KONSOLBORDE 2021 / 2022

KØB KONSOLBORD PÅ NETTET - FIND BILLIGE KONSOLBORDE & TILBUD 2021 / 2022

Stort udvalg i konsolborde og over 10.000 møbler med prismatch og gratis fragt på alle ordrer ✓

Se de flotte konsolborde og 10.000 andre møbler her

Reklame

Shoppingguide: 10 vigtige shopping-pointer, som kan spare dig for ekstremt mange penge og virkelig forfærdelige fejltagelser

10 essentielle shopping-pointer, som kan spare dig for tusinder af kroner og ikke mindst meget slemme brølere - Hvis du helst vil undlade at rive dine hår ud af dit hoved, skrige som en galning, eller trampe hårdt i gulvet af ren ubehag, og vil du hellere danse af lyksagelighed, fordi du har gjort en fantastisk handel, sparet tusindvis af kroner eller blot undveget at lave jordens dummeste shopping-bommert, så læs lige med her! Med nedenstående råd kan du muligvis komme til at spare alt lige fra 10 % til måske 85 % eller mere, ved nogle handler, plus du lærer da også lige en smule i forhold til at handle de bedste produkter. Og endnu mere skørt: Du lærer at spare hundrede procent - hvilket lyder totalt crazy - men for at vide, hvorledes dét skal forstås, må du læse videre her nede ...

Her er du: sh0p.dk / Shopping > Konsolborde > Stor guide til shopping

Indeks

Cyber MondayTrustPilotE-mærketFup-netbutikkerAnmeldelser og erfaringerJanuar-udsalg 2021 - 2022 på nettetMoms og toldGaveindkøbBedst i testBlack Friday onlineKilder på nettet med flere.

 1. Lav dine gaveindkøb i god tid ... VIRKELIG god tid

 2. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Se også: Hay Konsolbord

 3. Januarudsalg - Derfor skal du holde øje med januarudsalget - Årets bedste tilbud og udsalg

 4. Januarudsalg - Undervurdér ikke januarudsalget - Årets allerstørste tilbudsperiode - Find vilde tilbud og udsalg på januarudsalget i 2021 - 2022 - Årets absolut vildeste shoppingperiode er udsalget i januar. Det er i denne måned, du kan være en heldig kartoffel og finde sindssyge besparelser. Det er overhovedet ikke umuligt at finde ord som spar 25 % og spar 50 % eller spar 75 procent i diverse webshops og bestemt også i fysiske butikker, og i af og til finder da da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Total uhørt! Kender du en, som skal have en fødselsdagsgave eller anden type gave i januar måned eller en af de efterfølgende måneder, så kan det være værd at udnytte januarudsalg til netop dét. Til januar-udsalg kan det gå helt amok med med tilbuddene, så hold rigtig godt øje med denne måned, og hav in mente, at mange butikker påbegynder januar-tilbud allerede den 25. dec.

  Konklusionen må derfor være: Til udsalget i januar skal du bestemt ikke blive forundret over at spare fx 50 % el. mere på alt lige fra modetøj til elektronik. Og det gode er, at perioden varer cirka 1 måned, det vil sige du har god tid til at finde udsalg - men det er dog stadig en god idé at ikke at vente, da de bedste produkter typisk bliver revet væk efter kort tid.

  Se evt.: Konsolborde I Jern

  Januarudsalg online / Konsolborde

 5. Sådan gør fup-butikker - Undgå at blive svindlet!

 6. Desværre er der altid folk, som forsøger at fuppe dig, og for shops online er dette et reelt problem. Heldigvis er det okay nemt at opdage en sådan shop, men altså kun, hvis du ved, hvad du skal tjekke efter. En falsk webshop vil typisk forsøge at få kunden til at købe normalt ret dyre varer til meget lave priser. Den letteste måde at spotte en falsk webshop på, er ved at undersøge shoppens navn på nettet. Findes der overhovedet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller er der kun skrækhistorier, så er det nok ikke dér, du skal shoppe. Kan du heller ikke se vigtige oplysninger som telefonnummer (der virker), fysisk adresse, oplysninger om ansatte med mere, er det ikke lige et tegn på noget tillidsvækkende. Den nemmeste måde at aflure en fake netbutik på er ved bare at læse, hvad der står på hjemmesiden, for oftest vil der være tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller underlige formuleringer, da teksten ofte har været igennem et oversættelsesprogram med flere, hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil give forfejlede oversættelser. Er du helt i tvivl, så forsøg at ringe netbutikken op og/eller forhør dig hos andre mennesker for at høre deres syn på sagen. Forsigtighed betaler sig!

  Konklusionen: Ja det kan ligefrem lyde som en joke, men ved at undgå at blive frasvindlet alle dine penge, kan du jo spare 100 % - og samtidigt spare dig selv for masser af vrede und so weiter. Så vær nu opmærksom, og følg ovennævnte tips.

 7. Testvinder 2021 - Tjek efter "the best of the best"

 8. Bedst i test 2021 - Gå efter testvinder-produkter - Kig efter om der i den varekategori, som du er interesseret i, er en el. flere bedst i test-produkter, dvs. produkter, der er blevet kåret som blandt de allerbedste i test. Blandt dem, som giver et sådant "stempel" er eksempelvis Tænk, Politiken.dk, PriceRunner, m.fl. Fokusset på testvinder-produkter er optrappet markantpå det seneste, og flere sites er - lad os bare kalde det - en smule "kreative" mht. deres definition på en testvinder; så undersøg for en sikkerheds skyld, om siden, som nævner ord såsom test, bedst i test og/eller testvinder, selv har testet produkterne, kun henviser til nogle tests, anmeldelser, bedømmelser, eller noget fuldstændig andet.

  Hvad betyder det for mig? Ved at gå efter bedst i test-mærket, kan du potentielt - på lang sigt - spare penge og tid, idet du erhverver dig et produkt af en bedre kvalitet.

  Se eventuelt: Konsolbord Living

  Bedst i test 2021 / Konsolborde

 9. Tjek efter E-mærket - Få større grad af sikkerhed som konsument online

 10. E-mærket - Få mere sikkerhed som konsument på nettet - Er netbutikken, du handler hos, e-mærket? E-mærket er en unik certificeringsordning for butikker. Du bliver bedre stillet som køber, når du handler på nettet i en e-mærket butik, hvilket du kan se meget mere om på e-mærkets internetsite. E-mærket er som regel en indikation på, at en webshop er alvorlig omkring sin business, og sætter forbrugeren allerførst, som jo er en super god ting.

  Det kan du spare: Er du sådan en type, der kan være ængstelig, når du shopper online, burde det at købe hos en e-mærket netbutik give dig noget ro i sindet, især i tilfælde af et eller andet ved handlen skulle gå i fisk. Og hvis et eller andet virkelig fejler, har du som forbruger nogle gode fordele.

  Se eventuelt: Konsolbord Newport

 11. Tjek TrustPilot ifm. online shopping - men der er et "men"

 12. Anvend TrustPilot ifm. online shopping - men pas på - Har butikken, som du overvejer at handle hos, en TrustPilot-profilside, og får den fine bedømmelser og rosende skrivelser? Det er slet ikke en skidt ide at granske en webshop for dette, idet det kan give indsigt i, om hvorvidt du handler et helt trygt og velrenommeret site, hvor alle ting er i orden. Men husk lige, at det for en webshop er helt ugørligt at få ALLE til at elske den. Der vil altid være "besværlige" menneskere, som eks. lader en langsom fragt gå ud over webshoppen; der findes også folk, som stort set altid har et eller andet at beklage sig over. Så der er et hav af måder, hvorpå en webshop kan erhverve sig trælse klager. Så mind dig selv om at have et åbent sind...

  Konklusionen er? Ved at "muge ud i" de "dårlige" firmaer, kan du potentielt set undgå mange af ærgerlser over f.eks. et produkt, som du først får leveret 17 dage eller mere efter bestilling, eller ærgerlser over ikke-eksisterende eller elendig support ... und so weiter ...

 13. Black Friday 2021 - Hold udkig efter Sort Fredag - Årets største tilbud

 14. Black Friday 2021 - Hold udkig efter Black Friday - Årets vildeste shopping-dag - Er du på udkig efter noget bestemt, som du vil købe, eller er du bare i indkøbs-mood omkring oktober måned el. november? Eller påtænker du at købe dine julegaver en smule før end normalt? Så skal du måske vente med dette til Black Friday, som man på dansk kalder Sort Fredag. Black Friday i DK er efterhånden blevet kolonormt, og du kan godt regne med at Black Fredag i 2021 bliver større end nogensinde før! Black Friday er originalt en amerikansk tradition, som vi da i hvert fald kan mærke, at danskerne de seneste år i stor stil har godkendt, hvis vi tjekker forskellige webshops statistik over besøgende. Black Friday er - stensikkert - årets vildeste shopping-dag! Alle Black Friday-tilbud kører fra d. 25. november 2021. Nogle shops starter allerede omkring klokken 24, og nogle shops bliver ved endda resten af weekenden. Black Fridag afholdes både i de fysiske butikker såvel som på nettet.

  Hvad er konklusionen? Det giver sig selv, at du på denne shopping-dag kan spare enorme mængder penge, men ved at følge dette tips angående at bruge Black Friday decideret til juleindkøb og andre kommende gaveindkøb, kan du - og hvis du tilmed også er bare en smule heldig - få sparet hundredvis af kroner. Sæt d. 25. november i din kalender!

  Black Friday / Konsolborde

 15. Erfaringer og anmeldelser kan være din redning

 16. Erfaringer og anmeldelser bør du kigge på - I jo højere en prisklasse, en vare er i, desto mere betydningsfuldt bør det muligvis være at tjekke folks oplevelse med varen. Du kan også muligvis være så heldig at finde reviews, og måske af den lange slags, som kan være værdifulde at tage med i din endelige konklusion. På nogle netbutikker er der nederst på produktsiderne en sektion, hvor køberne kan give det pågældende produkt karakterer og skrive om deres erfaringer. Brug erfaringer og anmeldelser i din samlede vurdering, hvis muligt, før en handel. Det er det rene guld.

  Besparelse? Du kan muligvis spare ganske store mængder penge og tid ved at se efter varer, som nogen allerede har erfaringer med, bare du lige husker, at vi forbrugere jo ikke alle sammen er ens. Så kan du for eksempel undgå bøvlet med at skulle returnere tv'et til shoppen, pga. billedet altid står en smule sløret; opvaskemaskinen, der larmer alt for højt; GPS'en, som sætter din tålmodighed på prøve, idet den bare er født mega langsom ... etcetera.

 17. Told og moms med hensyn til, når du handler i udenlandske webshops på internettet - Det her bør du vide

 18. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Kig lige her engang: Og nu til noget stort ...

 19. Cyber Monday 2021 - En særdeles vigtig tilbudsdag på internettet

 20. Cyber Monday 2021 - En yderst væsentlig shoppingdag på nettet - Cyber Monday afholdes 28. november 2021, med andre ord mandagen lige efter Black Friday, og er blandt en af de største shopping-dage i Amerika. Kan du ikke finde et eller andet godt, når du søger efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt øje med Cyber Monday. Der er mange flere butikker, der afholder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er virkelig en begivenhed, som du også burde have in mente. Ordet Cyber Monday blev skabt af folk inden for marketingverdenen med henblik på at få folk til at købe online, og dermed er Cyber Monday altså en shoppingdag udelukkende for butikker, der sælger varer online.

  What's in it for me? Du kan finde besparelser på alt lige fra små 10 til 65 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør klart ikke undervurdére denne shoppingdag, for der vil være tonsvis af vilde tilbud, især inden for eksempelvis it etcetera. Sæt dagen i kalenderen.

  Relateret: Konsolbord Fra Ilva

  Cyber Monday på internettet / Konsolborde

Se forskellige relevante henvisninger på nettet her

Her kan du finde diverse kilder online ...