OMFUGNING 2021 / 2022

KØB OMFUGNING PÅ INTERNETTET - FIND BILLIGE OMFUGNING & TILBUD 2021 / 2022

Få 3 gratis tilbud på omfugning ✓

Modtag 3 tilbud på omfugning gratis her ✓

Reklame

Guide: De 10 essentielle shopping-tips, som kan spare dig for virkelig mange kroner og ikke mindst virkelig slemme fejl

Omfugning - 10 super vigtige shopping-tips, som kan spare dig for virkelig mange kroner og ikke mindst virkelig ærgerlige fejltagelser - Hvis du vil undgå at rive dine hår ud af dit hoved, råbe som en galning, eller trampe i gulvet af rendyrket vrede, og vil du meget hellere hoppe af ren lyksagelighed, fordi du har gjort en god handel, sparet tusindvis af kroner eller blot sluppet udenom at lave jordens dummeste shopping-bommert, så kig da med her! Med disse råd kan du med stor sandsynlighed komme til at spare alt fra 10 % til sågar 80 % eller mere, ved nogle køb, plus du lærer også noget mht. at finde de allerbedste produkter. Og endnu mere vildt: Du lærer at spare 100 % - hvilket lyder fuldstændig ekstremt - men for at se, hvorledes dét lige kan lade sig gøre, må du se mere ...

Du er her: Start / Shopping online > Omfugning > Netguide til shopping

Indeks

Anmeldelser og erfaringerJanuarudsalg 2021 - 2022 onlineMoms og toldGaveindkøbHenvisninger på internettet med flere ...Cyber Monday 2021Black Friday på nettetFup-butikkerTrustPilotE-mærketTest

 1. Januar-udsalg - Du må ikke undervurdere januarudsalget - Årets vildeste shopping-periode

 2. Januar-udsalg 2021 - 2022 - Derfor skal du holde øje med januar-udsalget - Årets allerstørste udsalgsmåned - Find vilde udsalg og tilbud på januar-udsalget i 2021 - 2022 - Årets absolut vildeste shopping-periode er udsalget i januar. Det er hér, at du kan have heldet med dig og lave crazy besparelser. Det er overhovedet ikke usandsynligt at se ord som spar 30 % og spar 45 % eller spar 75 pct. i diverse butikker og bestemt også ude i fysiske butikker, og i af og til ser da da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Helt uhørt! Har du en ven, der snart skal have en fødselsdagsgave eller bare anden slags gave i januar eller senere hen, så kan det være værd at udnytte udsalget i januar til netop dét. Til januar-udsalg kan det gå fuldstændig amok med priserne, så hold et skarpt øje med måneden, og bid mærke i, at en god del shops påbegynder januar-tilbuddene allerede den 25. december.

  Besparelse: Til januarudsalg skal du ikke blive overrasket over at lave besparelser på eksempelvis 50 pct. und so weiter på alt lige fra møbler til elektronik. Og det fede er, at perioden varer cirka 1 måned, så du har god tid til at finde udsalg - men det er dog stadig en fin ide at ikke at vente, da de allerbedste udsalgsvarer kan blive revet væk hurtigt.

  Se evt.: Omfugning Skanderborg

  Januarudsalg / Omfugning

 3. Cyber Monday 2021 - En særdeles betydningsfuld tilbudsdag på internettet

 4. Cyber Monday 2021 - En ganske væsentlig tilbudsdag på nettet - Cyber Monday holdes den 28. november 2021, det vil sige mandagen lige efter Black Friday, og er en af de større shopping-dage i USA. Kan du ikke finde et eller andet godt, når du søger efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt udkig efter Cyber Monday. Der er langt flere shops, som holder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er helt bestemt en dag, du også bør sætte i kalendere. Selve ordet Cyber Monday er skabt af folk inden for marketingverdenen med mål om at få folk til at shoppe mere på nettet, og dermed er det altså en shoppingdag udelukkende for webshops.

  Besparelse? Du kan spare alt lige fra små 10 til 75 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald holde udkig efter denne tilbudsdag, for der vil være tonsvis af supergode tilbud, specielt inden for for eksempel elektronik og it und so weiter. Sæt dagen i kalenderen.

  Læs evt.: Omfugning Af Hus Odense

  Må jeg få din opmærksomhed? Nu bliver det rigtig interessant ...

  Cyber Monday / Omfugning

 5. Tjek TrustPilot i relation til online shopping - men husk dette ...

 6. Anvend TrustPilot i relation til e-handel - men pas på - Har netbutikken, som du handler ved, en TrustPilot-profil, og får den fine bedømmelser og rosende skrivelser oveni? Det er slet ikke en skidt ide at granske en butik nærmere for dette, fordi det kan være med til at give en indsigt i, om du shopper et sikkert og godt website, hvor alting er i orden. Bid dog mærke i, at det for en shop er fuldstændig ugørligt at få ALLE til at lide den. Der vil altid findes "byrdefulde" menneskere, som for eksempel lader en langsom varelevering gå ud over shoppen; der er også menneskere, der bare hyppigt har et eller andet at jamre over ... Så der er masser af måder, hvorpå en butik kan ende med ærgerlige klager. Så mind dig selv om at kigge på tingene fra mere end en vinkel...

  Konklusionen må derfor være: Ved at "muge ud i" de "dårlige" websider, kan du potentielt undgå masser af frustrationer over eksempelvis et produkt, som du først modtager 17 dage eller mere efter bestilling, eller ærgerlser over ingen eller forfærdelig support ... et cetera.

 7. Sådan undgår du fupbutikker - Undgå at blive snydt!

 8. Beklageligvis er der ofte folk, der vil forsøge at fuppe dig, og for butikker online er dette et reelt problem. Heldigvis er det okay ligetil at afsløre en sådan shop, dog altså udelukkende, hvis du er opmærksom på, hvad du skal kigge efter. En falsk shop vil typisk forsøge at få folk til at købe normalt meget dyre varer til ekstremt nedsatte priser. Den nemmeste måde at spotte en falsk butik på, er ved at søge på dens navn på internettet. Er der slet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller er der udelukkende negative udtalelser, så er det nok ikke lige dér, du skal shoppe. Kan du heller ikke se essentielle oplysninger som telefonnummer (der virker), adresse, oplysninger om dem, der arbejder der med mere, er det ikke ligefrem et tegn på noget tillidsvækkende. Den allernemmeste måde at spotte en fake netbutik på er ved bare at se, hvad der står på hjemmesiden, for typisk vil du se tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkværdige formuleringer, idet teksten typisk har været igennem noget oversættelses-software m.m., hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil resultere i fejloversættelser. Er du fuldstændig i tvivl, så forsøg at ringe butikken op og/eller forhør dig hos nogle andre folk for at høre deres mening. Better safe than sorry!

  Hvad er konklusionen? Ja det kan i første omgang lyde humoristisk, men hvis du undgår at blive svindlet for alle dine penge, så kan du jo spare 100 % - og samtidigt spare dig selv for masser af frustrationer etcetera ... Så vær nu opmærksom, og følg ovenståene råd.

 9. Moms og told i relation, når du handler i udenlandske netbutikker på internettet - Dette skal du vide

 10. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Tjek eventuelt: Omfugning Af Hus Aalborg

 11. Lav dine gaveindkøb i god tid ... VIRKELIG god tid

 12. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Må jeg få din opmærksomhed? Det næste tip kan være afgørende ...

 13. Anmeldelser og erfaringer kan være vigtige

 14. Anmeldelser og erfaringer bør du kigge på - I jo højere prisleje, en vare ligger i, desto mere signifikant kan det måske være at researche folks erfaringer med varen. Du kan endda måske være heldig at finde nogle reviews, og endda af den gode slags, hvilket kan være værd at bruge i din endelige konklusion. Hos nogle webbutikker findes der i bunden af produktsiderne et afsnit, hvor kunder kan give det respektive produkt karakterer og skrive om deres oplevelser. Brug anmeldelser og erfaringer i din helhedsvurdering, hvis du kan, i forbindelse med et køb. Det er det rene guld.

  Hvad sparer du? Du kan potentielt spare relativt store mængder tid og penge ved at kigge efter produkter, flere allerede har erfaringer med, blot du også husker, at vi mennesker ikke alle er ensartede. Men så kan du f.eks. undslippe al bøvl med at skulle tilbagesende tv'et til butikken, pga. billedet altid er en smule sløret; støvsugeren, der larmer for meget; printeren, der sætter din tålmodighed på prøve, idet den bare er født ekstremt langsom ... etc.

  Se evt.: Omfugning Af Murværk Priser

 15. Test 2021 - Kig efter testvinder-produkter

 16. Test 2021 - Gå efter bedst i test-mærket - Tjek om der inden for den kategori af produkter, du har interesse i, er en eller måske flere bedst i test-produkter, altså ting, der er blevet anerkendt som værende blandt de allerbedste i test. Blandt dem, som tildeler et sådant "stempel" er eksempelvis Forbrugerrådet Tænk, Politiken, PriceRunner.dk, og andre. Interessen for bedst i test-produkter er optrappet betydeligt de seneste år, og nogle websteder tillader sig at være - lad os bare kalde det - en smule "kreative" mht. deres definition på en test; så undersøg blot for en sikkerheds skyld altid, om siden, der anvender ord som test, bedst i test el. testvinder, også har testet produkterne, bare refererer til en eller flere tests, anmeldelser, karakterer, eller noget fuldstændig andet.

  Konklusionen må være: Ved at gå efter "the best of the best", burde du med en vis sandsynlighed - på den lange bane - spare tid og penge, idet du køber en vare af en bedre kvalitet.

  Test 2021 / Omfugning

 17. Black Friday 2021 - Hold øje med Sort Fredag - Årets allervildeste shopping-dag

 18. Black Friday 2021 - Husk Den Sorte Fredag - Årets allerstørste shopping-dag - Søger du noget bestemt, du vil have shoppet, eller er du i købe-mood omkring oktober måned eller november? Eller påtænker du at indkøbe dine julegaver en smule tidligere end normalt? Så kunne det være en ide at vente med dette til Black Friday, som man også kalder Sort Fredag. Black Friday i Danmark er som tiden er gået blevet gigantisk, og du kan godt regne med at Black Friday i 2021 bliver vildere end nogensinde. Black Friday er originalt en tradition fra Amerika, som man da også kan mærke, at danskerne de forgangne år med glæde har adopteret, når man ser forskellige shops statistik over besøgstal. Black Friday er - tro det eller ej - årets største shoppingdag! Alle Black Friday-tilbud kører fra 25. november. Visse butikker starter omkring klokken 24, og visse netbutikker fortsætter hele weekenden. Black Fridag afholdes både i de fysiske butikker såvel som online.

  Hvad betyder det for dig? Det er klart, at du på denne dag kan spare enorme mængder penge, men ved at følge dette tips angående at bruge Black Friday for eksempel i forbindelse med juleindkøb o.a. forskellige gaveindkøb, kan du - hvis du samtidig oveni det er lidt heldig - spare hundredvis af kroner. Sæt fredag d. 25. november i kalenderen!

  Black Friday / Omfugning

 19. Tjek efter E-mærket - Bliv bedre stillet som kunde online

 20. Kig efter E-mærket - Få mere sikkerhed som køber online - Er butikken, du handler hos, e-mærket? E-mærket er en god certifikering for butikker. Du få mere sikkerhed som køber, når du handler på nettet i en e-mærket netbutik, hvilket du kan se mere om på deres website. E-mærket kan være en nogenlunde indikation på, at en webshop er seriøs omkring sin forretning, og sætter kundeen først, som jo er en meget positiv ting.

  Besparelse? Er du sådan en, der kan være lidt bekymret, når du shopper online, burde det at købe i en e-mærket netbutik helt sikkert give dig noget ro i maven, især i tilfælde af noget i forbindelse med din handel skulle gå i fisk. Og i tilfælde af noget virkelig fejler, så har du som konsument nogle gode sikkerheder.

  Du skal lige vide noget: Nu bliver det rigtig interessant ...

Se diverse relevante kilder og henvisninger online her

Her finder du kilder på nettet ...