STORT RULLEBORD

Stort Rullebord - og spar masser af penge på handel på nettet sådan - Stort Rullebord

Find flotte rulleborde og alt i møbler ✓ GRATIS fragt - Prismatch (få den billigste pris) ✓ Over 10.000 møbler ✓

Se de gode rulleborde her ✓

Reklame

Webguide: De 10 essentielle shopping-tips, som kan spare dig for ekstremt mange kroner og frygtelige fejl

Stort Rullebord - 10 supervigtige shopping-pointer, der kan spare dig for tusinder af kroner og ikke mindst virkelig frygtelige fejltagelser - Hvis du vil undgå at rive hårene ud af dit hoved, råbe som en gal, eller trampe hårdt i gulvet af ren og skær frustration, og vil du meget hellere hoppe af ren lykke, fordi du har gjort en super handel, sparet posevis af kroner eller bare sluppet udenom at begå verdens dummeste shopping-fejltagelse, så kig med her! For med følgende tips kan du muligvis risikere at spare alt fra 5 % til måske 85 % eller mere, ved nogle tilfælde, plus du lærer også noget vedrørende at købe de bedste produkter. Og endnu mere skørt: Du lærer at spare 100 % - hvilket lyder totalt crazy - men for at lære, hvordan dét lige kan lade sig gøre, må du læse mere her ...

Sti: Start / Shopping online > Rulleborde > Stort Rullebord / Webguide til shopping

Indeks

Cyber MondayFalske butikkerDen Sorte Fredag på nettetTest 2024Moms og toldGaveindkøbAnmeldelser og erfaringerTrustPilotE-mærketHenvisninger og kilder online med mere.Januarudsalg 2024 - 2025 online

 1. Hvad med E-mærket - Bliv bedre stillet som køber på nettet

 2. E-mærket - Få større grad af sikkerhed som konsument online - Er netbutikken, du handler ved, e-mærket? E-mærket er en unik certifikering for netbutikker. Du få mere sikkerhed som køber, når du køber på nettet hos en e-mærket webshop, hvilket du kan finde mere om på deres site. E-mærket kan bruges som en indikation på, at en netbutik er alvorlig omkring sin forretning, og sætter forbrugeren allerførst, hvilket naturligvis er en super god ting.

  Hvad betyder det for mig? Er du typen, der kan være ængstelig, når du shopper på nettet, vil det at handle hos en e-mærket netbutik give dig en smule ro i maven, især hvis et eller andet ved handlen skulle gå galt. Og i tilfælde af det virkelig fejler, så har du som forbruger nogle ekstra fordele.

 3. Black Friday 2024 - Derfor må du ikke undervurdere Black Fredag - Årets vildeste udsalgsdag

 4. Black Friday 2024 - Husk Sort Fredag - Årets allerstørste shopping-dag - Søger du noget bestemt, som du skal have indkøbt, eller er du i indkøbs-mood omkring oktober eller november? Måske overvejer du at købe gaverne til jul lidt før end du plejer? Så kan det være værd at gemme dette til Black Friday, også kendt som Sort Fredag. Black Friday i Danmark er gradvist blevet kæmpestort, og du kan foreberede dig på at Black Friday i 2024 bliver vildere end nogensinde før! Black Friday er egentlig en tradition fra Amerika, som vi da kan mærke, at de danske folk de forgangne år med glæde har adopteret, hvis vi tager et kig på forskellige shops besøgstal. Black Friday er - believe it or not - årets allerstørste shoppingbegivenhed! Alle Black Friday-tilbud starter fra fredag 25. november 2024. Flere shops starter ved klokken 24, og visse netbutikker bliver ved også resten af weekenden. Black Fridag afholdes både i de fysiske shops såvel som på nettet.

  Hvad er konklusionen? Det giver sig selv, at du på shoppingdag kan spare store mængder penge, men ved at huske dette tips om at bruge Black Friday decideret til julegaver o.a. forskellige gaveindkøb, kan du - hvis du samtidig også er bare en smule heldig - spare tusindvis af kroner. Sæt fredag den 25. november i kalenderen!

  Godt så! Nu bliver det rigtig interessant ...

  Black Friday / Stort Rullebord

 5. Gå langt udenom fupbutikker - Undgå at få taget dine penge!

 6. Beklageligvis er der ofte folk, som prøver at fuppe dig, og for shops på nettet er dette et stort issue. Heldigvis er det relativt ligetil at afsløre en sådan butik, men altså kun, hvis du ved, hvad du skal kigge efter. En fake webshop vil oftest prøve på at få folk til at købe normalvis meget dyre produkter til ekstremt nedsatte priser. Den nemmeste måde at aflure en fake shop på, er ved at undersøge shoppens navn online. Er der slet ingen erfaringer eller anmeldelser fra andre, eller finder du kun negative udtalelser, så er det nok ikke dér, du bør shoppe. Kan du heller ikke se essentielle ting som eksempelvis telefonnummer (som virker), adresse, info om ansatte med mere, er det heller ikke lige et tegn på et sikkert sted. Den allernemmeste måde at aflure en fake shop på er ved bare at se, hvad der står på siden, for typisk vil du opleve tonsvis af stavefejl, grammatiske fejl eller mærkværdige formuleringer, idet teksten typisk har været igennem noget oversættelses-software m.m., hvor teksten er blevet oversat fra et andet sprog til dansk, hvilket nærmest uden undtagelse vil resultere i forfejlede oversættelser. Er du fuldstændig i tvivl, så forsøg at ringe webshoppen op og/eller spørg andre mennesker for at høre deres mening. Better safe than sorry!

  Hvad kan man konkludere på det? Ja det kan i første omgang lyde humoristisk, men hvis du undgår at blive fuppet for alle dine penge, så kan du spare 100 % - og samtidigt spare dig selv for masser af sorger etcetera. Så hold godt øje, og følg ovenståene tips.

 7. Testvinder 2024 - Tjek efter "the best of the best"

 8. Test 2024 - Gå efter "the best of the best" - Undersøg om der inden for den varekategori, som du har interesse i, er en el. måske flere testvindere, altså ting, der er blevet kåret som nogle af de bedste i test. Blandt dem, der tildeler et sådant "stempel" er eksempelvis Forbrugerrådet Tænk, Politiken, PriceRunner, m.fl. Fokusset på testvinder-produkter er steget markantpå det seneste, og flere internetsites tillader sig at være - lad os bare sige - relativt "fantasifulde" med hensyn til deres definition på en testvinder; så tjek blot for din egen skyld, om webstedet, som nævner ord såsom test, bedst i test og testvinder, selv har gennemtestet disse produkter, kun refererer til nogle test, anmeldelser, karakterer, eller noget fuldstændig andet.

  Hvad betyder det for mig? Ved at gå efter testvinder-produkter, burde du potentielt - på lang sigt - spare tid og penge, da du køber et produkt af en bedre standard.

  Tjek evt.: Arbejds Rullebord

  Attention: Nu kommer det rigtig spændende ...

  Bedst i test 2024 / Stort Rullebord }

 9. Cyber Monday 2024 - En yderst vigtig tilbudsdag på nettet

 10. Cyber Monday 2024 - En særdeles betydningsfuld tilbudsdag på nettet - Cyber Monday er 28. november, med andre ord mandag efter Black Friday, og er en af de helt store shopping-dage i Amerika. Kan du ikke finde et eller andet godt, når du kigger efter Black Friday-tilbud, så hold øje med Cyber Monday. Det er langt flere netbutikker, som holder Black Friday i forhold til Cyber Monday, men Cyber Monday er stensikkert en begivenhed, som du også bør tage i betragtning. Ordet Cyber Monday blev skabt af marketing-folk med mål om at overtale folk til at handle mere på internettet, og dermed er det altså en shopping-dag udelukkende for butikkerne på nettet.

  Konklusionen: Du kan finde besparelser på alt fra små 5 til 60 % eller mere på Cyber Monday. Du bør udnytte denne shopping-dag, for du kommer til at finde masser af super gode tilbud, især inden for eks. elektronik med flere. Sæt dagen i kalenderen.

  Tjek evt.: Galvaniseret Rullebord

  Cyber Monday / Stort Rullebord

 11. Januar-udsalg 2024 - 2025 - Hold udkig efter januarudsalget - Årets største tilbudsmåned

 12. Januar-udsalg - Undervurdér ikke januarudsalg - Årets største udsalg og tilbud - Find super udsalg og tilbud på januar-udsalg i 2024 - 2025 - Årets klart største shoppingperiode er udsalget i januar. Det er i januar, at du kan være heldig og finde de helt heftige besparelser. Det er slet ikke umuligt at finde ordene spar 25 % og spar 50 % eller spar 75 procent i diverse netbutikker og bestemt også i fysiske butikker, og i helt sjældne tilfælde ser da da også "spar 80 %" og "spar 90 %". Helt skørt! Kender du en, som snart forventer en fødselsdagsgave eller anden slags gave i januar måned eller en af månederne, der følger, så kan det være smart at udnytte udsalget i januar til præcis dét. Til januar-udsalget kan det gå fuldstændig amok med priserne, så hold godt øje med denne periode, og husk, at en del af butikkerne påbegynder januartilbud fra d. 25. dec.

  Hvad får jeg ud af det? Til januarudsalg skal du bestemt ikke blive forundret over at kunne spare eksempelvis 50 pct. el. mere på alt lige fra parfume til hvidevarer. Og det bedste er, at perioden varer ca. en måned, så du har rigeligt med tid til at finde tilbud - men det er nok alligevel en god idé at ikke at udsætte det for meget, da de allerbedste udsalgsprodukter kan blive revet væk med det samme.

  Udsalget I Januar 2024 - 2025| 2024 - 2025 online| på nettet||||} / Stort Rullebord

 13. Lav dine gaveindkøb i god tid ... VIRKELIG god tid

 14. Du kan spare et hav af penge ved at ordne nogle af dine julegaveindkøb få måneder eller endda mange måneder før jul. Har du et barn, der har fødselsdag om 4 måneder? Hvorfor ikke udnytte årstidens udsalg, og købe gaven allerede nu? Udnyt alt hvad der er af tilbud, udsalg og udsalgsperioder, forårsudsalg, sommerudsalg, efterårsudsalg, vinterudsalg ... you get the point. Udnyt Black Friday og Cyber Monday. Du kan endda udnytte det store januar-udsalg til at købe julegaver, og så er du da i hvert fald i RIGTIG god tid :) Tænk smart og planlæg langt frem i tiden - så kan du potentielt spare rigtig mange penge!

  Det kan du spare: Det er en no-brainer, at der potentielt er mange hundrede og endda mange tusinder kroner at spare, hvis du shopper efter tilbud og udsalg og planlægger i god tid fremfor at forhaste dig.

  Se evt.: Rullebord Stål+Brugt

  Du skal lige vide noget: Nu kommer det rigtig spændende ...

 15. Anmeldelser og erfaringer må du ikke overse

 16. Erfaringer og anmeldelser bør du kigge på - I jo højere et prisniveau, et produkt er i, jo mere signifikant kan det muligvis være at undersøge andres oplevelser med varen. Du kan også måske være heldig at finde deciderede reviews, og måske af den lange slags, som kunne være værd at medtage i din endelige konklusion. På flere netbutikker findes der i bunden af produktsiderne en sektion, hvor kunderne kan give et produkt karakterer plus skrive om deres erfaringer. Brug erfaringer og anmeldelser i din helhedsvurdering, hvis det kan lade sig gøre, før et køb. det kan have stor betydning.

  Hvad betyder det for dig? Du kan muligvis spare relativt store mængder penge og tid ved at tjekke efter produkter, som flere allerede har lidt erfaringer med, bare du husker, at vi mennesker jo ikke alle sammen er ens. Men så kan du muligvis undgå bøvl med at skulle returnere fladskærms-tv'et til webshoppen, fordi billedet altid er en smule sløret; emhætten, der støjer for højt; computeren, der sætter tålmodigheden på prøve, idet den er født ekstremt langsom ... und so weiter.

 17. Told og moms ift., når du handler i en udenlandsk shop på internettet - Dette bør du være klar over

 18. Kender du reglerne, når du handler i en udenlandsk webshop? Det kan være en god ide, at du sætter dig lidt ind i, hvordan det med moms, told, fortoldningsgebyrer samt skatter og afgifter fungerer, da du ellers kan ende med at få en over snuden økonomisk set. Grundlæggende er det vigtigt, at webshoppen, du handler hos, sender sine varer fra et EU-land, men der er andre ting, der for dig kan være relevant at vide. Tjek altid op på de aktuelle regler.

  Læs evt.: Weber Rullebord

 19. Tjek TrustPilot i relation til e-handel - men der er et "men"

 20. Anvend TrustPilot i forhold til shopping - men pas på - Har webshoppen, du overvejer at købe ved, en TrustPilot-side, og får den tildelt fine karakterer og gode kommentarer? Det er bestemt ikke dårligt at tjekke en butik nærmere for dette, idet det kan være med til at give indsigt i, om du køber et helt trygt og godt websted, hvor alting er, som de skal være. Bid dog mærke i, at det for en netbutik er noget nær ugørligt at få alle til at lide den. Der der vil altid komme til at være "trælse" menneskere, som for eksempel lader en langsom varelevering gå ud over netbutikken; der er også kunder, som ofte har et eller andet at beklage sig over ... Så der er et hav af måder, hvorpå en butik kan få trælse bedømmelser. Husk at se tingene fra andre perspektiver.

  Konklusionen er følgende: Ved at "muge ud i" de "dårlige" websites, kan du sandsynligvis spare dig selv for mange af ærgerlser over eks. en vare, som du først får leveret 18 dage eller mere efter du har bestilt, eller skuffelser over ingen eller forfærdelig kundeservice ... osv.

  Læs eventuelt: Erling Christensen Rullebord

STORT RULLEBORD - 22-04-2024

» »

STORT RULLEBORD - Se meget mere her, hvis du vil blive klogere på alt, der relaterer til Stort Rullebord - Filnavnet på denne webside relateret til "stort rullebord " er "stort-rullebord" med den fulde URL https://sh0p.dk/rulleborde/stort-rullebord, og siden er nr. 280 ud af i alt 290. Du kan tjekke andre interne websider her: Karla Rullebord , Rullebord Hjul , Rullebord Barbord ... Tak for kigget, og go' dag :) - Det er i dag 22-04-2024, klokken er 11:14, og denne side kom på internettet 31-03-2017 ...

Denne side indeholder

Black Fredag på nettetAnmeldelser og erfaringerTrustPilotE-mærketFalske netbutikkerTestvinder 2024Henvisninger online med mere ...Moms og toldGaveindkøbJanuarudsalgCyber Monday