KONSOLBORD VEJEN

Konsolbord Vejen - og spar masser af penge på shopping online sådan her

Stort udvalg i konsolborde og over 10.000 møbler med prismatch og gratis fragt på alle ordrer ✓

Se de flotte konsolborde og 10.000 andre møbler her

Reklame

Guide: 10 essentielle shopping-råd, som kan spare dig for virkelig mange penge og ikke mindst ubehagelige brølere

Konsolbord Vejen - De 10 super vigtige shopping-tips, der kan spare dig for ekstremt mange penge og virkelig skuffende fejltagelser - Hvis du helst vil undgå at rive hårene ud af dit hoved, råbe som en gal, eller trampe hårdt i gulvet af ren ærgrelse, og vil du meget hellere smile af glæde, fordi du har gjort en fantastisk handel, sparet sækkevis af kroner eller bare undgået at lave verdens dummeste shopping-brøler, så kig med her! For med disse råd kan du uden tvivl risikere at spare alt fra 15 % til sågar 85 % eller mere, ved visse tilfælde, plus du lærer da også noget vedrørende at købe de allerbedste varer. Og endnu mere overraskende: Du lærer at spare 100 procent - hvilket lyder totalt skørt - men for at læse, hvorledes dét lige hænger sammen, må du se mere herunder ...

Sti: Forside / Shopping på nettet > Konsolborde > Konsolbord Vejen / Superguide til shopping

Indholdsfortegnelse

Henvisninger og kilder på internettet med flere ...FupbutikkerTestvinder 2022Anmeldelser og erfaringerJanuarudsalg onlineBlack Friday på internettetMoms og toldGaveindkøbCyber Monday 2022TrustPilotE-mærket

 1. Hvad med E-mærket - Få større grad af sikkerhed som kunde online

 2. E-mærket - Bliv bedre stillet som kunde på nettet - Er shoppen, som du handler hos, e-mærket? E-mærket er en unik certificeringsordning for webshops. Du får større grad af sikkerhed som kunde, når du handler på internettet i en e-mærket netbutik, som du kan læse meget mere om på www.emaerket.dk. E-mærket kan bruges som en indikator for, at en shop er seriøs omkring sin virksomhed, og sætter konsumenten først, hvilket er en virkelig god ting.

  What's in it for me? Er du sådan en, som kan være ængstelig, når du køber på nettet, vil det at handle i en e-mærket netbutik helt sikkert give dig noget ro i sindet, især hvis et eller andet i forbindelse med din handel skulle gå i fisk. Og i tilfælde af det virkelig går i fisk, har du som kunde gode fordele.

  Læs eventuelt: Konsolbord 11

 3. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... RIGTIg god tid

 4. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Læs eventuelt: Find Konsolbord I Antikke Møbler

  Må jeg bede om din opmærksomhed? Og nu til noget stort ...

 5. Cyber Monday 2022 - En meget stor shopping-dag på internettet

 6. Cyber Monday 2022 - En yderst stor shoppingdag på internettet - Cyber Monday holdes 28. november, altså mandagen lige efter Black Friday, og er blandt en af de store shopping-dage i USA. Kan du ikke finde noget godt, når du søger efter Black Friday-tilbud, så hold skarpt øje med Cyber Monday. Det er langt flere butikker, som holder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er stensikkert en begivenhed, du også skal tage i betragtning. Selve ordet Cyber Monday er skabt af markedsføringsfolk med mål om at få folk til at købe online, og dermed er Cyber Monday altså en shoppingdag udelukkende for butikkerne på nettet.

  Det kan du spare: Du kan spare alt fra små 5 til 65 % eller mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald holde øje med denne shoppingdag, for du kommer til at finde rigtig super gode tilbud, især inden for fx elektronik og it et cetera ... Sæt dagen i kalenderen.

  Cyber Monday 2022 på internettet / Konsolbord Vejen

 7. Sådan undgår du fup-butikker - Undgå at blive fusket!

 8. Beklageligvis er der altid nogen, som prøver at fuppe dig, og for butikker online er dette et reelt issue. Gudskelov er det okay ligetil at afsløre en sådan butik, men altså udelukkende, hvis du er opmærksom på, hvad du skal kigge efter. En falsk webshop vil typisk forsøge at få folk til at købe normalt meget dyre varer til meget lave priser. Den nemmeste måde at afsløre en fake webshop på, er ved at undersøge shoppens navn online. Findes der overhovedet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller er der kun skrækhistorier, så er det nok ikke dér, du bør handle. Kan du heller ikke lokalisere essentielle oplysninger som telefonnummer (der virker), adresse, info om ansatte med flere, er det ikke lige et tegn på noget troværdigt. Den allernemmeste måde at spotte en fake shop på er ved bare at se, hvad der står på hjemmesiden, for typisk vil du finde masser af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkelige formuleringer, da teksterne typisk har været igennem et oversættelsesprogram m.fl., hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil give fejltranslationer. Er du fuldstændig i tvivl, så prøv at ringe webshoppen op og/eller forhør dig hos nogle andre mennesker for at høre deres mening. Better safe than sorry!

  Konklusionen må være: Ja det kan nærmest lyde humoristisk, men ved at undgå at blive snydt for alle dine penge, kan du spare 100 pct. - og oveni det spare dig selv for masser af ærgrelser og så videre ... Så tænk en ekstra gang, og følg ovennævnte tips.

 9. Bedst i test 2022 - Gå efter bedst i test-mærket

 10. Test 2022 - Se efter "the best of the best" - Kig efter om der inden for den kategori af produkter, som du har interesse i, er en el. flere testvindere, dvs. ting, som er blevet kåret som værende nogle af de allerbedste i test. Nogle af dem, der giver et sådant "stempel" er f.eks. Tænk, Politiken, PriceRunner, o.a. Fokusset på testvinder-varer er tiltaget meget de seneste år, og flere sites er - lad os bare sige - relativt "fantasifulde" mht. deres definition på en test eller testvinder; så research lige for din egen skyld altid, om websitet, der nævner ord som test, bedst i test og testvinder, selv har gennemtestet produkterne, blot henviser til nogle tests, anmeldelser, bedømmelser, eller noget helt tredje.

  Din besparelse: Ved at gå efter testvinderne, burde du potentielt - på den lange bane - spare penge, da du investerer i et produkt af en bedre kvalitet.

  Kig lige her engang: Det næste tip kan være afgørende ...

  Test 2022 / Konsolbord Vejen}

 11. Januar-udsalg - Husk januar-udsalg - Årets vildeste tilbud og udsalg

 12. Januarudsalg - Derfor skal du holde udkig efter udsalget i januar - Årets største tilbud og udsalg - Find vilde udsalg og tilbud på udsalget i januar i 2022 - 2023 - Årets absolut største shopping-periode er udsalget i januar måned. Det er hér, at du kan være heldig og lave sindssyge besparelser. Det er slet ikke urealistisk at se ord som spar 25 % og spar 45 % eller spar 70 procent i forskellige webshops og bestemt også i de fysiske butikker, og i helt sjældne tilfælde finder man da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Total skørt! Har du en ven, som snart skal have en fødselsdagsgave eller anden type gave i januar eller en af månederne, der følger, så kunne det være en god ide at bruge januar-udsalg til netop dét. Til januarudsalget kan det gå totalt agurk med priserne, så hold rigtig godt øje med denne måned, og bid mærke i, at mange af butikkerne begynder med januar-tilbuddene fra d. 25. december.

  Konklusion? Til januar-udsalget skal du ikke blive chokeret over at lave besparelser på fx 50 pct. el. mere på alt lige fra parfume til fladskærms-tv. Og det fede er, at januar-udsalget varer ca. 1 måned, dvs. du har fin tid til at finde udsalg - men det er dog alligevel en fin ide at ikke at udsætte det for meget, da de allerbedste produkter typisk bliver hapset lynhurtigt.

  Udsalget I Januar 2022 - 2023| 2022 - 2023 på internettet| på nettet||||} / Konsolbord Vejen

 13. Erfaringer og anmeldelser hjælper dig

 14. Anmeldelser og erfaringer hjælper dig - I jo højere prisleje, et produkt ligger i, jo vigtigere kan det måske være at tjekke folks erfaringer med varen. Du kan endda måske være så heldig at finde konkrete reviews, og måske af den lange slags, hvilket kan være essentielle at medtage i din endelige konklusion. Hos mange netbutikker er der nederst på produktsiderne en sektion, hvor kunden kan give det respektive produkt karakterer plus skrive om deres oplevelser. Brug erfaringer og anmeldelser i din helhedsvurdering, hvis det kan lade sig gøre, ifm. en handel. Det er guld værd.

  Konklusion: Du kan potentielt set spare ret store mængder penge og tid ved at kigge efter produkter, nogen har lidt erfaringer med, bare du lige husker, at vi slet ikke alle er ens. Så kan du muligvis undgå bøvl med at skulle tilbagesende fjernsynet til shoppen, fordi billedet generelt er en smule sløret; vaskemaskinen, som larmer alt for meget; GPS'en, der sætter tålmodigheden på prøve, fordi den er født sindssygt langsom ... etc.

  Læs også: Konsolbord Hall

 15. Anvend TrustPilot ift. shopping online - men der er et "men"

 16. Tjek TrustPilot i forhold til shopping - men hav dette in mente ... Har netbutikken, som du køber ved, en TrustPilot-profil, og får den tildelt fine bedømmelser samt rosende ord med på vejen? Det er bestemt ikke dårligt at undersøge en webshop for dette, idet det kan give et indblik i, om hvorvidt du handler et sikkert og ordentligt websted, hvor tingene er, som de skal være. Men husk lige, at det for en shop er helt umuligt at få alle til at elske den. Der vil altid være "byrdefulde" kunder, som eksempelvis lader fragtfirmaets fejltagelser gå ud over shoppen; der findes også kunder, som bare altid har et eller andet at brokke sig over ... Og sådan er der masser af måder, hvorpå en butik kan få trælse klager. Husk derfor at se tingene fra flere vinkler.

  Hvor meget er besparelsen på? Ved at frasortere de "dårlige" hjemmesider, kan du potentielt spare dig selv for masser af skuffelser over eksempelvis et produkt, som du først modtager 11 dage eller mere efter bestilling, eller skuffelser over manglende eller horribel kundeservice ... und so weiter ...

  OBS: Her kommer der en vigtig pointe ...

 17. Black Friday 2022 - Hold udkig efter Black Friday - Årets vildeste tilbudsdag

 18. Black Friday 2022 - Derfor skal du holde øje med Black Friday - Årets bedste tilbudsdag - Er der noget bestemt, som du vil købe, eller er du blot i indkøbs-humør omkring oktober måned eller november måned? Eller overvejer du at skaffe dine gaver til jul en smule før? Så kunne det være en ide at vente med dette til Black Friday, oversat til dansk: Sort Fredag. Black Friday i DK er efterhånden blevet gigantisk, og du kan være stensikker på at Den Sorte Fredag i 2022 bliver vildere end nogensinde før! Black Friday er oprindeligt en tradition fra USA, som man også kan mærke, at danskerne de forgangne år i stor stil har adopteret, når man ser forskellige shops statistikker. Black Friday er - believe it or not - årets største shoppingbegivenhed! Alle Black Friday-tilbud starter fra den 25. november 2022. Nogle shops begynder allerede omkring kl. 24, og nogle netbutikker fortsætter weekenden ud. Black Fridag afholdes både i de fysiske shops såvel som online.

  Hvad betyder det for dig? Det er selvsagt, at du på Black Fredag kan spare enorme mængder penge, men ved at huske vores tips ang. at benytte dig af Black Friday decideret i forb. med juleindkøb og andre gaveindkøb, kan du - og hvis du tilmed også er en smule heldig - få sparet tusindvis af kroner. Sæt 25. november 2022 i din kalender med det samme!

  Tjek eventuelt: Konsolbord Halvrundt

  Black Friday på nettet / Konsolbord Vejen

 19. Told og moms i forhold til, når du handler i en udenlandsk shop på nettet - Dette skal du vide

 20. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  OBS: Her kommer der en vigtig pointe ...

KONSOLBORD VEJEN - 27-05-2022

» »

KONSOLBORD VEJEN - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Konsolbord Vejen - Filnavnet på denne side relateret til "konsolbord vejen" er "konsolbord-vejen" med den fulde URL https://sh0p.dk/konsolborde/konsolbord-vejen, og siden er nr. 207 ud af i alt 264. Du kan finde flere interne sider her: Konsolbord Empire Jonas Frisk, Konsolborde Ilva, Konsolbord Eg, Konsolbord Sælges ... Tak fordi du læste med, og rigtig god dag :) - Det er i dag 27-05-2022, klokken er 07:13, og denne side kom på nettet 23-03-2017 ...

Sidens indhold

Januarudsalg 2022 - 2023Den Sorte Fredag onlineMoms og toldGaveindkøbTrustPilotE-mærketBedst i test 2022FupbutikkerCyber MondayHenvisninger og kilder på internettet med mere.Anmeldelser og erfaringer