KONSOLBORD RETRO

Konsolbord Retro - og spar masser af penge på shopping på nettet SÅDAN

Stort udvalg i konsolborde og over 10.000 møbler med prismatch og gratis fragt på alle ordrer ✓

Se de flotte konsolborde og 10.000 andre møbler her

Reklame

Netguide: 10 kritiske shopping-tips, der kan spare dig for tusinder af kroner og frygtelige bommerter

Konsolbord Retro - 10 super vigtige shopping-tips, som kan spare dig for virkelig mange kroner og meget skuffende nederlag - Hvis du gerne vil undlade at rive dine hår ud af dit hoved, råbe som en gal, eller trampe hårdt i gulvet af ren frustration, og vil du meget hellere danse af lyksagelighed, fordi du har gjort en fantastisk handel, sparet tusinder af kroner eller bare undgået at lave jordens dummeste shopping-fejl, så læs lige med her! For med følgende tips kan du uden tvivl komme til at spare alt fra 5 % til måske 60 % eller mere, ved nogle tilfælde, plus du lærer også noget ang. at handle de allerbedste varer. Og endnu vildere: Du kan lære at spare 100 % ... som lyder fuldstændig crazy - men for at læse, hvorledes dét hænger sammen, må du læse mere ... Konsolbord Retro

Sti: Start / Shopping online > Konsolborde > Konsolbord Retro / Super-guide til shopping

Sidens indhold

Sort Fredag onlineTrustPilotE-mærketFalske butikkerMoms og toldGaveindkøbTestvinder 2024Januarudsalg 2024 - 2025 på internettetCyber Monday 2024Henvisninger på internettet med mere.Anmeldelser og erfaringer

 1. Hold øje med E-mærket - Få større grad af sikkerhed som konsument online

 2. Hvad med E-mærket - Bliv bedre stillet som konsument online - Er shoppen, du handler ved, e-mærket? E-mærket er en unik certificeringsordning for webshops. Du bliver bedre stillet som kunde, når du handler online i en e-mærket webshop, hvilket du kan læse mere om på www.emaerket.dk. E-mærket kan være en indikation på, at en shop er seriøs omkring sin forretning, og sætter kundeen først, som er en virkelig god ting.

  Hvad betyder det for dig? Er du typen, der er en smule bekymret, når du handler på nettet, vil det at shoppe i en e-mærket shop klart give dig ro i sindet, i særdeleshed hvis noget ifm. købet skulle gå i fisk. Og i tilfælde af noget virkelig går i ged, har du som kunde nogle ekstra sikkerheder.

  Tjek eventuelt: Konsolbord Grå

 3. Anvend TrustPilot i forhold til shopping online - men der er et "men"

 4. Anvend TrustPilot ifm. shopping online - men husk dette ... Har netbutikken, du overvejer at handle ved, en TrustPilot-side, og får den tildelt fine bedømmelser og gode ord med på vejen? Det er slet ikke en dårlig ide at undersøge en webshop for dette, idet det kan være med til at give en indsigt i, om du køber et helt sikkert og respektabelt website, hvor tingene er, som de skal være. Men husk lige, at det for en webshop er noget nær umuligt at få ALLE til at elske den. Der vil altid være "trælse" folk, der eks. lader fragtfirmaets fejltagelser gå ud over butikken; der er også menneskere, som ofte har noget at brokke sig over. Og sådan er der masser af måder, hvorpå en butik kan få ærgerlige bedømmelser. Husk derfor at være åbensindet...

  Din besparelse? Ved at sortere ud i de "dårlige" virksomheder, kan du sandsynligvis undgå masser af frustrationer over fx en vare, som du først modtager 20 dage eller mere efter du har bestilt, eller ærgerlser over ingen eller horribel kundesupport ... osv.

 5. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... VIRKELIG god tid

 6. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

 7. Test 2024 - Se efter "the best of the best"

 8. Test 2024 - Se efter bedst i test-mærket - Undersøg om der i den kategori af produkter, du har interesse i, er en el. måske flere bedst i test-produkter, dvs. produkter, som er blevet kåret som nogle af de bedste i test. Nogle af dem, der giver et sådant "stempel" er eks. Tænk, Politiken.dk, PriceRunner.dk, o.a. Interessen for "test"-produkter er optrappet særdeles meget de seneste år, og flere internetsites kan være - lad os bare sige - relativt "kreative" mht. deres definition på en testvinder eller test; så tjek bare for din egen skyld, om websitet, der gør brug af ord såsom test, bedst i test 2024 eller testvinder 2024, selv har prøvet disse produkter, blot refererer til nogle test, anmeldelser, karakterer, eller noget helt tredje.

  Konklusion: Ved at gå efter testvinder-produkter, kan du med stor sandsynlighed - på lang sigt - spare tid og penge, idet du får et produkt af en vis standard.

  Testvinder 2024 / Konsolbord Retro}

 9. Moms og told med hensyn til, når du køber i udenlandske netbutikker på nettet - Dette skal du vide

 10. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

 11. Cyber Monday 2024 - En ganske stor tilbudsdag på nettet

 12. Cyber Monday 2024 - En yderst væsentlig shoppingdag online - Cyber Monday afholdes den 28. november, det vil sige mandagen efter Black Friday, og er blandt en af de større shopping-dage i Amerika. Kan du ikke finde et eller andet interessant, når du leder efter Black Friday-tilbud, så hold udkig efter Cyber Monday. Der er mange flere butikker, der afholder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er helt sikkert en begivenhed, som du også skal have in mente. Selve ordet Cyber Monday er opfundet af marketingfolk med henblik på at overtale folk til at handle mere på internettet, og derfor er Cyber Monday altså en shopping-dag forbeholdt butikker, der sælger varer online.

  What's in it for me? Du kan spare alt lige fra små 15 til 80 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør klart huske denne dag, for du kommer til at finde tonsvis af vilde tilbud, især inden for fx it og elektronik med mere ... Sæt dagen i kalenderen.

  Cyber Monday / Konsolbord Retro

 13. Januarudsalg 2024 - 2025 - Derfor skal du holde øje med januarudsalget - Årets allervildeste tilbud

 14. Januarudsalg - Du må ikke undervurdere januarudsalg - Årets vildeste tilbud - Find super udsalg og tilbud på januar-udsalg i 2024 - 2025 - Årets klart vildeste shoppingperiode er udsalget i januar. Det er til udsalget i januar, hvor du kan være en heldig kartoffel og finde crazy besparelser. Det er slet ikke usandsynligt at se ord som spar 25 % og spar 45 % eller spar 75 procent i diverse webshops og naturligvis også i fysiske butikker, og i få tilfælde finder man da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Helt uhørt! Kender du nogen, som skal have en fødselsdagsgave eller anden slags gave i januar eller en af månederne, der følger, så kan det være værd at udnytte januar-udsalget til netop dét. Til januarudsalg kan det gå helt agurk med nedsatte priser, så hold rigtig godt øje med måneden, og husk, at en god del af butikkerne starter januartilbuddene allerede d. 25. december.

  Konklusion: Til januar-udsalget skal du bestemt ikke blive chokeret over at lave besparelser på eksempelvis 40 pct. el. mere på alt lige fra møbler til hvidevarer. Og det gode er, at januarudsalg varer ca. 1 måned, det vil sige du har rigeligt med tid til at finde udsalg - men det er nok stadigvæk en god ide at være tidligt ude, da de bedste produkter typisk bliver hapset efter kort tid.

  Se også: Konsolbord Sæbebehandlet Eg

  Januarudsalg 2024 - 2025| 2024 - 2025 online| på nettet||||} / Konsolbord Retro

 15. Pas på fup-butikker - Undgå at blive fusket!

 16. Uheldigvis er der ofte folk, som prøver at snyde dig, og for shops online er det her et stort issue. Heldigvis er det relativt nemt at opdage en sådan shop, men altså udelukkende, hvis du er opmærksom på, hvad du skal se efter. En fake shop vil typisk prøve på at få kunden til at købe normalvis meget dyre produkter til ekstremt nedsatte priser. Den letteste måde at afsløre en falsk webshop på, er ved at undersøge shoppens navn på nettet. Findes der overhovedet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller er der kun skrækhistorier, så er det nok ikke dér, du skal handle. Kan du heller ikke lokalisere essentielle oplysninger som telefonnummer (der virker), fysisk adresse, info om ansatte m.m., er det ikke ligefrem et tegn på noget troværdigt. Den allernemmeste måde at aflure en falsk shop på er ved blot at se, hvad der står på hjemmesiden, for typisk vil du se tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkværdige formuleringer, idet teksten typisk har været igennem et oversættelsesprogram m.fl., hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil give fejl. Er du fuldstændig i tvivl, så forsøg at ringe webshoppen op og/eller forhør dig hos andre folk for at høre deres syn på sagen. Forsigtighed betaler sig!

  Din besparelse? Ja det kan ligefrem lyde som en joke, men ved at undgå at blive frasvindlet alle dine penge, kan du spare 100 pct. - og samtidigt spare dig selv for masser af vrede osv. Så vær nu opmærksom, og følg vores tips.

 17. Black Friday 2024 - Derfor skal du holde øje med Sort Fredag - Årets allervildeste shopping-dag

 18. Black Friday 2024 - Derfor skal du holde øje med Sort Fredag - Årets bedste tilbud og udsalg - Er der noget bestemt, som du skal have indkøbt, eller er du bare i købe-mood lige omkring oktober eller november? Måske overvejer du at skaffe gaverne til jul en smule før? Så kan det være værd at gemme dette til Black Friday, oversat til dansk: Sort Fredag. Black Friday i DK er som tiden er gået blevet gigantisk, og du kan godt regne med at Den Sorte Fredag i 2024 bliver vildere end nogensinde før! Det er oprindeligt en tradition fra USA, som vi kan mærke, at danskerne de seneste år i stor stil har adopteret, når man tager et kig på diverse butikker besøgstal. Black Friday er - believe it or not - årets vildeste shoppingdag! Alle Sort Fredag-tilbud kører fra 25. november. Flere netbutikker starter allerede ved klokken 24, og nogle netbutikker fortsætter endda frem til søndag. Black Fridag afholdes både i de fysiske butikker såvel som på nettet.

  Besparelse? Det er klart, at du på denne dag kan spare meget store mængder penge, men ved at huske dette tips mht. at benytte dig af Black Friday eks. ifm. julegaver o.a. gaveindkøb, kan du - og hvis du samtidig oveni det er en smule heldig - lave besparelser på hundredvis af kroner. Sæt den 25. november 2024 i kalenderennu!

  Relateret: Villa Collection Konsolbord

  Black Friday 2024 på internettet / Konsolbord Retro

 19. Erfaringer og anmeldelser må du ikke overse

 20. Anmeldelser og erfaringer kan være din redning - I jo højere et prisniveau, en vare ligger i, desto mere signifikant kan det være at researche folks oplevelse med varen. Du kan også muligvis være heldig at finde nogle anmeldelser, og muligvis af den lange slags, som kan være værdifulde at tage med i din beslutning. På nogle webshops er der i bunden af produktsiderne en boks, hvor køberne kan give det pågældende produkt karakterer og skrive om deres erfaringer. Brug erfaringer og anmeldelser i din helhedsvurdering, hvis du kan, i forbindelse med et køb. Det kan betyde meget.

  Hvad er konklusionen? Du kan sandsynligvis spare rimelig store mængder penge og tid ved at kigge efter produkter, nogen allerede har lidt erfaringer med, bare du lige bider mærke i, at vi mennesker ikke alle sammen er ens. Så kan du muligvis undslippe bøvlet med at skulle returnere computerskærmen til netbutikken, fordi billedet altid står lidt sløret; støvsugeren, der larmer alt for højt; GPS'en, som sætter din tålmodighed på prøve, idet den er født ekstremt langsom ... et cetera.

KONSOLBORD RETRO - 22-04-2024

» »

KONSOLBORD RETRO - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Konsolbord Retro - Filnavnet på denne internetside omhandlende "konsolbord retro" er "konsolbord-retro" med den fulde URL https://sh0p.dk/konsolborde/konsolbord-retro, og siden er nr. 177 ud af i alt 264. Du kan finde andre interne websider her: Annika Konsolbord, Romantisk Konsolbord, Konsolborde Antik, Konsolbord Grå, Konsolbord ... Tak for besøget, og rigtig go' dag :) - Det er i dag 22-04-2024, klokken er 11:22, og denne side kom online 23-03-2017 ...

Register

Black Fredag på internettetTrustPilotE-mærketFup-webshopsMoms og toldGaveindkøbJanuarudsalg på internettetAnmeldelser og erfaringerTest 2024Cyber Monday 2024Kilder på nettet med flere.