KONSOLBORD BOBO

Konsolbord Bobo - Spar masser af penge på shopping sådan

Stort udvalg i konsolborde og over 10.000 møbler med prismatch og gratis fragt på alle ordrer ✓

Se de flotte konsolborde og 10.000 andre møbler her

Reklame

Webguide: 10 essentielle shopping-råd, som kan spare dig for ekstremt mange kroner og ikke mindst meget forfærdelige brølere

Konsolbord Bobo - 10 kritiske shopping-tips, som kan spare dig for tusinder af kroner og ikke mindst virkelig frustrerende fejl - Hvis du vil undlade at rive dine hår ud af dit hoved, råbe som en galning, eller trampe i gulvet af rendyrket ærgrelse, og vil du meget hellere danse af ren lyksagelighed, fordi du har gjort en super handel, sparet tusinder af kroner eller blot undgået at begå verdens dummeste shopping-bommert, så kig da lige med her! For med disse pointer kan du uden tvivl risikere at spare alt lige fra 10 % til måske 65 % eller mere, ved bestemte køb, plus du lærer da også lige en smule i forhold til at finde de bedste produkter. Og endnu mere skørt: Du får lært at spare hundrede % ... hvilket lyder helt crazy - men for at læse, hvorledes dét lige hænger sammen, må du læse mere herunder ... Konsolbord Bobo

Her er du: Forsiden / Shopping på internettet > Konsolborde > Konsolbord Bobo / Guide til shopping

Register

Kilder på nettet m.fl.Sort Fredag på nettetCyber MondayMoms og toldGaveindkøbJanuar-udsalg 2023 - 2024 på nettetBedst i testTrustPilotE-mærketAnmeldelser og erfaringerFup-shops

 1. Bedst i test 2023 - Kig efter testede produkter

 2. Bedst i test 2023 - Kig efter testvinderne - Undersøg om der inden for den varekategori, du har interesse i, er en el. flere bedst i test-produkter, altså ting, som er blevet anerkendt som værende de allerbedste i test. Nogle af dem, som giver et sådant "stempel" er eks. Forbrugerrådet Tænk, Politiken.dk, PriceRunner, og andre. Fokusset på "test"-varer er optrappet markant de seneste år, og nogle websites kan være relativt "kreative" mht. deres definition på en test eller testvinder; så tjek blot for din egen skyld altid, om webstedet, som bruger ord såsom test, bedst i test 2023 og testvinder, selv har prøvet produkterne, blot henviser til en eller flere test, anmeldelser, karakterer, eller noget helt tredje.

  Hvad kan du spare? Ved at gå efter "the best of the best", kan du med en vis sandsynlighed - på lang sigt - spare tid og penge, fordi du køber et produkt af en særlig kvalitet.

  Okay så! Nu kommer der noget vigtigt ...

  Test 2023 / Konsolbord Bobo}

 3. Black Friday 2023 - Derfor må du ikke undervurdere Black Fredag - Årets allerbedste tilbud og udsalg

 4. Black Friday 2023 - Derfor må du ikke undervurdere Black Friday - Årets bedste tilbud - Søger du noget bestemt, som du skal have shoppet, eller er du i indkøbs-humør omkring oktober el. november? Eller overvejer du at købe gaverne til jul en smule tidligere end normalt? Så kan det være værd at gemme dette til Black Friday, som man på dansk kalder Sort Fredag. Black Friday i DK er gradvist blevet megastort, og du kan være sikker på at Den Sorte Fredag i 2023 bliver større end nogensinde før. Black Friday er oprindeligt en amerikansk tradition, som vi i hvert tilfælde kan mærke, at de danske folk de seneste år i stor stil har adopteret, når man ser diverse netbutikker statistikker. Black Friday er - stensikkert - årets allerstørste shopping-begivenhed! Alle Den Sorte Fredag-tilbud starter fra fredag den 25. november. Flere webshops starter allerede ved kl.00, og nogle netbutikker bliver ved weekenden ud. Black Fridag afholdes både i de fysiske shops såvel som på nettet.

  Hvad får du ud af det?: Det er selvsagt, at du på Sort Fredag kan spare meget store mængder penge, men ved at følge dette tips vedrørende at benytte dig af Black Friday eksempelvis i forbindelse med juleindkøb og andre kommende gaveindkøb, kan du - hvis du tilmed også er bare lidt heldig - lave besparelser på hundredvis af kroner. Sæt den 25. november 2023 i din kalender med det samme!

  Black Friday / Konsolbord Bobo

 5. Cyber Monday 2023 - En yderst vigtig shoppingdag på nettet

 6. Cyber Monday 2023 - En ganske væsentlig shopping-dag online - Cyber Monday afholdes den 28. november, altså mandagen efter Black Friday, og er en af de store shopping-dage i USA. Finder du ikke et eller andet interessant, når du søger efter Black Friday-tilbud, så hold skarpt øje med Cyber Monday. Det er mange flere netbutikker, som afholder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er helt sikkert en dag, du også bør holde øje med. Ordet Cyber Monday er skabt af folk inden for marketingverdenen med henblik på at overtale folk til at shoppe mere på internettet, og på den måde er Cyber Monday altså en shoppingdag udelukkende for netbutikkerne.

  Hvad får du ud af det?: Du kan finde besparelser på alt fra små 5 til 50 % eller mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald huske denne shopping-dag, for du kommer til at finde tonsvis af supergode tilbud, især inden for f.eks. elektronik og it et cetera. Sæt dagen i kalenderen.

  Se lige med her: Nu kommer der noget vigtigt ...

  Cyber Monday / Konsolbord Bobo

 7. Januar-udsalg - Glem ikke januar-udsalget - Årets vildeste tilbudsmåned

 8. Januarudsalg - Du må ikke undervurdere udsalget i januar - Årets største tilbud - Find lækre tilbud på januarudsalg i 2023 - 2024 - Årets absolut vildeste shoppingperiode er udsalget i januar. Det er i januar, at du kan have heldet med dig og lave crazy besparelser. Det er slet ikke usandsynligt at se ordene spar 25 % og spar 55 % eller spar 75 pct. i diverse shops og bestemt også i fysiske butikker, og i af og til ser man da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Total uhørt! Kender du en, der skal have en fødselsdagsgave eller anden form for gave i januar måned eller en af månederne, der følger, så kan det være det værd at bruge januar-udsalget til præcis dét. Til udsalget i januar kan det gå totalt amok med prisnedsættelserne, så hold godt øje med måneden, og hav in mente, at en god del shops påbegynder januar-tilbuddene den 25. december.

  Hvad er konklusionen? Til udsalget i januar skal du bestemt ikke blive chokeret over at kunne spare fx 50 % el. mere på alt lige fra tøj til fjernsyn. Og det fede er, at udsalget i januar varer cirka en måned, dvs. du har masser tid til at finde tilbud - men det er nok stadigvæk en fin idé at ikke at vente, da de bedste udsalgsvarer kan blive revet væk hurtigt.

  Udsalget I Januar 2023 - 2024| 2023 - 2024 på internettet| online||||} / Konsolbord Bobo

 9. Anmeldelser og erfaringer hjælper dig på rette vej

 10. Anmeldelser og erfaringer bør du kigge på - I jo højere en prisklasse, et produkt er i, desto mere betydningsfuldt kan det muligvis være at undersøge andres oplevelser med varen. Du kan endda måske være heldig at finde vigtige anmeldelser, og måske af den længere slags, som kunne være essentielle at bruge i din endelige vurdering. Hos nogle webshops findes der nederst på produktsiderne en boks, hvor køber kan give et produkt karakterer samt skrive om deres oplevelser. Brug anmeldelser og erfaringer i din samlede vurdering, hvis det kan lade sig gøre, i forbindelse med en handel. Det er guld værd.

  Konklusion: Du kan potentielt set spare rimelig store mængder penge og tid ved at tjekke efter produkter, andre allerede har lidt erfaringer med, blot du har in mente, at vi ikke alle sammen er ensartede. Så kan du muligvis undgå bøvl med at skulle tilbagesende tv'et til butikken, pga. billedet altid står lidt sløret; støvsugeren, som støjer for vildt; GPS'en, som sætter din tålmodighed på prøve, idet den er født sindssygt langsom ... og så videre ...

  Læs også: Konsolbord Pris

 11. Sådan undgår du fup-webshops - Undgå at blive svindlet!

 12. Beklageligvis er der ofte folk, som vil prøve at fuske dig, og for shops på nettet er det her et reelt problem. Gudskelov er det relativt ligetil at afsløre en sådan shop, dog altså kun, hvis du ved, hvad du skal kigge efter. En fake webshop vil oftest prøve på at få kunden til at købe normalt meget dyre varer til meget nedsatte priser. Den nemmeste måde at afsløre en fake shop på, er ved at google dens navn online. Findes der overhovedet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller finder du kun skrækhistorier, så er det nok ikke lige dér, du bør handle. Kan du heller ikke se vigtige ting som telefonnummer (der virker), adresse, oplysninger om dem, der arbejder der m.fl., er det ikke lige et tegn på troværdighed. Den allernemmeste måde at spotte en falsk shop på er ved bare at læse, hvad der står på siden, for typisk vil der være tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller underlige formuleringer, da teksterne typisk har været igennem Google Translate m.m., hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil resultere i forfejlede oversættelser. Er du fuldstændig i tvivl, så prøv at ringe webshoppen op og/eller forhør dig hos nogle andre folk for at høre deres syn på sagen. Man kan ikke være for forsigtig!

  Konklusionen? Ja det kan ligefrem lyde humoristisk, men hvis du undgår at blive svindlet for alle dine penge, kan du spare 100 pct. - og oveni det spare dig selv for masser af sorger og så videre ... Så tænk en ekstra gang, og følg ovenståene råd.

  NB: Nu bliver det rigtig interessant ...

 13. Hold øje med E-mærket - Få større grad af sikkerhed som køber på nettet

 14. Se efter E-mærket - Bliv bedre stillet som kunde online - Er shoppen, som du handler ved, e-mærket? E-mærket er en unik ordning for shops. Du får større grad af sikkerhed som køber, når du køber på internettet hos en e-mærket shop, som du kan se mere om på deres websted. E-mærket er som regel en god indikation på, at en butik er alvorlig omkring sin business, og sætter køberen først, som jo er en super god ting.

  What's in it for me? Er du typen, som kan være en smule nervøs, når du shopper på nettet, vil det at købe i en e-mærket butik klart give dig en smule ro i sindet, især hvis et eller andet ifm. dit køb skulle gå i fisk. Og hvis det virkelig fejler, har du som forbruger nogle gode sikkerheder.

 15. Anvend TrustPilot ifm. shopping - men vær varsom

 16. Brug TrustPilot i forhold til e-handel - men pas på - Har butikken, du overvejer at købe ved, en TrustPilot-side, og får den fine karakterer samt gode skrivelser oveni? Det er bestemt ikke en skidt ide at tjekke en webshop nærmere for dette, da det kan være med til at give indsigt i, om du handler et helt trygt og respektabelt website, hvor tingene er i orden. Bid dog mærke i, at det for en webshop er fuldstændig umuligt at få ALLE til at elske den. Der kommer altid til at være "trælse" kunder, som eksempelvis lader fragtfirmaets fejltagelser gå ud over webshoppen; der findes også kunder, der bare hyppigt har en eller flere ting at brokke sig over ... Og sådan er der et hav af forskellige måder, hvorpå en netbutik kan ende med uheldlige anmeldelser. Så mind dig selv om at se tingene fra andre perspektiver...

  Hvad betyder det for dig? Ved at frasortere de "dårlige" firmaer, kan du sandsynligvis undgå mange af skuffelser over eksempelvis en vare, som du først får leveret 11 dage efter du har bestilt, eller skuffelser over ingen eller forfærdelig kundeservice ... etc.

  Læs eventuelt: Konsolbord Bodil

 17. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... RIGTIg god tid

 18. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

 19. Told og moms ift., når du handler i en udenlandsk butik på nettet - Dette bør du være klar over

 20. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

Se forskellige henvisninger og kilder på internettet her

Her kan du finde henvisninger på nettet ...

KONSOLBORD BOBO - 22-09-2023

» »

KONSOLBORD BOBO - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Konsolbord Bobo - Filnavnet på denne netside om "konsolbord bobo" er "konsolbord-bobo" med den fulde URL https://sh0p.dk/konsolborde/konsolbord-bobo, og siden er nr. 72 ud af i alt 264. Du kan tjekke flere interne sider her: Konsolbord Bodil, Konsolbord Brugt, Konsolbord Retro, Konsolborde I Metal, Gammalt Konsolbord ... Tak for dit besøg, og rigtig god dag :) - Det er i dag 22-09-2023, klokken er 04:32, og denne side kom online 23-03-2017 ...

Indhold

Sort Fredag på nettetHenvisninger på internettet med mere.TrustPilotE-mærketAnmeldelser og erfaringerMoms og toldGaveindkøbTest 2023Januar-udsalg 2023 - 2024 på nettetCyber MondayFup-shops