KONSOLBORD ANTIK

Konsolbord Antik - og spar masser af kroner på shopping sådan her - Konsolbord Antik

Stort udvalg i konsolborde og over 10.000 møbler med prismatch og gratis fragt på alle ordrer ✓

Se de flotte konsolborde og 10.000 andre møbler her

Reklame

Shoppingguide: 10 kritiske shopping-råd, der kan spare dig for virkelig mange kroner og ikke mindst meget skuffende fejl

10 super vigtige shopping-pointer, som kan spare dig for virkelig mange penge og virkelig frygtelige brølere - Hvis du vil undlade at rive dine hår ud af hovedet, råbe som en gal, eller trampe hårdt i gulvet af ren ubehag, og vil du meget hellere synge af ren glæde, fordi du har lavet en super handel, sparet posevis af kroner eller bare undveget at lave verdens dummeste shopping-bommert, så læs da lige med her! Med nedenstående tips kan du sagtens komme til at spare alt fra 10 % til sågar 65 % eller mere, ved bestemte handler, plus du lærer da også en smule ift. at handle de allerbedste produkter. Og endnu vildere: Du kan lære at spare 100 pct. ... som lyder helt utroligt - men for at vide, hvordan dét hænger sammen, må du se mere her nede ...

Sti: Start / Shopping på nettet > Konsolborde > Konsolbord Antik / Shopping-guide

Indhold

TrustPilotE-mærketBedst i testFup-webshopsCyber Monday 2021Moms og toldGaveindkøbHenvisninger på nettet med mere.Januarudsalg på nettetAnmeldelser og erfaringerSort Fredag på nettet

 1. Lav dine gaveindkøb i god tid ... riiigtig god tid

 2. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

 3. Anmeldelser og erfaringer bør du kigge på

 4. Anmeldelser og erfaringer kan være vigtige - I jo højere prisleje, en vare er i, desto mere signifikant bør det umiddelbart være at researche andre folks erfaringer med produktet. Du kan også måske være heldig at finde konkrete anmeldelser, og måske af den gode slags, som kunne være værdifulde at medtage i din endelige konklusion. På nogle webshops findes der i bunden af produktsiderne en boks, hvor køber kan give det pågældende produkt karakterer plus skrive om deres erfaringer. Brug erfaringer og anmeldelser i din helhedsvurdering, hvis det kan lade sig gøre, inden en nethandel. Det er det rene guld.

  Besparelse? Du kan sandsynligvis spare relativt store mængder penge og tid ved at se efter varer, nogen allerede har nogle erfaringer med, blot du også ved, at vi mennesker jo ikke alle er ensartede. Men så kan du muligvis undgå al bøvl med at skulle tilbagesende fladskærms-tv'et til butikken, på grund af billedet generelt er lidt uskarpt; slowjuiceren, der larmer for vildt; printeren, der sætter tålmodigheden på prøve, fordi den bare er født sindssygt langsom ... etcetera.

  Tjek evt.: Konsolbord Beton

 5. Se efter E-mærket - Få mere sikkerhed som forbruger på nettet

 6. Hvorfor E-mærket - Få større grad af sikkerhed som forbruger på internettet - Er shoppen, du køber hos, e-mærket? E-mærket er en speciel certificeringsordning for butikker. Du bliver bedre stillet som kunde, når du handler på internettet hos en e-mærket shop, hvilket du kan finde meget mere om på e-mærkets internetsite. E-mærket er som regel en god indikation på, at en webshop er seriøs omkring sin business, og sætter kundeen allerførst, hvilket alt andet lige er en super god ting.

  Konklusion: Er du sådan en, der kan være ængstelig, når du køber på nettet, burde det at shoppe i en e-mærket netbutik klart give dig lidt ro i maven, i særdeleshed hvis et eller andet i forbindelse med dit køb skulle fejle. Og hvis et eller andet virkelig går i ged, har du som konsument nogle gode fordele.

 7. Test 2021 - Gå efter bedst i test-mærket

 8. Test 2021 - Kig efter testvinderne - Tjek om der inden for den produktkategori, du er interesseret i, er en el. flere testvindere, dvs. produkter, der er blevet kåret som værende blandt de allerbedste i test. Nogle af dem, der tildeler et sådant "stempel" er fx Tænk, Politiken, PriceRunner, og andre. Fokussen på testvinder-produkter er tiltaget markant de seneste år, og flere sites tillader sig at være - lad os bare kalde det - relativt "kunstneriske" i forhold til deres definition på en test; så research lige for en sikkerheds skyld altid, om siden, som nævner ord som test 2021, bedst i test 2021 og/eller testvinder 2021, selv har prøvet disse produkter, bare henviser til en el. flere test, anmeldelser, bedømmelser, eller noget helt andet.

  What's in it for me? Ved at gå efter bedst i test-mærket, burde du med stor sandsynlighed - på den lange bane - spare penge og tid, idet du får et produkt af en godkendt kvalitet.

  Læs eventuelt: Sika Design Konsolbord

  Test 2021 / Konsolbord Antik}

 9. Identificering af fupbutikker - Undgå at blive svindlet!

 10. Desværre er der altid folk, der vil prøve at fuppe dig, og for shops online er dette et forfærdeligt issue. Heldigvis er det relativt ligetil at spotte en sådan shop, men altså udelukkende, hvis du ved, hvad du skal kigge efter. En fake shop vil typisk prøve på at få folk til at købe normalt meget dyre varer til meget nedsatte priser. Den nemmeste måde at spotte en fake butik på, er ved at google dens navn på internettet. Findes der slet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller er der kun skrækhistorier, så er det nok ikke lige dér, du bør handle. Kan du heller ej finde vigtige info som telefonnummer (der virker), adresse, oplysninger om medarbejdere med mere, er det heller ikke ligefrem et tegn på noget tillidsvækkende. Den klart nemmeste måde at spotte en falsk netbutik på er ved bare at læse, hvad der står på siden, for typisk vil du opleve masser af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkelige formuleringer, da teksten typisk har været igennem Google Translate med flere, hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil resultere i forfejlede oversættelser. Er du fuldstændig i tvivl, så prøv at ringe shoppen op og/eller forhør dig hos nogle andre folk for at høre deres mening. Better safe than sorry!

  Hvad sparer du? Ja det kan i første omgang lyde humoristisk, men hvis du undgår at blive snydt for alle dine penge, så kan du spare 100 pct. - og oveni det spare dig selv for en masse ærgrelser etcetera. Så vær nu forsigtig, og følg ovenståene råd.

  Læs eventuelt: Konsolbord Och Spegel

 11. Anvend TrustPilot ift. online shopping - men vær varsom

 12. Anvend TrustPilot ifm. e-handel - men pas på - Har netbutikken, som du handler hos, en TrustPilot-profilside, og får den gode karakterer og gode ord med på vejen? Det er altid godt at tjekke en webshop nærmere for dette, da det kan være med til at give et indblik i, om du handler et helt trygt og respektabelt websted, hvor alting fungerer, som de skal. Det er dog vigtigt at påpege, at det for en shop er fuldstændig umuligt at få ALLE til at lide den. Der vil altid være "trælse" kunder, som fx lader en langsom varelevering gå ud over butikken; der er også folk, der bare jævnligt har et eller andet at brokke sig over ... Og sådan er der mange forskellige måder, hvorpå en netbutik kan erhverve sig ærgerlige anmeldelser. Husk derfor at se retfærdigt på tingene.

  Hvad betyder det for mig? Ved at undgå de "dårlige" virksomheder, kan du sandsynligvis spare dig selv for mange af frustrationer over f.eks. et produkt, som du først får leveret 20 dage efter bestilling, eller frustrationer over ingen eller horribel support ... et cetera ...

  OBS: Og nu til noget stort ...

 13. Cyber Monday 2021 - En ganske væsentlig shoppingdag på nettet

 14. Cyber Monday 2021 - En ganske betydningsfuld shopping-dag på internettet - Cyber Monday er d. 28. november, dvs. mandag lige efter Black Friday, og er blandt en af de større shopping-dage i Amerika. Kan du ikke finde noget godt, når du leder efter Black Friday-tilbud, så hold skarpt udkig efter Cyber Monday. Der er langt flere shops, som holder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er virkelig en begivenhed, som du også bør sætte i kalendere. Selve ordet Cyber Monday blev opfundet af folk inden for marketingverdenen med mål om at overtale folk til at købe mere på nettet, og dermed er det altså en shoppingdag udelukkende for butikkerne på nettet.

  Din besparelse? Du kan finde besparelser på alt fra små 5 til 50 % eller mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald huske denne tilbudsdag, for der vil være masser af gode tilbud, især inden for eks. elektronik et cetera ... Sæt dagen i kalenderen.

  Cyber Monday på internettet / Konsolbord Antik

 15. Black Friday 2021 - Hold øje med Sort Fredag - Årets allerbedste tilbudsdag

 16. Black Friday 2021 - Derfor må du ikke undervurdere Black Fredag - Årets vildeste udsalg og tilbud - Er du på udkig efter noget bestemt, du skal have shoppet, eller er du blot i shopping-mood lige omkring oktober måned eller november? Måske påtænker du at indkøbe julegaverne lidt før end normalt? Så skal du måske vente med dette til Black Friday, på dansk kaldet Sort Fredag. Black Friday i DK er hen ad vejen blevet kolonormt, og du kan stensikkert regne med at Black Fredag i 2021 bliver vildere end nogensinde før. Black Friday er egentlig en amerikansk tradition, som vi i alle fald kan se, at danskerne de seneste år i stor stil har taget til sig, hvis vi kigger på diverse netbutikker besøgstal. Black Friday er - tro det eller ej - årets største shoppingdag! Alle Black Friday-tilbud kører fra d. 25. november 2021. Nogle netbutikker starter ved midnat, og nogle shops fortsætter hele weekenden. Black Fridag holdes både i de fysiske shops såvel som på nettet.

  Konklusion? Det siger sig selv, at du på denne dag kan spare meget store mængder penge, men ved at huske vores tips mht. at anvende Black Friday f.eks. ifm. juleindkøb og andre forskellige gaveindkøb, kan du - hvis du samtidig også er bare en smule heldig - lave besparelser på tusindvis af kroner. Sæt den 25. november 2021 i din kalenderøjeblikkeligt!

  Black Friday / Konsolbord Antik

 17. Januarudsalg - Hold udkig efter januarudsalget - Årets bedste tilbudsperiode

 18. Januar-udsalg - Derfor skal du holde udkig efter udsalget i januar - Årets vildeste shopping-periode - Find fantastiske tilbud på januarudsalg i 2021 - 2022 - Årets klart vildeste shoppingperiode er udsalget i januar. Det er i januar, du kan være heldig og lave sindssyge besparelser. Det er overhovedet ikke urealistisk at finde ord som spar 25 % og spar 55 % eller spar 75 procent i diverse butikker og naturligvis også i fysiske butikker, og i sjældne tilfælde finder man da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Helt vildt! Har du en ven, der snart skal have en fødselsdagsgave eller bare anden slags gave i januar måned eller senere på året, så kunne det være det værd at udnytte januarudsalget til præcis dét. Til januarudsalg kan det gå helt agurk med de billige priser, så hold et skarpt øje med denne måned, og husk, at flere butikker begynder januar-tilbuddene fra d. 25. december.

  Konklusionen: Til januar-udsalget skal du ikke blive overrasket over at kunne spare fx 40 % eller mere på alt lige fra tøj til fladskærms-tv. Og det fede er, at perioden varer cirka en måned, det vil sige du har masser tid til at finde udsalg - men det er stadigvæk en fin idé at ikke at udsætte det for meget, da de bedste udsalgsprodukter kan blive revet væk efter kort tid.

  Relateret: Konsolbord Gammelt

  Januarudsalg 2021 - 2022| 2021 - 2022 på internettet| på internettet||||} / Konsolbord Antik

 19. Moms og told med hensyn til, når du køber i en udenlandsk butik på internettet - Det her bør du være klar over

 20. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

Se relaterede henvisninger og kilder online her

Her ser du kilder og henvisninger på internettet ...

KONSOLBORD ANTIK - 15-04-2021

» »

KONSOLBORD ANTIK - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Konsolbord Antik - Filnavnet på denne netside om "konsolbord antik" er "konsolbord-antik" med den fulde webadresse https://sh0p.dk/konsolborde/konsolbord-antik, og siden er nr. 63 ud af i alt 264. Du kan se flere interne websider her: Konsolbord Karl Johan Jonas Frisk, Litet Konsolbord, Konsolbord Betyder, Konsolbord Karl Johan Jonas Frisk ... Tak for kigget, og rigtig go' dag :) - Det er i dag 15-04-2021, klokken er 00:51, og denne side kom på internettet 23-03-2017 ...

Register

Moms og toldGaveindkøbJanuarudsalg på internettetTestCyber Monday 2021Sort Fredag på internettetTrustPilotE-mærketFalske shopsAnmeldelser og erfaringerKilder og henvisninger online med mere ...