GARN 2021 / 2022

KØB GARN PÅ INTERNETTET - FIND BILLIGE GARN & TILBUD 2021 / 2022

Få alt i garn, hækling og strik med ... gratis fragt ved 399,- ✓ prisgaranti ✓ 1-2 dages leveringstid ✓ og 365 dages returret ✓

Se det store udvalg i alt til garn, hækling og strik m.m. her

Reklame

Super-guide: De 10 hammervigtige shopping-tips, som kan spare dig for virkelig mange penge og ikke mindst meget ærgerlige fejl

De 10 vigtige shopping-pointer, som kan spare dig for ekstremt mange penge og skuffende brølere - Hvis du helst vil undlade at rive hårene ud af hovedet, skrige som en gal, eller trampe hårdt i gulvet af rendyrket vrede, og vil du hellere synge af ren lyksagelighed, fordi du har gjort en super handel, sparet tusinder af kroner eller blot undveget at begå verdens dummeste shopping-bommert, så læs lige med her! Med følgende pointer kan du sagtens risikere at spare alt fra 15 % til sågar 80 % eller mere, ved bestemte situationer, plus du lærer også lige lidt ang. at shoppe de allerbedste produkter. Og endnu mere overraskende: Du kan lære at spare 100 pct. - hvilket lyder helt ekstremt - men for at læse, hvordan dét skal forstås, må du læse videre ...

Her er du: sh0p / Shopping > Garn > Shoppingguide

Denne side indeholder

Moms og toldGaveindkøbHenvisninger online med mere ...Test 2021TrustPilotE-mærketAnmeldelser og erfaringerCyber MondayFalske netbutikkerJanuarudsalgDen Sorte Fredag online

 1. Test 2021 - Gå efter testvinder-produkter

 2. Testvinder 2021 - Kig efter "the best of the best" - Se efter om der inden for den kategori af varer, du er interesseret i, er en el. måske flere bedst i test-produkter, dvs. produkter, der er blevet kåret som værende nogle af de bedste i test. Nogle af dem, som tildeler et sådant "stempel" er eksempelvis Forbrugerrådet Tænk, Politiken.dk, PriceRunner, med flere. Fokussen på "test"-varer er steget særdeles meget de seneste år, og nogle sites kan være - lad os bare sige - relativt "fantasifulde" ift. deres definition på en test; så tjek bare for en sikkerheds skyld altid, om internetsitet, der gør brug af ord som test, bedst i test 2021 eller testvinder 2021, også har testet disse produkter, kun henviser til en el. flere test, anmeldelser, bedømmelser, eller noget fuldstændig andet.

  Hvad betyder det for dig? Ved at gå efter testvindere, burde du sandsynligvis - på den lange bane - spare tid og penge, idet du får en vare af en vis kvalitet.

  Testvinder 2021 / Garn

 3. Identificering af fup-butikker - Undgå at blive fusket!

 4. Uheldigvis er der ofte nogen, der forsøger at svindle dig, og for butikker på nettet er det her et stort problem. Gudskelov er det rimelig ligetil at opdage en sådan shop, men altså kun, hvis du er opmærksom på, hvad du skal kigge efter. En falsk shop vil oftest prøve på at få kunden til at købe normalvis meget dyre varer til ekstremt nedsatte priser. Den letteste måde at afsløre en falsk webshop på, er ved at google dens navn online. Er der slet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller er der udelukkende negative udtalelser, så er det nok ikke lige dér, du bør handle. Kan du heller ikke se normale info såsom telefonnummer (som virker), fysisk adresse, info om ansatte med flere, er det heller ikke ligefrem et tegn på et sikkert sted. Den allernemmeste måde at aflure en falsk webshop på er ved blot at se, hvad der står på siden, for typisk vil der være tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkværdige formuleringer, da teksten typisk har været igennem noget oversættelses-software m.fl., hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil resultere i fejloversættelser. Er du helt i tvivl, så prøv at ringe webshoppen op og/eller forhør dig hos nogle andre folk for at høre deres mening. Better safe than sorry!

  Konklusionen er følgende: Ja det kan i første omgang lyde humoristisk, men ved at undgå at blive snydt for alle dine penge, så kan du spare 100 procent - og oveni det spare dig selv for masser af ærgrelser et cetera ... Så hold godt øje, og følg ovennævnte tips.

  Læs også: Strikkegarn Onion

 5. Cyber Monday 2021 - En ganske betydningsfuld shoppingdag på nettet

 6. Cyber Monday 2021 - En ganske betydningsfuld shopping-dag på nettet - Cyber Monday afholdes 28. november 2021, det vil sige mandag lige efter Black Friday, og er en af de store shopping-dage i USA. Finder du ikke noget interessant, når du leder efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt øje med Cyber Monday. Det er mange flere butikker, som afholder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er helt sikkert en begivenhed, som du også bør holde øje med. Selve ordet Cyber Monday er opfundet af markedsføringsfolk med henblik på at overtale folk til at købe på internettet, og er det altså en shopping-dag udelukkende for webshops.

  Konklusion: Du kan spare alt fra små 20 til 60 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør holde øje med denne shopping-dag, for du kommer til at finde tonsvis af super gode tilbud, især inden for fx it und so weiter. Sæt dagen i kalenderen.

  Læs eventuelt: Strikkegarn Lin

  Nå! Her kommer der en vigtig pointe ...

  Cyber Monday / Garn

 7. Tjek efter E-mærket - Få større grad af sikkerhed som køber på nettet

 8. Kig efter E-mærket - Få mere sikkerhed som kunde på nettet - Er shoppen, du køber ved, e-mærket? E-mærket er en speciel certificeringsordning for webshops. Du få mere sikkerhed som køber, når du køber på internettet ved en e-mærket shop, som du kan læse meget mere om på e-mærkets internetsite. E-mærket kan være en nogenlunde indikator for, at en butik er seriøs omkring sin business, og sætter kundeen først, som er en meget god ting.

  Hvad sparer du? Er du sådan en, der er nervøs, når du handler på nettet, vil det at shoppe ved en e-mærket shop helt sikkert give dig ro i sindet, især i tilfælde af noget ved dit køb skulle gå galt. Og i tilfælde af noget virkelig går i ged, så har du som forbruger ekstra sikkerheder.

  Relateret: Bamboo Bambusgarn

  Kig lige her engang: Og nu til noget stort ...

 9. Januarudsalg 2021 - 2022 - Undervurdér ikke januarudsalget - Årets bedste shoppingperiode

 10. Januarudsalg 2021 - 2022 - Udnyt januar-udsalg - Årets allerstørste tilbudsperiode - Find fantastiske tilbud og udsalg på januarudsalget i 2021 - 2022 - Årets absolut vildeste shoppingperiode er udsalget i januar. Det er i januar, at du kan være en heldig kartoffel og finde sindssyge besparelser. Det er slet ikke urealistisk at finde ord som spar 30 % og spar 45 % eller spar 70 pct. i diverse webshops og selvfølgelig også ude i fysiske butikker, og i helt sjældne tilfælde ser man da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Helt skørt! Kender du en, som skal have en fødselsdagsgave eller anden slags gave i januar måned eller senere hen, så kan det være det værd at bruge januar-udsalg til præcis dét. Til udsalget i januar kan det gå totalt amok med nedsatte priser, så hold rigtig godt øje med måneden, og husk, at mange shops starter januartilbuddene allerede 25. december.

  Hvad sparer du? Til januar-udsalget skal du ikke blive overrasket over at spare eks. 20 pct. osv. på alt lige fra tøj til hvidevarer. Og det gode er, at udsalget i januar varer ca. en måned, det vil sige du har fin tid til at finde tilbud - men det er stadig en god idé at være ude i god tid, da de allerbedste udsalgsprodukter har det med at blive revet væk lynhurtigt.

  Udsalget I Januar 2021 - 2022 online / Garn

 11. Black Friday 2021 - Hold øje med Den Sorte Fredag - Årets allerstørste shopping-dag

 12. Black Friday 2021 - Husk Black Fredag - Årets allervildeste shoppingdag - Er der noget bestemt, du skal have indkøbt, eller er du blot i shopping-mood lige omkring oktober el. november måned? Måske overvejer du at købe julegaverne en smule før end du plejer? Så kan det være værd at gemme dette til Black Friday, på dansk kaldet Sort Fredag. Black Friday i DK er som tiden er gået blevet gigantisk, og du kan foreberede dig på at Black Fredag i 2021 bliver større end nogensinde ... Black Friday er oprindeligt en tradition fra Amerika, som man da kan se, at de danske folk de forgangne år med glæde har taget til sig, når vi kigger på diverse butikker statistiske data. Black Friday er - tro det eller ej - årets største shopping-begivenhed! Alle Den Sorte Fredag-tilbud kører fra d. 25. november. Flere shops starter allerede omkring kl. 24, og visse shops fortsætter hele weekenden. Black Fridag findes både i de fysiske shops såvel som online.

  Hvad får du ud af det?: Det er selvsagt, at du på denne shopping-dag kan spare store mængder penge, men følger du vores råd vedrørende at bruge Black Friday for eksempel ifm. julegaver o.a. gaveindkøb, kan du - og hvis du tilmed oveni det er bare lidt heldig - få sparet tusindvis af kroner. Sæt fredag 25. november i din kalender!

  Tjek evt.: Strikkegarn Silke

  Black Friday / Garn

 13. Moms og told ift., når du køber i udenlandske webshops på nettet - Dette skal du vide

 14. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Tjek evt.: Online Garn Linie 325

 15. Erfaringer og anmeldelser må du ikke overse

 16. Erfaringer og anmeldelser hjælper dig på rette vej - I jo højere prisleje, et produkt befinder sig i, jo vigtigere bør det måske være at undersøge andres oplevelse med produktet. Du kan også måske være heldig at finde reviews, og endda af den vigtige slags, som kan være værdifulde at bruge i din endelige beslutning. Hos nogle webbutikker findes der i bunden af produktsiderne en boks, hvor kunderne kan give et produkt karakterer samt skrive om deres erfaringer. Brug anmeldelser og erfaringer i din samlede vurdering, hvis det kan lade sig gøre, inden en nethandel. det kan have stor betydning.

  Besparelse: Du kan muligvis spare relativt store mængder penge og tid ved at tjekke efter varer, som nogen allerede har erfaringer med, blot du også har in mente, at vi forbrugere slet ikke alle er ens. Så kan du f.eks. undgå bøvlet med at skulle returnere fladskærms-tv'et til shoppen, fordi billedet generelt er en smule sløret; støvsugeren, som støjer for meget; computeren, som sætter tålmodigheden på prøve, idet den er født ekstremt langsom ... og så videre.

  Tjek evt.: Rowan Garn Tilbud

 17. Anvend TrustPilot ifm. shopping online - men der er et "men"

 18. Brug TrustPilot i relation til shopping online - men der er et "men" ... Har webshoppen, som du handler hos, en TrustPilot-profil, og får den fine karakterer og gode kommentarer med på vejen? Det er bestemt ikke dårligt at granske en butik for dette, da det kan være med til at give et kig ind i, om hvorvidt du handler et trygt og godt site, hvor tingene er i orden. Husk dog på, at det for en webshop er noget nær umuligt at få alt og alle til at elske den. Der vil altid være "byrdefulde" folk, som f.eks. lader en langsom fragt gå ud over shoppen; der er også folk, som bare altid har en eller flere ting at jamre over ... Så der er mange forskellige måder, hvorpå en netbutik kan ende med uretfærdige anmeldelser. Husk derfor at se tingene fra flere vinkler.

  Hvor meget er besparelsen på? Ved at undgå de "negative" websteder, kan du potentielt set undgå masser af frustrationer over f.eks. en vare, som du først modtager 18 dage efter du har bestilt, eller skuffelser over ingen eller horribel service ... etc.

  Prøv lige at se hér! Nu bliver det rigtig interessant ...

 19. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... virkelig god tid

 20. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Se eventuelt: Garn Til At Hækle