SMÅ KONSOLBORDE

Små Konsolborde - og spar masser af penge med disse tricks sådan

Stort udvalg i konsolborde og over 10.000 møbler med prismatch og gratis fragt på alle ordrer ✓

Se de flotte konsolborde og 10.000 andre møbler her

Reklame

Shopping-guide: 10 super vigtige shopping-pointer, der kan spare dig for virkelig mange kroner og ikke mindst meget ærgerlige fejltagelser

De 10 essentielle shopping-pointer, der kan spare dig for ekstremt mange penge og meget slemme fejltagelser - Hvis du vil undgå at rive dine hår ud af hovedet, skrige som en gal, eller trampe i gulvet af rendyrket vrede, og vil du meget hellere synge af lyksagelighed, fordi du har lavet en fantastisk handel, sparet tusinder af kroner eller bare sluppet udenom at lave verdens dummeste shopping-bommert, så læs da lige med her! For med følgende råd kan du uden tvivl komme til at spare alt lige fra 10 % til måske 80 % eller mere, ved nogle situationer, og du lærer da også noget angående at finde de allerbedste produkter. Og endnu mere vildt: Du kan lære at spare hundrede procent ... der lyder totalt ekstremt - men for at se, hvorledes dét lige kan lade sig gøre, må du læse mere hernede ... Små Konsolborde

Her er du: Start / Shopping > Konsolborde > Små Konsolborde / Stor guide til shopping

Indhold

Moms og toldGaveindkøbAnmeldelser og erfaringerCyber MondayTestvinder 2023Henvisninger og kilder online m.m.Sort Fredag onlineJanuar-udsalg 2023 - 2024FupbutikkerTrustPilotE-mærket

 1. Told og moms i relation, når du køber i udenlandske butikker online - Det her skal du vide

 2. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Kig lige her engang: Nu kommer det rigtig spændende ...

 3. Black Friday 2023 - Du må ikke undervurdere Black Fredag - Årets største shopping-dag

 4. Black Friday 2023 - Derfor skal du holde udkig efter Den Sorte Fredag - Årets vildeste udsalgsdag - Søger du noget bestemt, du vil have indkøbt, eller er du i indkøbs-humør lige omkring oktober måned el. november? Eller overvejer du at indkøbe gaverne til jul lidt før? Så kunne det være en ide at vente med dette til Black Friday, som man også kalder Sort Fredag. Black Friday i Danmark er i tidens løb blevet kæmpestort, og du kan stensikkert regne med at Sort Fredag i 2023 bliver vildere end nogensinde! Black Friday er oprindeligt en tradition fra USA, som vi da i hvert tilfælde også kan se, at dansken de forgangne år i stor stil har taget til sig, hvis vi kigger på diverse shops besøgstal. Black Friday er - uden tvivl - årets vildeste shopping-begivenhed! Alle Black Fredag-tilbud starter fra 25. november. Flere webshops starter allerede ved midnat, og nogle shops bliver ved også weekenden ud. Black Fridag holdes både i de fysiske shops såvel som på internettet.

  Konklusionen er følgende: Det giver sig selv, at du på Den Sorte Fredag kan spare vilde mængder penge, men ved at huske dette råd angående at anvende Black Friday decideret til julegaver o.a. forskellige gaveindkøb, kan du - hvis du tilmed oveni det er bare en smule heldig - spare tusindvis af kroner. Sæt fredag d. 25. november 2023 i kalenderen!

  Prøv lige at se hér! Nu bliver det rigtig interessant ...

  Black Friday 2023 / Små Konsolborde

 5. Test 2023 - Se efter testede produkter

 6. Bedst i test 2023 - Se efter testede produkter - Tjek om der inden for den kategori af varer, som du er interesseret i, er en eller flere bedst i test-varer, altså varer, der er blevet kåret som blandt de bedste i test. Blandt dem, der tildeler et sådant "stempel" er eks. Tænk.dk, Politiken, PriceRunner.dk, med flere. Fokussen på testvinder-produkter er eskaleret betydeligtpå det seneste, og flere sites er - lad os bare sige - en smule "kreative" i forhold til deres definition på en testvinder eller test; så research for en sikkerheds skyld altid, om siden, der gør brug af ord såsom test, bedst i test el. testvinder 2023, også har testet disse produkter, bare refererer til en eller flere test, anmeldelser, karakterer, eller noget helt tredje.

  Det kan du spare: Ved at gå efter testede produkter, kan du sandsynligvis spare penge, fordi du køber et produkt af en vis kvalitet.

  Tjek eventuelt: Konsolbord

  Test 2023 / Små Konsolborde}

 7. Identificering af falske netbutikker - Undgå at blive snydt!

 8. Beklageligvis er der konstant folk, der vil forsøge at fuske dig, og for butikker online er dette et gigantisk problem. Gudskelov er det relativt ligetil at opdage en sådan shop, dog altså udelukkende, hvis du ved, hvad du skal tjekke efter. En fake shop vil oftest forsøge at få folk til at købe normalvis ret dyre produkter til ekstremt lave priser. Den nemmeste måde at spotte en fake netbutik på, er ved at søge på butikkens navn på internettet. Findes der slet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller finder du udelukkende skrækhistorier, så er det nok ikke lige dér, du skal handle. Kan du heller ikke lokalisere normale info såsom telefonnummer (som virker), fysisk adresse, info om ansatte med flere, er det heller ikke ligefrem et tegn på troværdighed. Den klart nemmeste måde at spotte en fake netbutik på er ved bare at se, hvad der står på hjemmesiden, for typisk vil der være tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkelige formuleringer, da teksten typisk har været igennem Google Translate m.m., hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil resultere i fejltranslationer. Er du fuldstændig i tvivl, så forsøg at ringe webshoppen op og/eller forhør dig hos nogle andre mennesker for at høre deres mening. Man kan ikke være for forsigtig!

  Konklusion? Ja det kan i første omgang lyde som en joke, men hvis du undgår at blive frasvindlet alle dine penge, så kan du jo spare 100 % - og oveni det spare dig selv for masser af vrede etcetera. Så vær nu opmærksom, og følg vores råd.

  Se også: Konsolbord 11

 9. Januar-udsalg 2023 - 2024 - Derfor skal du holde udkig efter januarudsalg - Årets allervildeste tilbudsmåned

 10. Januarudsalg - Undervurdér ikke udsalget i januar - Årets bedste udsalg og tilbud - Find vilde tilbud og udsalg på udsalget i januar i 2023 - 2024 - Årets absolut største shoppingperiode er det store udsalg i januar. Det er hér, hvor du kan have heldet med dig og lave nogle meget store besparelser. Det er slet ikke usandsynligt at se ord som spar 35 % og spar 45 % eller spar 65 % i diverse webshops og selvfølgelig også i de fysiske butikker, og i af og til ser da da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Fuldstændig skørt! Kender du nogen, som forventer en fødselsdagsgave eller anden form for gave i januar eller senere på året, så kan det være værd at bruge januar-udsalg til netop dét. Til januarudsalget kan det gå totalt amok med lave priser, så hold et skarpt øje med måneden, og hav in mente, at en god del shops begynder med januar-tilbud allerede den 25. dec.

  Besparelse: Til udsalget i januar skal du bestemt ikke blive overrasket over at lave besparelser på for eksempel 50 procent etcetera på alt lige fra brugskunst til fladskærms-tv. Og det bedste er, at denne periode varer cirka en måned, så du har god tid til at finde tilbud - men det er stadig en fin ide at ikke at vente, da de bedste produkter har det med at blive hapset lynhurtigt.

  Læs evt.: Konsolbord I Stål

  OBS: Og nu til noget stort ...

  Januarudsalget 2023 - 2024| 2023 - 2024 online| på internettet||||} / Små Konsolborde

 11. Anvend TrustPilot i forbindelse med shopping online - men pas på

 12. Anvend TrustPilot i forhold til e-handel - men hav dette in mente ... Har butikken, du overvejer at købe ved, en TrustPilot-profil, og får den tildelt gode bedømmelser og rosende skrivelser oveni? Det er bestemt ikke skidt at granske en butik nærmere for dette, fordi det kan give et kig ind i, om hvorvidt du køber et helt trygt og ordentligt internetsite, hvor tingene er i orden. Husk dog på, at det for en shop er noget nær uladesiggørligt at få hele verden til at elske den. Der der vil altid komme til at være "trælse" menneskere, som eks. lader fragtfirmaets fejltagelser gå ud over netbutikken; der findes også kunder, der bare hyppigt har en eller flere ting at brokke sig over. Og sådan er der masser af forskellige måder, hvorpå en webshop kan erhverve sig uretfærdige bedømmelser. Husk derfor at se tingene fra flere vinkler...

  Hvad betyder det for dig? Ved at frasortere de "dårlige" internetsider, kan du sandsynligvis spare dig selv for masser af ærgerlser over eks. en vare, som du først får leveret 20 dage efter bestilling, eller ærgerlser over ingen eller horribel support ... osv.

 13. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... RIGTIg god tid

 14. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Tjek evt.: Konsolborde Hvide

 15. Cyber Monday 2023 - En ganske væsentlig tilbudsdag på internettet

 16. Cyber Monday 2023 - En ganske væsentlig shopping-dag på internettet - Cyber Monday er den 28. november, altså mandagen efter Black Friday, og er en af de største shopping-dage i USA. Kan du ikke finde noget interessant, når du kigger efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt udkig efter Cyber Monday. Der er langt flere shops, der afholder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er stensikkert en begivenhed, du også bør have in mente. Ordet Cyber Monday er opfundet af folk inden for marketingverdenen med henblik på at overtale folk til at handle på nettet, og derfor er Cyber Monday altså en shoppingdag forbeholdt butikker på internettet.

  Besparelse? Du kan spare alt lige fra små 20 til 50 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør klart ikke glemme denne shopping-dag, for du kommer til at finde rigtig interessante tilbud, specielt inden for fx elektronik og it etc. Sæt dagen i kalenderen.

  Læs også: Lucas Konsolbord

  Cyber Monday / Små Konsolborde

 17. Hold øje med E-mærket - Få større grad af sikkerhed som kunde på internettet

 18. Hold øje med E-mærket - Få mere sikkerhed som konsument på internettet - Er shoppen, du handler hos, e-mærket? E-mærket er en god certifikering for netbutikker. Du bliver bedre stillet som kunde, når du handler på internettet ved en e-mærket shop, som du kan finde meget mere om på deres site. E-mærket er som regel en god indikator for, at en webshop er seriøs omkring sin forretning, og sætter køberen først, hvilket naturligvis er en super god ting.

  Besparelse? Er du sådan en type, der er lidt ængstelig, når du shopper på internettet, burde det at shoppe i en e-mærket shop give dig ro i sindet, i særdeleshed hvis noget ved dit køb skulle mislykkes. Og i tilfælde af noget virkelig går i ged, så har du som kunde nogle gode fordele.

  Tjek eventuelt: Hjemmelavet Konsolbord

 19. Anmeldelser og erfaringer må du ikke overse

 20. Erfaringer og anmeldelser kan være din redning - I jo højere et prisniveau, en vare befinder sig i, jo mere signifikant bør det måske være at researche folks oplevelse med produktet. Du kan også muligvis være så heldig at finde vigtige reviews, og måske af den vigtige slags, som kunne være værdifulde at medtage i din beslutning. Hos nogle webbutikker er der i bunden af produktsiderne en boks, hvor købere kan give et produkt karakterer plus fortælle om deres erfaringer. Brug anmeldelser og erfaringer i din helhedsvurdering, hvis muligt, i forbindelse med et køb. Det er det rene guld.

  Hvad kan man konkludere på det? Du kan med stor sandsynlighed spare ret store mængder penge og tid ved at se efter varer, som flere har erfaringer med, blot du ved, at vi slet ikke alle sammen er ens. Men så kan du muligvis undgå bøvlet med at skulle returnere tv'et til butikken, på grund af billedet altid står lidt sløret; støvsugeren, som larmer alt for vildt; GPS'en, som sætter din tålmodighed på prøve, idet den bare er født sindssygt langsom ... etcetera.

  Tjek eventuelt: Konsolborde Og Toiletborde

SMÅ KONSOLBORDE - 05-12-2023

» »

SMÅ KONSOLBORDE - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Små Konsolborde - Filnavnet på denne side omhandlende "små konsolborde" er "smaa-konsolborde" med den fulde URL https://sh0p.dk/konsolborde/smaa-konsolborde, og siden er nr. 251 ud af i alt 264. Du kan se andre interne sider her: Konsolbord 1800 Talet, Konsolbord Retro, Konsolbord Til Salg ... Tak fordi du læste med, og god dag :) - Det er i dag 05-12-2023, klokken er 23:13, og denne side kom på internettet 23-03-2017 ...

Sidens indhold

Anmeldelser og erfaringerHenvisninger og kilder på internettet med flere.FupbutikkerTrustPilotE-mærketJanuarudsalgSort Fredag onlineTestvinder 2023Cyber Monday 2023Moms og toldGaveindkøb