er også folk, der bare hyppigt har en eller flere ting at brokke sig over. Så der er masser af forskellige måder, hvorpå en shop kan erhverve sig ærgerlige bedømmelser. Så husk lige at være åbensindet...

  Hvad kan du spare? Ved at frasortere de "dårlige" firmaer, kan du sandsynligvis spare dig selv for masser af frustrationer over fx en vare, som du først modtager 16 dage eller mere efter du har bestilt, eller skuffelser over manglende eller horribel support ... et cetera.

 13. Sådan gør fup-butikker - Undgå at blive svindlet!

 14. Beklageligvis er der ofte nogen, som forsøger at snyde dig, og for butikker online er det her et stort problem. Heldigvis er det okay simpelt at opdage en sådan shop, dog altså kun, hvis du ved, hvad du skal se efter. En fake webshop vil oftest prøve på at få kunden til at købe normalvis meget dyre varer til meget nedsatte priser. Den nemmeste måde at afsløre en falsk butik på, er ved at google shoppens navn på internettet. Findes der overhovedet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller finder du kun skrækhistorier, så er det nok ikke dér, du bør handle. Kan du heller ej lokalisere essentielle ting som f.eks. telefonnummer (som virker), adresse, info om medarbejdere m.m., er det bestemt ikke lige et tegn på et sikkert sted. Den klart nemmeste måde at spotte en fake shop på er ved bare at se, hvad der står på siden, for typisk vil du se masser af stavefejl, grammatiske fejl eller underlige formuleringer, idet teksten typisk har været igennem Google Translate med mere, hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil give fejltranslationer. Er du helt i tvivl, så prøv at ringe webshoppen op og/eller spørg andre folk for at høre deres mening. Better safe than sorry!

  Din besparelse? Ja det kan i første omgang lyde humoristisk, men hvis du undgår at blive svindlet for alle dine penge, kan du spare 100 pct. - og oveni det spare dig selv for en masse sorger und so weiter ... Så tænk en ekstra gang, og følg ovenståene råd.

  Læs eventuelt: Komplet Garderobeskab

  Okay så! Nu bliver det rigtig interessant ...

 15. Tjek efter E-mærket - Bliv bedre stillet som forbruger online

 16. Hvad med E-mærket - Få mere sikkerhed som køber på nettet - Er shoppen, som du køber ved, e-mærket? E-mærket er en god certificeringsordning for netbutikker. Du få mere sikkerhed som kunde, når du handler online ved en e-mærket butik, hvilket du kan finde meget mere om på deres internetsite. E-mærket kan være en nogenlunde indikator for, at en netbutik er alvorlig omkring sin virksomhed, og sætter køberen først, hvilket alt andet lige er en god ting.

  Konklusionen er følgende: Er du sådan en type, som kan være bekymret, når du handler online, burde det at købe ved en e-mærket webshop klart give dig en smule ro i sindet, specielt hvis noget i forbindelse med handlen skulle mislykkes. Og i tilfælde af et eller andet virkelig mislykkes, så har du som køber nogle gode fordele.

  Læs også: Garderobeskabe 40 Cm Dybde

  Prøv lige at se hér! Og nu til noget stort ...

 17. Januarudsalg 2023 - 2024 - Hold øje med januarudsalg - Årets allerstørste udsalg

 18. Januarudsalg - Derfor må du ikke undervurdere januarudsalget - Årets allervildeste udsalgsmåned - Find de helt vilde udsalg og tilbud på udsalget i januar i 2023 - 2024 - Årets klart største shoppingperiode er udsalget i januar måned. Det er i denne måned, at du kan være en heldig kartoffel og finde nogle meget store besparelser. Det er slet ikke usandsynligt at se ord som spar 25 % og spar 45 % eller spar 65 % i diverse shops og selvfølgelig også i de fysiske butikker, og i af og til finder da da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Fuldstændig uhørt! Kender du nogen, der snart forventer en fødselsdagsgave eller anden type gave i januar måned eller senere hen, så kan det være en god ide at bruge udsalget i januar til netop dét. Til udsalget i januar kan det gå fuldstændig agurk med priserne, så hold rigtig godt øje med denne måned, og bid mærke i, at mange shops starter januar-tilbuddene den 25. dec.

  Hvad betyder det for dig? Til januar-udsalg skal du ikke blive forundret over at kunne spare eksempelvis 30 pct. el. mere på alt lige fra parfume til elektronik. Og det bedste er, at udsalget i januar varer ca. en måned, dvs. du har fin tid til at shoppe - men det er alligevel en god ide at ikke at udsætte det for meget, da de bedste tilbudsprodukter kan blive hapset efter kort tid.

  Se evt.: Augusta Garderobeskab

  Januar-Udsalget 2023 - 2024| 2023 - 2024 på nettet| på nettet||||} / Garderobeskabe Blog

 19. Black Friday 2023 - Derfor må du ikke undervurdere Sort Fredag - Årets vildeste udsalg

 20. Black Friday 2023 - Derfor skal du holde øje med Black Friday - Årets største udsalgsdag - Er der noget bestemt, som du skal have indkøbt, eller er du blot i købe-humør lige omkring oktober måned el. november? Måske påtænker du at købe julegaverne lidt før end du plejer? Så kan det være værd at gemme dette til Black Friday, også kendt som Sort Fredag. Black Friday i DK er med tiden blevet gigantisk, og du kan være sikker på at Sort Fredag i 2023 bliver større end nogensinde før. Det er originalt en amerikansk tradition, som man da i hvert tilfælde kan mærke, at danskerne de forgangne år med glæde har godkendt, hvis man tjekker diverse butikker statistik over besøgende. Black Friday er - believe it or not - årets vildeste shoppingbegivenhed! Alle Den Sorte Fredag-tilbud starter fra 25. november 2023. Flere webshops begynder ved klokken 24, og nogle webshops bliver ved frem til søndag. Black Fridag findes både i de fysiske shops såvel som online.

  Hvad får jeg ud af det? Det er selvsagt, at du på denne dag kan spare enorme mængder penge, men ved at huske vores råd vedr. at bruge Black Friday eks. i forb. med julegaveindkøb o.a. kommende gaveindkøb, kan du - og hvis du tilmed også er bare en smule heldig - få sparet hundredvis af kroner. Sæt fredag 25. november 2023 i kalenderen!

  Black Friday online / Garderobeskabe Blog

GARDEROBESKABE BLOG - 30-11-2023

» »

GARDEROBESKABE BLOG - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Garderobeskabe Blog - Filnavnet på denne webside om "garderobeskabe blog " er "garderobeskabe-blog" med den fulde URL https://sh0p.dk/garderobeskabe/garderobeskabe-blog, og siden er nr. 394 ud af i alt 652. Du kan finde andre interne websider her: Aisen Garderobeskabe , Gammeldags Garderobeskab , Garderobeskab 140 Bred ... Tak for dit besøg, og go' dag :) - Det er i dag 30-11-2023, klokken er 15:19, og denne side kom på internettet 30-03-2017 ...

Register

Fup-butikkerCyber MondayDen Sorte Fredag på nettetAnmeldelser og erfaringerHenvisninger på nettet med mere.TrustPilotE-mærketMoms og toldGaveindkøbTestvinder 2023Januar-udsalg online