KONSOLBORD

Konsolbord » Spar mange kroner på shopping på nettet SÅDAN - Konsolbord

Stort udvalg i konsolborde og over 10.000 møbler med prismatch og gratis fragt på alle ordrer ✓

Se de flotte konsolborde og 10.000 andre møbler her

Reklame

Netguide: De 10 kritiske shopping-tips, der kan spare dig for ekstremt mange kroner og meget irriterende fejltagelser

10 vigtige shopping-råd, som kan spare dig for tusinder af penge og ikke mindst irriterende bommerter - Hvis du helst vil undgå at rive hårene ud af dit hoved, skrige som en galning, eller trampe hårdt i gulvet af ren og skær ubehag, og vil du meget hellere synge af ren lykke, fordi du har lavet en god handel, sparet sækkevis af kroner eller bare undveget at lave jordens dummeste shopping-brøler, så kig da med her! For med disse tips kan du muligvis risikere at spare alt lige fra 15 % til sågar 80 % eller mere, ved nogle tilfælde, plus du lærer da også lige en smule mht. at shoppe de allerbedste produkter. Og endnu mere overraskende: Du får lært at spare 100 procent ... som lyder totalt utroligt - men for at læse, hvordan dét hænger sammen, må du læse mere hernede ...

Du er her: Forside / Shopping > Konsolborde > Konsolbord / Netguide til shopping

Oversigt

Falske webshopsJanuarudsalgKilder og henvisninger på nettet m.m.Anmeldelser og erfaringerSort Fredag onlineTrustPilotE-mærketBedst i testCyber MondayMoms og toldGaveindkøb

 1. Januarudsalg - Derfor må du ikke undervurdere udsalget i januar - Årets vildeste udsalg og tilbud

 2. Januar-udsalg 2023 - 2024 - Glem ikke januar-udsalg - Årets største tilbudsmåned - Find vilde udsalg og tilbud på januarudsalg i 2023 - 2024 - Årets absolut største shopping-periode er det store udsalg i januar måned. Det er til januarudsalget, hvor du kan være en heldig kartoffel og lave crazy besparelser. Det er overhovedet ikke urealistisk at se ordene spar 25 % og spar 45 % eller spar 65 % i diverse webshops og naturligvis også i de fysiske butikker, og i få tilfælde finder da da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Total uhørt! Har du en ven, som skal have en fødselsdagsgave eller bare anden form for gave i januar måned eller en af de efterfølgende måneder, så kunne det være smart at udnytte januarudsalg til præcis dét. Til udsalget i januar kan det gå helt agurk med lave priser, så hold virkelig godt øje med måneden, og husk, at en del butikker starter januar-udsalg d. 25. dec.

  Hvor meget er besparelsen på? Til udsalget i januar skal du bestemt ikke blive forundret over at lave besparelser på for eksempel 40 procent eller mere på alt lige fra modetøj til elektronik. Og det gode er, at perioden varer cirka 1 måned, det vil sige du har god tid til at shoppe - men det er alligevel en god idé at ikke at vente, da de bedste produkter har det med at blive revet væk hurtigt.

  Læs eventuelt: Konsolbord Med Hylde

  Nå! Nu bliver det rigtig interessant ...

  Januarudsalg 2023 - 2024| 2023 - 2024 online| online||||} / Konsolbord

 3. Hvorfor E-mærket - Få mere sikkerhed som køber på internettet

 4. Kig efter E-mærket - Bliv bedre stillet som konsument på internettet - Er webshoppen, som du køber ved, e-mærket? E-mærket er en god ordning for netbutikker. Du bliver bedre stillet som køber, når du handler på internettet ved en e-mærket netbutik, hvilket du kan se mere om på www.emaerket.dk. E-mærket er som regel en indikation på, at en netbutik er seriøs omkring sin forretning, og sætter kundeen allerførst, hvilket naturligvis er en virkelig god ting.

  Hvad betyder det for dig? Er du sådan en, der kan være bekymret, når du handler på nettet, burde det at handle ved en e-mærket shop klart give dig lidt ro i maven, specielt hvis noget ved købet skulle mislykkes. Og i tilfælde af det virkelig går i fisk, så har du som forbruger ekstra fordele.

 5. Erfaringer og anmeldelser bør du kigge på

 6. Anmeldelser og erfaringer må du ikke overse - I jo højere en prisklasse, en vare befinder sig i, jo mere betydningsfuldt bør det umiddelbart være at se efter andre folks erfaring med varen. Du kan endda muligvis være heldig at finde konkrete reviews, og muligvis af den gode slags, hvilket kunne være værd at bruge i din vurdering. I nogle webbutikker findes der i bunden af produktsiderne en boks, hvor kunder kan give et produkt karakterer samt fortælle om deres erfaringer. Brug anmeldelser og erfaringer i din samlede vurdering, hvis muligt, i forbindelse med en nethandel. Det er guld værd.

  Besparelse: Du kan potentielt set spare ganske store mængder penge og tid ved at kigge efter produkter, som nogen allerede har lidt erfaringer med, bare du også har in mente, at vi mennesker slet ikke alle er ens. Men så kan du muligvis undslippe bøvl med at skulle tilbagesende fjernsynet til netbutikken, på grund af billedet normalt står lidt uskarpt; køkkenmaskinen, som støjer alt for meget; computeren, der sætter din tålmodighed på prøve, idet den er født mega langsom ... og så videre ...

  Se lige med her: Nu bliver det rigtig interessant ...

 7. Cyber Monday 2023 - En meget vigtig shopping-dag på nettet

 8. Cyber Monday 2023 - En meget stor tilbudsdag på nettet - Cyber Monday er 28. november 2023, det vil sige mandag efter Black Friday, og er en af de større shopping-dage i Amerika. Finder du ikke et eller andet spændende, når du leder efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt udkig efter Cyber Monday. Det er mange flere butikker, der holder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er stensikkert en begivenhed, som du også burde holde øje med. Selve ordet Cyber Monday er opfundet af folk inden for marketingverdenen med mål om at overtale folk til at handle på internettet, og derfor er Cyber Monday altså en shopping-dag udelukkende for butikker, som sælger produkter på nettet.

  Konklusionen er følgende: Du kan finde besparelser på alt fra små 10 til 70 % eller mere på Cyber Monday. Du bør ikke undervurdére denne dag, for der vil være masser af gode tilbud, specielt inden for eksempelvis it og elektronik og så videre. Sæt dagen i kalenderen.

  Cyber Monday 2023 online / Konsolbord

 9. Bedst i test 2023 - Tjek efter testvinderne

 10. Bedst i test 2023 - Gå efter bedst i test-mærket - Tjek om der inden for den varekategori, som du har interesse i, er en el. måske flere bedst i test-produkter, det vil sige ting, som er blevet kåret som værende blandt de bedste i test. Blandt dem, som giver et sådant "stempel" er f.eks. Tænk, Politiken, PriceRunner, og andre. Interessen for testvinder-produkter er tiltaget betydeligtpå det seneste, og flere websteder er - lad os bare kalde det - lidt "fantasifulde" mht. deres definition på en testvinder eller test; så research for din egen skyld altid, om siden, der gør brug af ord såsom test 2023, bedst i test el. testvinder, også har gennemtestet disse produkter, kun henviser til en eller flere test, anmeldelser, karakterer, eller noget helt tredje.

  Konklusion: Ved at gå efter testvindere, kan du potentielt - på lang sigt - spare penge, idet du køber en vare af en vis standard.

  Se også: Konsolbord Smedejern

  Bedst i test 2023 / Konsolbord}

 11. Black Friday 2023 - Derfor skal du holde øje med Black Fredag - Årets største tilbudsdag

 12. Black Friday 2023 - Derfor skal du holde øje med Black Fredag - Årets allerbedste shopping-dag - Er du på udkig efter noget bestemt, som du vil have shoppet, eller er du blot i købe-mood omkring oktober eller november måned? Eller påtænker du at købe gaverne til jul lidt før? Så kunne det være en ide at vente med dette til Black Friday, som man også kalder Sort Fredag. Black Friday i Danmark er hen ad vejen blevet megastort, og du kan være sikker på at Den Sorte Fredag i 2023 bliver større end nogensinde før ... Det er oprindeligt en amerikansk tradition, som man i alle fald også kan mærke, at de danske folk de seneste år med glæde har adopteret, hvis man kigger på diverse webshops statistiske data. Black Friday er - stensikkert - årets allerstørste shoppingbegivenhed! Alle Den Sorte Fredag-tilbud starter fra fredag den 25. november 2023. Flere netbutikker begynder omkring midnat, og visse shops fortsætter endda resten af weekenden. Black Fridag findes både i de fysiske butikker såvel som på nettet.

  Konklusionen er? Det giver sig selv, at du på shoppingdag kan spare store mængder penge, men ved at huske vores tips i relation til at anvende Black Friday decideret i forbindelse med julegaveindkøb og andre kommende gaveindkøb, kan du - og hvis du samtidig oveni det er bare lidt heldig - spare hundredvis af kroner. Sæt 25. november i din kalendernu!

  Se eventuelt: Konsolbord Med Hylde

  Må jeg bede om din opmærksomhed? Nu bliver det rigtig interessant ...

  Black Friday / Konsolbord

 13. Told og moms i forhold til, når du handler i en udenlandsk webshop på nettet - Det her bør du vide

 14. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

 15. Sådan gør fupbutikker - Undgå at blive snydt!

 16. Desværre er der konstant folk, som vil prøve at svindle dig, og for shops på nettet er dette et stort issue. Heldigvis er det relativt nemt at afsløre en sådan shop, dog altså kun, hvis du ved, hvad du skal se efter. En falsk webshop vil oftest prøve på at få dig til at købe normalvis meget dyre varer til meget nedsatte priser. Den nemmeste måde at aflure en falsk butik på, er ved at google butikkens navn på nettet. Findes der slet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller finder du udelukkende negative udtalelser, så er det nok ikke lige dér, du skal handle. Kan du heller ikke se essentielle ting som eks. telefonnummer (der virker), fysisk adresse, info om dem, der arbejder der m.m., er det bestemt ikke lige et tegn på troværdighed. Den allernemmeste måde at spotte en fake butik på er ved blot at se, hvad der står på hjemmesiden, for oftest vil du finde tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller underlige formuleringer, da teksten ofte har været igennem et oversættelsesprogram med flere, hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil resultere i fejloversættelser. Er du fuldstændig i tvivl, så prøv at ringe shoppen op og/eller forhør dig hos andre folk for at høre deres mening. Forsigtighed betaler sig!

  Hvor meget er besparelsen på? Ja det kan nærmest lyde humoristisk, men hvis du undgår at blive fuppet for alle dine penge, kan du spare 100 % - og samtidigt spare dig selv for masser af sorger og så videre. Så hold godt øje, og følg ovennævnte tips.

  Tjek eventuelt: Claus Dalby Konsolbord

 17. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... virkelig god tid

 18. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  OBS: Nu kommer det rigtig spændende ...

 19. Brug TrustPilot i relation til e-handel - men hav dette in mente ...

 20. Anvend TrustPilot i relation til shopping online - men hav dette in mente ... Har netbutikken, du overvejer at købe ved, en TrustPilot-side, og får den tildelt høje bedømmelser samt rosende ord oveni? Det er slet ikke dårligt at granske en netbutik nærmere for dette, fordi det kan være med til at give et indblik i, om du køber et sikkert og velrenommeret site, hvor tingene fungerer, som de skal. Det er dog vigtigt at påpege, at det for en netbutik er total ugørligt at få alt og alle til at lide den. Der vil altid være "trælse" folk, der for eksempel lader en langsom varelevering gå ud over netbutikken; der findes også folk, som næsten altid har en eller flere ting at beklage sig over. Så der er et hav af forskellige måder, hvorpå en butik kan erhverve sig trælse bedømmelser. Så mind dig selv om at være åbensindet.

  What's in it for me? Ved at "muge ud i" de "negative" websites, kan du sandsynligvis spare dig selv for masser af skuffelser over f.eks. et produkt, som du først modtager 13 dage eller mere efter bestilling, eller frustrationer over ikke-eksisterende eller elendig kundesupport ... og så videre.

  Tjek også: Konsolbord Karl Johan Jonas Frisk

  NB: Og nu til noget stort ...

Se henvisninger og kilder på nettet her

Her ser du relevante henvisninger på internettet ...

KONSOLBORD - 09-12-2023

» »

KONSOLBORD - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Konsolbord - Filnavnet på denne netside relateret til "konsolbord" er "konsolbord" med den fulde URL https://sh0p.dk/konsolborde/konsolbord, og siden er nr. 51 ud af i alt 264. Du kan finde flere interne sider her: Konsolbord Retro, Konsolbord På Engelsk, Konsolbord Gustavianskt, Sika Design Konsolbord ... Tak for kigget, og rigtig god dag :) - Det er i dag 09-12-2023, klokken er 04:04, og denne side kom på nettet 23-03-2017 ...

Oversigt

Henvisninger på nettet med mere.Anmeldelser og erfaringerJanuar-udsalgDen Sorte Fredag på internettetBedst i testTrustPilotE-mærketCyber MondayFup-netbutikkerMoms og toldGaveindkøb