GAMMALT KONSOLBORD

Gammalt Konsolbord - og spar masser af penge med disse råd sådan - Gammalt Konsolbord

Stort udvalg i konsolborde og over 10.000 møbler med prismatch og gratis fragt på alle ordrer ✓

Se de flotte konsolborde og 10.000 andre møbler her

Reklame

Guide: 10 vigtige shopping-tips, som kan spare dig for ekstremt mange penge og ikke mindst meget frustrerende nederlag

Gammalt Konsolbord - De 10 kritiske shopping-tips, som kan spare dig for ekstremt mange penge og virkelig frustrerende bommerter - Hvis du vil undgå at rive hårene ud af hovedet, råbe som en galning, eller trampe i gulvet af ren og skær frustration, og vil du hellere hoppe af glæde, fordi du har gjort en god handel, sparet posevis af kroner eller bare sluppet udenom at lave den dummeste shopping-bommert, så kig da med her! For med disse tips kan du muligvis komme til at spare alt lige fra 5 % til sågar 85 % eller mere, ved nogle køb, og du lærer da også en smule i relation til at finde de allerbedste produkter. Og endnu mere skørt: Du får lært at spare hundrede pct. - som lyder fuldstændig utroligt - men for at se, hvorledes dét hænger sammen, må du se videre her ... Gammalt Konsolbord

Du er her: sh0p.dk / Shopping på internettet > Konsolborde > Gammalt Konsolbord / Stor guide til shopping

Denne sides indhold

Cyber MondayFup-butikkerJanuar-udsalg onlineMoms og toldGaveindkøbTrustPilotE-mærketAnmeldelser og erfaringerBlack Friday på nettetTestvinder 2023Kilder og henvisninger på nettet m.m.

 1. Tjek efter E-mærket - Bliv bedre stillet som konsument på nettet

 2. Tjek efter E-mærket - Få større grad af sikkerhed som kunde på internettet - Er butikken, som du handler hos, e-mærket? E-mærket er en god certifikering for butikker. Du få mere sikkerhed som forbruger, når du handler på nettet ved en e-mærket webshop, hvilket du kan læse mere om på deres internetsite. E-mærket er som regel en god indikation på, at en butik er seriøs omkring sin business, og sætter køberen allerførst, hvilket jo er en positiv ting.

  Konklusionen er? Er du sådan en type, der kan være lidt ængstelig, når du handler på nettet, vil det at købe ved en e-mærket shop klart give dig en smule ro i sindet, især hvis et eller andet ifm. handlen skulle gå i fisk. Og hvis et eller andet virkelig går i ged, har du som køber ekstra sikkerheder.

  Se også: Hvid Borddug

  Kig lige her engang: Og nu til noget stort ...

 3. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... riiigtig god tid

 4. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Se også: Konsolbord Sort Lak

 5. Januarudsalg - Derfor skal du holde øje med januarudsalget - Årets allervildeste tilbudsmåned

 6. Januar-udsalg - Undervurdér ikke januarudsalg - Årets allerstørste shopping-periode - Find super tilbud på januar-udsalget i 2023 - 2024 - Årets klart vildeste shoppingperiode er det store udsalg i januar måned. Det er i januar, hvor du kan have heldet med dig og lave crazy besparelser. Det er overhovedet ikke urealistisk at se ordene spar 35 % og spar 45 % eller spar 70 procent i diverse netbutikker og selvfølgelig også i de fysiske butikker, og i få tilfælde ser man da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Helt sindssygt! Har du en ven, som skal have en fødselsdagsgave eller anden slags gave i januar eller en af de efterfølgende måneder, så kan det være en god ide at bruge januar-udsalget til præcis dét. Til januar-udsalget kan det gå helt amok med prisnedsættelserne, så hold virkelig godt øje med måneden, og bid mærke i, at en god del butikker begynder januartilbud fra d. 25. december.

  Konklusionen? Til udsalget i januar skal du bestemt ikke blive forundret over at lave besparelser på eksempelvis 50 % osv. på alt lige fra modetøj til fladskærms-tv. Og det fede er, at denne periode varer ca. 1 måned, så du har fin tid til at finde tilbud - men det er stadigvæk en fin idé at ikke at vente, da de allerbedste tilbudsprodukter kan blive hapset hurtigt.

  Læs også: Konsolbord Menu

  Du skal lige vide noget: Nu kommer det rigtig spændende ...

  Januarudsalg 2023 - 2024| 2023 - 2024 på internettet| på internettet||||} / Gammalt Konsolbord

 7. Brug TrustPilot ifm. online shopping - men der er et "men"

 8. Brug TrustPilot ift. nethandel - men hav dette in mente ... Har webshoppen, du overvejer at handle ved, en TrustPilot-side, og får den gode karakterer samt gode kommentarer med på vejen? Det er slet ikke dårligt at undersøge en shop nærmere for dette, idet det kan være med til at give indsigt i, om hvorvidt du handler et trygt og godt site, hvor alting er, som de skal være. Det er dog vigtigt at påpege, at det for en netbutik er fuldstændig uladesiggørligt at få ALLE til at elske den. Der vil altid være "trælse" folk, der eks. lader fragtfirmaets fejltagelser gå ud over butikken; der findes også kunder, som bare stort set altid har noget at brokke sig over ... Så der er masser af måder, hvorpå en shop kan erhverve sig uretfærdige bedømmelser. Husk at se retfærdigt på det hele...

  What's in it for me? Ved at "muge ud i" de "dårlige" internetsider, kan du potentielt undgå masser af skuffelser over fx en vare, som du først modtager 10 dage efter bestilling, eller ærgerlser over manglende eller forfærdelig kundesupport ... osv.

  Prøv lige at se hér! Nu kommer det rigtig spændende ...

 9. Erfaringer og anmeldelser bør du kigge på

 10. Anmeldelser og erfaringer kan være vigtige - I jo højere en prisklasse, en vare ligger i, jo mere betydningsfuldt bør det umiddelbart være at researche folks erfaringer med produktet. Du kan endda muligvis være så heldig at finde anmeldelser, og muligvis af den lange slags, hvilket kunne være værd at medtage i din endelige vurdering. I mange webbutikker er der i bunden af produktsiderne et afsnit, hvor køberne kan give det pågældende produkt karakterer plus fortælle om deres oplevelser. Brug erfaringer og anmeldelser i din samlede vurdering, hvis det kan lade sig gøre, ifm. et køb. Det kan betyde meget.

  Konklusionen må være: Du kan potentielt set spare ret store mængder penge og tid ved at kigge efter produkter, andre allerede har lidt erfaringer med, blot du lige husker, at vi mennesker bestemt ikke alle sammen er ens. Men så kan du måske undslippe bøvlet med at skulle tilbagesende tv'et til butikken, på grund af billedet altid er en smule uskarpt; blenderen, der larmer for højt; printeren, der sætter din tålmodighed på prøve, fordi den er født ekstremt langsom ... et cetera.

  Se lige her: Nu kommer det rigtig spændende ...

 11. Pas på fup-butikker - Undgå at få taget dine penge!

 12. Beklageligvis er der konstant nogen, som forsøger at fuske dig, og for butikker online er dette et forfærdeligt issue. Gudskelov er det okay simpelt at spotte en sådan shop, dog altså udelukkende, hvis du ved, hvad du skal tjekke efter. En fake shop vil oftest prøve på at få dig til at købe normalt ret dyre varer til meget nedsatte priser. Den letteste måde at afsløre en falsk butik på, er ved at undersøge shoppens navn online. Findes der slet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller finder du udelukkende skrækhistorier, så er det nok ikke lige dér, du bør handle. Kan du heller ej lokalisere essentielle info såsom telefonnummer (som virker), adresse, oplysninger om dem, der arbejder der med flere, er det ikke ligefrem et tegn på noget tillidsvækkende. Den klart nemmeste måde at spotte en fake shop på er ved bare at læse, hvad der står på siden, for typisk vil du finde masser af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkelige formuleringer, fordi teksten typisk har været igennem noget oversættelses-software med flere, hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil resultere i fejloversættelser. Er du helt i tvivl, så prøv at ringe webshoppen op og/eller spørg nogle andre mennesker for at høre deres mening. Better safe than sorry!

  Hvor meget er besparelsen på? Ja det kan ligefrem lyde som en vittighed, men hvis du undgår at blive fuppet for alle dine penge, kan du jo spare 100 % - og samtidigt spare dig selv for masser af vrede etc. Så tænk en ekstra gang, og følg ovenståene råd.

  Læs evt.: Konsolbord Jern

 13. Told og moms ift., når du handler i en udenlandsk netbutik på internettet - Dette bør du være klar over

 14. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

 15. Test 2023 - Kig efter "the best of the best"

 16. Bedst i test 2023 - Kig efter det bedste af det bedste - Se efter om der i den varekategori, som du har interesse i, er en el. måske flere testvindere, dvs. produkter, der er blevet anerkendt som blandt de bedste i test. Nogle af dem, der tildeler et sådant "stempel" er eksempelvis Forbrugerrådet Tænk, Politiken, PriceRunner.dk, med flere. Interessen for bedst i test-produkter er steget betydeligtpå det seneste, og nogle sites er relativt "fantasifulde" mht. deres definition på en test; så research lige for en sikkerheds skyld altid, om siden, som bruger ord som test 2023, bedst i test el. testvinder, også har testet produkterne, blot henviser til en eller flere tests, anmeldelser, bedømmelser, eller noget helt andet.

  Hvad kan man konkludere på det? Ved at gå efter testvindere, kan du med stor sandsynlighed - på lang sigt - spare tid og penge, fordi du køber en vare af en godkendt standard.

  Tjek evt.: Konsolbord Zanz

  Test 2023 / Gammalt Konsolbord}

 17. Cyber Monday 2023 - En yderst betydningsfuld tilbudsdag på nettet

 18. Cyber Monday 2023 - En meget vigtig tilbudsdag på internettet - Cyber Monday holdes d. 28. november 2023, med andre ord mandag efter Black Friday, og er blandt en af de største shopping-dage i Amerika. Finder du ikke et eller andet spændende, når du leder efter Black Friday-tilbud, så hold skarpt udkig efter Cyber Monday. Der er langt flere netbutikker, der holder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er virkelig en begivenhed, du også bør holde øje med. Selve ordet Cyber Monday er opfundet af folk inden for marketingverdenen for at få folk til at handle mere på internettet, og er det altså en shopping-dag udelukkende for webshops.

  What's in it for me? Du kan finde besparelser på alt lige fra små 5 til 70 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald ikke undervurdére denne dag, for der vil være rigtig super gode tilbud, specielt inden for eks. it og elektronik og så videre ... Sæt dagen i kalenderen.

  Cyber Monday / Gammalt Konsolbord

 19. Black Friday 2023 - Hold øje med Sort Fredag - Årets allerbedste tilbud og udsalg

 20. Black Friday 2023 - Husk Black Friday - Årets største shopping-dag - Er der noget bestemt, som du vil have shoppet, eller er du blot i indkøbs-humør lige omkring oktober måned el. november? Eller overvejer du at skaffe gaverne til jul en smule tidligere end du plejer? Så kan det være værd at gemme dette til Black Friday, også kendt som Sort Fredag. Black Friday i Danmark er efterhånden blevet gigantisk, og du kan stensikkert regne med at Sort Fredag i 2023 bliver større end nogensinde. Det er oprindeligt en tradition fra USA, som man da også kan se, at dansken de seneste år med glæde har taget til sig, hvis vi kigger på forskellige netbutikker statistiske data. Black Friday er - uden tvivl - årets vildeste shoppingdag! Alle Black Friday-tilbud kører fra d. 25. november. Visse butikker starter allerede ved kl.00, og nogle netbutikker fortsætter også hele weekenden. Black Fridag holdes både i de fysiske butikker såvel som online.

  Besparelse? Det er klart, at du på shoppingdag kan spare meget store mængder penge, men ved at huske dette tips i relation til at bruge Black Friday eksempelvis i forbindelse med juleindkøb og andre kommende gaveindkøb, kan du - og hvis du tilmed også er lidt heldig - få sparet hundredvis af kroner. Sæt den 25. november 2023 i din kalender med det samme!

  Relateret: Konsolbord Rue Verte

  OBS: Nu kommer der noget vigtigt ...

  Black Friday på internettet / Gammalt Konsolbord

GAMMALT KONSOLBORD - 30-11-2023

» »

GAMMALT KONSOLBORD - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Gammalt Konsolbord - Filnavnet på denne webside om "gammalt konsolbord" er "gammalt-konsolbord" med den fulde webadresse https://sh0p.dk/konsolborde/gammalt-konsolbord, og siden er nr. 29 ud af i alt 264. Du kan se andre interne sider her: Konsolbord Antik Jonas Frisk, Claus Dalby Konsolbord, Konsolbord Fyrretræ, Konsolbord Broste Copenhagen, Konsolbord Marstrand ... Tak for besøget, og go' dag :) - Det er i dag 30-11-2023, klokken er 16:16, og denne side kom online 23-03-2017 ...

Indeks

TrustPilotE-mærketJanuar-udsalgSort Fredag onlineBedst i test 2023Kilder og henvisninger på internettet med flere ...Anmeldelser og erfaringerMoms og toldGaveindkøbCyber Monday 2023Falske webshops