RAVLYGTE

Ravlygte > Spar masser af penge med disse råd sådan - Ravlygte

Find de bedste ravlygter her ✓ Fuld 365 dages retturret og den bedste kvalitet i lamper og lygter og lygter til at finde rav ✓

Gå til de lygter til ravjagt her

Reklame

Netguide: De 10 vigtige shopping-pointer, der kan spare dig for tusinder af penge og ikke mindst meget frustrerende fejl

Ravlygte - 10 super vigtige shopping-råd, som kan spare dig for ekstremt mange kroner og ikke mindst meget forfærdelige nederlag - Hvis du gerne vil undgå at rive hårene ud af hovedet, skrige som en gal, eller trampe i gulvet af ren ubehag, og vil du hellere synge af ren lykke, fordi du har gjort en god handel, sparet tusinder af kroner eller bare undgået at lave den dummeste shopping-bommert, så kig da med her! Med nedenstående pointer kan du sagtens risikere at spare alt fra 5 % til sågar 85 % eller mere, ved nogle tilfælde, og du lærer da også lidt ift. at handle de bedste produkter. Og endnu mere vildt: Du kan lære at spare hundrede pct. ... der lyder totalt crazy - men for at finde ud af, hvorledes dét lige skal forstås, må du se mere hernede ... Ravlygte

Her er du: Forsiden / Shopping online > Ravlygter > Ravlygte / Stor guide til shopping

Denne sides indhold

Cyber MondayBlack Friday på nettetJanuar-udsalg 2023 - 2024 onlineAnmeldelser og erfaringerTrustPilotE-mærketBedst i test 2023FupbutikkerMoms og toldGaveindkøbHenvisninger og kilder på nettet med flere.

 1. Januar-udsalg - Derfor må du ikke undervurdere januarudsalget - Årets største shoppingperiode

 2. Januar-udsalg 2023 - 2024 - Glem ikke januarudsalg - Årets vildeste udsalg og tilbud - Find super udsalg og tilbud på januar-udsalget i 2023 - 2024 - Årets absolut vildeste shoppingperiode er udsalget i januar måned. Det er i denne måned, at du kan være heldig og lave nogle meget store besparelser. Det er overhovedet ikke umuligt at finde ordene spar 35 % og spar 55 % eller spar 70 % i forskellige butikker og bestemt også ude i de fysiske butikker, og i få tilfælde finder da da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Helt skørt! Kender du nogen, der snart forventer en fødselsdagsgave eller bare anden type gave i januar eller senere på året, så kunne det være smart at udnytte udsalget i januar til præcis dét. Til januarudsalget kan det gå totalt agurk med de billige priser, så hold godt øje med denne måned, og husk, at mange af butikkerne påbegynder januar-tilbud d. 25. december.

  Hvad kan man konkludere på det? Til januar-udsalg skal du bestemt ikke blive overrasket over at spare fx 20 procent eller mere på alt lige fra brugskunst til hvidevarer. Og det gode er, at perioden varer cirka 1 måned, så du har god tid til at finde udsalg - men det er alligevel en god ide at ikke at vente for længe, da de allerbedste produkter har det med at blive hapset lynhurtigt.

  Januar-Udsalg 2023 - 2024| 2023 - 2024 på internettet| på internettet||||} / Ravlygte

 3. Gå langt udenom fup-shops - Undgå at få stjålet pengene!

 4. Desværre er der ofte nogen, der vil forsøge at snyde dig, og for shops online er det her et stort problem. Gudskelov er det relativt simpelt at spotte en sådan shop, dog altså udelukkende, hvis du er opmærksom på, hvad du skal tjekke efter. En falsk webshop vil oftest forsøge at få dig til at købe normalvis ret dyre produkter til ekstremt nedsatte priser. Den letteste måde at afsløre en fake shop på, er ved at søge på butikkens navn på internettet. Er der slet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller er der kun negative udtalelser, så er det nok ikke lige dér, du skal handle. Kan du heller ikke lokalisere normale ting såsom telefonnummer (der virker), adresse, oplysninger om medarbejdere med mere, er det heller ikke lige et tegn på troværdighed. Den nemmeste måde at aflure en fake butik på er ved blot at se, hvad der står på siden, for oftest vil der være masser af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkværdige formuleringer, idet teksterne typisk har været igennem noget oversættelses-software m.fl., hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest altid vil resultere i fejltranslationer. Er du helt i tvivl, så prøv at ringe shoppen op og/eller spørg nogle andre folk for at høre deres mening. Better safe than sorry!

  Konklusionen må derfor være: Ja det kan nærmest lyde humoristisk, men hvis du undgår at blive fuppet for alle dine penge, kan du spare 100 % - og oveni det spare dig selv for masser af frustrationer etcetera ... Så pas nu på, og følg vores tips.

 5. Told og moms i forhold til, når du køber i en udenlandsk shop online - Det her skal du vide

 6. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

 7. Testvinder 2023 - Kig efter bedst i test-mærket

 8. Test 2023 - Kig efter testede produkter - Kig efter om der i den produktkategori, som du har interesse i, er en el. flere testvindere, dvs. varer, som er blevet anerkendt som værende de bedste i test. Blandt dem, som tildeler et sådant "stempel" er eksempelvis Forbrugerrådet Tænk, Politiken.dk, PriceRunner.dk, med flere. Fokusset på "test"-produkter er tiltaget betydeligt de seneste år, og nogle websteder kan være - lad os bare kalde det - lidt "kreative" i forhold til deres definition på en test eller testvinder; så undersøg blot for en sikkerheds skyld altid, om siden, der anvender ord som test 2023, bedst i test 2023 og/eller testvinder, også har gennemtestet produkterne, bare henviser til nogle test, anmeldelser, bedømmelser, eller noget fuldstændig andet.

  Hvor meget er besparelsen på? Ved at gå efter det bedste af det bedste, kan du muligvis - på den lange bane - spare penge og tid, idet du erhverver dig et produkt af en særlig standard.

  Testvinder 2023 / Ravlygte }

 9. Anmeldelser og erfaringer hjælper dig

 10. Anmeldelser og erfaringer bør du kigge på - I jo højere et prisniveau, et produkt er i, jo mere signifikant bør det muligvis være at undersøge andres oplevelse med varen. Du kan endda måske være heldig at finde vigtige reviews, og endda af den længere slags, hvilket kunne være værd at bruge i din endelige vurdering. I nogle netbutikker er der i bunden af produktsiderne en sektion, hvor kunden kan give det respektive produkt karakterer samt skrive om deres erfaringer. Brug erfaringer og anmeldelser i din helhedsvurdering, hvis du kan, inden et køb. Det er det rene guld.

  Din besparelse: Du kan med stor sandsynlighed spare rimelig store mængder tid og penge ved at se efter produkter, andre allerede har nogle erfaringer med, bare du husker på, at vi mennesker jo ikke alle sammen er ensartede. Så kan du fx undslippe bøvl med at skulle tilbagesende computerskærmen til butikken, fordi billedet altid er lidt uskarpt; emhætten, som larmer for højt; GPS'en, som sætter tålmodigheden på prøve, idet den er født mega langsom ... et cetera ...

  Se eventuelt: Uv Ravlygte

 11. Cyber Monday 2023 - En ganske betydningsfuld tilbudsdag på internettet

 12. Cyber Monday 2023 - En meget væsentlig tilbudsdag på internettet - Cyber Monday afholdes 28. november, altså mandag efter Black Friday, og er en af de store shopping-dage i USA. Kan du ikke finde et eller andet godt, når du leder efter Black Friday-tilbud, så hold øje med Cyber Monday. Det er langt flere shops, som holder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er stensikkert en dag, du også skal tage i betragtning. Ordet Cyber Monday blev opfundet af folk inden for marketingverdenen med mål om at få folk til at købe mere på nettet, og er Cyber Monday altså en shoppingdag udelukkende for webshops.

  Hvad får jeg ud af det? Du kan finde besparelser på alt fra små 15 til 60 % eller endnu mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald holde øje med denne shoppingdag, for du kommer til at finde rigtig super gode tilbud, specielt inden for for eksempel elektronik et cetera ... Sæt dagen i kalenderen.

  Cyber Monday 2023 / Ravlygte

 13. Black Friday 2023 - Husk Black Fredag - Årets bedste udsalg og tilbud

 14. Black Friday 2023 - Glem ikke Den Sorte Fredag - Årets allerstørste shoppingdag - Er du på udkig efter noget bestemt, du vil købe, eller er du bare i shopping-mood omkring oktober måned el. november? Måske påtænker du at shoppe julegaverne lidt tidligere? Så kunne det være en ide at vente med dette til Black Friday, på dansk kaldet Sort Fredag. Black Friday i Danmark er efterhånden blevet kæmpestort, og du kan være stensikker på at Black Friday i 2023 bliver vildere end nogensinde før ... Det er oprindeligt en amerikansk tradition, som vi da i alle fald kan mærke, at dansken de seneste år med glæde har adopteret, hvis vi ser forskellige shops statistik over besøgende. Black Friday er - uden tvivl - årets vildeste shopping-dag! Alle Black Friday-tilbud kører fra den 25. november. Flere netbutikker starter allerede ved kl. 24, og nogle netbutikker bliver ved hele weekenden. Black Fridag afholdes både i de fysiske shops såvel som online.

  Hvad betyder det for mig? Det er klart, at du på shoppingdag kan spare vilde mængder penge, men ved at huske dette råd ang. at benytte dig af Black Friday eks. til julegaveindkøb o.a. gaveindkøb, kan du - og hvis du tilmed også er bare lidt heldig - lave besparelser på tusindvis af kroner. Sæt fredag den 25. november i din kalender!

  Læs evt.: Ravlygte Tilbud

  Attention: Her kommer der en vigtig pointe ...

  Black Friday / Ravlygte

 15. Lav alle dine gaveindkøb i god tid ... riiigtig god tid

 16. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

 17. Tjek efter E-mærket - Få større grad af sikkerhed som kunde på nettet

 18. Tjek efter E-mærket - Få mere sikkerhed som forbruger på nettet - Er shoppen, som du køber hos, e-mærket? E-mærket er en speciel certifikering for webshops. Du bliver bedre stillet som konsument, når du handler på internettet ved en e-mærket webshop, som du kan læse meget mere om på deres site. E-mærket kan bruges som en nogenlunde indikator for, at en shop er alvorlig omkring sin forretning, og sætter forbrugeren først, som jo er en super god ting.

  Hvad får du ud af det?: Er du sådan en type, som kan være en smule bekymret, når du shopper på internettet, burde det at shoppe i en e-mærket butik helt sikkert give dig lidt ro i sindet, især hvis noget ifm. handlen skulle mislykkes. Og hvis det virkelig går i fisk, så har du som konsument nogle gode fordele.

  Tjek evt.: Ravlygte Køb

  Se lige med her: Nu kommer det rigtig spændende ...

 19. Anvend TrustPilot i relation til shopping - men husk dette ...

 20. Tjek TrustPilot i relation til online shopping - men pas på - Har butikken, du køber ved, en TrustPilot-profil, og får den gode karakterer samt rosende kommentarer? Det er bestemt ikke en skidt ide at undersøge en netbutik nærmere for dette, fordi det kan være med til at give en indsigt i, om hvorvidt du køber et helt sikkert og godt internetsite, hvor alting fungerer, som de skal. Men husk lige, at det for en webshop er noget nær ugørligt at få alt og alle til at lide den. Der kommer altid til at være "vanskellige" menneskere, der fx lader en langsom fragt gå ud over webshoppen; der er også menneskere, som bare jævnligt har et eller andet at jamre over. Så der er masser af forskellige måder, hvorpå en butik kan erhverve sig ærgerlige klager. Husk at have et åbent sind...

  Hvad får jeg ud af det? Ved at undgå de "negative" webshops, kan du potentielt spare dig selv for mange af frustrationer over f.eks. et produkt, som du først får leveret 10 dage eller mere efter bestilling, eller frustrationer over ikke-eksisterende eller elendig kundeservice ... et cetera ...

  Læs eventuelt: Billigste Ravlygte

RAVLYGTE - 30-11-2023

» »

RAVLYGTE - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Ravlygte - Filnavnet på denne webside om "ravlygte " er "ravlygte" med den fulde webadresse https://sh0p.dk/ravlygter/ravlygte, og siden er nr. 9 ud af i alt 24. Du kan finde andre interne websider her: Ravlygte Senior , Billig Ravlygte , Ravlygte Briller , Uv Ravlygte, Ravlygte Test ... Tak fordi du læste med, og go' dag :) - Det er i dag 30-11-2023, klokken er 15:09, og denne side kom online 29-03-2017 ...

Register

Moms og toldGaveindkøbJanuarudsalgTrustPilotE-mærketAnmeldelser og erfaringerKilder på internettet m.m.Cyber MondayTestvinderFupbutikkerBlack Fredag online