ANNIKA KONSOLBORD

Annika Konsolbord - og spar mange penge på shopping sådan her

Stort udvalg i konsolborde og over 10.000 møbler med prismatch og gratis fragt på alle ordrer ✓

Se de flotte konsolborde og 10.000 andre møbler her

Reklame

Netguide: 10 kritiske shopping-tips, der kan spare dig for tusinder af penge og ikke mindst virkelig frustrerende fejltagelser

Annika Konsolbord - 10 super vigtige shopping-tips, der kan spare dig for ekstremt mange penge og ikke mindst virkelig frygtelige fejl - Hvis du gerne vil undgå at rive dine hår ud af dit hoved, skrige som en galning, eller trampe i gulvet af ren ubehag, og vil du meget hellere smile af lykke, fordi du har gjort en super handel, sparet tusinder af kroner eller blot sluppet udenom at begå den dummeste shopping-fejl, så læs med her! For med disse pointer kan du med stor sandsynlighed komme til at spare alt fra 10 % til sågar 70 % eller mere, ved nogle køb, og du lærer også en smule med hensyn til at finde de allerbedste produkter. Og endnu mere skørt: Du kan lære at spare hundrede procent ... der lyder fuldstændig ekstremt - men for at finde ud af, hvordan dét hænger sammen, må du se videre her ... Annika Konsolbord

Du er her: sh0p.dk / Shopping på internettet > Konsolborde > Annika Konsolbord / Shopping-guide

Overblik

Kilder online m.m.Fup-butikkerTestvinder 2023Moms og toldGaveindkøbAnmeldelser og erfaringerBlack Friday på nettetCyber MondayTrustPilotE-mærketJanuarudsalg

 1. Kig efter E-mærket - Få mere sikkerhed som kunde online

 2. Se efter E-mærket - Få mere sikkerhed som kunde på internettet - Er shoppen, du handler hos, e-mærket? E-mærket er en unik certifikering for butikker. Du bliver bedre stillet som konsument, når du køber på nettet ved en e-mærket butik, hvilket du kan se mere om på deres internetsite. E-mærket kan bruges som en god indikator for, at en butik er alvorlig omkring sin virksomhed, og sætter kundeen først, hvilket selvfølgelig er en meget god ting.

  Hvad betyder det for dig? Er du typen, som er nervøs, når du køber på internettet, vil det at købe hos en e-mærket netbutik klart give dig en smule ro i maven, specielt hvis noget ved dit køb skulle gå i fisk. Og hvis et eller andet virkelig går i fisk, så har du som kunde nogle ekstra sikkerheder.

  Se eventuelt: Konsolbord Halvmåne

 3. Cyber Monday 2023 - En yderst betydningsfuld tilbudsdag online

 4. Cyber Monday 2023 - En yderst stor tilbudsdag på internettet - Cyber Monday er d. 28. november 2023, altså mandag lige efter Black Friday, og er en af de helt store shopping-dage i USA. Finder du ikke noget interessant, når du leder efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt udkig efter Cyber Monday. Der er langt flere butikker, som holder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er virkelig en dag, du også bør have in mente. Selve ordet Cyber Monday blev opfundet af marketing-folk med henblik på at overtale folk til at handle mere på nettet, og derfor er Cyber Monday altså en shoppingdag udelukkende for butikker på internettet.

  Hvad er konklusionen? Du kan spare alt fra små 20 til 65 % eller mere på Cyber Monday. Du bør udnytte denne tilbudsdag, for du kommer til at finde rigtig interessante tilbud, især inden for for eksempel it og elektronik med mere ... Sæt dagen i kalenderen.

  Du skal lige vide noget: Her kommer der en vigtig pointe ...

  Cyber Monday / Annika Konsolbord

 5. Bedst i test 2023 - Se efter "the best of the best"

 6. Test 2023 - Gå efter bedst i test-mærket - Undersøg om der i den varekategori, du er interesseret i, er en eller flere bedst i test-varer, altså produkter, som er blevet anerkendt som de allerbedste i test. Nogle af dem, som tildeler et sådant "stempel" er f.eks. Forbrugerrådet Tænk, Politiken, PriceRunner.dk, o.a. Fokusset på "test"-produkter er optrappet betydeligt de seneste år, og nogle internetsites kan være relativt "fantasifulde" i forhold til deres definition på en test; så tjek bare for en sikkerheds skyld, om siden, der nævner ord som test 2023, bedst i test el. testvinder, selv har gennemtestet produkterne, kun refererer til en el. flere tests, anmeldelser, karakterer, eller noget helt andet.

  Hvad er konklusionen? Ved at gå efter testvindere, burde du potentielt - på lang sigt - spare tid og penge, da du investerer i en vare af en særlig standard.

  Se lige her: Og nu til noget stort ...

  Testvinder 2023 / Annika Konsolbord}

 7. Lav dine gaveindkøb i god tid ... RIGTIg god tid

 8. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

 9. Erfaringer og anmeldelser må du ikke overse

 10. Anmeldelser og erfaringer kan være vigtige - I jo højere et prisniveau, en vare ligger i, desto vigtigere bør det måske være at undersøge andre folks erfaringer med produktet. Du kan endda muligvis være så heldig at finde nogle anmeldelser, og muligvis af den vigtige slags, som kan være essentielle at medtage i din endelige konklusion. I nogle webbutikker er der nederst på produktsiderne en boks, hvor kunden kan give det respektive produkt karakterer samt skrive om deres oplevelser. Brug erfaringer og anmeldelser i din samlede vurdering, hvis du kan, ifm. en handel. Det kan betyde meget.

  Konklusionen: Du kan sandsynligvis spare relativt store mængder tid og penge ved at tjekke efter varer, flere har erfaringer med, blot du husker på, at vi forbrugere jo ikke alle sammen er ensartede. Så kan du måske undgå bøvl med at skulle returnere computerskærmen til shoppen, på grund af billedet generelt er en smule uskarpt; vaskemaskinen, der støjer for højt; GPS'en, som sætter din tålmodighed på prøve, idet den bare er født mega langsom ... etc.

  Tjek evt.: Konsolbord Living

 11. Black Friday 2023 - Husk Black Friday - Årets allervildeste shopping-dag

 12. Black Friday 2023 - Du må ikke undervurdere Den Sorte Fredag - Årets vildeste udsalg - Søger du noget bestemt, som du vil have indkøbt, eller er du blot i købe-humør omkring oktober måned eller november måned? Eller påtænker du at købe dine gaver til jul lidt tidligere? Så kan det være værd at gemme dette til Black Friday, som man også kalder Sort Fredag. Black Friday i DK er som tiden er gået blevet kæmpestort, og du kan være sikker på at Den Sorte Fredag i 2023 bliver vildere end nogensinde før! Black Friday er originalt en tradition fra USA, som vi i hvert fald også kan se, at de danske folk de forgangne år i stor stil har adopteret, når man ser forskellige webshops statistik over besøgstal. Black Friday er - uden tvivl - årets allerstørste shopping-begivenhed! Alle Black Fredag-tilbud kører fra den 25. november. Nogle netbutikker begynder allerede ved klokken 24, og nogle webshops bliver ved også hele weekenden. Black Fridag findes både i de fysiske shops såvel som på internettet.

  Besparelse: Det er selvsagt, at du på shoppingdag kan spare store mængder penge, men følger du vores tips ang. at bruge Black Friday decideret i forb. med julegaveindkøb og andre gaveindkøb, kan du - hvis du tilmed også er bare en smule heldig - lave besparelser på tusindvis af kroner. Sæt d. 25. november 2023 i kalenderenøjeblikkeligt!

  Tjek eventuelt: Konsolbord I Råt Træ

  Black Friday / Annika Konsolbord

 13. Identificering af fup-butikker - Undgå at få taget dine penge!

 14. Beklageligvis er der ofte nogen, der vil prøve at snyde dig, og for butikker online er dette et forfærdeligt problem. Gudskelov er det relativt nemt at afsløre en sådan shop, dog altså kun, hvis du ved, hvad du skal kigge efter. En fake webshop vil oftest prøve på at få dig til at købe normalvis meget dyre varer til ekstremt lave priser. Den letteste måde at afsløre en falsk webshop på, er ved at google shoppens navn på internettet. Er der overhovedet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller finder du kun negative udtalelser, så er det nok ikke lige dér, du bør handle. Kan du heller ej finde normale oplysninger såsom telefonnummer (der virker), adresse, oplysninger om dem, der arbejder der med flere, er det ikke ligefrem et tegn på noget troværdigt. Den nemmeste måde at aflure en fake butik på er ved blot at læse, hvad der står på hjemmesiden, for typisk vil du finde masser af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkelige formuleringer, fordi teksten typisk har været igennem Google Translate m.fl., hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil give forfejlede oversættelser. Er du fuldstændig i tvivl, så prøv at ringe shoppen op og/eller spørg andre mennesker for at høre deres mening. Man kan ikke være for forsigtig!

  Konklusion? Ja det kan nærmest lyde humoristisk, men hvis du undgår at blive snydt for alle dine penge, kan du spare 100 pct. - og samtidigt spare dig selv for en masse vrede etcetera ... Så vær nu opmærksom, og følg ovennævnte råd.

  Relateret: Konsolbord 120 Cm

 15. Brug TrustPilot ift. shopping - men husk dette ...

 16. Anvend TrustPilot i relation til shopping online - men vær varsom - Har shoppen, du køber hos, en TrustPilot-profilside, og får den tildelt fine karakterer og rosende kommentarer? Det er godt at granske en shop for dette, fordi det kan give et indblik i, om du køber et helt trygt og godt websted, hvor alting er tip top. Men husk lige, at det for en shop er total ugørligt at få alle til at elske den. Der kommer altid til at være "besværlige" kunder, som eksempelvis lader en langsom fragt gå ud over netbutikken; der findes også menneskere, som altid har en eller flere ting at jamre over. Og sådan er der masser af forskellige måder, hvorpå en butik kan erhverve sig ærgerlige bedømmelser. Så mind dig selv om at have et åbent sind.

  Konklusionen er? Ved at sortere ud i de "dårlige" firmaer, kan du sandsynligvis spare dig selv for masser af ærgerlser over eks. en vare, som du først får leveret 17 dage eller mere efter bestilling, eller frustrationer over manglende eller horribel kundeservice ... osv.

  Se evt.: Moderne Konsolborde

 17. Januar-udsalg 2023 - 2024 - Undervurdér ikke januarudsalget - Årets allerstørste shopping-periode

 18. Januarudsalg 2023 - 2024 - Derfor må du ikke undervurdere januar-udsalg - Årets vildeste shopping-periode - Find lækre udsalg og tilbud på januar-udsalg i 2023 - 2024 - Årets klart største shoppingperiode er det store udsalg i januar. Det er hér, at du kan være heldig og lave crazy besparelser. Det er bestemt ikke urealistisk at finde ord som spar 35 % og spar 45 % eller spar 75 pct. i diverse shops og naturligvis også ude i de fysiske butikker, og i få tilfælde ser da da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Total uhørt! Har du en ven, der forventer en fødselsdagsgave eller anden slags gave i januar måned eller en af de efterfølgende måneder, så kunne det være værd at bruge januar-udsalg til præcis dét. Til januar-udsalg kan det gå totalt amok med lave priser, så hold godt øje med denne måned, og bid mærke i, at en god del butikker begynder med januar-tilbud fra den 25. december.

  Din besparelse? Til januarudsalg skal du ikke blive chokeret over at spare fx 50 procent etcetera på alt lige fra møbler til hvidevarer. Og det fede er, at perioden varer cirka 1 måned, det vil sige du har rigeligt med tid til at finde udsalg - men det er dog stadig en fin ide at være ude i god tid, da de bedste udsalgsvarer har det med at blive revet væk lynhurtigt.

  Læs eventuelt: Tati Konsolbord

  Januarudsalget 2023 - 2024| 2023 - 2024 på internettet| på nettet||||} / Annika Konsolbord

 19. Told og moms mht., når du køber i en udenlandsk shop online - Dette skal du være klar over

 20. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

ANNIKA KONSOLBORD - 28-11-2023

» »

ANNIKA KONSOLBORD - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Annika Konsolbord - Filnavnet på denne netside omhandlende "annika konsolbord" er "annika-konsolbord" med den fulde URL https://sh0p.dk/konsolborde/annika-konsolbord, og siden er nr. 5 ud af i alt 264. Du kan se andre interne sider her: Væghængt Konsolbord, Konsolbord I Eg, Konsolbord Karl Johan ... Tak fordi du læste med, og god dag :) - Det er i dag 28-11-2023, klokken er 17:48, og denne side kom på nettet 23-03-2017 ...

Indeks

Henvisninger og kilder på nettet m.fl.Fup-butikkerSort Fredag på nettetBedst i test 2023Moms og toldGaveindkøbJanuar-udsalg 2023 - 2024 på nettetCyber Monday 2023TrustPilotE-mærketAnmeldelser og erfaringer