KONSOLBORD MIO

Konsolbord Mio > Spar mange penge på handel online sådan her - Konsolbord Mio

Stort udvalg i konsolborde og over 10.000 møbler med prismatch og gratis fragt på alle ordrer ✓

Se de flotte konsolborde og 10.000 andre møbler her

Reklame

Super-guide: 10 kritiske shopping-råd, som kan spare dig for virkelig mange kroner og slemme fejltagelser

10 kritiske shopping-råd, der kan spare dig for tusinder af penge og virkelig frustrerende fejltagelser - Hvis du helst vil undlade at rive hårene ud af dit hoved, råbe som en gal, eller trampe i gulvet af ren og skær ubehag, og vil du meget hellere smile af ren lykke, fordi du har lavet en god handel, sparet posevis af kroner eller bare undveget at begå jordens dummeste shopping-brøler, så læs da lige med her! For med følgende pointer kan du muligvis risikere at spare alt lige fra 15 % til måske 60 % eller mere, ved nogle situationer, plus du lærer da også lidt ang. at købe de allerbedste varer. Og endnu vildere: Du kan lære at spare 100 pct. ... hvilket lyder fuldstændig skørt - men for at vide, hvorledes dét hænger sammen, må du læse mere hernede ...

Du er her: Forside / Shopping på internettet > Konsolborde > Konsolbord Mio / Netguide til shopping

Denne sides indhold

Cyber MondayFalske webshopsKilder på nettet m.m.Januarudsalg 2021 - 2022 på internettetBedst i testMoms og toldGaveindkøbAnmeldelser og erfaringerTrustPilotE-mærketBlack Fredag online

 1. Black Friday 2021 - Du må ikke undervurdere Black Friday - Årets vildeste tilbud og udsalg

 2. Black Friday 2021 - Hold udkig efter Black Friday - Årets allervildeste udsalg og tilbud - Er du på udkig efter noget bestemt, du skal købe, eller er du bare i indkøbs-humør omkring oktober måned el. november? Eller påtænker du at købe dine julegaver lidt før end du plejer? Så kunne det være en ide at vente med dette til Black Friday, som man på dansk kalder Sort Fredag. Black Friday i DK er med tiden blevet kæmpestort, og du kan stensikkert regne med at Black Friday i 2021 bliver større end nogensinde. Black Friday er oprindeligt en tradition fra Amerika, som vi også kan mærke, at de danske folk de seneste år med glæde har godkendt, når vi tager et kig på forskellige webshops statistikker. Black Friday er - tro det eller ej - årets vildeste shopping-begivenhed! Alle Sort Fredag-tilbud starter fra 25. november 2021. Nogle webshops begynder allerede omkring kl. 24, og nogle webshops fortsætter weekenden ud. Black Fridag findes både i de fysiske shops såvel som på nettet.

  Din besparelse? Det giver sig selv, at du på denne shopping-dag kan spare meget store mængder penge, men ved at følge dette tips i relation til at bruge Black Friday f.eks. i forb. med julegaver og andre kommende gaveindkøb, kan du - og hvis du tilmed oveni det er en smule heldig - lave besparelser på tusindvis af kroner. Sæt 25. november i kalenderen!

  Black Friday / Konsolbord Mio

 3. Anmeldelser og erfaringer må du ikke overse

 4. Erfaringer og anmeldelser hjælper dig på rette vej - I jo højere en prisklasse, en vare befinder sig i, jo mere signifikant kan det måske være at tjekke andres oplevelser med varen. Du kan endda muligvis være så heldig at finde nogle anmeldelser, og endda af den gode slags, hvilket kunne være vigtige at bruge i din vurdering. Hos mange netbutikker er der nederst på produktsiderne en sektion, hvor kunder kan give det respektive produkt karakterer samt skrive om deres erfaringer. Brug anmeldelser og erfaringer i din helhedsvurdering, hvis det kan lade sig gøre, før et køb. Det er guld værd.

  Hvad får jeg ud af det? Du kan potentielt set spare ret store mængder penge og tid ved at kigge efter produkter, nogen allerede har erfaringer med, blot du lige har in mente, at vi bestemt ikke alle er ensartede. Men så kan du muligvis undgå al bøvlet med at skulle tilbagesende computerskærmen til butikken, pga. billedet normalt er en smule uskarpt; slowjuiceren, der støjer for vildt; computeren, der sætter tålmodigheden på prøve, idet den bare er født langsom ... et cetera ...

 5. Bedst i test 2021 - Se efter det bedste af det bedste

 6. Testvinder 2021 - Se efter bedst i test-mærket - Undersøg om der inden for den varekategori, du har interesse i, er en el. måske flere bedst i test-varer, altså ting, som er blevet kåret som værende nogle af de bedste i test. Blandt dem, som giver et sådant "stempel" er fx Tænk.dk, Politiken, PriceRunner.dk, med flere. Fokussen på bedst i test-produkter er tiltaget særdeles meget de seneste år, og nogle websites er lidt "kunstneriske" ift. deres definition på en test eller testvinder; så undersøg for en sikkerheds skyld, om siden, der anvender ord såsom test, bedst i test 2021 og/eller testvinder 2021, selv har testet produkterne, kun henviser til en eller flere tests, anmeldelser, karakterer, eller noget helt andet.

  Besparelse? Ved at gå efter testvindere, kan du potentielt spare tid og penge, idet du erhverver dig en vare af en godkendt standard.

  Testvinder 2021 / Konsolbord Mio}

 7. Cyber Monday 2021 - En yderst betydningsfuld shoppingdag på internettet

 8. Cyber Monday 2021 - En yderst væsentlig shoppingdag online - Cyber Monday afholdes den 28. november, det vil sige mandagen lige efter Black Friday, og er blandt en af de store shopping-dage i Amerika. Finder du ikke et eller andet godt, når du kigger efter Black Friday-tilbud, så hold skarpt øje med Cyber Monday. Det er mange flere shops, som holder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er virkelig en dag, som du også skal have in mente. Ordet Cyber Monday blev opfundet af folk inden for marketingverdenen med henblik på at overtale folk til at købe på internettet, og på den måde er Cyber Monday altså en shopping-dag forbeholdt webshops.

  Konklusionen er? Du kan finde besparelser på alt lige fra små 15 til 60 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør klart holde øje med denne dag, for du kommer til at finde tonsvis af interessante tilbud, især inden for eksempelvis elektronik og it med mere ... Sæt dagen i kalenderen.

  Se eventuelt: Konsolbord Jonas Frisk

  Cyber Monday / Konsolbord Mio

 9. Told og moms i relation, når du handler i en udenlandsk webshop på nettet - Dette bør du være klar over

 10. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Læs evt.: Konsolbord Marstrand

  Må jeg få din opmærksomhed? Nu bliver det rigtig interessant ...

 11. Januar-udsalg - Du må ikke undervurdere januarudsalget - Årets allerstørste udsalgsmåned

 12. Januar-udsalg 2021 - 2022 - Hold udkig efter januarudsalg - Årets bedste shoppingperiode - Find lækre udsalg og tilbud på januar-udsalg i 2021 - 2022 - Årets vildeste shoppingperiode er det store udsalg i januar måned. Det er hér, hvor du kan være en heldig kartoffel og lave sindssyge besparelser. Det er bestemt ikke umuligt at se ordene spar 30 % og spar 55 % eller spar 70 % i forskellige netbutikker og bestemt også ude i de fysiske butikker, og i af og til finder da da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Helt sindssygt! Kender du nogen, der snart forventer en fødselsdagsgave eller anden type gave i januar måned eller senere hen, så kunne det være en god ide at bruge januarudsalg til netop dét. Til januarudsalget kan det gå totalt agurk med med tilbuddene, så hold et skarpt øje med denne måned, og hav in mente, at en god del af butikkerne begynder med januar-tilbud den 25. december.

  Konklusionen er? Til januar-udsalg skal du ikke blive overrasket over at lave besparelser på fx 20 pct. eller mere på alt lige fra parfume til fladskærms-tv. Og det gode er, at januarudsalg varer ca. en måned, det vil sige du har fin tid til at shoppe - men det er dog stadig en fin idé at ikke at udsætte det for meget, da de bedste varer kan blive hapset med det samme.

  Tjek også: Konsolbord 120 Cm

  Se lige her: Og nu til noget stort ...

  Udsalget I Januar 2021 - 2022| 2021 - 2022 på internettet| online||||} / Konsolbord Mio

 13. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... RIGTIg god tid

 14. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

 15. E-mærket - Få større grad af sikkerhed som kunde på nettet

 16. Hvad med E-mærket - Få større grad af sikkerhed som forbruger online - Er shoppen, som du handler hos, e-mærket? E-mærket er en unik ordning for shops. Du få mere sikkerhed som køber, når du køber på nettet hos en e-mærket butik, som du kan læse mere om på www.emaerket.dk. E-mærket kan være en nogenlunde indikator for, at en netbutik er seriøs omkring sin virksomhed, og sætter køberen først, hvilket er en virkelig positiv ting.

  Konklusionen må derfor være: Er du typen, der kan være en smule nervøs, når du shopper på nettet, burde det at købe ved en e-mærket netbutik klart give dig ro i sindet, især hvis noget ifm. dit køb skulle fejle. Og i tilfælde af noget virkelig mislykkes, så har du som forbruger gode sikkerheder.

 17. Tjek TrustPilot ifm. e-handel - men hav dette in mente ...

 18. Brug TrustPilot i forhold til e-handel - men vær varsom - Har butikken, som du overvejer at handle hos, en TrustPilot-profilside, og får den gode bedømmelser og gode ord? Det er godt at undersøge en webshop for dette, fordi det kan være med til at give et kig ind i, om hvorvidt du køber et helt sikkert og respektabelt website, hvor alting er, som de skal være. Husk dog lige, at det for en webshop er total uladesiggørligt at få hele verden til at lide den. Der vil altid findes "byrdefulde" menneskere, som for eksempel lader fragtfirmaets fejltagelser gå ud over netbutikken; der findes også kunder, som bare altid har en eller flere ting at beklage sig over ... Så der er masser af måder, hvorpå en shop kan få uretfærdige klager. Så husk lige at se retfærdigt på tingene...

  Hvad får du ud af det?: Ved at sortere ud i de "negative" sites, kan du potentielt spare dig selv for mange af skuffelser over eksempelvis en vare, som du først modtager 13 dage eller mere efter du har bestilt, eller skuffelser over ikke-eksisterende eller elendig support ... og så videre ...

  Læs også: Konsolbord Köpes

 19. Sådan gør fup-shops - Undgå at få taget dine penge!

 20. Beklageligvis er der konstant folk, der prøver at snyde dig, og for shops online er det her et gigantisk problem. Gudskelov er det relativt simpelt at afsløre en sådan butik, men altså udelukkende, hvis du ved, hvad du skal tjekke efter. En fake shop vil oftest forsøge at få folk til at købe normalt ret dyre varer til ekstremt nedsatte priser. Den letteste måde at afsløre en fake butik på, er ved at søge på dens navn på nettet. Findes der slet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller er der udelukkende negative udtalelser, så er det nok ikke lige dér, du bør handle. Kan du heller ej finde essentielle info såsom telefonnummer (der virker), adresse, oplysninger om medarbejdere m.m., er det bestemt ikke lige et tegn på noget troværdigt. Den klart nemmeste måde at aflure en fake netbutik på er ved bare at se, hvad der står på siden, for typisk vil der være masser af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkværdige formuleringer, da teksten typisk har været igennem noget oversættelses-software med mere, hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil resultere i fejl. Er du helt i tvivl, så forsøg at ringe shoppen op og/eller spørg andre mennesker for at høre deres syn på sagen. Man kan ikke være for forsigtig!

  Konklusionen må derfor være: Ja det kan i første omgang lyde som en vittighed, men ved at undgå at blive snydt for alle dine penge, kan du spare 100 pct. - og samtidigt spare dig selv for masser af ærgrelser og så videre. Så vær nu forsigtig, og følg ovennævnte tips.

Se relaterede kilder online her

Her kan du se forskellige relevante kilder og henvisninger online ...

KONSOLBORD MIO - 15-04-2021

» »

KONSOLBORD MIO - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Konsolbord Mio - Filnavnet på denne internetside om "konsolbord mio" er "konsolbord-mio" med den fulde URL https://sh0p.dk/konsolborde/konsolbord-mio, og siden er nr. 162 ud af i alt 264. Du kan tjekke flere interne websider her: Konsolbord Køkken, Moderne Konsolborde, Gamle Konsolbord, Konsolbord Johan Frisk ... Tak for besøget, og rigtig go' dag :) - Det er i dag 15-04-2021, klokken er 00:48, og denne side kom på internettet 23-03-2017 ...

Register

TestTrustPilotE-mærketMoms og toldGaveindkøbJanuar-udsalgFup-webshopsCyber MondayAnmeldelser og erfaringerBlack Friday på nettetKilder og henvisninger på internettet m.fl.