JAS RULLEBORDE

Jas Rulleborde - og spar masser af penge på handel online sådan her - Jas Rulleborde

Find flotte rulleborde og alt i møbler ✓ GRATIS fragt - Prismatch (få den billigste pris) ✓ Over 10.000 møbler ✓

Se de gode rulleborde her ✓

Reklame

Super-guide: 10 essentielle shopping-råd, som kan spare dig for ekstremt mange kroner og virkelig ubehagelige fejltagelser

Jas Rulleborde - 10 kritiske shopping-pointer, der kan spare dig for ekstremt mange kroner og ikke mindst meget irriterende fejltagelser - Hvis du helst vil undgå at rive hårene ud af hovedet, råbe som en galning, eller trampe i gulvet af ren og skær ærgrelse, og vil du hellere hoppe af ren glæde, fordi du har gjort en god handel, sparet hundredvis af kroner eller bare undgået at begå jordens dummeste shopping-fejltagelse, så kig da lige med her! Med disse tips kan du muligvis risikere at spare alt lige fra 5 % til sågar 80 % eller mere, ved bestemte situationer, og du lærer da også noget ift. at shoppe de bedste varer. Og endnu vildere: Du kan lære at spare 100 pct. ... som lyder totalt skørt - men for at se, hvorledes dét kan lade sig gøre, må du se mere her ...

Du er her: Hjem / Shopping > Rulleborde > Jas Rulleborde / Stor guide til shopping

Denne sides indhold

TrustPilotE-mærketBlack Fredag på internettetCyber MondayFalske netbutikkerHenvisninger online med flere.Moms og toldGaveindkøbJanuar-udsalgBedst i testAnmeldelser og erfaringer

 1. Tjek efter E-mærket - Få mere sikkerhed som forbruger på nettet

 2. Kig efter E-mærket - Bliv bedre stillet som køber på nettet - Er butikken, som du køber hos, e-mærket? E-mærket er en speciel certificeringsordning for butikker. Du bliver bedre stillet som forbruger, når du handler online i en e-mærket netbutik, hvilket du kan læse mere om på deres websted. E-mærket kan være en nogenlunde indikator for, at en netbutik er seriøs omkring sin forretning, og sætter konsumenten først, hvilket naturligvis er en super god ting.

  Konklusionen må være: Er du sådan en type, der kan være bekymret, når du køber på nettet, burde det at købe ved en e-mærket netbutik klart give dig noget ro i maven, specielt hvis et eller andet ifm. købet skulle mislykkes. Og i tilfælde af et eller andet virkelig fejler, så har du som køber nogle ekstra fordele.

  Nå! Nu kommer det rigtig spændende ...

 3. Anmeldelser og erfaringer må du ikke overse

 4. Anmeldelser og erfaringer hjælper dig på rette vej - I jo højere prisleje, en vare er i, jo mere betydningsfuldt bør det måske være at researche andres oplevelse med varen. Du kan også muligvis være heldig at finde deciderede reviews, og endda af den lange slags, hvilket kunne være værd at medtage i din vurdering. I mange netbutikker er der i bunden af produktsiderne et afsnit, hvor køber kan give det respektive produkt karakterer plus skrive om deres oplevelser. Brug erfaringer og anmeldelser i din samlede vurdering, hvis det kan lade sig gøre, en handel. Det kan betyde meget.

  Hvad er konklusionen? Du kan sandsynligvis spare rimelig store mængder penge og tid ved at tjekke efter varer, som nogen allerede har nogle erfaringer med, bare du også ved, at vi ikke alle sammen er ensartede. Så kan du fx undgå al bøvlet med at skulle tilbagesende tv'et til netbutikken, fordi billedet generelt er en smule uskarpt; slowjuiceren, der støjer for højt; computeren, der sætter din tålmodighed på prøve, idet den bare er født ekstremt langsom ... etcetera.

  Læs evt.: Jas Rulleborde

  Nå! Nu bliver det rigtig interessant ...

 5. Told og moms i forhold til, når du handler i udenlandske webshops på nettet - Dette skal du være klar over

 6. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

 7. Black Friday 2023 - Derfor må du ikke undervurdere Den Sorte Fredag - Årets allerstørste udsalgsdag

 8. Black Friday 2023 - Husk Black Friday - Årets bedste shopping-dag - Er der noget bestemt, som du skal have shoppet, eller er du i købe-humør lige omkring oktober måned el. november? Måske påtænker du at købe gaverne til jul en smule før end normalt? Så kunne det være en ide at vente med dette til Black Friday, også kendt som Sort Fredag. Black Friday i DK er hen ad vejen blevet megastort, og du kan være sikker på at Black Fredag i 2023 bliver vildere end nogensinde før! Det er originalt en tradition fra Amerika, som man i alle fald kan se, at de danske folk de forgangne år med glæde har adopteret, når vi ser diverse butikker statistiske data. Black Friday er - tro det eller ej - årets allerstørste shoppingdag! Alle Sort Fredag-tilbud kører fra 25. november 2023. Nogle webshops starter allerede omkring midnat, og nogle shops bliver ved hele weekenden. Black Fridag afholdes både i de fysiske butikker såvel som online.

  Det kan du spare: Det giver sig selv, at du på Black Fredag kan spare enorme mængder penge, men ved at huske vores råd om at anvende Black Friday eksempelvis til julegaveindkøb o.a. forskellige gaveindkøb, kan du - hvis du tilmed oveni det er bare en smule heldig - lave besparelser på tusindvis af kroner. Sæt d. 25. november 2023 i kalenderenlige nu!

  Black Friday 2023 på internettet / Jas Rulleborde

 9. Cyber Monday 2023 - En meget betydningsfuld shopping-dag på nettet

 10. Cyber Monday 2023 - En yderst stor shoppingdag online - Cyber Monday afholdes d. 28. november, dvs. mandag efter Black Friday, og er en af de store shopping-dage i USA. Kan du ikke finde noget interessant, når du søger efter Black Friday-tilbud, så hold skarpt udkig efter Cyber Monday. Det er langt flere shops, der holder Black Friday ift. Cyber Monday, men Cyber Monday er helt bestemt en dag, du også bør holde øje med. Ordet Cyber Monday er opfundet af markedsføringsfolk med mål om at overtale folk til at handle mere online, og dermed er det altså en shopping-dag udelukkende for butikker på internettet.

  What's in it for me? Du kan spare alt lige fra små 10 til 65 % eller mere på Cyber Monday. Du bør i hvert fald holde udkig efter denne shoppingdag, for der vil være tonsvis af supergode tilbud, især inden for eksempelvis it m.fl. Sæt dagen i kalenderen.

  Cyber Monday / Jas Rulleborde

 11. Anvend TrustPilot ifm. shopping online - men vær varsom

 12. Tjek TrustPilot ifm. e-handel - men pas på - Har shoppen, du køber hos, en TrustPilot-side, og får den fine karakterer og rosende kommentarer? Det er altid godt at tjekke en webshop for dette, idet det kan give et indblik i, om hvorvidt du shopper et helt trygt og ordentligt site, hvor alle ting er, som de skal være. Det er dog vigtigt at påpege, at det for en shop er total umuligt at få ALLE til at lide den. Der vil altid være "byrdefulde" menneskere, der eksempelvis lader en langsom varelevering gå ud over shoppen; der findes også menneskere, som bare stort set altid har et eller andet at jamre over ... Og sådan er der masser af forskellige måder, hvorpå en butik kan erhverve sig trælse anmeldelser. Husk at se tingene fra andre perspektiver...

  Hvad kan man konkludere på det? Ved at "muge ud i" de "negative" internetsites, kan du potentielt set spare dig selv for mange af ærgerlser over fx et produkt, som du først modtager 18 dage eller mere efter du har bestilt, eller skuffelser over ingen eller horribel support ... etc.

  Tjek eventuelt: Rullebord Til Spiritus

 13. Test 2023 - Se efter "the best of the best"

 14. Bedst i test 2023 - Se efter det bedste af det bedste - Kig efter om der i den kategori af varer, som du har interesse i, er en el. flere bedst i test-varer, det vil sige varer, som er blevet anerkendt som værende de bedste i test. Blandt dem, som tildeler et sådant "stempel" er fx Tænk, Politiken, PriceRunner.dk, og andre. Interessen for "test"-produkter er steget markantpå det seneste, og nogle websites kan være - lad os bare kalde det - lidt "kunstneriske" ift. deres definition på en test eller testvinder; så undersøg blot for en sikkerheds skyld, om siden, som nævner ord såsom test, bedst i test og/eller testvinder 2023, selv har testet disse produkter, bare henviser til nogle test, anmeldelser, karakterer, eller noget helt tredje.

  Din besparelse? Ved at gå efter testvinder-produkter, burde du med stor sandsynlighed - på den lange bane - spare penge og tid, da du køber en vare af en bedre kvalitet.

  Tjek eventuelt: Rullebord Med Kurve

  Test 2023 / Jas Rulleborde }

 15. Januar-udsalg - Derfor skal du holde udkig efter januar-udsalget - Årets allerbedste udsalg og tilbud

 16. Januar-udsalg - Du må ikke undervurdere januarudsalg - Årets allerstørste udsalg - Find super udsalg og tilbud på januarudsalget i 2023 - 2024 - Årets klart største shopping-periode er udsalget i januar måned. Det er hér, hvor du kan være heldig og lave nogle meget store besparelser. Det er bestemt ikke usandsynligt at finde ordene spar 35 % og spar 45 % eller spar 70 procent i diverse webshops og naturligvis også ude i de fysiske butikker, og i af og til finder man da også "spar 85 %" og "spar 90 %". Helt skørt! Har du en ven, der forventer en fødselsdagsgave eller bare anden slags gave i januar måned eller senere hen, så kunne det være en god ide at bruge januar-udsalget til netop dét. Til januar-udsalget kan det gå totalt agurk med de billige priser, så hold et skarpt øje med denne periode, og bid mærke i, at en god del shops påbegynder januartilbuddene fra 25. december.

  Hvad er konklusionen? Til januar-udsalget skal du bestemt ikke blive chokeret over at kunne spare for eksempel 20 procent el. mere på alt lige fra modetøj til fladskærms-tv. Og det gode er, at januar-udsalg varer cirka 1 måned, det vil sige du har rigeligt med tid til at shoppe - men det er dog stadig en fin idé at være tidligt ude, da de allerbedste varer har det med at blive revet væk efter kort tid.

  Kig lige her engang: Nu kommer det rigtig spændende ...

  Januar-Udsalg 2023 - 2024| 2023 - 2024 online| på nettet||||} / Jas Rulleborde

 17. Sådan gør fup-webshops - Undgå at blive snydt!

 18. Desværre er der ofte folk, der vil prøve at snyde dig, og for shops på nettet er dette et forfærdeligt issue. Gudskelov er det relativt simpelt at spotte en sådan butik, men altså udelukkende, hvis du ved, hvad du skal kigge efter. En fake shop vil typisk prøve på at få dig til at købe normalvis meget dyre varer til meget lave priser. Den nemmeste måde at aflure en fake butik på, er ved at søge på dens navn på nettet. Findes der slet ingen anmeldelser af eller erfaringer fra andre, eller er der kun skrækhistorier, så er det nok ikke dér, du bør handle. Kan du heller ikke finde normale ting såsom telefonnummer (som virker), adresse, info om medarbejdere med mere, er det heller ikke lige et tegn på noget troværdigt. Den nemmeste måde at spotte en falsk shop på er ved blot at se, hvad der står på siden, for oftest vil der være masser af stavefejl, grammatiske fejl eller underlige formuleringer, fordi teksten typisk har været igennem noget oversættelses-software med flere, hvor der er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil resultere i fejloversættelser. Er du helt i tvivl, så forsøg at ringe webshoppen op og/eller forhør dig hos andre mennesker for at høre deres mening. Man kan ikke være for forsigtig!

  Konklusionen er følgende: Ja det kan ligefrem lyde sjovt, men hvis du undgår at blive fuppet for alle dine penge, så kan du spare 100 procent - og oveni det spare dig selv for en masse vrede etcetera. Så pas nu på, og følg vores tips.

  Du skal lige vide noget: Det næste tip kan være afgørende ...

 19. Lav dine gaveindkøb i god tid ... RIGTIg god tid

 20. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Prøv lige at se hér! Her kommer der en vigtig pointe ...

Se forskellige henvisninger på nettet her

Her finder du diverse relaterede henvisninger og kilder på internettet ...

JAS RULLEBORDE - 30-11-2023

» »

JAS RULLEBORDE - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Jas Rulleborde - Filnavnet på denne netside om "jas rulleborde " er "jas-rulleborde" med den fulde webadresse https://sh0p.dk/rulleborde/jas-rulleborde, og siden er nr. 52 ud af i alt 290. Du kan tjekke flere interne sider her: Rullevogne Rullebord , Rullebord Til Tv , Rullebord Udsalg , Rullebord Over Sengen ... Tak for kigget, og go' dag :) - Det er i dag 30-11-2023, klokken er 14:31, og denne side kom på internettet 31-03-2017 ...

Denne side indeholder

Fup-shopsAnmeldelser og erfaringerTrustPilotE-mærketCyber MondayDen Sorte Fredag på nettetKilder og henvisninger på internettet med flere.Moms og toldGaveindkøbTestvinderJanuar-udsalg 2023 - 2024 på nettet