LOMMELYGTER 2021 / 2022

KØB LOMMELYGTE PÅ NETTET - FIND BILLIGE LOMMELYGTER & TILBUD 2021 / 2022

Super lækre lommelygter og håndlygter - Altid fuld 365 returret ✓ Største og bedste udvalg ✓

Se det bedste udvalg i lommelygter og håndlygter her

Reklame

Webguide: De 10 hammervigtige shopping-råd, som kan spare dig for tusinder af penge og irriterende brølere

De 10 essentielle shopping-pointer, der kan spare dig for tusinder af kroner og ikke mindst virkelig ubehagelige fejl - Hvis du helst vil undlade at rive dine hår ud af dit hoved, skrige som en gal, eller trampe hårdt i gulvet af ren og skær frustration, og vil du hellere smile af lykke, fordi du har gjort en fantastisk handel, sparet tusinder af kroner eller blot undveget at lave verdens dummeste shopping-fejltagelse, så kig da med her! Med disse tips kan du uden tvivl risikere at spare alt fra 15 % til sågar 60 % eller mere, ved visse situationer, plus du lærer også en smule i forhold til at finde de bedste produkter. Og endnu vildere: Du lærer at spare 100 procent ... hvilket lyder fuldstændig ekstremt - men for at finde ud af, hvordan dét kan lade sig gøre, må du se mere herunder ... Lommelygter

Du er her: Hjem / Shopping > Lommelygter > Webguide til shopping

Oversigt

Anmeldelser og erfaringerKilder online med flere ...TrustPilotE-mærketBlack Friday på nettetBedst i testJanuar-udsalg 2021 - 2022 på nettetFalske butikkerCyber Monday 2021Moms og toldGaveindkøb

 1. Bedst i test 2021 - Tjek efter det bedste af det bedste

 2. Test 2021 - Tjek efter bedst i test-mærket - Tjek om der i den produktkategori, som du er interesseret i, er en eller måske flere testvindere, dvs. ting, som er blevet kåret som værende de bedste i test. Blandt dem, der giver et sådant "stempel" er f.eks. Tænk.dk, Politiken.dk, PriceRunner, m.fl. Interessen for testvinder-produkter er steget betydeligtpå det seneste, og flere internetsites tillader sig at være - lad os bare sige - en smule "kreative" mht. deres definition på en test eller testvinder; så undersøg lige for en sikkerheds skyld altid, om hjemmesiden, som gør brug af ord såsom test, bedst i test og/eller testvinder 2021, selv har testet disse produkter, bare henviser til en el. flere test, anmeldelser, bedømmelser, eller noget fuldstændig andet.

  Hvad betyder det for mig? Ved at gå efter det bedste af det bedste, kan du med en vis sandsynlighed - på den lange bane - spare tid og penge, fordi du får et produkt af en godkendt kvalitet.

  Se lige her: Nu bliver det rigtig interessant ...

  Test 2021 / Lommelygter

 3. Cyber Monday 2021 - En særdeles betydningsfuld tilbudsdag på internettet

 4. Cyber Monday 2021 - En yderst stor shoppingdag online - Cyber Monday afholdes den 28. november 2021, dvs. mandag lige efter Black Friday, og er blandt en af de største shopping-dage i Amerika. Kan du ikke finde noget interessant, når du kigger efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt øje med Cyber Monday. Der er mange flere butikker, som afholder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er virkelig en dag, som du også burde have in mente. Selve ordet Cyber Monday er skabt af markedsføringsfolk med mål om at få folk til at shoppe mere online, og på den måde er det altså en shoppingdag udelukkende for butikker på internettet.

  Hvad er konklusionen? Du kan finde besparelser på alt lige fra små 10 til 60 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør huske denne shopping-dag, for der vil være tonsvis af supergode tilbud, især inden for f.eks. elektronik og it osv. Sæt dagen i kalenderen.

  Cyber Monday / Lommelygter

 5. Hvorfor E-mærket - Få mere sikkerhed som køber online

 6. Tjek efter E-mærket - Få større grad af sikkerhed som forbruger på internettet - Er shoppen, du handler hos, e-mærket? E-mærket er en god ordning for webshops. Du bliver bedre stillet som konsument, når du handler på nettet hos en e-mærket webshop, som du kan finde meget mere om på deres site. E-mærket kan være en god indikation på, at en webshop er alvorlig omkring sin forretning, og sætter konsumenten allerførst, hvilket er en meget positiv ting.

  Hvad er konklusionen? Er du sådan en type, som er nervøs, når du shopper på nettet, vil det at købe ved en e-mærket butik helt sikkert give dig ro i maven, især hvis noget ifm. købet skulle gå i fisk. Og i tilfælde af et eller andet virkelig går galt, har du som køber nogle gode fordele.

 7. Tjek TrustPilot ift. shopping - men ...

 8. Tjek TrustPilot i relation til online shopping - men pas på - Har shoppen, du overvejer at købe ved, en TrustPilot-profilside, og får den tildelt fine karakterer samt gode ord oveni? Det er bestemt ikke en skidt ide at undersøge en shop nærmere for dette, da det kan give en indsigt i, om du shopper et trygt og respektabelt website, hvor alting er tip top. Det er dog vigtigt at påpege, at det for en netbutik er fuldstændig umuligt at få hele verden til at elske den. Der vil altid være "byrdefulde" folk, der f.eks. lader en langsom fragt gå ud over webshoppen; der findes også kunder, som ofte har en eller flere ting at brokke sig over ... Og sådan er der masser af forskellige måder, hvorpå en shop kan ende med trælse anmeldelser. Så mind dig selv om at have et åbent sind.

  Besparelse? Ved at undgå de "negative" virksomheder, kan du potentielt undgå masser af frustrationer over f.eks. en vare, som du først får leveret 17 dage eller mere efter du har bestilt, eller frustrationer over manglende eller forfærdelig kundesupport ... und so weiter ...

  Læs evt.: Hello Kitty Lommelygte

 9. Black Friday 2021 - Hold udkig efter Den Sorte Fredag - Årets allervildeste udsalgsdag

 10. Black Friday 2021 - Glem ikke Black Friday - Årets allerbedste udsalg og tilbud - Er du på udkig efter noget bestemt, som du vil have shoppet, eller er du blot i købe-mood lige omkring oktober måned eller november? Måske overvejer du at skaffe dine julegaver lidt tidligere end normalt? Så kunne det være en ide at vente med dette til Black Friday, oversat til dansk: Sort Fredag. Black Friday i Danmark er efterhånden blevet kæmpestort, og du kan godt regne med at Black Friday i 2021 bliver vildere end nogensinde før. Black Friday er egentlig en tradition fra Amerika, som man også kan se, at dansken de seneste år i stor stil har godkendt, når vi ser forskellige butikker statistiske data. Black Friday er - tro det eller ej - årets største shoppingdag! Alle Black Friday-tilbud starter fra 25. november 2021. Flere butikker starter ved kl. 24, og visse butikker bliver ved resten af weekenden. Black Fridag holdes både i de fysiske shops såvel som på internettet.

  What's in it for me? Det giver sig selv, at du på Sort Fredag kan spare store mængder penge, men ved at følge vores råd mht. at bruge Black Friday decideret i forb. med julegaver o.a. kommende gaveindkøb, kan du - og hvis du tilmed også er bare lidt heldig - få sparet tusindvis af kroner. Sæt fredag den 25. november i kalenderenøjeblikkeligt!

  Tjek evt.: Led Lommelygte 5000 Lumen

  Black Friday / Lommelygter

 11. Moms og told mht., når du køber i udenlandske webshops online - Det her bør du vide

 12. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Se også: Lommelygte Med Magnet

 13. Pas på fupbutikker - Undgå at få stjålet pengene!

 14. Uheldigvis er der ofte nogen, som prøver at fuppe dig, og for shops online er dette et reelt issue. Gudskelov er det rimelig ligetil at afsløre en sådan butik, men altså udelukkende, hvis du ved, hvad du skal se efter. En falsk shop vil typisk prøve på at få dig til at købe normalvis ret dyre varer til ekstremt nedsatte priser. Den nemmeste måde at aflure en falsk butik på, er ved at søge på dens navn online. Er der slet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller finder du kun negative udtalelser, så er det nok ikke dér, du bør shoppe. Kan du heller ikke finde essentielle info som for eksempel telefonnummer (der virker), fysisk adresse, oplysninger om dem, der arbejder der m.m., er det ikke ligefrem et tegn på noget troværdigt. Den nemmeste måde at spotte en falsk butik på er ved blot at se, hvad der står på hjemmesiden, for oftest vil du finde tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkværdige formuleringer, fordi teksterne ofte har været igennem noget oversættelses-software m.m., hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil resultere i fejltranslationer. Er du helt i tvivl, så prøv at ringe webshoppen op og/eller forhør dig hos andre mennesker for at høre deres syn på sagen. Forsigtighed betaler sig!

  Konklusionen må være: Ja det kan i første omgang lyde som en vittighed, men ved at undgå at blive snydt for alle dine penge, så kan du jo spare 100 procent - og oveni det spare dig selv for en masse frustrationer og så videre. Så hold godt øje, og følg ovennævnte råd.

 15. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... RIGTIg god tid

 16. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

 17. Januarudsalg - Husk januarudsalg - Årets allerbedste udsalg og tilbud

 18. Januar-udsalg - Du må ikke undervurdere januar-udsalg - Årets største shopping-periode - Find super udsalg og tilbud på udsalget i januar i 2021 - 2022 - Årets klart største shoppingperiode er udsalget i januar måned. Det er til januarudsalget, hvor du kan have heldet med dig og lave sindssyge besparelser. Det er overhovedet ikke usandsynligt at finde ordene spar 30 % og spar 55 % eller spar 70 procent i diverse netbutikker og bestemt også ude i de fysiske butikker, og i sjældne tilfælde ser da da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Helt sindssygt! Kender du en, som snart forventer en fødselsdagsgave eller bare anden type gave i januar måned eller en af månederne, der følger, så kan det være en god ide at udnytte januar-udsalget til præcis dét. Til januar-udsalget kan det gå helt agurk med priserne, så hold et skarpt øje med måneden, og notér dig, at mange shops begynder januartilbud fra d. 25. dec.

  Hvad betyder det for mig? Til januarudsalget skal du bestemt ikke blive forundret over at kunne spare f.eks. 40 procent osv. på alt lige fra tøj til elektronik. Og det fede er, at januarudsalget varer ca. 1 måned, så du har rigeligt med tid til at shoppe - men det er stadig en fin idé at ikke at vente, da de bedste tilbudsprodukter kan blive hapset lynhurtigt.

  Se lige her: Nu kommer der noget vigtigt ...

  Januar-Udsalget / Lommelygter

 19. Anmeldelser og erfaringer hjælper dig på rette vej

 20. Anmeldelser og erfaringer bør du kigge på - I jo højere prisleje, et produkt er i, jo mere betydningsfuldt bør det være at kigge efter andres oplevelser med produktet. Du kan endda måske være så heldig at finde reviews, og muligvis af den gode slags, som kan være værd at medtage i din endelige vurdering. Hos mange netbutikker findes der nederst på produktsiderne en boks, hvor køber kan give det pågældende produkt karakterer og skrive om deres erfaringer. Brug anmeldelser og erfaringer i din helhedsvurdering, hvis det kan lade sig gøre, en nethandel. Det kan betyde meget.

  Hvad får du ud af det?: Du kan med stor sandsynlighed spare ganske store mængder penge og tid ved at kigge efter produkter, som flere allerede har en smule erfaringer med, blot du også har in mente, at vi mennesker ikke alle er ensartede. Men så kan du måske undgå al bøvl med at skulle tilbagesende fladskærmen til butikken, fordi billedet altid er lidt uskarpt; vaskemaskinen, som støjer for meget; printeren, der sætter din tålmodighed på prøve, idet den er født mega langsom ... osv.

  Læs eventuelt: Lommelygte Led

  Godt så! Nu kommer der noget vigtigt ...

Se diverse relevante henvisninger online her

Her finder du relaterede kilder på nettet ...