EJA KONSOLBORD

Eja Konsolbord ⇒ Spar mange penge med disse tips sådan - Eja Konsolbord

Stort udvalg i konsolborde og over 10.000 møbler med prismatch og gratis fragt på alle ordrer ✓

Se de flotte konsolborde og 10.000 andre møbler her

Reklame

Webguide: 10 supervigtige shopping-råd, som kan spare dig for virkelig mange penge og ikke mindst frygtelige bommerter

Eja Konsolbord - De 10 kritiske shopping-pointer, der kan spare dig for tusinder af kroner og virkelig slemme fejl - Hvis du helst vil undgå at rive hårene ud af hovedet, skrige som en galning, eller trampe hårdt i gulvet af rendyrket ærgrelse, og vil du hellere hoppe af lykke, fordi du har lavet en fantastisk handel, sparet sækkevis af kroner eller blot undveget at lave jordens dummeste shopping-bommert, så kig da med her! For med disse råd kan du muligvis komme til at spare alt fra 15 % til sågar 60 % eller mere, ved bestemte handler, og du lærer også noget angående at købe de bedste produkter. Og endnu vildere: Du kan lære at spare hundrede procent - som lyder helt utroligt - men for at se, hvorledes dét lige hænger sammen, må du se videre her nede ... Eja Konsolbord

Du er her: sh0p.dk / Shopping > Konsolborde > Eja Konsolbord / Super-guide til shopping

Indholdsfortegnelse

Anmeldelser og erfaringerTest 2023TrustPilotE-mærketMoms og toldGaveindkøbJanuar-udsalg 2023 - 2024Den Sorte Fredag på internettetHenvisninger og kilder på internettet med mere ...Cyber MondayFup-butikker

 1. Test 2023 - Se efter testvinderne

 2. Bedst i test 2023 - Tjek efter testvinderne - Undersøg om der inden for den kategori af produkter, du er interesseret i, er en el. måske flere bedst i test-produkter, altså varer, som er blevet kåret som de allerbedste i test. Nogle af dem, som tildeler et sådant "stempel" er eksempelvis Forbrugerrådet Tænk, Politiken.dk, PriceRunner, og andre. Fokusset på "test"-varer er eskaleret meget de seneste år, og flere websites er lidt "kreative" med hensyn til deres definition på en testvinder; så research blot for en sikkerheds skyld, om webstedet, der anvender ord såsom test, bedst i test eller testvinder, også har testet produkterne, kun henviser til en eller flere test, anmeldelser, karakterer, eller noget helt andet.

  Hvad betyder det for dig? Ved at gå efter "the best of the best", kan du muligvis - på den lange bane - spare tid og penge, idet du køber en vare af en bedre standard.

  Nå! Og nu til noget stort ...

  Bedst i test 2023 / Eja Konsolbord}

 3. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... RIGTIg god tid

 4. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  OBS: Her kommer der en vigtig pointe ...

 5. Tjek efter E-mærket - Få mere sikkerhed som kunde på internettet

 6. Hvad med E-mærket - Få større grad af sikkerhed som køber online - Er netbutikken, som du køber ved, e-mærket? E-mærket er en speciel certificeringsordning for shops. Du få mere sikkerhed som køber, når du handler på nettet ved en e-mærket netbutik, som du kan se meget mere om på e-mærkets internetsite. E-mærket kan bruges som en indikator for, at en webshop er alvorlig omkring sin business, og sætter konsumenten først, som jo er en meget positiv ting.

  Hvad får du ud af det?: Er du typen, som er bekymret, når du handler på nettet, vil det at købe hos en e-mærket webshop helt sikkert give dig en smule ro i maven, især i tilfælde af noget ifm. købet skulle fejle. Og hvis et eller andet virkelig går i fisk, har du som køber gode sikkerheder.

 7. Gå langt udenom fup-butikker - Undgå at få taget dine penge!

 8. Uheldigvis er der altid nogen, som vil prøve at snyde dig, og for butikker på internettet er det her et forfærdeligt issue. Heldigvis er det relativt simpelt at opdage en sådan shop, dog altså udelukkende, hvis du er opmærksom på, hvad du skal tjekke efter. En fake shop vil typisk forsøge at få folk til at købe normalt meget dyre produkter til ekstremt lave priser. Den letteste måde at spotte en fake shop på, er ved at undersøge butikkens navn online. Er der overhovedet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller er der udelukkende negative udtalelser, så er det nok ikke lige dér, du skal shoppe. Kan du heller ej finde vigtige ting som telefonnummer (der virker), adresse, info om dem, der arbejder der m.fl., er det heller ikke ligefrem et tegn på noget troværdigt. Den allernemmeste måde at aflure en falsk butik på er ved bare at se, hvad der står på siden, for oftest vil du opleve masser af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkelige formuleringer, da teksten typisk har været igennem noget oversættelses-software med flere, hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil give fejloversættelser. Er du fuldstændig i tvivl, så prøv at ringe shoppen op og/eller spørg andre mennesker for at høre deres mening. Man kan ikke være for forsigtig!

  Hvad sparer du? Ja det kan i første omgang lyde som en joke, men ved at undgå at blive fuppet for alle dine penge, så kan du jo spare 100 % - og oveni det spare dig selv for masser af vrede etcetera. Så vær nu opmærksom, og følg ovennævnte råd.

  Nå! Nu bliver det rigtig interessant ...

 9. Januarudsalg 2023 - 2024 - Undervurdér ikke januar-udsalg - Årets vildeste tilbudsmåned

 10. Januarudsalg 2023 - 2024 - Derfor må du ikke undervurdere udsalget i januar - Årets vildeste udsalg - Find super udsalg og tilbud på januar-udsalg i 2023 - 2024 - Årets absolut største shopping-periode er det store udsalg i januar måned. Det er til udsalget i januar, hvor du kan være en heldig kartoffel og lave sindssyge besparelser. Det er bestemt ikke usandsynligt at finde ordene spar 25 % og spar 55 % eller spar 65 % i diverse netbutikker og selvfølgelig også ude i de fysiske butikker, og i få tilfælde ser da da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Total sindssygt! Kender du nogen, der skal have en fødselsdagsgave eller bare anden slags gave i januar måned eller senere på året, så kan det være en god ide at bruge januarudsalg til præcis dét. Til udsalget i januar kan det gå fuldstændig agurk med lave priser, så hold godt øje med måneden, og bid mærke i, at en del shops starter januartilbud fra 25. dec.

  Besparelse? Til januar-udsalg skal du bestemt ikke blive overrasket over at spare fx 20 % und so weiter på alt lige fra brugskunst til hvidevarer. Og det bedste er, at denne periode varer ca. en måned, det vil sige du har god tid til at shoppe - men det er stadig en god ide at være ude i god tid, da de bedste varer har det med at blive hapset lynhurtigt.

  Januar-Udsalget 2023 - 2024| 2023 - 2024 på internettet| på internettet||||} / Eja Konsolbord

 11. Cyber Monday 2023 - En meget vigtig shopping-dag på internettet

 12. Cyber Monday 2023 - En særdeles væsentlig tilbudsdag på nettet - Cyber Monday holdes d. 28. november 2023, altså mandag efter Black Friday, og er blandt en af de større shopping-dage i USA. Finder du ikke et eller andet interessant, når du søger efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt udkig efter Cyber Monday. Der er langt flere netbutikker, som afholder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er helt bestemt en begivenhed, du også burde have in mente. Selve ordet Cyber Monday er opfundet af folk inden for marketingverdenen med henblik på at overtale folk til at købe online, og dermed er Cyber Monday altså en shoppingdag udelukkende for butikker på internettet.

  Besparelse? Du kan finde besparelser på alt fra små 5 til 50 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør klart ikke glemme denne shopping-dag, for der vil være masser af gode tilbud, især inden for fx it og elektronik med flere. Sæt dagen i kalenderen.

  Cyber Monday 2023 på internettet / Eja Konsolbord

 13. Erfaringer og anmeldelser hjælper dig på rette vej

 14. Anmeldelser og erfaringer hjælper dig - I jo højere en prisklasse, et produkt er i, jo vigtigere bør det muligvis være at tjekke folks oplevelse med varen. Du kan endda muligvis være så heldig at finde deciderede anmeldelser, og måske af den vigtige slags, hvilket kan være værdifulde at medtage i din beslutning. I flere webbutikker er der nederst på produktsiderne et afsnit, hvor køber kan give et produkt karakterer plus skrive om deres oplevelser. Brug anmeldelser og erfaringer i din helhedsvurdering, hvis det kan lade sig gøre, ifm. en handel. Det er guld værd.

  Din besparelse? Du kan potentielt set spare relativt store mængder tid og penge ved at kigge efter varer, som flere allerede har en smule erfaringer med, blot du lige ved, at vi slet ikke alle er ensartede. Så kan du måske undslippe bøvlet med at skulle tilbagesende fladskærms-tv'et til webshoppen, på grund af billedet generelt er lidt uskarpt; køkkenmaskinen, der larmer alt for højt; printeren, der sætter din tålmodighed på prøve, fordi den er født ekstremt langsom ... etc.

 15. Black Friday 2023 - Udnyt Den Sorte Fredag - Årets allerstørste tilbud og udsalg

 16. Black Friday 2023 - Glem ikke Black Fredag - Årets allerbedste udsalgsdag - Er du på udkig efter noget bestemt, som du vil købe, eller er du i købe-humør lige omkring oktober el. november måned? Måske påtænker du at shoppe julegaverne lidt tidligere end du plejer? Så kan det være værd at gemme dette til Black Friday, som man også kalder Sort Fredag. Black Friday i Danmark er gradvist blevet kolonormt, og du kan foreberede dig på at Black Fredag i 2023 bliver vildere end nogensinde. Det er originalt en tradition fra USA, som vi i alle tilfælde kan se, at de danske folk de seneste år i stor stil har taget til sig, hvis man tager et kig på diverse webshops statistik over besøgende. Black Friday er - stensikkert - årets største shopping-dag! Alle Black Friday-tilbud kører fra d. 25. november. Visse netbutikker begynder omkring klokken 00, og visse netbutikker bliver ved også weekenden ud. Black Fridag findes både i de fysiske butikker såvel som på nettet.

  Besparelse? Det er selvsagt, at du på denne shopping-dag kan spare enorme mængder penge, men ved at huske dette tips i forhold til at anvende Black Friday decideret i forb. med julegaveindkøb og andre gaveindkøb, kan du - og hvis du samtidig oveni det er bare en smule heldig - spare hundredvis af kroner. Sæt fredag d. 25. november i kalenderenlige nu!

  Black Friday / Eja Konsolbord

 17. Brug TrustPilot i forhold til shopping online - men husk dette ...

 18. Tjek TrustPilot ifm. e-handel - men vær varsom - Har shoppen, som du handler ved, en TrustPilot-profil, og får den tildelt o.k. karakterer samt rosende kommentarer? Det er godt at undersøge en webshop for dette, fordi det kan være med til at give indsigt i, om hvorvidt du shopper et sikkert og ordentligt site, hvor alting fungerer, som de skal. Men husk lige, at det for en shop er fuldstændig uladesiggørligt at få hele verden til at lide den. Der vil altid findes "trælse" menneskere, der f.eks. lader en langsom fragt gå ud over webshoppen; der findes også kunder, som bare ofte har noget at beklage sig over ... Og sådan er der mange forskellige måder, hvorpå en netbutik kan få uheldlige bedømmelser. Så mind dig selv om at have et åbent sind.

  Hvor meget er besparelsen på? Ved at undgå de "dårlige" virksomheder, kan du potentielt set spare dig selv for mange af ærgerlser over f.eks. et produkt, som du først får leveret 16 dage efter bestilling, eller skuffelser over ingen eller horribel service ... et cetera.

  Se også: Jonas Frisk Konsolbord Pris

 19. Moms og told i relation, når du køber i udenlandske webshops på nettet - Dette skal du være klar over

 20. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Læs også: Konsolbord I Jern

Se diverse kilder og henvisninger online her

Her kan du finde forskellige relevante henvisninger og kilder på internettet ...

EJA KONSOLBORD - 30-11-2023

» »

EJA KONSOLBORD - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Eja Konsolbord - Filnavnet på denne webside om "eja konsolbord" er "eja-konsolbord" med den fulde URL https://sh0p.dk/konsolborde/eja-konsolbord, og siden er nr. 19 ud af i alt 264. Du kan tjekke andre interne websider her: Konsolbord Hvid Sort, Bord Hvid Højglans, Konsolbord Teak ... Tak fordi du læste med, og go' dag :) - Det er i dag 30-11-2023, klokken er 14:35, og denne side kom på nettet 23-03-2017 ...

Denne sides indhold

Moms og toldGaveindkøbBedst i testDen Sorte Fredag på nettetAnmeldelser og erfaringerCyber MondayJanuar-udsalgHenvisninger og kilder på internettet med mere.Fup-butikkerTrustPilotE-mærket