GAMLE KONSOLBORD

Gamle Konsolbord ⇒ Spar masser af kroner på nethandel sådan - Gamle Konsolbord

Stort udvalg i konsolborde og over 10.000 møbler med prismatch og gratis fragt på alle ordrer ✓

Se de flotte konsolborde og 10.000 andre møbler her

Reklame

Shoppingguide: 10 kritiske shopping-tips, der kan spare dig for virkelig mange kroner og meget irriterende nederlag

10 kritiske shopping-råd, der kan spare dig for virkelig mange kroner og virkelig forfærdelige fejl - Hvis du gerne vil undlade at rive dine hår ud af dit hoved, råbe som en gal, eller trampe i gulvet af ren vrede, og vil du hellere hoppe af lyksagelighed, fordi du har lavet en fantastisk handel, sparet tusinder af kroner eller blot sluppet udenom at begå den dummeste shopping-fejltagelse, så læs med her! Med følgende råd kan du med stor sandsynlighed risikere at spare alt lige fra 15 % til sågar 60 % eller mere, ved nogle køb, plus du lærer også lidt ift. at finde de bedste varer. Og endnu vildere: Du lærer at spare 100 pct. - som lyder totalt skørt - men for at læse, hvordan dét kan lade sig gøre, må du læse mere herunder ...

Sti: Hjem / Shopping > Konsolborde > Gamle Konsolbord / Stor guide til shopping

Indeks

Kilder og henvisninger online med mere ...Januarudsalg 2019 - 2020Cyber MondaySort Fredag på internettetAnmeldelser og erfaringerTestvinderMoms og toldGaveindkøbTrustPilotE-mærketFup-netbutikker

 1. Cyber Monday 2019 - En yderst væsentlig tilbudsdag online

 2. Cyber Monday 2019 - En meget stor tilbudsdag online - Cyber Monday afholdes d. 28. november 2019, dvs. mandag efter Black Friday, og er blandt en af de større shopping-dage i Amerika. Finder du ikke et eller andet interessant, når du leder efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt udkig efter Cyber Monday. Der er langt flere shops, som holder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er stensikkert en dag, som du også burde godt øje med. Selve ordet Cyber Monday blev skabt af marketing-folk for at overtale folk til at handle online, og derfor er Cyber Monday altså en shoppingdag forbeholdt butikker, som sælger produkter på nettet.

  Hvad får du ud af det?: Du kan spare alt lige fra små 5 til 60 % eller mere på Cyber Monday. Du bør holde udkig efter denne tilbudsdag, for der vil være rigtig super gode tilbud, specielt inden for eksempelvis it og elektronik med flere. Sæt dagen i kalenderen.

  Se lige med her: Og nu til noget stort ...

  Cyber Monday online / Gamle Konsolbord

 3. Identificering af fupbutikker - Undgå at få taget dine penge!

 4. Beklageligvis er der konstant folk, der prøver at fuppe dig, og for shops på internettet er det her et gigantisk problem. Gudskelov er det okay simpelt at afsløre en sådan butik, men altså udelukkende, hvis du ved, hvad du skal kigge efter. En falsk shop vil oftest forsøge at få kunden til at købe normalt ret dyre produkter til ekstremt nedsatte priser. Den letteste måde at afsløre en falsk shop på, er ved at undersøge shoppens navn online. Er der slet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller er der kun negative udtalelser, så er det nok ikke dér, du bør shoppe. Kan du heller ej lokalisere essentielle ting som telefonnummer (der virker), fysisk adresse, oplysninger om medarbejdere m.fl., er det heller ikke ligefrem et tegn på et sikkert sted. Den klart nemmeste måde at aflure en fake webshop på er ved blot at se, hvad der står på siden, for typisk vil der være tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkværdige formuleringer, idet teksten typisk har været igennem Google Translate m.fl., hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil resultere i fejl. Er du fuldstændig i tvivl, så forsøg at ringe webshoppen op og/eller spørg andre folk for at høre deres syn på sagen. Forsigtighed betaler sig!

  Konklusionen er? Ja det kan ligefrem lyde som en joke, men ved at undgå at blive fuppet for alle dine penge, så kan du spare 100 pct. - og samtidigt spare dig selv for en masse vrede etc. Så tænk en ekstra gang, og følg ovennævnte tips.

 5. Bedst i test 2019 - Kig efter "the best of the best"

 6. Testvinder 2019 - Se efter testede produkter - Undersøg om der i den kategori af varer, du har interesse i, er en el. flere bedst i test-produkter, det vil sige produkter, der er blevet kåret som værende blandt de bedste i test. Nogle af dem, som giver et sådant "stempel" er f.eks. Tænk.dk, Politiken, PriceRunner, o.a. Fokussen på testvinder-produkter er steget megetpå det seneste, og flere websites tillader sig at være relativt "fantasifulde" med hensyn til deres definition på en test; så undersøg bare for din egen skyld, om sitet, der anvender ord som test, bedst i test el. testvinder, selv har prøvet disse produkter, bare refererer til en eller flere test, anmeldelser, karakterer, eller noget helt andet.

  Hvad kan man konkludere på det? Ved at gå efter det bedste af det bedste, kan du potentielt spare penge, idet du køber et produkt af en vis standard.

  NB: Nu kommer der noget vigtigt ...

  Testvinder 2019 / Gamle Konsolbord}

 7. Januarudsalg - Hold øje med januarudsalget - Årets bedste udsalgsmåned

 8. Januar-udsalg - Husk januarudsalg - Årets største tilbud og udsalg - Find vilde tilbud på udsalget i januar i 2019 - 2020 - Årets absolut største shoppingperiode er udsalget i januar måned. Det er i denne måned, du kan have heldet med dig og lave crazy besparelser. Det er overhovedet ikke usandsynligt at finde ordene spar 30 % og spar 55 % eller spar 75 pct. i forskellige webshops og naturligvis også i fysiske butikker, og i få tilfælde ser da da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Helt vildt! Kender du en, som forventer en fødselsdagsgave eller bare anden form for gave i januar eller senere hen, så kan det være en god ide at bruge januarudsalg til netop dét. Til januar-udsalg kan det gå fuldstændig agurk med priserne, så hold virkelig godt øje med måneden, og bid mærke i, at flere af butikkerne starter januar-tilbud d. 25. december.

  Konklusionen må være: Til januarudsalget skal du ikke blive forundret over at lave besparelser på fx 20 pct. eller mere på alt lige fra mode til hvidevarer. Og det fede er, at januarudsalg varer ca. en måned, så du har rigeligt med tid til at finde udsalg - men det er nok stadigvæk en god ide at ikke at vente for længe, da de allerbedste produkter kan blive revet væk efter kort tid.

  Relateret: Lisbeth Dahl Konsolbord

  Se lige her: Det næste tip kan være afgørende ...

  Januarudsalget 2019 - 2020| 2019 - 2020 på nettet| på nettet||||} / Gamle Konsolbord

 9. Hvorfor E-mærket - Få mere sikkerhed som køber på internettet

 10. Hvad med E-mærket - Få mere sikkerhed som konsument på nettet - Er netbutikken, som du handler hos, e-mærket? E-mærket er en unik certificeringsordning for shops. Du bliver bedre stillet som forbruger, når du handler online hos en e-mærket shop, hvilket du kan finde mere om på www.emaerket.dk. E-mærket kan være en indikation på, at en webshop er alvorlig omkring sin forretning, og sætter kundeen først, hvilket er en meget god ting.

  Konklusion: Er du typen, der er en smule ængstelig, når du shopper på nettet, vil det at shoppe i en e-mærket shop helt sikkert give dig en smule ro i maven, især i tilfælde af et eller andet ved din handel skulle mislykkes. Og i tilfælde af noget virkelig går i ged, har du som kunde ekstra fordele.

  Tjek også: Konsolbord Salg

 11. Moms og told med hensyn til, når du handler i en udenlandsk netbutik på internettet - Dette skal du vide

 12. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Attention: Nu bliver det rigtig interessant ...

 13. Anmeldelser og erfaringer må du ikke overse

 14. Anmeldelser og erfaringer kan være din redning - I jo højere et prisniveau, en vare befinder sig i, jo vigtigere kan det umiddelbart være at researche andres oplevelse med varen. Du kan også muligvis være heldig at finde vigtige anmeldelser, og endda af den gode slags, som kunne være essentielle at tage med i din beslutning. Hos nogle webbutikker findes der i bunden af produktsiderne et afsnit, hvor kunden kan give det pågældende produkt karakterer og fortælle om deres erfaringer. Brug erfaringer og anmeldelser i din samlede vurdering, hvis du kan, før et køb. Det kan betyde meget.

  Besparelse? Du kan sandsynligvis spare rimelig store mængder penge og tid ved at tjekke efter produkter, som andre har lidt erfaringer med, blot du ved, at vi slet ikke alle er ens. Men så kan du eksempelvis undgå al bøvlet med at skulle returnere computerskærmen til webshoppen, fordi billedet generelt står lidt sløret; blenderen, der støjer for vildt; computeren, som sætter din tålmodighed på prøve, fordi den bare er født langsom ... et cetera ...

  Attention: Det næste tip kan være afgørende ...

 15. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... riiigtig god tid

 16. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

 17. Black Friday 2019 - Undervurdér ikke Sort Fredag - Årets allervildeste shoppingdag

 18. Black Friday 2019 - Derfor skal du holde udkig efter Den Sorte Fredag - Årets allervildeste shoppingdag - Er du på udkig efter noget bestemt, som du skal have indkøbt, eller er du bare i indkøbs-humør lige omkring oktober eller november måned? Eller påtænker du at skaffe julegaverne en smule tidligere end du plejer? Så kunne det være en ide at vente med dette til Black Friday, som man på dansk kalder Sort Fredag. Black Friday i DK er med tiden blevet gigantisk, og du kan godt regne med at Den Sorte Fredag i 2019 bliver større end nogensinde! Det er egentlig en tradition fra Amerika, som man i alle fald også kan se, at danskerne de forgangne år med glæde har taget til sig, når vi kigger på forskellige netbutikker statistik over besøgende. Black Friday er - believe it or not - årets største shopping-begivenhed! Alle Sort Fredag-tilbud kører fra d. 25. november 2019. Flere butikker starter allerede ved klokken 00, og visse shops fortsætter endda weekenden ud. Black Fridag holdes både i de fysiske butikker såvel som online.

  Konklusionen må være: Det giver sig selv, at du på Black Fredag kan spare store mængder penge, men følger du dette tips om at benytte dig af Black Friday fx i forbindelse med julegaver og andre gaveindkøb, kan du - og hvis du tilmed oveni det er en smule heldig - lave besparelser på hundredvis af kroner. Sæt fredag d. 25. november i din kalendernu!

  Se eventuelt: Konsolbord 90 Cm

  Black Friday 2019 på nettet / Gamle Konsolbord

 19. Tjek TrustPilot i forbindelse med e-handel - men hav dette in mente ...

 20. Tjek TrustPilot ift. nethandel - men husk dette ... Har shoppen, du køber hos, en TrustPilot-side, og får den gode bedømmelser samt gode skrivelser oveni? Det er slet ikke en skidt ide at undersøge en webshop nærmere for dette, fordi det kan være med til at give et kig ind i, om hvorvidt du køber et sikkert og godt internetsite, hvor tingene er, som de skal være. Det er dog vigtigt at påpege, at det for en butik er total ugørligt at få alle til at elske den. Der der vil altid komme til at være "trælse" folk, som eksempelvis lader fragtfirmaets fejltagelser gå ud over butikken; der er også kunder, som altid har en eller flere ting at beklage sig over ... Så der er et hav af forskellige måder, hvorpå en netbutik kan ende med trælse bedømmelser. Husk at være åbensindet.

  Det kan du spare: Ved at frasortere de "negative" virksomheder, kan du potentielt set undgå masser af skuffelser over eks. et produkt, som du først modtager 16 dage eller mere efter du har bestilt, eller ærgerlser over ingen eller elendig kundesupport ... og så videre ...

GAMLE KONSOLBORD - 20-05-2019

» »

GAMLE KONSOLBORD - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Gamle Konsolbord - Filnavnet på denne side omhandlende "gamle konsolbord" er "gamle-konsolbord" med den fulde URL https://sh0p.dk/konsolborde/gamle-konsolbord, og siden er nr. 27 ud af i alt 264. Du kan tjekke flere interne websider her: Konsolbord Råt Træ, Konsolborde Sort, Konsolbord Til Salg, Klara Konsolbord, Konsolborde Ilva ... Tak for besøget, og rigtig go' dag :) - Det er i dag 20-05-2019, klokken er 06:06, og denne side kom på internettet 23-03-2017 ...

Indhold

TrustPilotE-mærketFupbutikkerHenvisninger på nettet m.m.Bedst i testCyber MondayMoms og toldGaveindkøbSort Fredag på internettetAnmeldelser og erfaringerJanuarudsalg 2019 - 2020