2-DOTS KONSOLBORD

2-Dots Konsolbord » Spar mange penge på handel på nettet SÅDAN - 2-Dots Konsolbord

Stort udvalg i konsolborde og over 10.000 møbler med prismatch og gratis fragt på alle ordrer ✓

Se de flotte konsolborde og 10.000 andre møbler her

Reklame

Guide: De 10 vigtige shopping-pointer, der kan spare dig for tusinder af penge og ærgerlige brølere

2-Dots Konsolbord - De 10 supervigtige shopping-tips, der kan spare dig for tusinder af kroner og ikke mindst irriterende bommerter - Hvis du gerne vil undgå at rive dine hår ud af dit hoved, råbe som en galning, eller trampe i gulvet af rendyrket frustration, og vil du hellere hoppe af ren lyksagelighed, fordi du har lavet en god handel, sparet tusindvis af kroner eller blot undveget at lave verdens dummeste shopping-fejl, så læs da med her! For med disse tips kan du med stor sandsynlighed risikere at spare alt fra 5 % til sågar 90 % eller mere, ved visse handler, plus du lærer da også lige lidt ift. at handle de allerbedste varer. Og endnu mere skørt: Du lærer at spare 100 pct. - hvilket lyder helt crazy - men for at finde ud af, hvorledes dét kan lade sig gøre, må du se mere her nede ...

Du er her: Hjem / Shopping > Konsolborde > 2-Dots Konsolbord / Super-guide til shopping

Indeks

Moms og toldGaveindkøbFup-butikkerCyber MondayBedst i testSort Fredag onlineHenvisninger og kilder online m.m.Anmeldelser og erfaringerJanuarudsalg onlineTrustPilotE-mærket

 1. Januar-udsalg 2024 - 2025 - Glem ikke januarudsalg - Årets bedste tilbud og udsalg

 2. Januar-udsalg 2024 - 2025 - Derfor skal du holde øje med januarudsalget - Årets allerstørste udsalg - Find fantastiske udsalg og tilbud på januarudsalget i 2024 - 2025 - Årets absolut vildeste shoppingperiode er udsalget i januar måned. Det er i januar, du kan være heldig og finde nogle meget store besparelser. Det er slet ikke urealistisk at se ord som spar 25 % og spar 50 % eller spar 70 procent i diverse netbutikker og selvfølgelig også i de fysiske butikker, og i sjældne tilfælde finder da da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Total uhørt! Kender du nogen, som snart forventer en fødselsdagsgave eller anden form for gave i januar eller senere hen, så kunne det være en god ide at bruge januarudsalget til netop dét. Til januar-udsalget kan det gå helt amok med nedsatte priser, så hold godt øje med måneden, og notér dig, at en del butikker starter udsalget i januar allerede 25. december.

  What's in it for me? Til januar-udsalget skal du bestemt ikke blive overrasket over at spare f.eks. 40 % etc. på alt lige fra modetøj til elektronik. Og det gode er, at denne periode varer cirka 1 måned, det vil sige du har masser tid til at shoppe - men det er nok alligevel en god ide at være ude i god tid, da de allerbedste produkter kan blive revet væk med det samme.

  Læs også: Lille Hvidt Konsolbord

  Januar-Udsalg 2024 - 2025| 2024 - 2025 på internettet| på internettet||||} / 2-Dots Konsolbord

 3. Anmeldelser og erfaringer kan være vigtige

 4. Erfaringer og anmeldelser kan være vigtige - I jo højere et prisniveau, et produkt befinder sig i, jo vigtigere bør det umiddelbart være at tjekke folks oplevelse med varen. Du kan endda måske være heldig at finde anmeldelser, og muligvis af den lange slags, hvilket kan være værd at tage med i din endelige beslutning. I mange shops findes der i bunden af produktsiderne en boks, hvor kunderne kan give et produkt karakterer plus fortælle om deres oplevelser. Brug erfaringer og anmeldelser i din samlede vurdering, hvis du kan, inden en nethandel. det kan have stor betydning.

  Besparelse? Du kan med stor sandsynlighed spare relativt store mængder penge og tid ved at tjekke efter produkter, som flere har en smule erfaringer med, bare du også bider mærke i, at vi mennesker bestemt ikke alle er ens. Men så kan du måske undslippe al bøvlet med at skulle tilbagesende fladskærmen til shoppen, fordi billedet generelt står en smule sløret; emhætten, som støjer alt for vildt; computeren, som sætter tålmodigheden på prøve, idet den bare er født mega langsom ... etc.

  Må jeg bede om din opmærksomhed? Nu kommer der noget vigtigt ...

 5. Test 2024 - Kig efter bedst i test-mærket

 6. Test 2024 - Kig efter bedst i test-mærket - Tjek om der inden for den produktkategori, som du har interesse i, er en eller måske flere bedst i test-varer, det vil sige ting, der er blevet kåret som værende de allerbedste i test. Nogle af dem, som giver et sådant "stempel" er f.eks. Tænk.dk, Politiken, PriceRunner.dk, m.fl. Fokusset på testvinder-varer er tiltaget markant de seneste år, og flere sites er relativt "kunstneriske" mht. deres definition på en test; så tjek for en sikkerheds skyld, om siden, der nævner ord såsom test, bedst i test el. testvinder, selv har testet produkterne, bare refererer til nogle test, anmeldelser, karakterer, eller noget fuldstændig andet.

  Konklusionen er følgende: Ved at gå efter testvinder-produkter, burde du sandsynligvis spare penge og tid, idet du erhverver dig et produkt af en særlig standard.

  Testvinder 2024 / 2-Dots Konsolbord}

 7. Told og moms i forhold til, når du handler i en udenlandsk shop på nettet - Dette skal du vide

 8. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Læs eventuelt: Konsolbord Ryslinge

 9. Anvend TrustPilot i forhold til online shopping - men hav dette in mente ...

 10. Tjek TrustPilot i forhold til e-handel - men pas på - Har shoppen, som du overvejer at handle hos, en TrustPilot-profilside, og får den høje bedømmelser samt rosende kommentarer? Det er altid godt at tjekke en butik for dette, idet det kan være med til at give indsigt i, om du køber et helt sikkert og ordentligt site, hvor alting er, som de skal være. Husk dog på, at det for en netbutik er komplet umuligt at få hele verden til at elske den. Der vil altid findes "trælse" folk, som f.eks. lader fragtfirmaets fejltagelser gå ud over butikken; der er også menneskere, der ofte har en eller flere ting at beklage sig over. Og sådan er der masser af forskellige måder, hvorpå en butik kan få uheldlige anmeldelser. Husk at se retfærdigt på tingene.

  Konklusionen er? Ved at sortere ud i de "dårlige" webshops, kan du potentielt set spare dig selv for mange af ærgerlser over eksempelvis et produkt, som du først får leveret 15 dage eller mere efter bestilling, eller ærgerlser over ingen eller horribel kundeservice ... etcetera.

  Læs også: Liatorp Konsolbord

 11. Black Friday 2024 - Hold udkig efter Den Sorte Fredag - Årets allerstørste tilbud og udsalg

 12. Black Friday 2024 - Derfor skal du holde øje med Sort Fredag - Årets allerstørste udsalg og tilbud - Er der noget bestemt, som du vil købe, eller er du blot i shopping-humør lige omkring oktober måned el. november måned? Måske påtænker du at skaffe dine julegaver lidt tidligere end du plejer? Så skal du måske vente med dette til Black Friday, oversat til dansk: Sort Fredag. Black Friday i DK er efterhånden blevet megastort, og du kan foreberede dig på at Sort Fredag i 2024 bliver vildere end nogensinde før! Det er egentlig en tradition fra Amerika, som man i hvert fald kan mærke, at danskerne de forgangne år med glæde har godkendt, når man tjekker forskellige netbutikker statistik over besøgstal. Black Friday er - believe it or not - årets allerstørste shopping-dag! Alle Black Friday-tilbud kører fra fredag d. 25. november 2024. Visse butikker starter allerede ved klokken 24, og visse shops bliver ved resten af weekenden. Black Fridag afholdes både i de fysiske butikker såvel som på internettet.

  Hvad får jeg ud af det? Det er selvsagt, at du på denne shopping-dag kan spare vilde mængder penge, men ved at huske vores råd vedrørende at anvende Black Friday decideret ifm. juleindkøb o.a. kommende gaveindkøb, kan du - og hvis du tilmed også er bare en smule heldig - lave besparelser på tusindvis af kroner. Sæt den 25. november i kalenderen med det samme!

  Tjek evt.: Konsolbord I Genbrugstræ

  Black Friday / 2-Dots Konsolbord

 13. Sådan undgår du fup-butikker - Undgå at få stjålet pengene!

 14. Beklageligvis er der konstant folk, der prøver at fuppe dig, og for shops online er dette et forfærdeligt problem. Heldigvis er det okay simpelt at opdage en sådan shop, dog altså kun, hvis du er opmærksom på, hvad du skal se efter. En falsk shop vil typisk prøve på at få kunden til at købe normalvis meget dyre varer til meget nedsatte priser. Den nemmeste måde at aflure en fake webshop på, er ved at undersøge butikkens navn på internettet. Er der overhovedet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller finder du udelukkende negative udtalelser, så er det nok ikke lige dér, du bør shoppe. Kan du heller ikke se vigtige ting som fx telefonnummer (der virker), adresse, oplysninger om medarbejdere m.m., er det ikke lige et tegn på troværdighed. Den nemmeste måde at spotte en fake netbutik på er ved blot at læse, hvad der står på hjemmesiden, for typisk vil du finde masser af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkværdige formuleringer, idet teksterne ofte har været igennem Google Translate m.m., hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil resultere i fejltranslationer. Er du fuldstændig i tvivl, så forsøg at ringe butikken op og/eller forhør dig hos nogle andre mennesker for at høre deres mening. Better safe than sorry!

  Hvad sparer du? Ja det kan ligefrem lyde som en vittighed, men ved at undgå at blive snydt for alle dine penge, så kan du spare 100 procent - og samtidigt spare dig selv for masser af sorger et cetera. Så vær nu forsigtig, og følg ovenståene råd.

  Tjek eventuelt: Konsolbord Entre

 15. Hold øje med E-mærket - Få større grad af sikkerhed som konsument på internettet

 16. Hold øje med E-mærket - Få større grad af sikkerhed som konsument på internettet - Er shoppen, du handler hos, e-mærket? E-mærket er en unik ordning for shops. Du få mere sikkerhed som konsument, når du handler på nettet hos en e-mærket butik, hvilket du kan se meget mere om på www.emaerket.dk. E-mærket kan være en indikation på, at en netbutik er seriøs omkring sin business, og sætter køberen allerførst, hvilket jo er en meget god ting.

  Konklusionen må derfor være: Er du sådan en, som kan være nervøs, når du shopper på internettet, burde det at shoppe i en e-mærket webshop helt sikkert give dig noget ro i sindet, i særdeleshed hvis noget ved dit køb skulle fejle. Og hvis noget virkelig går i ged, har du som køber nogle gode fordele.

  NB: Og nu til noget stort ...

 17. Cyber Monday 2024 - En ganske stor tilbudsdag på nettet

 18. Cyber Monday 2024 - En ganske vigtig shopping-dag på internettet - Cyber Monday holdes d. 28. november 2024, med andre ord mandag lige efter Black Friday, og er en af de store shopping-dage i Amerika. Finder du ikke noget godt, når du søger efter Black Friday-tilbud, så hold udkig efter Cyber Monday. Det er mange flere shops, der holder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er helt sikkert en begivenhed, du også bør sætte i kalendere. Ordet Cyber Monday er opfundet af marketingfolk med henblik på at få folk til at handle på internettet, og er Cyber Monday altså en shoppingdag udelukkende for butikker, som sælger produkter på nettet.

  Konklusionen er følgende: Du kan finde besparelser på alt lige fra små 20 til 75 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald holde øje med denne dag, for der vil være masser af vilde tilbud, specielt inden for for eksempel elektronik etcetera ... Sæt dagen i kalenderen.

  OBS: Og nu til noget stort ...

  Cyber Monday / 2-Dots Konsolbord

 19. Lav dine gaveindkøb i god tid ... virkelig god tid

 20. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Læs evt.: Gråt Konsolbord

  Attention: Her kommer der en vigtig pointe ...

Se diverse kilder og henvisninger online her

Her kan du finde kilder og henvisninger på nettet ...

2-DOTS KONSOLBORD - 18-05-2024

» »

2-DOTS KONSOLBORD - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til 2-Dots Konsolbord - Filnavnet på denne webside om "2-dots konsolbord" er "2-dots-konsolbord" med den fulde URL https://sh0p.dk/konsolborde/2-dots-konsolbord, og siden er nr. 264 ud af i alt 264. Du kan se andre interne sider her: Konsolbord Genbrugstræ, Konsolborde Antik, Konsolbord Karl Johan Period ... Tak for besøget, og rigtig go' dag :) - Det er i dag 18-05-2024, klokken er 17:27, og denne side kom online 23-03-2017 ...

Overblik

Den Sorte Fredag onlineTest 2024Januar-udsalg på nettetHenvisninger på nettet m.m.Anmeldelser og erfaringerFup-shopsTrustPilotE-mærketMoms og toldGaveindkøbCyber Monday 2024