KONSOLBORD BODIL

Konsolbord Bodil » Spar masser af kroner på shopping på nettet sådan

Stort udvalg i konsolborde og over 10.000 møbler med prismatch og gratis fragt på alle ordrer ✓

Se de flotte konsolborde og 10.000 andre møbler her

Reklame

Guide: 10 kritiske shopping-tips, som kan spare dig for ekstremt mange kroner og slemme brølere

Konsolbord Bodil - 10 super vigtige shopping-tips, som kan spare dig for ekstremt mange penge og ikke mindst virkelig slemme brølere - Hvis du gerne vil undlade at rive dine hår ud af hovedet, råbe som en galning, eller trampe hårdt i gulvet af ren og skær frustration, og vil du meget hellere danse af ren lykke, fordi du har lavet en god handel, sparet tusindvis af kroner eller blot undveget at begå jordens dummeste shopping-fejltagelse, så læs lige med her! Med nedenstående råd kan du muligvis komme til at spare alt fra 15 % til måske 65 % eller mere, ved nogle køb, og du lærer da også en smule ang. at finde de allerbedste varer. Og endnu mere overraskende: Du får lært at spare hundrede procent ... der lyder totalt ekstremt - men for at vide, hvordan dét lige kan passe, må du se mere hernede ...

Sti: Hjem / Shopping online > Konsolborde > Konsolbord Bodil / Stor guide til shopping

Denne sides indhold

TestHenvisninger og kilder på internettet m.fl.Falske netbutikkerCyber Monday 2020JanuarudsalgAnmeldelser og erfaringerTrustPilotE-mærketSort Fredag onlineMoms og toldGaveindkøb

 1. Told og moms med hensyn til, når du handler i udenlandske shops på nettet - Det her bør du være klar over

 2. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

 3. Hold øje med E-mærket - Få større grad af sikkerhed som køber på internettet

 4. Hold øje med E-mærket - Bliv bedre stillet som kunde online - Er shoppen, du køber ved, e-mærket? E-mærket er en speciel certifikering for butikker. Du bliver bedre stillet som køber, når du køber på internettet ved en e-mærket netbutik, som du kan se meget mere om på deres site. E-mærket kan bruges som en god indikation på, at en webshop er seriøs omkring sin forretning, og sætter kundeen allerførst, som selvfølgelig er en god ting.

  Hvad sparer du? Er du sådan en type, som er lidt bekymret, når du shopper online, vil det at købe hos en e-mærket shop helt sikkert give dig noget ro i maven, især i tilfælde af et eller andet ved købet skulle mislykkes. Og hvis noget virkelig mislykkes, så har du som køber ekstra fordele.

 5. Januarudsalg 2020 - 2021 - Hold udkig efter januarudsalget - Årets vildeste tilbud

 6. Januarudsalg 2020 - 2021 - Hold øje med januar-udsalg - Årets allerbedste tilbud og udsalg - Find fantastiske tilbud på januarudsalg i 2020 - 2021 - Årets klart største shopping-periode er det store udsalg i januar. Det er til januarudsalg, du kan være en heldig kartoffel og lave crazy besparelser. Det er overhovedet ikke usandsynligt at finde ordene spar 30 % og spar 55 % eller spar 65 % i diverse shops og naturligvis også i fysiske butikker, og i få tilfælde finder man da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Total skørt! Kender du en, som skal have en fødselsdagsgave eller anden type gave i januar måned eller en af de efterfølgende måneder, så kunne det være en god ide at udnytte januar-udsalget til netop dét. Til udsalget i januar kan det gå helt agurk med med tilbuddene, så hold et skarpt øje med denne måned, og notér dig, at en god del af butikkerne begynder januar-tilbud fra 25. dec.

  Hvad betyder det for dig? Til januar-udsalget skal du ikke blive forundret over at lave besparelser på eksempelvis 30 pct. eller mere på alt lige fra modetøj til elektronik. Og det bedste er, at januarudsalget varer cirka en måned, så du har rigeligt med tid til at finde tilbud - men det er dog stadig en fin ide at ikke at vente for længe, da de bedste udsalgsvarer kan blive revet væk efter kort tid.

  Nå! Nu bliver det rigtig interessant ...

  Udsalget I Januar 2020 - 2021| 2020 - 2021 online| online||||} / Konsolbord Bodil

 7. Sådan spotter du falske shops - Undgå at få taget dine penge!

 8. Desværre er der ofte nogen, som forsøger at fuske dig, og for butikker på nettet er det her et forfærdeligt issue. Gudskelov er det okay nemt at afsløre en sådan shop, men altså kun, hvis du er opmærksom på, hvad du skal se efter. En falsk webshop vil oftest forsøge at få folk til at købe normalvis ret dyre produkter til ekstremt nedsatte priser. Den letteste måde at spotte en fake webshop på, er ved at google butikkens navn på nettet. Er der slet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller finder du udelukkende skrækhistorier, så er det nok ikke dér, du bør shoppe. Kan du heller ej finde essentielle ting som telefonnummer (som virker), fysisk adresse, oplysninger om medarbejdere m.m., er det ikke ligefrem et tegn på troværdighed. Den allernemmeste måde at spotte en fake netbutik på er ved blot at læse, hvad der står på siden, for typisk vil du finde tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkelige formuleringer, fordi teksterne ofte har været igennem et oversættelsesprogram med flere, hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil resultere i fejltranslationer. Er du fuldstændig i tvivl, så forsøg at ringe webshoppen op og/eller forhør dig hos nogle andre folk for at høre deres mening. Better safe than sorry!

  Konklusionen må være: Ja det kan nærmest lyde som en vittighed, men hvis du undgår at blive frasvindlet alle dine penge, kan du spare 100 % - og oveni det spare dig selv for en masse vrede und so weiter. Så pas nu på, og følg ovennævnte råd.

  Se også: Konsolbord Halvrundt

  Okay så! Nu kommer det rigtig spændende ...

 9. Cyber Monday 2020 - En ganske vigtig shoppingdag online

 10. Cyber Monday 2020 - En ganske betydningsfuld shopping-dag online - Cyber Monday afholdes den 28. november 2020, det vil sige mandagen efter Black Friday, og er blandt en af de store shopping-dage i Amerika. Finder du ikke noget spændende, når du kigger efter Black Friday-tilbud, så hold skarpt udkig efter Cyber Monday. Der er mange flere webshops, som holder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er helt bestemt en dag, du også burde sætte i kalendere. Ordet Cyber Monday blev skabt af marketingfolk for at overtale folk til at handle på nettet, og dermed er det altså en shoppingdag udelukkende for butikker på internettet.

  Konklusion: Du kan spare alt fra små 5 til 80 % eller mere på Cyber Monday. Du bør klart ikke undervurdére denne shoppingdag, for der vil være tonsvis af gode tilbud, især inden for for eksempel it og elektronik med flere ... Sæt dagen i kalenderen.

  Prøv lige at se hér! Det næste tip kan være afgørende ...

  Cyber Monday på internettet / Konsolbord Bodil

 11. Erfaringer og anmeldelser hjælper dig på rette vej

 12. Anmeldelser og erfaringer hjælper dig på rette vej - I jo højere prisleje, en vare er i, desto vigtigere bør det muligvis være at se efter andre folks oplevelser med produktet. Du kan også muligvis være så heldig at finde vigtige anmeldelser, og måske af den gode slags, som kunne være essentielle at tage med i din endelige beslutning. På flere shops findes der i bunden af produktsiderne et afsnit, hvor kunderne kan give det pågældende produkt karakterer og fortælle om deres oplevelser. Brug erfaringer og anmeldelser i din helhedsvurdering, hvis muligt, et køb. Det er det rene guld.

  Hvad kan man konkludere på det? Du kan potentielt spare ret store mængder tid og penge ved at se efter varer, flere allerede har nogle erfaringer med, blot du også bider mærke i, at vi mennesker bestemt ikke alle er ensartede. Så kan du muligvis undslippe bøvl med at skulle tilbagesende fjernsynet til netbutikken, fordi billedet normalt er lidt sløret; opvaskemaskinen, der støjer for meget; computeren, som sætter tålmodigheden på prøve, fordi den bare er født ekstremt langsom ... et cetera ...

 13. Testvinder 2020 - Tjek efter testvindere

 14. Test 2020 - Gå efter testvinder-produkter - Tjek om der i den produktkategori, du har interesse i, er en el. måske flere bedst i test-produkter, dvs. varer, som er blevet kåret som nogle af de bedste i test. Nogle af dem, som tildeler et sådant "stempel" er eks. Forbrugerrådet Tænk, Politiken, PriceRunner, m.fl. Interessen for bedst i test-produkter er tiltaget megetpå det seneste, og nogle websites kan være - lad os bare kalde det - relativt "kunstneriske" ift. deres definition på en testvinder; så undersøg bare for en sikkerheds skyld, om siden, der bruger ord som test, bedst i test 2020 og testvinder 2020, selv har testet disse produkter, blot henviser til nogle test, anmeldelser, karakterer, eller noget fuldstændig andet.

  What's in it for me? Ved at gå efter testvinder-produkter, burde du potentielt spare tid og penge, da du får en vare af en vis standard.

  Tjek evt.: Konsolbord Smedejern

  Bedst i test 2020 / Konsolbord Bodil}

 15. Anvend TrustPilot ift. shopping online - men hav dette in mente ...

 16. Tjek TrustPilot ifm. online shopping - men vær varsom - Har netbutikken, som du overvejer at handle ved, en TrustPilot-profilside, og får den fine bedømmelser samt rosende ord med på vejen? Det er fint at undersøge en netbutik for dette, fordi det kan være med til at give indsigt i, om hvorvidt du shopper et helt sikkert og ordentligt site, hvor alle ting er, som de skal være. Husk dog på, at det for en webshop er noget nær umuligt at få hele verden til at elske den. Der vil altid findes "byrdefulde" folk, som eks. lader en langsom fragt gå ud over netbutikken; der er også menneskere, der bare hyppigt har en eller flere ting at brokke sig over ... Og sådan er der mange forskellige måder, hvorpå en webshop kan ende med uretfærdige klager. Husk at se tingene fra andre perspektiver.

  Hvad får jeg ud af det? Ved at undgå de "negative" sites, kan du potentielt set undgå mange af frustrationer over for eksempel en vare, som du først modtager 16 dage eller mere efter du har bestilt, eller frustrationer over manglende eller elendig kundeservice ... et cetera.

  Læs eventuelt: Konsolbord Georg

 17. Black Friday 2020 - Derfor må du ikke undervurdere Black Fredag - Årets allerstørste udsalg og tilbud

 18. Black Friday 2020 - Derfor skal du holde udkig efter Black Fredag - Årets allervildeste shoppingdag - Er der noget bestemt, du skal have indkøbt, eller er du blot i indkøbs-mood omkring oktober eller november måned? Eller påtænker du at skaffe gaverne til jul lidt før? Så skal du måske vente med dette til Black Friday, også kendt som Sort Fredag. Black Friday i DK er gradvist blevet kæmpestort, og du kan godt regne med at Den Sorte Fredag i 2020 bliver vildere end nogensinde før! Det er oprindeligt en tradition fra USA, som man i alle tilfælde kan mærke, at danskerne de forgangne år i stor stil har taget til sig, når man ser forskellige shops statistik over besøgende. Black Friday er - stensikkert - årets største shopping-begivenhed! Alle Black Fredag-tilbud kører fra fredag d. 25. november 2020. Flere butikker starter allerede ved midnat, og visse netbutikker fortsætter hele weekenden. Black Fridag holdes både i de fysiske shops såvel som på nettet.

  What's in it for me? Det er selvsagt, at du på Black Fredag kan spare enorme mængder penge, men følger du vores tips i relation til at anvende Black Friday decideret ifm. juleindkøb og andre kommende gaveindkøb, kan du - hvis du samtidig oveni det er lidt heldig - lave besparelser på hundredvis af kroner. Sæt fredag 25. november 2020 i kalenderen med det samme!

  Black Friday på nettet / Konsolbord Bodil

 19. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... RIGTIg god tid

 20. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

Se diverse relevante henvisninger på nettet her

Her kan du se diverse relaterede henvisninger på internettet ...

KONSOLBORD BODIL - 08-08-2020

» »

KONSOLBORD BODIL - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Konsolbord Bodil - Filnavnet på denne side omhandlende "konsolbord bodil" er "konsolbord-bodil" med den fulde webadresse https://sh0p.dk/konsolborde/konsolbord-bodil, og siden er nr. 73 ud af i alt 264. Du kan finde flere interne sider her: Artwood Konsolbord, Konsolbord Med Spegel, Konsolbord Design, Konsolbord Bag Sofa ... Tak fordi du læste med, og rigtig go' dag :) - Det er i dag 08-08-2020, klokken er 14:14, og denne side kom på internettet 23-03-2017 ...

Indhold

Cyber MondayMoms og toldGaveindkøbAnmeldelser og erfaringerDen Sorte Fredag på nettetTestvinder 2020TrustPilotE-mærketHenvisninger på internettet m.fl.Januarudsalg 2020 - 2021Fup-butikker