KONSOLBORD HOUSE DOCTOR

Konsolbord House Doctor - og spar masser af penge med disse tips sådan - Konsolbord House Doctor

Stort udvalg i konsolborde og over 10.000 møbler med prismatch og gratis fragt på alle ordrer ✓

Se de flotte konsolborde og 10.000 andre møbler her

Reklame

Shoppingguide: 10 hammervigtige shopping-pointer, der kan spare dig for virkelig mange penge og ikke mindst virkelig ubehagelige brølere

Konsolbord House Doctor - 10 super vigtige shopping-pointer, der kan spare dig for tusinder af kroner og ikke mindst virkelig ubehagelige fejltagelser - Hvis du vil undlade at rive dine hår ud af dit hoved, råbe som en galning, eller trampe hårdt i gulvet af ren og skær ærgrelse, og vil du meget hellere smile af ren lyksagelighed, fordi du har gjort en god handel, sparet posevis af kroner eller blot undveget at lave jordens dummeste shopping-fejl, så kig lige med her! For med nedenstående pointer kan du muligvis komme til at spare alt lige fra 5 % til sågar 65 % eller mere, ved nogle handler, og du lærer da også lidt i relation til at finde de bedste produkter. Og endnu mere skørt: Du kan lære at spare hundrede procent ... hvilket lyder fuldstændig utroligt - men for at lære, hvorledes dét lige kan passe, må du læse videre hernede ...

Du er her: sh0p / Shopping online > Konsolborde > Konsolbord House Doctor / Webguide til shopping

Oversigt

Moms og toldGaveindkøbTestvinderFupbutikkerTrustPilotE-mærketJanuarudsalg på internettetKilder og henvisninger på internettet m.m.Cyber Monday 2023Anmeldelser og erfaringerDen Sorte Fredag online

 1. Gå langt udenom falske butikker - Undgå at blive snydt!

 2. Desværre er der altid folk, der vil prøve at snyde dig, og for butikker på nettet er det her et stort issue. Gudskelov er det rimelig simpelt at opdage en sådan shop, men altså udelukkende, hvis du er opmærksom på, hvad du skal tjekke efter. En falsk shop vil oftest prøve på at få dig til at købe normalvis ret dyre produkter til ekstremt lave priser. Den letteste måde at aflure en fake shop på, er ved at undersøge butikkens navn på nettet. Findes der slet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller finder du kun negative udtalelser, så er det nok ikke dér, du bør shoppe. Kan du heller ikke lokalisere normale ting som f.eks. telefonnummer (som virker), fysisk adresse, oplysninger om dem, der arbejder der m.fl., er det bestemt ikke ligefrem et tegn på et sikkert sted. Den allernemmeste måde at spotte en falsk butik på er ved bare at se, hvad der står på hjemmesiden, for typisk vil du finde tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkværdige formuleringer, idet teksten typisk har været igennem Google Translate med flere, hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil give fejltranslationer. Er du fuldstændig i tvivl, så prøv at ringe butikken op og/eller forhør dig hos nogle andre folk for at høre deres mening. Man kan ikke være for forsigtig!

  Konklusion: Ja det kan nærmest lyde sjovt, men hvis du undgår at blive snydt for alle dine penge, kan du spare 100 pct. - og samtidigt spare dig selv for masser af ærgrelser og så videre ... Så vær nu opmærksom, og følg ovenståene tips.

  Tjek evt.: Haslev Konsolbord

 3. Black Friday 2023 - Derfor skal du holde øje med Sort Fredag - Årets vildeste tilbudsdag

 4. Black Friday 2023 - Hold udkig efter Den Sorte Fredag - Årets allervildeste tilbud - Søger du noget bestemt, som du skal have indkøbt, eller er du blot i indkøbs-mood lige omkring oktober måned eller november? Måske påtænker du at skaffe dine julegaver en smule før? Så kan det være værd at gemme dette til Black Friday, som man på dansk kalder Sort Fredag. Black Friday i DK er som tiden er gået blevet megastort, og du kan være sikker på at Black Fredag i 2023 bliver større end nogensinde før! Black Friday er egentlig en tradition fra Amerika, som vi også kan mærke, at dansken de forgangne år i stor stil har taget til sig, når man tjekker diverse butikker statistiske data. Black Friday er - tro det eller ej - årets allerstørste shopping-dag! Alle Sort Fredag-tilbud kører fra den 25. november. Flere shops begynder allerede omkring kl.00, og visse butikker bliver ved også weekenden ud. Black Fridag findes både i de fysiske shops såvel som på internettet.

  Besparelse? Det er klart, at du på denne dag kan spare store mængder penge, men følger du dette råd i forhold til at benytte dig af Black Friday decideret ifm. julegaveindkøb o.a. kommende gaveindkøb, kan du - og hvis du tilmed også er bare lidt heldig - lave besparelser på tusindvis af kroner. Sæt den 25. november 2023 i kalenderen med det samme!

  Se eventuelt: Konsolbord Empire

  Prøv lige at se hér! Og nu til noget stort ...

  Black Friday / Konsolbord House Doctor

 5. Moms og told i forhold til, når du handler i en udenlandsk webshop på nettet - Det her skal du være klar over

 6. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Relateret: Konsolbord Empire Jonas Frisk

  Kig lige her engang: Og nu til noget stort ...

 7. Anmeldelser og erfaringer kan være vigtige

 8. Erfaringer og anmeldelser kan være din redning - I jo højere en prisklasse, en vare er i, jo mere betydningsfuldt kan det måske være at tjekke folks erfaringer med produktet. Du kan endda måske være så heldig at finde konkrete anmeldelser, og måske af den lange slags, som kunne være værdifulde at bruge i din endelige beslutning. Hos nogle webshops findes der nederst på produktsiderne en sektion, hvor købere kan give det pågældende produkt karakterer samt fortælle om deres erfaringer. Brug anmeldelser og erfaringer i din helhedsvurdering, hvis det kan lade sig gøre, inden et køb. Det kan betyde meget.

  Besparelse? Du kan muligvis spare ret store mængder penge og tid ved at tjekke efter varer, nogen allerede har nogle erfaringer med, bare du også bider mærke i, at vi bestemt ikke alle er ensartede. Men så kan du fx undgå bøvl med at skulle returnere fladskærmen til shoppen, fordi billedet generelt står en smule sløret; blenderen, som støjer for vildt; GPS'en, der sætter tålmodigheden på prøve, idet den er født mega langsom ... etc.

 9. Cyber Monday 2023 - En yderst betydningsfuld shoppingdag online

 10. Cyber Monday 2023 - En ganske stor shoppingdag på internettet - Cyber Monday afholdes den 28. november 2023, dvs. mandag lige efter Black Friday, og er blandt en af de store shopping-dage i Amerika. Kan du ikke finde noget interessant, når du kigger efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt udkig efter Cyber Monday. Der er langt flere shops, der holder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er stensikkert en begivenhed, du også bør godt øje med. Selve ordet Cyber Monday blev skabt af markedsføringsfolk med henblik på at overtale folk til at shoppe på internettet, og på den måde er det altså en shopping-dag forbeholdt webshops.

  Konklusion: Du kan spare alt lige fra små 15 til 55 % eller mere på Cyber Monday. Du bør ikke undervurdére denne tilbudsdag, for der vil være masser af gode tilbud, specielt inden for eksempelvis elektronik og it et cetera. Sæt dagen i kalenderen.

  Cyber Monday / Konsolbord House Doctor

 11. Brug TrustPilot i forhold til nethandel - men der er et "men"

 12. Brug TrustPilot ifm. nethandel - men husk dette ... Har shoppen, du overvejer at købe hos, en TrustPilot-profilside, og får den tildelt fine karakterer og rosende kommentarer med på vejen? Det er bestemt ikke dårligt at tjekke en webshop nærmere for dette, fordi det kan være med til at give et indblik i, om hvorvidt du køber et sikkert og velrenommeret website, hvor tingene er, som de skal være. Bid dog mærke i, at det for en webshop er helt uladesiggørligt at få alt og alle til at elske den. Der der vil altid komme til at være "vanskellige" menneskere, der fx lader en langsom varelevering gå ud over netbutikken; der findes også menneskere, der bare stort set altid har en eller flere ting at jamre over. Så der er mange forskellige måder, hvorpå en netbutik kan ende med ærgerlige bedømmelser. Så mind dig selv om at se tingene fra mere end et perspektiv...

  Konklusionen er? Ved at sortere ud i de "negative" websites, kan du potentielt set undgå masser af frustrationer over f.eks. et produkt, som du først modtager 12 dage efter bestilling, eller ærgerlser over ingen eller forfærdelig support ... og så videre ...

 13. Lav dine gaveindkøb i god tid ... riiigtig god tid

 14. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Læs også: Langt Konsolbord

  Må jeg få din opmærksomhed? Og nu til noget stort ...

 15. Hvad med E-mærket - Få mere sikkerhed som konsument på internettet

 16. Hvad er E-mærket - Få mere sikkerhed som kunde online - Er netbutikken, som du handler ved, e-mærket? E-mærket er en unik certificeringsordning for netbutikker. Du få mere sikkerhed som konsument, når du handler online ved en e-mærket butik, som du kan finde mere om på www.emaerket.dk. E-mærket kan være en nogenlunde indikation på, at en shop er alvorlig omkring sin forretning, og sætter køberen allerførst, hvilket naturligvis er en super god ting.

  Konklusionen: Er du sådan en type, der kan være lidt bekymret, når du handler på internettet, burde det at shoppe ved en e-mærket butik give dig en smule ro i maven, især i tilfælde af et eller andet i forbindelse med din handel skulle gå i fisk. Og hvis noget virkelig går i ged, så har du som konsument gode sikkerheder.

  Se eventuelt: Høje Konsolborde

 17. Januarudsalg - Husk januar-udsalg - Årets vildeste tilbudsmåned

 18. Januar-udsalg 2023 - 2024 - Udnyt udsalget i januar - Årets allerstørste tilbudsmåned - Find vilde tilbud på januarudsalget i 2023 - 2024 - Årets absolut vildeste shoppingperiode er udsalget i januar. Det er hér, hvor du kan være heldig og finde crazy besparelser. Det er slet ikke umuligt at finde ord som spar 30 % og spar 45 % eller spar 65 pct. i diverse netbutikker og selvfølgelig også ude i de fysiske butikker, og i sjældne tilfælde ser da da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Total sindssygt! Kender du en, som snart skal have en fødselsdagsgave eller bare anden form for gave i januar eller senere hen, så kan det være det værd at bruge januar-udsalg til netop dét. Til januar-udsalget kan det gå fuldstændig agurk med med tilbuddene, så hold et skarpt øje med denne måned, og hav in mente, at mange butikker starter udsalget i januar 25. december.

  Hvad kan man konkludere på det? Til januarudsalg skal du ikke blive chokeret over at kunne spare for eksempel 40 pct. etcetera på alt lige fra parfume til hvidevarer. Og det gode er, at januar-udsalget varer ca. 1 måned, dvs. du har fin tid til at finde udsalg - men det er stadigvæk en fin ide at være ude i god tid, da de allerbedste udsalgsvarer kan blive revet væk lynhurtigt.

  Januar-Udsalg 2023 - 2024| 2023 - 2024 på nettet| online||||} / Konsolbord House Doctor

 19. Bedst i test 2023 - Gå efter testede produkter

 20. Bedst i test 2023 - Kig efter "the best of the best" - Undersøg om der inden for den varekategori, som du har interesse i, er en eller måske flere testvindere, dvs. varer, der er blevet anerkendt som blandt de allerbedste i test. Blandt dem, der tildeler et sådant "stempel" er f.eks. Forbrugerrådet Tænk, Politiken, PriceRunner.dk, m.fl. Fokusset på bedst i test-produkter er optrappet markant de seneste år, og flere websteder er - lad os bare sige - relativt "kunstneriske" i forhold til deres definition på en test; så undersøg blot for en sikkerheds skyld, om siden, der anvender ord som test 2023, bedst i test el. testvinder, også har gennemtestet produkterne, bare henviser til en el. flere tests, anmeldelser, karakterer, eller noget fuldstændig andet.

  Konklusionen er? Ved at gå efter det bedste af det bedste, kan du med stor sandsynlighed spare penge og tid, da du køber et produkt af en vis kvalitet.

  Læs eventuelt: Konsolbord Entre

  Bedst i test 2023 / Konsolbord House Doctor}

KONSOLBORD HOUSE DOCTOR - 09-12-2023

» »

KONSOLBORD HOUSE DOCTOR - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Konsolbord House Doctor - Filnavnet på denne side om "konsolbord house doctor" er "konsolbord-house-doctor" med den fulde URL https://sh0p.dk/konsolborde/konsolbord-house-doctor, og siden er nr. 112 ud af i alt 264. Du kan tjekke flere interne sider her: Konsolbord Med Glasplade, Konsolbord Billeder, Franske Konsolborde ... Tak for dit besøg, og god dag :) - Det er i dag 09-12-2023, klokken er 03:54, og denne side kom på nettet 23-03-2017 ...

Overblik

Black Fredag onlineHenvisninger online med flere ...Anmeldelser og erfaringerMoms og toldGaveindkøbFupbutikkerTestvinderCyber Monday 2023TrustPilotE-mærketJanuarudsalg 2023 - 2024 på internettet