RAV LYGTE

Rav Lygte ⇒ Spar mange penge med disse tips sådan her - Rav Lygte

Find de bedste ravlygter her ✓ Fuld 365 dages retturret og den bedste kvalitet i lamper og lygter og lygter til at finde rav ✓

Gå til de lygter til ravjagt her

Reklame

Shoppingguide: De 10 supervigtige shopping-pointer, der kan spare dig for virkelig mange penge og ikke mindst frustrerende bommerter

Rav Lygte - De 10 kritiske shopping-tips, som kan spare dig for virkelig mange penge og virkelig frustrerende bommerter - Hvis du gerne vil undgå at rive dine hår ud af dit hoved, råbe som en galning, eller trampe hårdt i gulvet af ren frustration, og vil du hellere smile af ren lyksagelighed, fordi du har gjort en super handel, sparet tusinder af kroner eller blot undgået at begå verdens dummeste shopping-brøler, så kig da med her! Med disse tips kan du muligvis risikere at spare alt fra 5 % til sågar 65 % eller mere, ved nogle handler, og du lærer da også en smule vedrørende at shoppe de bedste varer. Og endnu mere skørt: Du får lært at spare hundrede procent ... hvilket lyder helt crazy - men for at læse, hvorledes dét skal forstås, må du se mere her nede ...

Sti: Forsiden / Shopping > Ravlygter > Rav Lygte / Shoppingguide

Indeks

Cyber Monday 2023Den Sorte Fredag på internettetJanuarudsalg 2023 - 2024TrustPilotE-mærketHenvisninger og kilder på nettet med flere ...FupbutikkerMoms og toldGaveindkøbTest 2023Anmeldelser og erfaringer

 1. Moms og told i forhold til, når du køber i en udenlandsk shop på nettet - Dette bør du vide

 2. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Læs også: bedste Ravlygte

 3. Black Friday 2023 - Derfor må du ikke undervurdere Black Friday - Årets vildeste tilbud og udsalg

 4. Black Friday 2023 - Du må ikke undervurdere Sort Fredag - Årets største tilbudsdag - Er du på udkig efter noget bestemt, du skal have shoppet, eller er du blot i shopping-mood lige omkring oktober måned el. november? Eller overvejer du at købe julegaverne lidt før? Så skal du måske vente med dette til Black Friday, på dansk kaldet Sort Fredag. Black Friday i DK er med tiden blevet megastort, og du kan godt regne med at Black Fredag i 2023 bliver vildere end nogensinde før ... Det er egentlig en amerikansk tradition, som man kan mærke, at dansken de seneste år med glæde har adopteret, når man ser diverse netbutikker statistik over besøgstal. Black Friday er - uden tvivl - årets vildeste shoppingbegivenhed! Alle Black Fredag-tilbud kører fra fredag d. 25. november. Nogle butikker starter ved klokken 24, og nogle butikker bliver ved også weekenden ud. Black Fridag afholdes både i de fysiske shops såvel som på internettet.

  Hvad får jeg ud af det? Det er klart, at du på denne dag kan spare meget store mængder penge, men følger du dette tips ang. at benytte dig af Black Friday eks. i forb. med juleindkøb o.a. kommende gaveindkøb, kan du - og hvis du samtidig oveni det er lidt heldig - spare hundredvis af kroner. Sæt fredag d. 25. november i din kalenderøjeblikkeligt!

  Black Friday 2023 / Rav Lygte

 5. Anmeldelser og erfaringer kan være vigtige

 6. Erfaringer og anmeldelser hjælper dig - I jo højere et prisniveau, et produkt er i, jo mere signifikant kan det måske være at se efter andre folks erfaringer med varen. Du kan også måske være så heldig at finde konkrete reviews, og endda af den lange slags, som kan være værdifulde at bruge i din konklusion. I nogle shops er der i bunden af produktsiderne et afsnit, hvor køberne kan give det pågældende produkt karakterer plus skrive om deres erfaringer. Brug erfaringer og anmeldelser i din samlede vurdering, hvis du kan, inden en nethandel. Det er guld værd.

  Hvad betyder det for mig? Du kan potentielt set spare ret store mængder penge og tid ved at se efter produkter, som nogen allerede har nogle erfaringer med, bare du også ved, at vi forbrugere jo ikke alle er ens. Så kan du eksempelvis undslippe al bøvlet med at skulle returnere fjernsynet til webshoppen, fordi billedet altid står lidt uskarpt; blenderen, som støjer for vildt; GPS'en, der sætter din tålmodighed på prøve, fordi den er født sindssygt langsom ... und so weiter ...

  Tjek eventuelt: Uv Lygte Århus

  NB: Nu kommer det rigtig spændende ...

 7. Brug TrustPilot ifm. online shopping - men ...

 8. Tjek TrustPilot ifm. shopping - men hav dette in mente ... Har webshoppen, du handler ved, en TrustPilot-side, og får den gode bedømmelser samt rosende kommentarer med på vejen? Det er bestemt ikke en skidt ide at tjekke en butik nærmere for dette, da det kan være med til at give et kig ind i, om hvorvidt du handler et helt sikkert og velrenommeret site, hvor alle ting er tip top. Husk dog på, at det for en netbutik er fuldstændig ugørligt at få hele verden til at elske den. Der kommer altid til at være "trælse" menneskere, der eksempelvis lader en langsom fragt gå ud over butikken; der findes også folk, som bare stort set altid har en eller flere ting at brokke sig over. Og sådan er der mange måder, hvorpå en shop kan ende med uheldlige bedømmelser. Husk derfor at kigge på tingene fra mere end en vinkel...

  Besparelse: Ved at frasortere de "negative" hjemmesider, kan du sandsynligvis spare dig selv for mange af frustrationer over f.eks. en vare, som du først modtager 16 dage efter du har bestilt, eller frustrationer over ikke-eksisterende eller forfærdelig kundeservice ... etcetera.

  Læs eventuelt: Ravlygte Senior

 9. Januar-udsalg 2023 - 2024 - Hold udkig efter januarudsalg - Årets allerstørste tilbudsperiode

 10. Januarudsalg 2023 - 2024 - Udnyt januarudsalg - Årets største shopping-periode - Find de helt vilde tilbud og udsalg på januarudsalget i 2023 - 2024 - Årets absolut største shoppingperiode er udsalget i januar. Det er hér, hvor du kan være heldig og finde de helt heftige besparelser. Det er slet ikke urealistisk at finde ord som spar 30 % og spar 55 % eller spar 70 procent i diverse netbutikker og bestemt også ude i fysiske butikker, og i sjældne tilfælde finder da da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Total uhørt! Kender du en, der skal have en fødselsdagsgave eller bare anden slags gave i januar eller senere på året, så kan det være værd at bruge januar-udsalget til præcis dét. Til januar-udsalg kan det gå totalt amok med nedsatte priser, så hold et skarpt øje med denne periode, og notér dig, at mange shops begynder med januar-tilbud 25. december.

  Besparelse? Til januar-udsalget skal du ikke blive overrasket over at lave besparelser på eks. 50 % el. mere på alt lige fra tøj til hvidevarer. Og det gode er, at januarudsalg varer ca. 1 måned, så du har fin tid til at finde tilbud - men det er dog stadigvæk en god ide at være ude i god tid, da de allerbedste tilbudsprodukter har det med at blive hapset lynhurtigt.

  Se lige her: Nu kommer der noget vigtigt ...

  Januarudsalget 2023 - 2024| 2023 - 2024 på nettet| på internettet||||} / Rav Lygte

 11. Lav dine gaveindkøb i god tid ... RIGTIg god tid

 12. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Se også: Ravlygte Fanø

 13. Gå langt udenom fup-butikker - Undgå at blive svindlet!

 14. Beklageligvis er der altid folk, som prøver at fuske dig, og for shops på internettet er dette et reelt issue. Gudskelov er det rimelig simpelt at afsløre en sådan shop, men altså kun, hvis du er opmærksom på, hvad du skal tjekke efter. En fake webshop vil oftest forsøge at få kunden til at købe normalt ret dyre produkter til meget lave priser. Den nemmeste måde at spotte en falsk netbutik på, er ved at søge på shoppens navn på nettet. Findes der slet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller er der kun negative udtalelser, så er det nok ikke dér, du skal handle. Kan du heller ej se normale ting som f.eks. telefonnummer (som virker), adresse, oplysninger om medarbejdere med mere, er det ikke lige et tegn på troværdighed. Den klart nemmeste måde at aflure en fake shop på er ved bare at læse, hvad der står på siden, for oftest vil du se masser af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkelige formuleringer, fordi teksten typisk har været igennem et oversættelsesprogram med flere, hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil resultere i forfejlede oversættelser. Er du helt i tvivl, så prøv at ringe butikken op og/eller forhør dig hos nogle andre mennesker for at høre deres mening. Man kan ikke være for forsigtig!

  Konklusion? Ja det kan nærmest lyde humoristisk, men ved at undgå at blive svindlet for alle dine penge, så kan du jo spare 100 pct. - og samtidigt spare dig selv for en masse sorger etcetera. Så hold godt øje, og følg ovennævnte tips.

  Prøv lige at se hér! Nu kommer det rigtig spændende ...

 15. Tjek efter E-mærket - Få større grad af sikkerhed som konsument online

 16. Se efter E-mærket - Bliv bedre stillet som køber på nettet - Er netbutikken, som du køber ved, e-mærket? E-mærket er en god certificeringsordning for butikker. Du få mere sikkerhed som køber, når du handler på internettet ved en e-mærket butik, som du kan læse meget mere om på e-mærkets site. E-mærket kan bruges som en god indikation på, at en butik er seriøs omkring sin forretning, og sætter køberen allerførst, som alt andet lige er en meget positiv ting.

  Konklusionen: Er du typen, der kan være nervøs, når du køber på internettet, vil det at shoppe i en e-mærket netbutik klart give dig lidt ro i maven, i særdeleshed hvis et eller andet ved din handel skulle mislykkes. Og i tilfælde af noget virkelig fejler, har du som konsument gode fordele.

  Okay så! Nu bliver det rigtig interessant ...

 17. Testvinder 2023 - Kig efter bedst i test-mærket

 18. Test 2023 - Kig efter testvinderne - Tjek om der i den kategori af varer, du er interesseret i, er en eller flere testvindere, det vil sige ting, som er blevet kåret som værende de allerbedste i test. Nogle af dem, der tildeler et sådant "stempel" er eks. Tænk.dk, Politiken.dk, PriceRunner.dk, m.fl. Fokusset på testvinder-varer er steget markantpå det seneste, og nogle internetsites er - lad os bare kalde det - en smule "fantasifulde" med hensyn til deres definition på en test eller testvinder; så research for en sikkerheds skyld altid, om websitet, som bruger ord som test, bedst i test eller testvinder, selv har gennemtestet produkterne, kun refererer til en eller flere test, anmeldelser, karakterer, eller noget helt andet.

  Besparelse? Ved at gå efter bedst i test-mærket, kan du med en vis sandsynlighed - på lang sigt - spare penge, idet du erhverver dig en vare af en godkendt kvalitet.

  NB: Nu bliver det rigtig interessant ...

  Test 2023 / Rav Lygte }

 19. Cyber Monday 2023 - En ganske betydningsfuld shoppingdag på internettet

 20. Cyber Monday 2023 - En særdeles betydningsfuld shoppingdag på internettet - Cyber Monday afholdes den 28. november 2023, med andre ord mandagen lige efter Black Friday, og er en af de større shopping-dage i Amerika. Finder du ikke et eller andet godt, når du søger efter Black Friday-tilbud, så hold øje med Cyber Monday. Der er mange flere netbutikker, som holder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er helt sikkert en dag, du også skal have in mente. Ordet Cyber Monday er skabt af folk inden for marketingverdenen for at få folk til at handle mere på nettet, og på den måde er det altså en shopping-dag udelukkende for netbutikkerne.

  Hvad kan du spare? Du kan spare alt lige fra små 20 til 50 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør klart huske denne shopping-dag, for du kommer til at finde tonsvis af super gode tilbud, specielt inden for f.eks. elektronik og it et cetera. Sæt dagen i kalenderen.

  Se eventuelt: Rav Lygte

  Cyber Monday 2023 / Rav Lygte

RAV LYGTE - 30-11-2023

» »

RAV LYGTE - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Rav Lygte - Filnavnet på denne side relateret til "rav lygte " er "rav-lygte" med den fulde URL https://sh0p.dk/ravlygter/rav-lygte, og siden er nr. 8 ud af i alt 24. Du kan tjekke flere interne sider her: Rav Lygte , Ravlygte Briller , Ravlygte Pris ... Tak for kigget, og go' dag :) - Det er i dag 30-11-2023, klokken er 15:33, og denne side kom online 29-03-2017 ...

Indholdsfortegnelse

Cyber Monday 2023Moms og toldGaveindkøbHenvisninger online med flere ...TestBlack Fredag på internettetFup-shopsAnmeldelser og erfaringerTrustPilotE-mærketJanuar-udsalg online