HALLINS RULLEBORD

Hallins Rullebord » Spar mange penge på online shopping sådan

Find flotte rulleborde og alt i møbler ✓ GRATIS fragt - Prismatch (få den billigste pris) ✓ Over 10.000 møbler ✓

Se de gode rulleborde her ✓

Reklame

Netguide: 10 vigtige shopping-pointer, som kan spare dig for tusinder af penge og ikke mindst meget ærgerlige brølere

10 super vigtige shopping-tips, som kan spare dig for virkelig mange kroner og ikke mindst frustrerende nederlag - Hvis du helst vil undlade at rive hårene ud af hovedet, skrige som en galning, eller trampe hårdt i gulvet af ren og skær ubehag, og vil du hellere smile af ren lyksagelighed, fordi du har gjort en fantastisk handel, sparet posevis af kroner eller blot undveget at begå verdens dummeste shopping-fejl, så læs lige med her! Med disse råd kan du sagtens komme til at spare alt fra 5 % til sågar 80 % eller mere, ved visse tilfælde, plus du lærer da også noget vedrørende at købe de allerbedste varer. Og endnu vildere: Du kan lære at spare 100 pct. - som lyder helt utroligt - men for at læse, hvorledes dét kan passe, må du se mere her nede ...

Du er her: Hjem / Shopping på internettet > Rulleborde > Hallins Rullebord / Netguide til shopping

Register

TestvinderTrustPilotE-mærketKilder på internettet m.m.Januar-udsalg 2023 - 2024 på nettetFalske shopsAnmeldelser og erfaringerCyber Monday 2023Moms og toldGaveindkøbBlack Friday på nettet

 1. Sådan undgår du fup-shops - Undgå at blive svindlet!

 2. Beklageligvis er der altid folk, der vil prøve at svindle dig, og for shops på internettet er det her et stort issue. Gudskelov er det relativt nemt at spotte en sådan shop, dog altså udelukkende, hvis du ved, hvad du skal se efter. En falsk webshop vil typisk prøve på at få folk til at købe normalt ret dyre produkter til ekstremt nedsatte priser. Den letteste måde at spotte en fake netbutik på, er ved at google butikkens navn på nettet. Er der overhovedet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller finder du udelukkende skrækhistorier, så er det nok ikke dér, du bør handle. Kan du heller ej finde vigtige info som telefonnummer (der virker), fysisk adresse, info om ansatte med flere, er det ikke lige et tegn på noget troværdigt. Den klart nemmeste måde at spotte en fake shop på er ved blot at læse, hvad der står på hjemmesiden, for typisk vil du opleve masser af stavefejl, grammatiske fejl eller underlige formuleringer, da teksterne ofte har været igennem noget oversættelses-software m.m., hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil give fejl. Er du helt i tvivl, så forsøg at ringe shoppen op og/eller spørg nogle andre folk for at høre deres mening. Man kan ikke være for forsigtig!

  Hvad kan du spare? Ja det kan nærmest lyde som en vittighed, men hvis du undgår at blive frasvindlet alle dine penge, kan du jo spare 100 pct. - og oveni det spare dig selv for en masse vrede et cetera. Så hold godt øje, og følg vores tips.

 3. Testvinder 2023 - Tjek efter testvinderne

 4. Test 2023 - Se efter testvinderne - Kig efter om der inden for den kategori af produkter, som du har interesse i, er en el. flere bedst i test-produkter, det vil sige produkter, som er blevet anerkendt som de allerbedste i test. Nogle af dem, der giver et sådant "stempel" er for eksempel Tænk, Politiken, PriceRunner, o.a. Interessen for "test"-varer er optrappet betydeligtpå det seneste, og flere sites kan være - lad os bare kalde det - lidt "kunstneriske" i forhold til deres definition på en test eller testvinder; så undersøg blot for en sikkerheds skyld, om siden, der gør brug af ord såsom test, bedst i test el. testvinder 2023, selv har prøvet disse produkter, bare henviser til en eller flere tests, anmeldelser, karakterer, eller noget helt tredje.

  Hvad får jeg ud af det? Ved at gå efter testvinder-produkter, burde du muligvis spare penge og tid, idet du investerer i en vare af en godkendt kvalitet.

  Bedst i test 2023 / Hallins Rullebord }

 5. Hvorfor E-mærket - Få mere sikkerhed som køber på internettet

 6. Hvad med E-mærket - Bliv bedre stillet som forbruger på internettet - Er netbutikken, du handler hos, e-mærket? E-mærket er en unik certificeringsordning for butikker. Du får større grad af sikkerhed som køber, når du handler på internettet ved en e-mærket netbutik, som du kan læse meget mere om på deres site. E-mærket er som regel en god indikation på, at en webshop er alvorlig omkring sin virksomhed, og sætter kundeen allerførst, hvilket selvfølgelig er en super positiv ting.

  Hvad er konklusionen? Er du typen, som kan være lidt bekymret, når du shopper online, burde det at købe i en e-mærket butik give dig lidt ro i maven, specielt i tilfælde af noget ved din handel skulle fejle. Og hvis det virkelig fejler, så har du som forbruger gode fordele.

 7. Tjek TrustPilot i relation til online shopping - men pas på

 8. Tjek TrustPilot ifm. shopping online - men husk dette ... Har butikken, du handler ved, en TrustPilot-profil, og får den o.k. bedømmelser samt gode kommentarer oveni? Det er altid godt at undersøge en butik nærmere for dette, da det kan give en indsigt i, om du shopper et helt sikkert og ordentligt website, hvor tingene fungerer, som de skal. Bid dog mærke i, at det for en butik er noget nær umuligt at få alle til at lide den. Der vil altid findes "besværlige" menneskere, der eksempelvis lader en langsom varelevering gå ud over webshoppen; der findes også kunder, som næsten altid har noget at beklage sig over ... Og sådan er der mange forskellige måder, hvorpå en butik kan få uheldlige klager. Husk derfor at se retfærdigt på det hele...

  Hvad kan man konkludere på det? Ved at sortere ud i de "dårlige" firmaer, kan du potentielt undgå mange af ærgerlser over eksempelvis et produkt, som du først får leveret 17 dage eller mere efter bestilling, eller ærgerlser over manglende eller forfærdelig kundesupport ... etcetera.

  Tjek evt.: Rulleborde På Tilbud

 9. Black Friday 2023 - Hold udkig efter Sort Fredag - Årets allerbedste tilbud og udsalg

 10. Black Friday 2023 - Glem ikke Black Fredag - Årets bedste shoppingdag - Er du på udkig efter noget bestemt, du skal købe, eller er du blot i indkøbs-humør lige omkring oktober el. november måned? Måske overvejer du at købe dine gaver til jul en smule før end normalt? Så kan det være værd at gemme dette til Black Friday, også kendt som Sort Fredag. Black Friday i Danmark er i tidens løb blevet megastort, og du kan godt regne med at Den Sorte Fredag i 2023 bliver større end nogensinde ... Det er egentlig en tradition fra Amerika, som man i hvert tilfælde kan se, at de danske folk de forgangne år med glæde har taget til sig, når vi tjekker forskellige webshops statistik over besøgstal. Black Friday er - uden tvivl - årets allerstørste shoppingbegivenhed! Alle Black Friday-tilbud starter fra den 25. november 2023. Nogle netbutikker begynder allerede ved kl.00, og nogle butikker bliver ved også hele weekenden. Black Fridag findes både i de fysiske shops såvel som på internettet.

  What's in it for me? Det giver sig selv, at du på shoppingdag kan spare vilde mængder penge, men ved at huske vores tips ift. at bruge Black Friday f.eks. ifm. juleindkøb og andre kommende gaveindkøb, kan du - hvis du samtidig oveni det er bare lidt heldig - spare hundredvis af kroner. Sæt fredag 25. november i din kalenderlige nu!

  Relateret: George Rullebord

  Black Friday på internettet / Hallins Rullebord

 11. Anmeldelser og erfaringer må du ikke overse

 12. Erfaringer og anmeldelser kan være din redning - I jo højere prisleje, et produkt befinder sig i, desto mere signifikant kan det muligvis være at researche andre folks erfaring med produktet. Du kan endda muligvis være heldig at finde deciderede anmeldelser, og endda af den gode slags, hvilket kunne være vigtige at bruge i din konklusion. Hos nogle netbutikker er der nederst på produktsiderne et afsnit, hvor kunderne kan give det respektive produkt karakterer og skrive om deres erfaringer. Brug anmeldelser og erfaringer i din helhedsvurdering, hvis det kan lade sig gøre, i forbindelse med et køb. Det er guld værd.

  Konklusionen: Du kan sandsynligvis spare ret store mængder penge og tid ved at se efter varer, som flere har erfaringer med, blot du ved, at vi forbrugere jo ikke alle er ensartede. Så kan du eksempelvis undslippe bøvl med at skulle tilbagesende fladskærmen til webshoppen, fordi billedet normalt står en smule uskarpt; slowjuiceren, som larmer for højt; computeren, der sætter tålmodigheden på prøve, fordi den er født langsom ... et cetera ...

  Læs også: Erling Christensen Rullebord

  OBS: Nu kommer det rigtig spændende ...

 13. Januarudsalg 2023 - 2024 - Undervurdér ikke januarudsalget - Årets vildeste tilbudsperiode

 14. Januar-udsalg 2023 - 2024 - Derfor må du ikke undervurdere januar-udsalg - Årets allerbedste udsalgsmåned - Find vilde udsalg og tilbud på januar-udsalget i 2023 - 2024 - Årets absolut vildeste shoppingperiode er det store udsalg i januar måned. Det er i januar, at du kan være en heldig kartoffel og lave crazy besparelser. Det er overhovedet ikke urealistisk at se ordene spar 35 % og spar 50 % eller spar 75 pct. i forskellige butikker og bestemt også ude i de fysiske butikker, og i sjældne tilfælde ser da da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Helt vildt! Har du en ven, der snart forventer en fødselsdagsgave eller anden form for gave i januar eller en af månederne, der følger, så kunne det være smart at bruge januarudsalg til netop dét. Til januar-udsalget kan det gå fuldstændig agurk med nedsatte priser, så hold et skarpt øje med måneden, og bid mærke i, at en god del af butikkerne starter januartilbuddene allerede 25. dec.

  What's in it for me? Til januarudsalg skal du ikke blive forundret over at spare f.eks. 30 pct. und so weiter på alt lige fra modetøj til hvidevarer. Og det fede er, at denne periode varer ca. 1 måned, det vil sige du har god tid til at finde tilbud - men det er nok stadigvæk en fin idé at ikke at udsætte det for meget, da de bedste tilbudsvarer har det med at blive hapset lynhurtigt.

  Udsalget I Januar 2023 - 2024| 2023 - 2024 på internettet| på nettet||||} / Hallins Rullebord

 15. Lav dine gaveindkøb i god tid ... RIGTIg god tid

 16. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Se evt.: Rullebord Med Skuffer

  Kig lige her engang: Nu bliver det rigtig interessant ...

 17. Cyber Monday 2023 - En ganske betydningsfuld shoppingdag på internettet

 18. Cyber Monday 2023 - En ganske vigtig shoppingdag på internettet - Cyber Monday holdes den 28. november, det vil sige mandag efter Black Friday, og er en af de store shopping-dage i USA. Finder du ikke noget godt, når du leder efter Black Friday-tilbud, så hold stærkt udkig efter Cyber Monday. Det er mange flere webshops, som afholder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er stensikkert en dag, du også burde tage i betragtning. Ordet Cyber Monday er skabt af marketingfolk med mål om at overtale folk til at købe online, og på den måde er det altså en shopping-dag forbeholdt webshops.

  Besparelse? Du kan finde besparelser på alt lige fra små 20 til 65 % eller mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald ikke glemme denne shoppingdag, for du kommer til at finde masser af supergode tilbud, især inden for eks. it med mere. Sæt dagen i kalenderen.

  Tjek eventuelt: Rulleborde Med Kant

  Cyber Monday / Hallins Rullebord

 19. Told og moms mht., når du handler i udenlandske shops på nettet - Det her bør du være klar over

 20. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Prøv lige at se hér! Nu bliver det rigtig interessant ...

Se forskellige relevante henvisninger på nettet her

Her kan du se forskellige relaterede kilder og henvisninger på internettet ...

HALLINS RULLEBORD - 30-11-2023

» »

HALLINS RULLEBORD - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Hallins Rullebord - Filnavnet på denne internetside omhandlende "hallins rullebord " er "hallins-rullebord" med den fulde URL https://sh0p.dk/rulleborde/hallins-rullebord, og siden er nr. 44 ud af i alt 290. Du kan tjekke flere interne sider her: Rullebord Butler , Orbis Rullebord , Giro Rullebord ... Tak for kigget, og go' dag :) - Det er i dag 30-11-2023, klokken er 15:59, og denne side kom på internettet 31-03-2017 ...

Oversigt

Moms og toldGaveindkøbKilder på internettet med mere ...FupbutikkerBedst i testAnmeldelser og erfaringerTrustPilotE-mærketDen Sorte Fredag onlineJanuarudsalg 2023 - 2024Cyber Monday 2023