KONSOLBORD GENBRUGSTRÆ

Konsolbord Genbrugstræ - og spar mange penge på shopping sådan her - Konsolbord Genbrugstræ

Stort udvalg i konsolborde og over 10.000 møbler med prismatch og gratis fragt på alle ordrer ✓

Se de flotte konsolborde og 10.000 andre møbler her

Reklame

Super-guide: 10 vigtige shopping-råd, der kan spare dig for tusinder af kroner og meget skuffende nederlag

10 super vigtige shopping-tips, som kan spare dig for tusinder af penge og ikke mindst forfærdelige nederlag - Hvis du helst vil undgå at rive dine hår ud af dit hoved, råbe som en galning, eller trampe hårdt i gulvet af ren vrede, og vil du meget hellere smile af ren lykke, fordi du har gjort en fantastisk handel, sparet sækkevis af kroner eller bare undgået at lave den dummeste shopping-fejl, så læs lige med her! For med følgende råd kan du med stor sandsynlighed komme til at spare alt fra 15 % til sågar 80 % eller mere, ved bestemte situationer, plus du lærer da også lige noget vedr. at handle de bedste varer. Og endnu mere vildt: Du får lært at spare 100 procent ... som lyder totalt ekstremt - men for at læse, hvordan dét kan lade sig gøre, må du se videre her nede ...

Sti: Hjem / Shopping på internettet > Konsolborde > Konsolbord Genbrugstræ / Guide til shopping

Denne sides indhold

Moms og toldGaveindkøbTrustPilotE-mærketDen Sorte Fredag onlineAnmeldelser og erfaringerFup-butikkerCyber MondayBedst i testKilder online med flere ...Januarudsalg

 1. Testvinder 2023 - Gå efter "the best of the best"

 2. Testvinder 2023 - Tjek efter "the best of the best" - Tjek om der i den produktkategori, du er interesseret i, er en el. flere bedst i test-produkter, altså produkter, der er blevet kåret som de bedste i test. Blandt dem, der giver et sådant "stempel" er for eksempel Tænk.dk, Politiken.dk, PriceRunner, og andre. Interessen for bedst i test-varer er steget meget de seneste år, og nogle hjemmesider er relativt "kunstneriske" i forhold til deres definition på en test; så research bare for din egen skyld, om internetsitet, som anvender ord som test 2023, bedst i test el. testvinder 2023, selv har testet disse produkter, kun refererer til nogle test, anmeldelser, bedømmelser, eller noget helt tredje.

  Besparelse? Ved at gå efter testvinderne, burde du potentielt - på den lange bane - spare tid og penge, fordi du erhverver dig en vare af en vis standard.

  Test 2023 / Konsolbord Genbrugstræ}

 3. Kig efter E-mærket - Bliv bedre stillet som køber online

 4. Hold øje med E-mærket - Få mere sikkerhed som kunde på internettet - Er butikken, som du køber ved, e-mærket? E-mærket er en speciel certificeringsordning for netbutikker. Du få mere sikkerhed som kunde, når du handler på internettet i en e-mærket butik, som du kan finde mere om på www.emaerket.dk. E-mærket kan bruges som en nogenlunde indikator for, at en netbutik er alvorlig omkring sin virksomhed, og sætter køberen først, som naturligvis er en virkelig positiv ting.

  What's in it for me? Er du sådan en, som kan være lidt nervøs, når du handler på nettet, vil det at købe ved en e-mærket netbutik klart give dig ro i maven, specielt hvis noget i forbindelse med din handel skulle fejle. Og i tilfælde af et eller andet virkelig går i ged, har du som kunde ekstra sikkerheder.

  OBS: Nu kommer det rigtig spændende ...

 5. Moms og told ift., når du handler i udenlandske netbutikker på internettet - Dette bør du være klar over

 6. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Læs evt.: Claus Dalby Konsolbord

  Nå! Her kommer der en vigtig pointe ...

 7. Brug TrustPilot ifm. e-handel - men hav dette in mente ...

 8. Brug TrustPilot ifm. online shopping - men vær varsom - Har shoppen, som du overvejer at købe hos, en TrustPilot-profil, og får den tildelt o.k. bedømmelser samt rosende ord med på vejen? Det er bestemt ikke en skidt ide at tjekke en webshop for dette, idet det kan være med til at give indsigt i, om hvorvidt du køber et trygt og velrenommeret internetsite, hvor alting er, som de skal være. Husk dog på, at det for en webshop er helt uladesiggørligt at få hele verden til at elske den. Der kommer altid til at være "byrdefulde" kunder, der eks. lader en langsom fragt gå ud over butikken; der er også folk, der bare hyppigt har en eller flere ting at brokke sig over ... Og sådan er der et hav af forskellige måder, hvorpå en butik kan ende med ærgerlige bedømmelser. Husk at kigge på tingene fra mere end en vinkel...

  Konklusionen? Ved at sortere ud i de "dårlige" netbutikker, kan du potentielt spare dig selv for mange af frustrationer over eks. et produkt, som du først modtager 19 dage efter bestilling, eller frustrationer over ikke-eksisterende eller forfærdelig kundesupport ... og så videre.

  Prøv lige at se hér! Her kommer der en vigtig pointe ...

 9. Black Friday 2023 - Hold udkig efter Den Sorte Fredag - Årets allerbedste shopping-dag

 10. Black Friday 2023 - Undervurdér ikke Black Fredag - Årets bedste tilbud - Er der noget bestemt, som du vil købe, eller er du blot i indkøbs-humør omkring oktober el. november? Måske påtænker du at shoppe julegaverne lidt tidligere? Så skal du måske vente med dette til Black Friday, som man på dansk kalder Sort Fredag. Black Friday i Danmark er efterhånden blevet kolonormt, og du kan være stensikker på at Sort Fredag i 2023 bliver større end nogensinde før! Det er egentlig en tradition fra Amerika, som man i hvert tilfælde også kan mærke, at de danske folk de forgangne år i stor stil har godkendt, hvis man tjekker forskellige netbutikker statistik over besøgstal. Black Friday er - stensikkert - årets største shoppingbegivenhed! Alle Black Fredag-tilbud kører fra fredag den 25. november. Nogle webshops begynder allerede omkring kl. 24, og visse shops fortsætter også hele weekenden. Black Fridag findes både i de fysiske butikker såvel som på internettet.

  Konklusionen: Det giver sig selv, at du på Den Sorte Fredag kan spare meget store mængder penge, men ved at følge dette tips i relation til at anvende Black Friday decideret i forb. med juleindkøb o.a. gaveindkøb, kan du - og hvis du tilmed også er bare lidt heldig - få sparet tusindvis af kroner. Sæt fredag d. 25. november i kalenderenlige nu!

  Læs eventuelt: Englesson Konsollbord

  Godt så! Nu kommer der noget vigtigt ...

  Black Friday / Konsolbord Genbrugstræ

 11. Cyber Monday 2023 - En særdeles væsentlig tilbudsdag på nettet

 12. Cyber Monday 2023 - En ganske væsentlig shopping-dag online - Cyber Monday holdes 28. november 2023, det vil sige mandag lige efter Black Friday, og er en af de største shopping-dage i USA. Kan du ikke finde noget spændende, når du søger efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt øje med Cyber Monday. Det er mange flere shops, som afholder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er stensikkert en dag, som du også skal tage i betragtning. Selve ordet Cyber Monday blev opfundet af marketing-folk for at overtale folk til at købe mere på internettet, og dermed er Cyber Monday altså en shoppingdag forbeholdt butikker, der sælger varer online.

  Hvad får jeg ud af det? Du kan finde besparelser på alt lige fra små 5 til 75 % eller mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald ikke undervurdére denne dag, for du kommer til at finde rigtig gode tilbud, specielt inden for fx elektronik m.fl. Sæt dagen i kalenderen.

  Se også: Konsolbord Johan Frisk

  Cyber Monday / Konsolbord Genbrugstræ

 13. Januar-udsalg 2023 - 2024 - Udnyt januar-udsalg - Årets vildeste tilbud og udsalg

 14. Januar-udsalg 2023 - 2024 - Derfor må du ikke undervurdere januarudsalg - Årets bedste shoppingperiode - Find super udsalg og tilbud på januar-udsalget i 2023 - 2024 - Årets absolut vildeste shoppingperiode er udsalget i januar. Det er til udsalget i januar, hvor du kan være heldig og lave de helt heftige besparelser. Det er bestemt ikke usandsynligt at finde ordene spar 30 % og spar 45 % eller spar 75 % i diverse shops og bestemt også ude i fysiske butikker, og i helt sjældne tilfælde finder da da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Fuldstændig sindssygt! Kender du nogen, som snart skal have en fødselsdagsgave eller bare anden slags gave i januar måned eller en af de efterfølgende måneder, så kunne det være en god ide at bruge udsalget i januar til netop dét. Til januar-udsalget kan det gå helt amok med med tilbuddene, så hold et skarpt øje med måneden, og husk, at flere af butikkerne starter januar-tilbuddene d. 25. december.

  Konklusionen må være: Til januar-udsalg skal du ikke blive overrasket over at lave besparelser på for eksempel 50 pct. und so weiter på alt lige fra parfume til hvidevarer. Og det gode er, at denne periode varer ca. 1 måned, det vil sige du har rigeligt med tid til at shoppe - men det er dog stadig en fin idé at ikke at vente, da de allerbedste produkter har det med at blive revet væk lynhurtigt.

  Læs eventuelt: Hampton Konsolbord

  Se lige her: Nu kommer det rigtig spændende ...

  Januarudsalget 2023 - 2024| 2023 - 2024 på nettet| på nettet||||} / Konsolbord Genbrugstræ

 15. Gå langt udenom falske webshops - Undgå at få taget dine penge!

 16. Beklageligvis er der ofte nogen, som vil forsøge at snyde dig, og for shops på nettet er dette et reelt problem. Heldigvis er det rimelig simpelt at opdage en sådan shop, dog altså kun, hvis du ved, hvad du skal tjekke efter. En falsk shop vil typisk forsøge at få kunden til at købe normalt meget dyre produkter til meget nedsatte priser. Den letteste måde at afsløre en fake shop på, er ved at undersøge butikkens navn på internettet. Findes der slet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller finder du kun skrækhistorier, så er det nok ikke dér, du bør handle. Kan du heller ej lokalisere essentielle oplysninger som eksempelvis telefonnummer (der virker), adresse, oplysninger om medarbejdere med mere, er det heller ikke lige et tegn på et sikkert sted. Den nemmeste måde at aflure en falsk butik på er ved blot at se, hvad der står på hjemmesiden, for oftest vil du finde masser af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkværdige formuleringer, da teksten typisk har været igennem et oversættelsesprogram med flere, hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil resultere i fejltranslationer. Er du fuldstændig i tvivl, så prøv at ringe shoppen op og/eller spørg andre mennesker for at høre deres syn på sagen. Better safe than sorry!

  Besparelse? Ja det kan i første omgang lyde sjovt, men hvis du undgår at blive svindlet for alle dine penge, så kan du jo spare 100 procent - og oveni det spare dig selv for en masse ærgrelser und so weiter ... Så vær nu forsigtig, og følg vores råd.

  Læs eventuelt: Visit Konsolbord

  Se lige her: Nu kommer det rigtig spændende ...

 17. Lav dine gaveindkøb i god tid ... RIGTIg god tid

 18. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

 19. Erfaringer og anmeldelser kan være vigtige

 20. Anmeldelser og erfaringer hjælper dig - I jo højere et prisniveau, et produkt befinder sig i, jo mere betydningsfuldt kan det måske være at tjekke andre folks erfaringer med produktet. Du kan endda muligvis være heldig at finde nogle anmeldelser, og endda af den længere slags, som kunne være værdifulde at bruge i din endelige vurdering. På flere netbutikker er der nederst på produktsiderne et afsnit, hvor køberne kan give det respektive produkt karakterer plus fortælle om deres erfaringer. Brug anmeldelser og erfaringer i din helhedsvurdering, hvis muligt, et køb. det kan have stor betydning.

  Konklusionen: Du kan potentielt set spare rimelig store mængder penge og tid ved at kigge efter produkter, flere allerede har en smule erfaringer med, blot du også husker, at vi mennesker ikke alle sammen er ensartede. Så kan du måske undgå bøvlet med at skulle tilbagesende fjernsynet til butikken, på grund af billedet normalt er lidt uskarpt; blenderen, som larmer for meget; printeren, der sætter tålmodigheden på prøve, idet den er født langsom ... und so weiter.

  Se lige med her: Det næste tip kan være afgørende ...

KONSOLBORD GENBRUGSTRÆ - 04-10-2023

» »

KONSOLBORD GENBRUGSTRÆ - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Konsolbord Genbrugstræ - Filnavnet på denne webside omhandlende "konsolbord genbrugstræ" er "konsolbord-genbrugstrae" med den fulde URL https://sh0p.dk/konsolborde/konsolbord-genbrugstrae, og siden er nr. 99 ud af i alt 264. Du kan se flere interne websider her: Konsolbord Mahogni, Allespejle Konsolbord, Smalle Konsolborde, Konsolbord Emma, Konsolbord Living ... Tak for dit besøg, og rigtig god dag :) - Det er i dag 04-10-2023, klokken er 17:59, og denne side kom på internettet 23-03-2017 ...

Indhold

JanuarudsalgTrustPilotE-mærketBlack Fredag onlineMoms og toldGaveindkøbCyber MondayAnmeldelser og erfaringerKilder og henvisninger på nettet m.m.Fup-butikkerTestvinder